Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ουουου γεια σου ξενητεμένη φιλενάδα... τι χαμπάρια;;; Πήζεις; Εγώ με το βυζί όξω, τι πρωτότυπο εεε;

Ο νικόλας κάνει τρελά μαρς στη μικρή... και έχει και το θράσος να λέει ότι του τράβηξε τα παλια και να της κάνει κηρυγμα ότι δεν πρέπει να τραβάμε μαλια χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα να μαι πηγαινοέρχομαι απ'το σαλονι... Γιατι παιδι μου δεν θα ξαναδεις άνθρωπο; Που πήγαν όλοι; Κανα βιβλίο πήρες;

Εγώ έχω πορωθεί με ιαν ρανκιν αστυνομική λογοτεχνια... ότι πρέπει για τώρα που το μυαλό μου είναι κομπόστα και δεν την παλευω

Ρε γαμώτο αυτή η πόλη δεν έχει κανένα βιβλιοπωλείο της προκοπής!

Δεν υπάρχει κάποιος που να μην είναι από δω και να μην κάνει Χριστούγεννα οικογενειακά.... Τέλοσπάντων...τι έγινε το ινδιανάκι κοιμήθηκε;;;; Όσο για τα αστυνομικά, αφού άφησες τη Φόνισσα όλα τα άλλα δεν μας ενδιαφέρουνε!!!

Μωρέ την Φόνισσα την άφησα αλλά επειδη διαβάζω σε διαφορες φάσεις που θηλάζω τα βιβλία και επειδή είναι το τρίτο στη σειρά με τον επιθεωρητη Ρεμπους έχω πάθει ταύτισει τρελή... ξυπνάω θηλάζω διαβάζω ξανακοιμάμαι και στον ύπνο μου βλέπω τη συνέχεια... μέχρι τον επόμενο ξυπνοθηλασμο.

Αααα άσχετο αλλά μάζεψα τρελό κελεπουρι πάλι απ'τα σκουπίδια, απίστευτη κουνιστη καρέκλα χωρίς κανένα ελατωμα... βουντου θα μου κάνει ο σκουπιδιαρης

Διαφημίσεις

Μπράβο! Πάντως είσαι σε εγρήγορση παρά την αϋπνία!!! Ρε συ έψαχνα για βιβλιοπωλείο και έβρισκα όλο κάτι τελειωμένα φουλ στη Λένα Μαντά. Ένα άλλο που είχε πλάκα, είχε βιβλία της παιδικής μου ηλικίας, πέντε λαγωνικά, Πολυάννα και τέτοια.....vintage!!!

Δε μου λες, ο Νικόλας πως ακριβώς σου λέει ότι η μπέμπα του τράβηξε τα μαλλιά; Όχι γιατί θα αρχίσω να αγχώνομαι για το βαφτιστήρι σου!

Πλάκα μου κάνεις ότι αγχώνεσαι; Αφού και η Λήδα άργησε και εντέλει με τη μία μίλαγε πιο καθαρά απ'ολα. "ταβητσε μαγια" και ταυτοχρονα παντομίμα και στα καπάκια "μη μπεμπα κακό ταβαει μαγια"...

Να σου πω δεν παίρνεις πέντε λαγωνικά να διαβάσεις; Σούπερ είναι, εγώ πολύ τα αγαπούσα στα νιατα μου... άσε που είναι καλτ. Χμμ Πολυάννα δεν έχω διαβάσει νομίζω.

Άτιμο θηλυκο που σε τύφλωσε η καριέρα και μ'απαρνήθηκες κι έφυγες στα ξένα!!!

Ξέρεις εντομεταξύ ότι θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και στο ρημαδομεσετζερ.

Λατρεύω πέντε λαγωνικά και γενικά Ενιντ Μπλαιτον...τόσο που όταν ήμουν μικρή είχα συστήσει με κάτι άλλα τρελαμένα του "διαμόνιους ντέντεκτιβς" και παρακολουθούσαμε ύποπτους μέσα στην πόλη (κυρίως τον περιπτερά που μας φαινόταν πολύ ύποπτος) και εξερευνούσαμε εγκαταλειμμένα σπίτια :lol:

Μυρτώ τι κάνεις χριστουγεννιάτικα στην Κύπρο? Κουράγιο!

Κοριτσάκια, καλά Χριστούγεννα σε όλες σας! Καλό ξημέρωμα!

(και Τζενάκι χρόνια μας πολλά!)

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και χρόνια καλά και πολλά σε όλους μας!!

Να χαιρόμαστε τα παιδιά και τους κοντινούς μας ανθρώπους!

Καλά να περνάτε κορίτσια όπου βρίσκεστε!:D

χρονια πολλα και καλα σε Χρηστους, χριστινες και στην Χριστιαννα της λαμπρινουλας μας!

επισης σε Μανωληδες και Εμμανουελλες!

Σημερα γιορταζει και η μικρουλα μου ανιψουλα η Χριστινα μας!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Μέρι φάκινγκ κρίστμας, ουουου!!!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες! Νομίζω θα μου βγει το φαγητό απο τ΄αυτιά, τί ήταν αυτό το σημερινό... Ο Τ. πάλι δουλεύει, τουλάχιστον τον είχαμε χθες και κάναμε και μια βολτίτσα. Έχει ξεσκιστεί στη δουλειά το χρυσό μου, άμα τον πληρώσουνε κι όλας που έχει να δει πληρωμή από τον Ιούνο, καλά θα ήτανε...

Miriki, γι΄αυτό για το θηλασμό που ρώτησες θυμάμαι ένα ποστ παλιά στο πάρεντς, νομίζω η Αγλαία είχε δώσει ένα πρόγραμμα ασκήσεων σε μια μαμά που είχε αρχίσει να ζορίζεται με το θηλασμό και έλεγε ότι τη βοήθησε πάρα πολύ. Η Αγλαία (ή όποια ήταν τέλος πάντων) έλεγε ότι η αρνητική διάθεση απέναντι στο θηλασμό μπορεί να έχει να κάνει με απορρυθμισμένες ορμόνες και ότι χρειάζεσαι ενδορφίνες νομίζω περισσότερες, οι οποίες παράγονται εύκολα όταν ασκείσαι. Η εν λόγω μαμά έλεγε ότι τις μέρες που έκανε τις ασκήσεις ένιωθε πολύ κουλ, αλλά αν τις παράταγε για λίγες μέρες πάλι την επιανε αποστροφή και δεν ήθελε να θηλάσει. Ακουγόταν πολύ άμεσο και γι' αυτό μου είχε κάνει εντύπωση και το θυμάμαι... Αν το βρω θα στο στείλω, κάνε κι εσύ κανένα σχετικό σερτς.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Xρόνια πολλά, κοπελιές!!!!!!!!!!!

Και να πω και πιο συγκεκριμένη χρόνια πολλά σε Μανώληδες, Εμμανουέλες, Χρήστους, Χριστίνες κτλ κτλ κτλ!!!

Και του χρόνου πιο χαλαρες και πιο αισιόδοξες!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Χρόνια πολλάααα!

Dansem το θυμάμαι το θέμα. Καμία σχέση βέβαια οι συνθήκες που ζούσε η κοπέλα με τις δικές μου (μάλλον πολύ καλομαθημένη είμαι). Απλά η αλήθεια είναι ότι όντως τη χρειάζομαι τη γυμναστική (έκανα μπαλέτο 7 ώρες τη βδομάδα μέχρι τον τέταρτο στην εγκυμοσύνη, αλλά μετά πακέτο), οπότε θα το δω ξσνά. Ευχαριστώ.

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...