Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΛΕΓΚΩ αλλαξαμε αυτοκινητο και βολευτηκαμε...

πριν εβαζα την μια μικρη στο μπροστα καθισμα αναποδα και πισω τα δυο αλλα καρεκλακια...κι εγω στριμοχνωμουν σαν σαρδελα αναμεσα...

αλλο να στο λεω και αλλο να το βλεπεις...

εσεις μαλλον θα βολευτειτε πιο ευκολα μια και ειναι διαφορετικης ηλικιας και τα τρια...

αυτο για το θοδωρη να το παρετε... μαλλον θα βολευτειτε ετσι και με τα τρια πισω....

τι αυτοκινητο εχετε?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΕΓΚΩ αλλαξαμε αυτοκινητο και βολευτηκαμε...

πριν εβαζα την μια μικρη στο μπροστα καθισμα αναποδα και πισω τα δυο αλλα καρεκλακια...κι εγω στριμοχνωμουν σαν σαρδελα αναμεσα...

αλλο να στο λεω και αλλο να το βλεπεις...

εσεις μαλλον θα βολευτειτε πιο ευκολα μια και ειναι διαφορετικης ηλικιας και τα τρια...

αυτο για το θοδωρη να το παρετε... μαλλον θα βολευτειτε ετσι και με τα τρια πισω....

τι αυτοκινητο εχετε?

Ένα τζαζ χοντα, είναι μικρό αλλά βολικό το άτιμο, έχει πολύ καλούς χώρους για το μέγεθός του, άσε που το αγαπάμε... Πάντως όντως βολεύει που είναι διαφορετικές ηλικίες. Και πάλι όμως δεν είμαι σίγουρη ότι θα χωρέσουν. Ο θοδωρής εντομεταξύ μπαλατζάρει στα 15 κιλά που είναι το όριο για το νέο καθισμα. Θα τον πλακώσω στο φαϊ.

Περαστικά Βασούλα!

Περαστικά και στον Νικόλα!

Λέγκω, εγώ νομίζω ότι το βασικό δεν είναι να πιάσει τα κιλά, αλλά να του έρχεται καλά η ζώνη του αυτοκινήτου στο ύψος με το μπούστερ.

Μια καλή λύση είναι και κάτι καθισματάκια που έχουν πλάτη που βγαίνει αργότερα και έχουν και δική τους ζώνη, http://www.mothercare.gr/detail.asp?pCode=G0357 οπότε αν δεν σου κάθεται καλά ακόμα με σκέτη τη ζώνη του αυτοκινήτου, τον δένεις με τη ζώνη του καθίσματος, αργότερα τη βγάζεις και τον έχεις με του αυτοκινήτου και μετά βγάζεις και την πλάτη και είναι μπούστερ. Μπορείς δηλαδή να έχεις τέτοιο κάθισμα και για τα δύο αγόρια (πιάνουν τόσο χώρο όσο το μπούστερ) και ένα κανονικό για τη μικρή. Απ' ότι βλέπω είναι από 9 κιλά βάρος και μερικά έχουν και ανάκλιση.

Εμείς, είχαμε ένα μπούστερ που καθόταν ο Άγγελος, ένα βρεφικό και ο Κίμων καθόταν στη μεσαία θέση που είχε στο παλιό μας αυτοκίνητο ζώνη μόνο για την κοιλιά, οπότε έτσι κι αλλιώς δεν έπαιζε για άλλο καθισματάκι.

Στενά είναι και τα βρεφικά τα 0 που είναι μέχρι 9 κιλά, οπότε ίσως σε βολέψει κάτι τέτοιο για τη μικρή προσωρινά, αλλιώς ψάξε να βρεις 2 στενά μπούστερ με πλάτη που να αφαιρείται και να έχουν ζώνη

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

εμεις παντως πηραμε το vw touran που εχει 3 ξεχωριστες θεσεις πισω και ετσι βολευτηκαμε... δεν ειχαμε και αλλη επιλογη... αυτο που λεει η σοφουκα για το καρεκλακι της μικρης ισχυει παντως.... ειναι καπως πιο στενα και ισως χωρεσετε καλυτερα... επισης μπορεις λιγο αφου το δεσεις να το σπρωξεις προς την πορτα και ετσι να κερδισεις λιγο χωρο παραπανω για το μεσαιο καθισμα... οτι και να παρεις να πατε μαζι με το αυτοκινητο και να ζητησεις να το δοκιμασεις αν χωραει... επισης αν κανετε ταξιδια καλα ειναι να παρετε για τον θοδωρη αυτο που εχει και πλατη πισω(αν χωραει....) και αν εχει και ανακλιση καλυτερα γιατι αν τυχον αποκοιμηθει δεν θα εχει που να ακουμπησει το κεφαλι του και θα πεφτει μπροστα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ονειρεμένο, υπέροχο, ανέμελο και γελαστό 2012!!!

http://4.bp.blogspot.com/-dA0Zst46Mrc/TsfFp0KrMRI/AAAAAAAAdBc/gfAfvOHDuPI/s1600/%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%2594%25CE%2599.jpg

Καλή χρονιά!

Αφροδιτάκι έκανες ποδαρικό τέλειο θα είναι το 12!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γεια σας όμορφες... Καλή χρονιά με πολλά γέλια και λίγες στεναχώριες (και καθόλου ακόμα καλύτερα)

Εμάς αρρώστησε το μυρσινάκι αλλά ευτυχώς μόνο μύξες απλά ζορίζεται πολύ η γλυκια μου. Όλο το βράδυ πνιγόταν.

Κοιμηθήκανε τώρα και τα τρία και υπάρχει μία υπέροχη ησυχία στο τσαρδάκι μας.

Φιλώ σας πάω να εκμεταλλευτώ τον χρόνο άνευ τέκνων :-)

Διαφημίσεις

KALI XRONIA SE OLOUS!!!!

Me ygeia, xara, tyxi, dimiourgikotita kai liga metrita stin tsepi, giati xreiazontai ki afta ta atima...

(Pali me to netbook pou den exei elllinika eimai, sorry.)

Legkito perastika sto Myrsinaki grigora! Emeis edo exoume ginei exoterika iatreia. I Semeli me 39aria 6 meres, sinilthe gia tin allagi tou xronou pou omos arxisan na peftoun oi mousafirides me gastrenteritida. Prota o anipsios mou (12 emetous s' ena proi) meta i aderfi mou kai tora mallon kai o Tasos ki ego tin pername sto podi.

A!!! Akrivos stin allagi tou xronou eplena skata apo ta xeria mou, peite mou kapoios oti einai kalo simadi!!! Please??

Kai kati asxeto, ki emeis honda jazz exoume kai exo xoresei 2 kareklakia bebe ki ena booster sti mesi. Ta booster me plati pianoun ligo parapano xoro, tetoio exei i Semeli tora, alla an vreis ena ligo mazemeno tha eisai ok pistevo. Einai teleio autokinitaki, eimai sigouri tha sas xoresei mia xara!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημερα κοπελιες! Τι κανετε?

Χρονια πολλα κ καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω απο ολα.

Γυρισαμε κ εμεις απο χωριο χτες το βραδυ κ προσπαθουμε να μπουμε σε μια σειρα.

Περασαμε ησυχα οικογενειακα με πολλα ξενυχτια οχι απο βολτες αλλα απο ξυπνηματα. Ο Μικρος εβγαλε δοντακια , καθεται σιγα σιγα στον κωλο του κ αρχισαμε αχλαδακι μπας κ ξεστουμπωσει λιγο. Ο Μητσακος οπως παντα ντουρασελ εκανε τα παντα ριμαδιο οπου κ να πηγαινε κ ολη μερα αλωνιζε. Παραμωνη Χριστουγεννων τον εχασε κ η πεθερα μου που της το εσκασε απο το σπιτι κ ειχαμε αλλαλιασει. Μεσα στο κρυο κ στην βροχη ετρεχε να βρει τον αδερφο μου παλι καλα τον βρηκε μια ξαδερφη μου κ τον εφερε σπιτι. Οση ωρα ελειπε παντος ο Μητσος η πεθερα μου δεν πηρε χαμπαρι μετα που της τον φερανε το καταλαβε .....

Χρονια πολλα κ σε οσους γιορταζανε πολυχρονοι κ οτι επιυθυμειτε!

Περαστικα κ σε Μυρσινουλα κ Βασουλα!

Χρονια πολλα κ στην Ρηνουλα που εχει γεννεθλια σημερα! Αθηνουλα να την χαιρεστει!

Σας αφηνω μπας κ κανω καμια δουλεια τωρα που κοιμαται ο Νικολας κ τα λεμε αργοτερα θελω να πιστευω

Καλημέρα...

Δανάη εορταστικό σεχ εεε; Πωπω ακουω γαστρεντερίτιδα και νοιώθω ρίγος! Περαστικάααααααα Άντε κοριτσάκο με την καινουργια χρονιά να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με το ματάκι της Μυρτούλας!!!

Εμένα τα χάλια της έχει η μικρούλα, όλο το βράδυ είμαστε αγκαλιά γιατί πνίγεται. Έχει και άσκημο βήχα ρε γμτ.Εντομεταξύ υπάρχει η υποψία ότι πάλι δεν έχουμε θέρμανση και απ'την κουραση το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βάλω τα κλάματα για να τους συγκινήσω:tongue:

Ο θοδωρής χθες πήγε και έμεινε στον φίλο του το βαγγελάκη. Μία που το πρότεινε η μικαέλα και μία που είχε πάρει την τσάντα του και μας χαιρέταγε... απο τώρα ξεκίνησε να ξεπορτιζει!

Σχετικά με το κάθισμα, και μας μουστερ χωρίς πλάτη χώρεσαι, με λίγο ζόρισμα αλλά τα καταφέραμε. Βέβαια στο επόμενο στάδιο-κάθισμα της μικρής δεν ξέρω πως θα χωρέσουμε αλλά κάτι θα σκεφτούμε μέχρι τοτε. Πάντως για την ώρα χωράνε τρια παιδια με καθισματάκι και γω στα πόδια τους όταν κλαίει η μικρή για να την παρηγορίσω:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...