Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρονια πολλα!!

Τζενη ,Ευγενια ,Στεφανακο χρονια σας πολλα!!

ευχαριστουμε για τις ευχες !

Μυρτω τι γυρευεις εκει στα ξενα χριστουγεννιατικα ?

πως περασατε τσουπρες ?εμεις ειχαμε απο ολα ,πολλες βολτες, πολλες επισκεψεις σε φιλους αλλα χτυπησαμε και μια επισκεψη στα επειγοντα στο ελενα ετσι να μην παραπονεθει και αυτο

εχω μια αιμορραγια εδω και 6 μερες που τις 4 πρωτες μερες ηταν σταγονες και μετα κατεληξε σαν περιοδο ,με ειδε εκει ενας ειδικευομενος και ειπε οτι μαλλον ειναι περιοδος αλλα το θεμα ειναι οτι πριν απο 6 μερες μου ειχε τελειωσει η κανονικη μου περιοδος ,αυριο θα παω στο γυναικολογο μου να δουμε τι θα μου πει ..

εχει τυχει σε καμια οσο θηλαζετε να εχετε στο καπακι 2η περιοδο ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα! χρονια πολλα και καλα κοριτσάκια μου, πολυ μου λειψατε!

Μιρικι, χαιρομαι που σε γνωριζω! καλως ηρθες! Γιατι ειπε η Ελένη οτι μας ελειπε η ειδικότητά σου? Για δωσε βιογραφικό, προυπηρεσια και μην παραλειψεις τις καυτες λεπτομέριες για την ζωη σου:tongue:...

Βασσουλα, περαστικα! Πονας κιολας? Δε με λες, δεν ειχες κανενα "επικινδυνο" επισοδειο τον τελευταιο καιρο,ε?

Περασαμε σχετικα καλα, αλλα αρρωτηκε και ο Αγγελουκος και κλειστηκαμε μεσα (οσο γινοταν δλδ) και εκανα μποντινγκ με πεθερικά και τσιμπησα και κανα τρικιλο! Σουπερ εορταστικά... Στη Πλαστηρα ειχε 70 ποντους χιονι και ηταν χαρμα, εκπληκτικές εικόνες!

Λοιπον τελικα η λυση για τον μποζω ειναι το μπαλετο... Επειδη διαβασα τις τρεις τελευταιες σελιδες ολες μαζι αυτο μου εμεινε... σε ολες τις σελιδες πλανωταν οι λεξεις θοδωρης, κινηση, μπαλετο, μπιλι ελιοτ, χορευτης. Οχι δεν εχω παρει τιποτα πρωι πρωι, οποιος εχει διαβασει το σπηλαιο των ιδεων θα με καταλαβει!

Χρονια πολλα Αναστασία και Ευγενιες και σε ολους τους εμμεσους καφεδικούς να σας χαιρομαστε και να χαιρεστε με την σειρα σας τους αγαπημένους σας! χρονια πολλα και στα βλασταράκια του καφε μας, τον Στεφανο, τη Στεφανια και στον Μανο. ποιον ξεχασα?

Α και το αλλο συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι το καθε παιδακι περναει την προεφηβεία του με τον δικο του χαρακτηρα. Τα δικα μου τα περασαν-περνανε με υστεριες και γκρινια... μα σε ποιον εμοιασαν, εμεις ειμαστε ζεν....:tongue:

Για μια ακομη φορα νιωθω πιο σοφη που σας διαβασα και σας ευχαριστω ταμαλα που κανετε λόγια τις σκεψεις μου! φιλια πολλα γλυκιες μου και μια ιδιαιτερη αγκαλίτσα για την κυπραια σουπεργουμαν μας. Σματς κουμπαρουλα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Βλέπω ανανέωση Άφρο μου παρά τα σαραντάρια του αγγελούκου.

Η μιρίκι μου έκανε σαν ειδική για ψυχολογία παιδιών... Αλλά δεν το ξέρω σίγουρα. Τελικά μάλλον χορεύτρια είναι και μας μπέρδεψε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Χρονια πολλα σε ολα τα εορταζοντα κοριτσακια μας και στα μικρα αστερια! Χρονια όμορφα και χαρούμενα Τζενη μου και Ευγενάκο... Χρονια λαχταριστά και ξεκαρδιστικα στην Στεφανία, στον Στεφανο και στον μικρό κρητικό μας

Βασουλακο περαστικα και ελπιζω να βγαλεις ακρη αυριο!

Να δω τον θοδωρή να κάνει πιρουέτες κι ας πεθάνω! Άντε κι εγώ τον στέλνω, ποιος θα με σώσει μετά απ'τους άλλους γονείς που θα με κυνηγάνε απο αυτά που θα έχουν πάθει οι μικρές τους μπαλαρίνες απ'τον κανίβαλλο;

Κι εμείς περάσαμε γαμω, μέχρι και σε καγκουροπάρτυ πήγαμε που ήταν τέλεια γιατί ήταν τα μοναδικά πιτσιρίκια και όλοι ασχολιοντουσαν μαζί τους.

Πλακώθηκα και με τους απο πάνω και έτσι τη δεύτερη μέρα είχαμε θέρμανση... άκουσα βέβαια ατάκες απ'τον κυρ χρήστο του στυλ "σιγά που ξηλιάσατε, έλα υπερβολές" "κι εγώ κρυώνω ελένη αλλά τι να κάνουμε" "ναι κυριε χρήστο αλλά εσείς δεν είστε 15 ημερών και επίσης έχετε αρκοντίσιον!!!!!!!!!!!!!(σε αυτό το σημείο έχει φύγει το υπέροχο σταρένιο μου χρώμα και στη θέση του υπάρχει ένα κατακόκκινο που συνδιαζεται υπέροχα με τους καπνους απ'τα αυτια) "ε και τι θες να σου κάνω ελένη;" "εσείς τίποτα εγώ θα φωνάξω ένα γαμωτεχνικό να το φτιάξει"... μετά απο αυτό εντελώς τυχαία βρηκαν τεχνικό. Ρε παιδια δεν μπορώ να σταματήσω να σοκάρομαι απ'τον παρτακισμό κάποιον ανθρώπων... πως μπορούνε να γράφουν τρια παιδια στα παπάγια τους και να κοιτανε μόνο την τσέπη τους και την πάρτη τους.

Τέλως πάντως γιορτηνές μέρες είναι και δεν πρέπει να σκέφτομαι άσκημα... αλλά θέλω απελπισμένα να τους καούν τα αρκοντίσιον και να τους χαλάσει το αμάξι Merry fucking Christmas hohoho:tongue:

(Με λατρεύω όταν γίνομαι τόσο σκατόψυχη, νοιώθω άξια συνεχιστής της οικογενειακής μου παράδοσης!)

καλημερα !

λεγκ καλα τους εκανες αν και αργησες ,ειναι γαιδουρια και δεν ειναι οι μονοι και εδω στην δικη μας πολυκατοικια, ειμαστε οι μονοι που φωναζουμε για να αναβει το καλοριφερ ,καθε χρονο πλακωνομαι με τον διαχειριστη

Αφροδιτη και γω εγκυμοσυνη σκεφτηκα στην αρχη αλλα δεν παιζει ,εκανα τεστ ,μου εκαναν και αυτοι

με την δουλεια τι αποφασισες τελικα ?

αχ και γω ηθελα να ρωτησω τι ειδικοτητα εχει το μιρικι που τα λεει τοσο καλα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Εδώ μιρίκι! Χρόνια πολλά και καλά κουράγια.

Βασικά (που λέγαμε και στη δεκαετία του 80) είμαι νηπιαγωγός, οπότε αυτά που διαβάσατε είναι μια μέρα στη δουλειά...Το γελοίο είναι όταν πας να τα κάνεις στο σπίτι ή όταν πρέπει και δεν τα κάνεις (και αυτομουτζώνεσαι μετά). Κατά βάθος ναι είμαι χορεύτρια, αλλά τόσο βάθος που εχμ το ξέρω πια μόνο εγώ.

Καυτές λεπτομέρεις τώρα συνήθως αφορούν το φούρνο μου και την κεραλοιφή μου α και ένα τηγανητό αβγό που προσγειώθηκε στο χέρι μου και έχω ένα τατού σπλας από τότε (κοινώς έχω πολύ ενδιαφέρον η άτιμη.....)

Λέγκω καλά έκανες και ξεσπάθωσες.

Βάσω εύχομαι περαστικά γρήγορα και εύκολα.

Μυρτώ σε σκέφτομαι που είσαι μακριά. Αλλά φαντάζομαι θα επιστρέψεις σύντομα, ε;

Ωχ Αναστασία το χειρότερό μου. Γιαυτό επικρατεί στρατιωτικός νόμος σε αυτό το θέμα. Τρώμε, πίνουμε και παίζουμε πλαστελίνη ΜΟΝΟ στην κουζίνα και δολοφονικές ματιές για όποιον ενήλικο το παραβεί. Κατά τα άλλα λυσσάξτε με την ησυχία σας στο υπόλοιπο σπίτι (όπου όντως επικρατεί χάος).

sbxre6a2f.png

Μου αρέσουν αυτοί οι στρατιωτικοί νόμοι! Και η αλήθεια είναι ότι με επιμονή και υπομονή έχουν αποτέλεσμα...

Τί κάνεις όμως όταν τα χύνουν και στην κουζίνα? Εγώ έχω βρει τη λύση και τους δίνω πατσαβούρες και καθαρίζουν... Η Φίφη βέβαια βρίσκει ευκαριά και τρέχει να φέρει τη σφουγγαρίστρα!

Τί να κάνεις! Υπομονή Ανασταζί! Και τα 3 γάλατα χύθηκαν?

Σήμερα πληρώθηκα τα τιξίδια που έχω κάνει! Γιούπι!!!!!!!!!!!

Θα κάνουμε Χριστούγενα!

Διαφημίσεις

Στην κουζίνα δε βάζεις χαλί, οπότε σκασίλα σου. Αφού θα το ρίξει που θα το ρίξει τουλάχιστον να θέλει μόνο σφουγγάρισμα. Καλή σκέψη αυτό με την πατσαβούρα κι εγώ αυτό κάνω (απλά μετά συνήθως "καθαρίζει" με την ίδια και τη τζαμόπορτα της κουζίνας γκρρρρρρ).

Ωραία νέα Ελένη. Θέλω κι εγώ να πάω να πληρωθώ κάτι χρωστούμενα από ένα βιβλίο που μετέφρασα και όλο το αναβάλλω (μα να μη μπορώ να ζητήσω λεφτά τι ούφο).

sbxre6a2f.png

εντωμεταξυ το προηγουμενο βραδυ λεω στον συζηγο να τους κανει φετουλα με κασερακι να φανε... με τα χιλια ζορια παει να κανει και μου ριχνει ενα βαζο γυαλινο με ελιες πανω στο χαλι της κουζινας το οποιο ειναι πιο χοντρο και απο του σαλονιου(λαθος επιλογη.. i know...)... ξινο μου βγηκε... την αλλη μερα επλενα χαλια... μου βγηκε η μεση...

tqj2p3.png vvtJp3.png

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω καμια σκουπα που πλενει...

miriki νηπιαγωγος ε? του Στρατου τον εχει πιασει απο χθες το απογευμα να γραφει γραμματα... το βραδυ τον εβαλε ο συζηγος μου να γραφει και αναμεσα σε γραμμες... ειναι νωρις λες? παντως δεν τον πιεζουμε... μερικα που δεν μπορει κιολας να τα γραψει(κυριως τα μικρα... τα κεφαλαια τα γραφει ολα) λεει απο μονος του δεν πειραζει θα τα μαθω οταν μεγαλωσω...τι να κανουμε?

tqj2p3.png vvtJp3.png

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω καμια σκουπα που πλενει...

miriki νηπιαγωγος ε? του Στρατου τον εχει πιασει απο χθες το απογευμα να γραφει γραμματα... το βραδυ τον εβαλε ο συζηγος μου να γραφει και αναμεσα σε γραμμες... ειναι νωρις λες? παντως δεν τον πιεζουμε... μερικα που δεν μπορει κιολας να τα γραψει(κυριως τα μικρα... τα κεφαλαια τα γραφει ολα) λεει απο μονος του δεν πειραζει θα τα μαθω οταν μεγαλωσω...τι να κανουμε?

Ανασταζί φιρί φιρί το πας σήμερα! Χοντρό χαλί στην κουζίνα και ο Στρατούλης γράφει γράμματα???

Απαπαπα!

Πάντως έχω φίλες που ξέρανε τα παιδιά τους να γράφουν στην 1η Δημοτικού και τελικά όλη τη χρονιά βαριόντουσαν. Και οι γονείς πασχίζαν να τα δαιβάσουν γιατί όλο έλεγαν τα ξέρω εγώ αυτά και τέτοια...

Αν το ζητάει βέβαια το παιδί δείξτου!

Εμένα γιατί μου ζητάει όλο σοκολατάκια? Ο καθένας με τον πόνο του.

Βαριέμαι!Βαριέμαι και πάλι βαριέμαι!

Ααα είδαμε ένα ωραίο έργο κάπου τις προηγούμενες μέρες. Ιρανικό "ένας χωρισμός" Πολύ καλό! Για οικογενειακές σχέσεις ωραίο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...