Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χρόνια πολλάαααααα και ευτυχία και όλους!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς είμαστε χωρίς θέρμανση καθώς για άλλη μια φορά πιστεύουν οι σπιτονοικοκυραίοι μας ότι θα φτιάξει το λέβητα ο κύριος χρήστος. Μας φέρανε και ένα αεροθερμο απ'τη γειτονια και φτιαχτηκαμε... η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει να βγάζω καπνους απ'τα αυτιά (βεβαια έτσι μπορεί να ζεσταθουμε). Τους αγαπώ τους εκτιμω αλλά έχουν οι άτιμοι καβουρια και πιστεύουν ότι μπορούν να τα φτιάξουν όλα, πράγμα που έχει οδηγήσει να μας έχουν διαλύσει το μισό σπίτι... Έχουν και στο δικό τους σπιτι αρκοντίσιον και εχουν μια άνεση παραπάνω και είμαστε εμείς κάτω με το σπίτι μέσα στην υγρασία και τρία παιδια να τους φοράμε ζακέτες.

Οοοοοοοοομμμμμμμμμ... ψυχραιμια και πάμε να ετοιμαστούμε για την επόμενη βόλτα μας... σημερα η μυρσινούλα είναι μέσα στις τσάρκες... έτσι ζεσταίνεται και το κοκκαλάκι της χοχο... λέτε να πάμε να κατσικωθούμε στους μπακουροφίλους μας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλάααα!

Dansem το θυμάμαι το θέμα. Καμία σχέση βέβαια οι συνθήκες που ζούσε η κοπέλα με τις δικές μου (μάλλον πολύ καλομαθημένη είμαι). Απλά η αλήθεια είναι ότι όντως τη χρειάζομαι τη γυμναστική (έκανα μπαλέτο 7 ώρες τη βδομάδα μέχρι τον τέταρτο στην εγκυμοσύνη, αλλά μετά πακέτο), οπότε θα το δω ξσνά. Ευχαριστώ.

Τι εννοείς ότι έκανες μπαλέτο 7 ώρες την ημέρα;;; Εντάξει μόλις ένοιωσα εντελώς σαπάκι:tongue:

Χρόνια πολλά! Μόλις ξεμπερδέψαμε από το μεσημεριανό! Κοιμήθηκαν και τα παιδιά ξερά, έκαψε και η Φίφη το δάχτυλό της στην καφετιέρα..

Πάντα καλά να είμαστε κοριτσάρες, να κάνουμε παιδιά να τα μεγαλώνουμε! Υγεία!

Κολετσοφακοτέικο, μια χαρά σας βρίσκω! Εδώ έχουμε ζέστη δεν έρχεστε καμιά βόλτα; Όσο για το βαφτηστήρι σου μην ανησυχείς κουμπάρα της. Μια χαρά τα έλεγε προχθές! Και η Λήδα, στο τέλος ήθελε να κοιμηθεί με Αλέκο!!! Α ρε παρέλαση θα κάνουν οι τσούπρες εδώ μέσα!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κορούες!!!

Τι είναι καλε το σαπακι;;; Ότι και να' ναι έτσι ένοιωσα κι εγώ όταν διάβασα 7 ώρες τη βδομάδα! Δεδομένου ότι έχω να κάνω οποιαδήποτε άσκηση από το 2008, και ότι σήμερα έχω σαπίσει στην τηλεόραση να βλέπω χριστουγεννιάτικες ταινίες!!!

Α, ώστε Μυρσινη τελικά;;;;

Ρε συ κουμπαρούλα, καλοί χρυσοί οι γείτονες αλλά αυτό είναι γαιδουριά ξέροντας ότι έχετε νεογέννητο στο σπίτι!

Σας φιλώ πολύ!!!

Α! Ευγενούλες χρονια πολλά!

Τι εννοείς ότι έκανες μπαλέτο 7 ώρες την ημέρα;;; Εντάξει μόλις ένοιωσα εντελώς σαπάκι:tongue:

την ΕΒΔΟΜΑΔΑ Λέγκω μου την εβδομάδα

(την ημέρα έκανα 7 ώρες όταν ήμουν 18 όχι τώρα.... που για μία ώρα τη βδομάδα θα θέλω συνδυασμό βασιλικού πολτού με νέφτι...).

Είναι η πρώτη φορά που μου αρέσουν τα Χριστούγεννα, κορίτσια. Σας διαβάζω κιόλας που είστε ντούρασελ οι μάνες και παίρνω τα πάνω μου.

Όντως γαϊδουροκαβουριά ο σπιτονοικοκύρης....

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

... που για μία ώρα τη βδομάδα θα θέλω συνδυασμό βασιλικού πολτού με νέφτι...).

:lol::lol::lol: ωραίος συνδυασμός! Στα υπόψιν!

Λέγκω, κι εδώ έχουμε ζέστη, έλα καμιά βόλτα!:D

(πωπω, τι θυμήθηκα τώρα, χρόνια πριν, είχα μόνο τα δύο μεγάλα, τον δεύτερο μωρό, μας είχε χαλάσει το καλοριφέρ στην πολυκατοικία και είχε ψοφόκρυο και το σπίτι παλιό ρετιρέ που έμπαζε απ' όλα τα κουφώματα, ο σύζυξ δούλευε τότε επαρχία και έλειπε. Πήγα κι έμεινα τρεις μέρες σε μια φίλη μου, δεν παλευόταν αλλιώς!)

_Τέλος προπολεμικών αναμνήσεων!:tongue::tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Γειά σου Σοφούλα!!!!

Τι κάνετε;

Εγώ γύρισα από μικρή βόλτα, τελικά θα με φάνε λάχανο οι Κύπριοι οδηγοί, μια βδομάδα εδώ κι ακόμα κοιτάω απ'την λάθος μεριά!

Περιμένω την αυριανή μέρα με χαρά, μια και θα ξαναμπει κόσμος στο κτίριο-φάντασμα που μένω!

Σας φιλώ πολύ πολύ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...