Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tzenακι τι ειπες τωρα, ελειπε το παιδι απο το σπιτι και δεν το ειχε παρει χαμπαρι???? πωπωπωωωωω

Ευχαριστω και που θυμηθηκες το Ρηνιώ μου, 4 σημερα το σκατουλι μου....

Καλη χρονια να εχουμε κόρες, υγεία και μόνο υγεία(αντε και λιγουλακι υπνο παραπανω!)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!

Χρονια πολλα και καλά στο Ρηνιώ μας, να την χαιρομαστε! Να την καμαρωνετε πάντα Αθηνούλα μου!

Καλα Τζενη, έπαθα με το ξεπορτισμα του Μητσου.... Μα δεν τον πήρε χαμπαρι? Χωριο ειναι εκει,ε? Να κλειδωνετε πορτες γιατι μιας και το εκανε μια, μη το ξανακανει... Και καλα η αλλη δεν πηρε καν χαμπαρι? Σοκ...

Ρε συ Λεγκω αληθεια δεν εχει θερμανση τελικα? Παρε τα παιδια και λατε να μεινετε σπιτι μου και το βραδυ θα μπω κρυφα να του χαλασω το αρκουδισιο του κυρ Χρηστου... Μα τι γαιδουρια...

Η Ντου που ειναι ρε παιδια?

Ντανσεμιό, απο πιστα σε πιστα πάτε! Ας ειναι πιο χαλαρο 2012 (αν και στο 2011, περα απο το τρεξιμο ειχατε νιου έντρι και τι έντρι, ε?)

Εμεις καλα, μπηκαμε σε κανονικους ρυθμους, δουλεια, σχολειο, πρωινα ξυπνηματα, κτλ... Και ο Αγγελος ειναι σε μια απιστευτα ζωηρη φαση που σε πιανει πονοκεφαλος στο τέτατρο... Και ζοριζεται και αυτος ο καημενος που ολη την ωρα του βαζουμε χερι, αλλα τι να τον κανω κανει απίστευτες σκανταλιες σε χρονο ντε τε και ριχνει και ξυλο, πολυ ξυλο σε οποιον βρει (εννοειται η Δαναη τις τρωει συνηθως)... Και ουρλιάζει αμα δεν γινεται το δικό του! Και μεσα σε ολα εχω τη Δαναη που αρχισε τις απορίες: "Μαμα,ποτε μεγαλώνει ενα παιδι, μη μου πεις τα 18, πες μου ποτε μεγαλωνει ενα παιδι!" "Μαμα το ρευμα μεσα στο καλώδιο περνάει απο τη μεση?" Μαμα, λυσε μου τις αποριες γιατι δεν καταλαβαινεις τι σε ρωταω και κολλαει η ερωτηση στο μυαλο μου και θα γεμισει το μυαλό μου κόλλα!"...

Διαφημίσεις

Καλημερααααα,

Δεν βλεπω μπροστα μου απο την νυστα αποψε εδωσε ρεσιταλ ο Νικολας.... ειναι κ μπουκωμενος κ ειναι αστα να πανε ...

Διαβαζω τα ποστ σας σκεφτομαι τι με περιμενει ακομα με Μητσακο κ σκιαζομαι... ακους εκει θα κολλησει το μυαλο κολα καλα που τα σκεφτονται κ τι να απαντησεις.. Εμας αρχισε τις απειλες τυπου δωσε μου αυτο αλλιως δεν τρωω κλπ . Τουλαχιστον ξεκινησε παλι σταθμο κ ειναι πολυ χαρουμενος.

Λενιτο κ υπολοιπες για πειτε τι παιζει στο μαλλ με δεινοσαυρους αξιζει να τον παμε

Ντανσεμιδιο περαστικα βρε κοριτσι σας εχει παει κ εσας ...

Που λετε για πεθεριξ 3 φορες τις τον εχουμε αφησει σε φαση εχε τον στο νου σου 5 λεπτα να παω να κανω κατι κ τις 3 τις εχει φυγει ρε κοριτσια τοσο τυχαιο ειναι? αλλα τις προηγουμενες φορες το καταλαβαινε εγκαιρα τωρα της τον αφησε ο συζυξ να παει να πιει ενα καφε κ αυτη εκανε δουλειες κ δεν τον πηρε χαμπαρι μιλαμε πανω απο μιση ωρα ελειπε το παιδι κ τιποτα. Παντα κλειδωνουμε γιατι δεν εχει εμπιστοσυνη κ ανοιγει πορτες αλλα η πεθερα ειναι αφασια ελά βρε χωριο ειναι κ να φτγει που θα παει ....Παραμονη Χριστουγεννων δεν μπορειτε να φανταστειτε νευρα που μου εβαλε. Εντομεταξυ μου το ειπε ο Τ απο το τηλ . Εγω τον πηρα σκασμενη γιατι βγηκανε οι εξετασεις που καναμε καλλιεργεια μυξας στο Παιδων του Μητσου κ εχει παλι πνευμονιοκοκο οπως τοτε που επαθε την πνευμονια, ειμαι να σκασω. Πηρε αντιβιωση κ Δευτερα θα παμε παλι Παιδων να τον δει ο ντοκ να δουμε τι θα πει.Γι αυτο εχει λεει μυξα εχει 2 μικροβια πνευμονιοκοκο κ ενα αλλο που δεν μπορεσα να το συγκρατησω τηλεφωνικως....

Βασουλα που εισαι? πως πας περασε το αιμα?

Κοριτσια που λετε ειχα κ εγω αιμα χτες μια φορα κ μετα τπτ λετε να μου ερθει περιοδος

Καλησπέρα σας! Τώρα θα σας την σπάσω αλλά εδώ κάνουμε υπνοθεραπεία! Το πρωί το νωρίτερα είναι 9 η ώρα και αυτό με ξυπνητήρι! Αφού αύριο θα πάμε στο Πήλιο και σκέφτομαι τις κρεπάλες και διστάζω... Σταματάω όμως και το μόνο που λέω ότι υπάρχει φως. Στο γιατρό σήμερα είχε τοιχοκλημένο ένα χαρτί που ήταν σύλλογος για άυπνες μαμάδες! ΔΙΑΛΥΝΑ ή κάτι τέτοιο!

Πάντως εγώ δεν είμαι στα καλά μου! Κάτι πονοκεφάλους εΧω, κάτι αδυναμίες... Η πολύ κούραση ή κανένα κτύπημα είναι.

Πήγαμε στους δεινός αυτούς σήμερα, του Αλέκου του άρεσε πολύ αλλά έχει τρέλα. Η ΦιΦη τρόμαξε, δεν αξίζει αν δεν έχουν κόλλημα γιατί είναι ακριβό και μικρό. Φιλάκια

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αχ Ελένη μου και εμείς πριν έρθει το μωρό κοιμόμασταν σούπερ, ο Στεφανος κοιμάται 12-13 ώρες το 24ωρο! Ελπίζω η Έλλη να του μοιάσει...

Μου είπαν και μένα για τους δεινοσαύρους ότι ειναι λίγο σπουκι φάση οπότε δεν πάμε με τίποτα γιατί δεν μας αρέσουν κιόλας!

Σε χτύπησε αυτό που νομίζω? :D Στο εύχομαι κοριτσάκι γιατί το θέλεις και πολύ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Χαχα ελένη λες να σε χτύπησε καμιά σκυτάλη κατακούτελα;;;; :tongue:

και μόνο στην σκέψη μου σηκώνεται η τρίχα!

Ντανσεμίδιο πολλά ταπ ταπ και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!!! Θα περάσει που θα πάει!

Να κάνω και ενημέρωση η Λεγκω με το Μυρσινάκι βρίσκονται στο Παίδων γτ η μικρή έχει βρογχιολίτιδα!!! Γμτ, βέβαια εννοείται ότι είναι τυχερή η μικρή γιατί εχει την πιο κουλ μαμά του κόσμου!

Αφρο, καλά δεν υπάρχουν οι απορίες της Δανάης!!! αυτό το κορίτσι δεν σταματά να με εκπλήσσει! θυμάμαι που ρώταγε γιατί το φεγγάρι δεν είναι καρπούζι ή κάπως έτσι δεν ήταν;;;

Τζετζεν αυτή την απειλή του δεν τρώω πολύ την ζηλέυω, γτ δεν μου την λένε και εμένα τα δικά μου τα μουλάκ;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?

Τι επαθε ρε γμτ το Μυρσινσακι, περαστικα βρε Λεγκουλι το περασαμε κ εμεις με τον μπεμπη 5 μηνων οχι ημερων οπως η μικρη κ μαρτυρησε το καημενο φανταζομαι η μικρουλα.

Λενιτο λες βρε? αντε αντε με το καλο ! Καλο ταξιδιο κιολας να εχετε κ καλη ξεκουραση/ξεσαλωμα οτι θελετε!

Ασε Τατι ο μητσους εχει ξεφυγει δεν παλευεται , σιγα μην δεν φαει οταν πειναει αυτος κ πετρες τρωει.

Βρε κοριτσια τι να κανω με την δυσκοιλιοτητα του μπεμπη δεν κανει καθολου μονος του με τπτ.Τωρα δεν του κανω κλισμα τον προσπαθω καθε 4 μερες περιπου με θερμομετρο κ λαδακι.Το αχλαδι δεν εχει κανει τιποτα. Η γιατρος ειπε σε καμια βδομαδα να αρχισει χορτοσουπα καροτο-κολοκυθι-πατατα μπας κ τον βοηθησει το κολοκυθι με το ωμο λαδι.Τι λετε κ εσεις τι να κανω?Δεν ειναι νωρις για σουπα δεν θυμαμαι ποτε ξεκιναμε .

Τζενακι ευχομαι η Ελλη να μοιασει στο Στεφανακο! Εμενα ο μικρος παλι απο το κακο στο χειροτερο ειναι με τον υπνο μαλλον στα 2,5 χρονια θα κοιμηθω οπως κ στο Μητσο.....

Καλά δεν πάμε καλά! Κρύωμα εννοούσα, όχι κτύπημα. Έχω τον αυτόματο ορθογράφο και βγάζει ότι νά ναι.... Ρε λέτε;;;

Ωχ τη Μυρσινούλα! Ένα παίδων καιρό είχε να πάει... Περαστικά της γρήγορα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...