Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Να τον αφήστε στην ησυχία του. Δίκιο έχει. Μπορείτε να του δίνετε ευκαιρίες για να γράφει (π.χ. λίστες για το σούπερ μάρκετ ή γράμμα στον Άη Βασίλη) και τα συναφή, αλλά όσο θέλει, όπως θέλει. Διαβάζετε πολλάαααααα παραμύθια και κείμενα γενικώς (λίστες, εγκυκλοπαίδεια, εφημερίδα, εγχειρίδια συναρμολόγησης επίπλων) ό,τι πέφτει στα χέρια σας που να τον ενδιαφέρει κάπως, προσελκύετε την προσοχή του όταν εσείς γράφετε ή διαβάζετε και στο γραπτό λόγο γενικότερα και αυτά μόνο. Πώς έλεγε ο Ηλιόπουλος (ή ο Παπαγιαννόπουλος δε θυμάμαι) ρίξε δυο φεγγάρια και άς τα να δουλεύουν; Αυτό.

Το μόνο που σε νοιάζει σε αυτή την ηλικία να ξεχωρίζει ότι κάποια είναι γράμματα και κάποια εικόνες ή άλλα σύμβολα, να θέλει να πειραματίζεται με τη γραφή και την ανάγνωση. Τα συμβατικά στοιχεία αυτών των δύο είναι για "όταν μεγαλώσει". Γενικά το πας όπως το πάει.

ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ! Όσο λιγότεροι οι κανόνες τόσο το καλύτερο (όσο λιγότερες οι δουλειές τόσο το ακόμη καλύτερο).

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα χαλί στην κουζίνα; Απερίγραπτο για πράκτορες... εγώ έχω βάλει κουρελούδες και έχω σωθεί, τις πετάω στο πλυντήριο και τελειώνει. Βέβαια κάνει λίγο κρύο παραπάνω αλλά δεν παίζει αλλιως.

Πάντως με το βάζο με τις ελιες ανατρίχιασα!!!!!!

Το απόγευμα θέλω να πάω να πάρω τα δώρα που θα φέρει ο αη βασίλης... ακομα όμως δεν έχω ξεπεράσει το σοκ ότι ο θοδωράκης ζήτησε ένα αρκοντεόν και ένα μικρό μου πόνυ, βλέπω να βαράει με το αρκοντεον το μικρό μου πονυ στο πάτωμα:tongue:

Ααα είδαμε ένα ωραίο έργο κάπου τις προηγούμενες μέρες. Ιρανικό "ένας χωρισμός" Πολύ καλό! Για οικογενειακές σχέσεις ωραίο!

Tρελαίνομαι για Ιρανικές ταινίες!

Λέγκω, πάρε στο παιδί το μικρό πόνυ και το ακορντεόν! Το ακορντεόν είναι και χρήσιμο μετην κρίση, το βγάζεις στα φανάρια και βγάζει το μεροκάματό του το βλαστάρι σου κι εκτονώνεται κιόλας!:tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Χαχαχα, κέφια έχετε, μου φτιάξετε τη διάθεση!!!!!!

Μιρίκι γειά σου! Πολύ καλή μεταγραφή στο καφενεδάκι μας!

Η Λέγκω έχει χαλί στην κουζίνα ψέματα σας λέει, νια νια νια νια νια!

Αφροδιτούλι καλώς ήρθες! Θέλω βοήθεια για το δώρο του Άγγελου!

Βασούλι, μουτς! Όλα καλά σήμερα;

Φιλιά σε όλες!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα πανταχου ξενυχτισμένες μανάδες...

Εμείς μπήκαμε επισήμως στον παλμό των κολικών, δυόμιση ώρες έκλαιγε η καψερή χθες και όλη την υπόλοιπη μέρα βόγκαγε.

Σοφάκι μέσα στο μυαλό μου είσαι :D

Η Λέγκω έχει χαλί στην κουζίνα ψέματα σας λέει, νια νια νια νια νια!

Να σε χέσω Μυρτώ, απο πότε έχεις να ρθεις σπίτι μου;;; Κάποια στιγμή πέρσι το χαλί που θυμάσαι έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω και πήγε στο παιδικό. Τώρα βέβαια έχω την γκρίνια του γιωργάκη ότι είναι κρύο το δωμάτιο :rolleyes:

Ο νικολουδάκος ανέβασε πυρετό... δεν είναι ότι θα ήθελα αυτές τις μέρες απ'τον αη βασίλη :rolleyes: Ελπίζω να είναι κάτι πολυ περαστικό και καθόλου κολητικό.

Μολις σχολάσει θα πάει σε αποστολή αυτοκτονίας ο γιωργάκης για να βρει πόνυ... και το ερώτημα το επόμενο είναι τι πόνι έχει στο μυαλό του το χνουδωτό πόνυ με το μπιμπερό ή το παλιο κλασικο μικρόμου πόνυ; Όλα τα αγοράκια ζητάνε αυτοκίνητα εμένα γιατί ζητάει πόνυ και με ταλαιπωρεί;:tongue: Ευτυχώς το αρκοντεον το βρήκαμε. Ο νικόλας πάλι εύκολος ζήτησε δώραααααααα!!!

Λεγκω μην ανησυχεις θα βρει πονυ ,εχουν ολα τα παιχνιδαδικα και τα τζαμπο ενα σωρο ,μα και αυτος πονυ??χαχα

Ελενηκατ πως σας φανηκαν τα γιαννενα ?

χθες πηγα στο γυναικολογο μου,δεν βρηκε κατι ,ολα οκ ,αυτο λεει ειναι η λεγομενη λειτουργικη αιμοραγια, χωρις οργανικα αιτια και επειδη δεν ξερουμε ποτε θα σταματησει απο μονη της ,πρεπει να παρω προγεστερονη ,ομως δεν επιτρεπεται στον θηλασμο οποτε αν δεν αποθηλασω αμεσα και η αιμοραγια συνεχισει ο αιματοκριτης θα φτασει πατο ..ουφ και ο σταματης δεν εχει καμια διαθεση για αποθηλασμο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Τα Γιάννενα όπως πάντα υπέροχα!

Περδίκι θα είναι ο Νικόλας αύριο... Όσο για τα δώρα του άη Βασίλη, εμένα έχει μπλέξει τα μπούτια του...

8 η ώρα έφυγα από τη δουλειά σήμερα... Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα!

χθες πηγα στο γυναικολογο μου,δεν βρηκε κατι ,ολα οκ ,αυτο λεει ειναι η λεγομενη λειτουργικη αιμοραγια, χωρις οργανικα αιτια και επειδη δεν ξερουμε ποτε θα σταματησει απο μονη της ,πρεπει να παρω προγεστερονη ,ομως δεν επιτρεπεται στον θηλασμο οποτε αν δεν αποθηλασω αμεσα και η αιμοραγια συνεχισει ο αιματοκριτης θα φτασει πατο ..ουφ και ο σταματης δεν εχει καμια διαθεση για αποθηλασμο

μπελαδες ρε συ βασσουλα... περαστικα, ευχομαι να μην ειναι τπτ και να σταματησει γρηγορα το αιμα. Οταν ημουν εγκυος στον Αγγελο και χρειαστηκε να παρω προγεστερονη και επειδη θηλαζε η Δαναη ακομη, ειχα ρωτησει καποιους σχετικους με τον θηλασμο και μου ειχαν πει οτι δεν πειραζει. βεβαια οταν σταματησα την προγεστερονη ειχε ψευτοπεριοδο η Δαναη που τελικα καταληξανε οτι μαλλον η προγεστερονη που επαιρνα εγω της την προκάλεσε, οποτε μαλλον πειραζει τελικα... Ουφ μπερδεμα...

Και γω γυρισα στη δουλεια σημερα... Πήρα και εκαθαριστικο για τον μηνα, 26,22 ευρω λεει... Εκαναν οτι μπορουσαν για να μην βγει αρνητικη μισθοδοσία!

Αντε ρε Μυρτουλι γυρνα επιτέλους!

φιλια σε ολους!

Καλημερα!

μπελαδες ρε συ βασσουλα... περαστικα, ευχομαι να μην ειναι τπτ και να σταματησει γρηγορα το αιμα. Οταν ημουν εγκυος στον Αγγελο και χρειαστηκε να παρω προγεστερονη και επειδη θηλαζε η Δαναη ακομη, ειχα ρωτησει καποιους σχετικους με τον θηλασμο και μου ειχαν πει οτι δεν πειραζει. βεβαια οταν σταματησα την προγεστερονη ειχε ψευτοπεριοδο η Δαναη που τελικα καταληξανε οτι μαλλον η προγεστερονη που επαιρνα εγω της την προκάλεσε, οποτε μαλλον πειραζει τελικα... Ουφ μπερδεμα...

Και γω γυρισα στη δουλεια σημερα... Πήρα και εκαθαριστικο για τον μηνα, 26,22 ευρω λεει... Εκαναν οτι μπορουσαν για να μην βγει αρνητικη μισθοδοσία!

Αντε ρε Μυρτουλι γυρνα επιτέλους!

φιλια σε ολους!

Σε καλή μεριά!!

Καιρός για ψώνια!!! Κι εμάς πάντως άλλο ένα 11,2 τοις εκατό κάτω!! Να μαστε καλά να μας τα παίρνουν!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

LG5CyIp3iOI

:tongue:
Ουουου γεια σας εορταστικές τυροπιτες... τι χαμπάρια;
Εμείς έχουμε τον νικολουδάκο με πυρετο ακομα και ελπίζουμε να του περάσει άμεσα γιατί δεν θα θελα να ξεμείνουμε σπίτι αύριο στην αλλαγή, αν και πολύ το φοβάμαι.
Έχετε δικιο με τα γαλακτοκομικά θα το προσπαθήσω άμεσα.
Καλά Άφρο δεν υπάρχει το μηνιάτικο που θα πάρεις... κράτα το εκκαθαριστικό για να το δείχνεις στα εγγόνια σου.
Λογικά η Μυρτούλα θα έχει επιστρέψει ή θα είναι στο δρόμο!
Που είστε λοιπές τσούπες μου χαμένες; Πες έχουμε και δουλειες δεν ψήνουμε στο ιντερνετι:rolleyes:
Βασουλα μου χαίρομαι που δεν είναι κάτι σοβαρό, ελπίζω όμως να ξεμπερδεύεις γρήγορα γιατί δεν είναι ότι καλύτερο να πιάσεις πατώματα με τον αιματοκρίτη
Ρε Αναστασάκο με το αμάξι πως βολεύεστε; Εμείς σήμερα θα πα΄ρουμε το καθισματάκι χωρίς πλάτη μπας και χωρέσουν. Σοφουκι εσείς όταν είσασταν με τρία τι κάνατε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...