Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!! Τι κάνετε? Λίγα διάβασα και αυτό που συγκράτησα ήταν οι κάλτσες του Θοδωρίκου στο δέντρο... Ε, σε λίγα χρονια θα τις βάζει και ο μικρός... Τον μπαμπά πρόσεχε μην αρχίσει και αυτός το κακό συνήθεια γιατί το σπίτι σας θα είναι λίγάκι μυρωδάτο...!!:rolleyes:

Εμείς καλά...Λίγη από φαρυγγίτιδα ο Γιάννης και εγώ (ο Γιάννης αυθημερών ήταν καλύτερα) χωρίς πυρετό ευτυχώς! Ο Μάνος θύμα του mmr. Πυρετό από χτες βράδυ μέχρι 38,6... Βέβαια έχει και μύξα που είναι άσχετο από το εμβόλιο... Περαστικά μας να είναι!

Χρόνια πολλά σε όσες δεν ευχήθηκα!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημερεεεεεεεεςςςςςς

Πρωινη σημερα επειδη το βραδυ ξεράθηκα ενω τη θηλαζα....

Λοιπόν ευτυχώς δεν γραψατε πολλα κ προλαβα να σας διαβασω

Εχουμε κ λέμε... το λεπόν...

Ερώτηση προς YIOUPI:

Εσείς πού έχετε αλλεργία?

Ξεκίνησες κι εσύ με υποαλλεργικό διαιτολόγιο?

Αν ναι τί φρούτα έδινες εκτός μήλο και αχλάδι?

Μεγαλη συζήτηση...ελπίζω να μην σε μπλεξω..

Αιμα 2,5 μηνων κ κοβω γαλακτοκομικα κ ξηροκαρπια

το αιμα συνεχιζόταν οπότε έκοψα κ μοσχάρι, προληπτικα εκοψα κ χυμοους εσπεριδοειδων..

εννοειται πως εκοψα όλα τα κρυμμενα, συσκευασμενα που περιειχαν πρωτεϊνη γαλακτος ή ορο γαλακτος.Επίσης λόγω καντιντιασης που έπαθα ταυτοχρονα εκοψα ζαχαρη κ τα πολλα πολλα φρουτα...

Όλα αυτα με καθοδηγηση συμβουλου...

γυρω στους 5 μηνες μου έδωσε κατι ένζυμα να παιρνω μαζιμε το φαγητο κ δειλά δειλάέτρωγα κ λιγο απο κάτι επίφοβο πχ κεικ με φραουλες...

γυρω στους εξι μηνες μου είπε πως μπορω να βαλω κάτι απαγορευμενο από γαλά (καταναλώνοντας ταυτοχρονα τα ενζυμα) ...

ο,τι μου είχε λειψει περισσοτερο..

εφαγα λοιπόν 2 κομματια πιτσα

όλα πήγαν καλά κ σιγα σιγα έβαλα αρκετα απαγορευμενα οπως πχ παγωτο...

Στις διακοπες σαν γνησιο ουφο τα ξεχνουσα να τα παρω τα ένζυμα αλλά όλα καλά....

Στους 7,5 μηνες που ανοιξε στοματακι η λυδια αρχισα να της δινω (τμηματικα)

πρωτα λαχανικα πατατα καροτο κολοκυθι κ μετα φρουτα μηλο, αχλαδι, μπανανα...

συνεχιζω με κοτοπουλο κ τη σινλάκ μια υποαλλεργικη κρεμα κ ταυτοχρονα εβαλα λιγο λεμονακι στο φαγητο επειδη ετσι μου ειπε η γιατρος ενω η συμβουλος ειχε πει ρητα οχι..βαζω κ μοσχαρι μετα από 2 μερες αρχισαν να βγαινουν κατι σπυρια σαν κουνουπια κ μ ετα από 3 ακομα μερες ειδα αιμα πολυ στα κακα..(εγω όλο αυτο το χρονικο διαστημα συνεχιζα να τρωω κανονικα...)

Μετα από 1 μερα ανεβασε κ 39 (ασχετο? σχετικο? κανεις δεν μου είπε..)

κοβω καθε στερεη κ αρχιζω διαιτα ξανα ..αίμα δεν ξαναειδα κ τα σπυρια μετα από 2-3 μερες δεν ξαναεμφανιστηκαν...

αρχιζω (μετα κ από επισκεψη σε παιδογαστρεντερολογο) κ βαζώ πατατα καροτο κολοκυθι κοτοπουλο κ από φρουτα ΜΟΝΟ μηλο αχλαδι...

όλα αυτα ως το χρονο μου ειπε κ εγω αποχη από γαλα, σογια,ξηροκαρπια...

Τωρα εγώ εχω δωσει κ αβοκαντο κ δεν απεχω από αμυγδαλα αφου είναι διαπιστωμενο οτι ποτε δεν την πειραξαν...

Γενικα τώρα...

έχω καταλαβει πως ο υποσιτισμος της μαμας με αποχη από πολλα πραγματα κανει κακο στη μαμα...

εφαρμοζεται καλύτερα η απόχη από πολυ υποπτα :γαλα, ξηροκαρπια.... κ αν συνεχιζεται τοτε συνεχιζουμε κ τον αποκλεισμο άλλων τροφων...

Με το που κοβεις το γαλα βλεπεις βελτιωση αλλά ισως για 3-4 εβδομαδες να κανει εμφανιση αιματακι γιατι τοσο χρειαζεται για να καθαρισει το συστημα μαμας-παιδιου....

Καθυστερησε την εισαγωγη στις στερεες να δεις τι το πειραζει από αυτα που τρως εσύ κ μετα από τους6,5 μηνες θα πρεπει να του δωσεις στερεες...μην βιαστεις, πιο πολυ θα κανεις κακο παρα καλό..

Ηρεμια κ υπομονη θελει.....

Καλή επιτυχία και από εμένα ;)

Τι εχασα ρε παιδιααααααααα??τι επιτυχια πάλι? κ άλλη καθηγητρια τα διδακτορικα μου μεσα???:tongue:

Ειναι λιγο λαιμαργούλα....αλλά εγώ ακόμα σοκαρισμένη είμαι. Μου ήρθε ξαφνικό εντελώς λέμε...

Μετά που ξανακάναμε μπάνιο γελούσε όμως...δεν ήταν γκρινιάρα ή κάτι τέτοιο...ούτε εκλαψε μετά τον εμετό ούτε τίποτα. Ισα ίσα...έκατσε κυρία στο μπάνιο και μετά ήθελε και να φάει!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ??

Το ειχα παθει κ εγώ οταν της εδωσα για τον ιδιο λόγο αντλημενο...

εμετος -εμετος δεν ειναι γιατι ο εμετος συνοδευεται πάντα από κλάμα...

μαλλον πηρε πολυ ποσοτητα κ απότομα το στομαχακι της

mamma mia ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΑ!!!!!

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν!!!!!!:D:D:D

Τι χρονια πολλα ρε παιδια?τι εχασα πάλι???

Χρονια πολλα μια κ μοναδικη μανουλα πάντωςςςςςςςς!!!!

Ουφ πολυ σοβαροτις επεσε πρωι πρωιιιιιιιιιιι

ωραια νταφ... κ τωρα που μου ανοιξες την ορεξη πες μου πώς θα φαω κ εγώ η ερμη από αυτο που μου έκανε κλικ????τιγκα στα απαγορευμενα ειναι...ΣΑΔΙΣΤΡΙΑ

http://www.sintagespareas.gr/sintages/sokolatopita.html

Φαγητο?φαγητο?ποιο???????????????????

ποιοοοοοοοοοο?????????????????

Μαλλον για κινοα με βλέπω τελικα:tongue:

Ρε εμπειρεεεεεεεεεες..

πειτε τιποτιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςς

Καλημερααα!!!

Για βροχη μας βλεπω σημερα .....

Ο μικρος κοιμαται ακομα. Μας ξετινακσε παλι χτες. Πρεπει να πηγε 2 παρα για να κοιμηθει.... !

Εχω να κανω ενα σωρο δουλειες κ βαριεμαι .....

Αχχχχχ ποιος παει για δουλεια σημερα. ....

Χρονια πολλα σε εορταζουσες κ εορταζοντες! Πολυχρονοι κ ευτυχισμενοι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσαπερδόνες... ένα σας λέω σιδερώνω!!!:cool: Έχω καθιερώσει το σαββατιάτικο σιδερο και είμαι πολύ περήφανη χοχο

Τονια μου πολύχρονη και ευτυχισμένη και ξεκουραστη και με λιγότερα τέλη κυκλοφορίας καλεεεεεεε:tongue:

Τζενάκο μου όλα θα πάνε υπέροχα απλά θα ρέψεις καλή μου απ'την κούραση γμτ... καλά ξεμπερδέματα μικρούλα μου

Αυλα μου, συμφωνώ με το Αναστασάκι ότι λογικά παράφαγε το μικράκι... Ανησυχιτικό είναι όταν κάνει συνέχεια ρουκετοειδή εμετό;)

Καλημέρα!!!!!! Τι κάνετε? Λίγα διάβασα και αυτό που συγκράτησα ήταν οι κάλτσες του Θοδωρίκου στο δέντρο... Ε, σε λίγα χρονια θα τις βάζει και ο μικρός... Τον μπαμπά πρόσεχε μην αρχίσει και αυτός το κακό συνήθεια γιατί το σπίτι σας θα είναι λίγάκι μυρωδάτο...!!:rolleyes:

:lol::lol::lol:

Γιουπι παιδί μου παραμιλάς:D

Καλημερεεεεεεεεςςςςςς

Πρωινη σημερα επειδη το βραδυ ξεράθηκα ενω τη θηλαζα....

Λοιπόν ευτυχώς δεν γραψατε πολλα κ προλαβα να σας διαβασω

Εχουμε κ λέμε... το λεπόν...

Μεγαλη συζήτηση...ελπίζω να μην σε μπλεξω..

Αιμα 2,5 μηνων κ κοβω γαλακτοκομικα κ ξηροκαρπια

το αιμα συνεχιζόταν οπότε έκοψα κ μοσχάρι, προληπτικα εκοψα κ χυμοους εσπεριδοειδων..

εννοειται πως εκοψα όλα τα κρυμμενα, συσκευασμενα που περιειχαν πρωτεϊνη γαλακτος ή ορο γαλακτος.Επίσης λόγω καντιντιασης που έπαθα ταυτοχρονα εκοψα ζαχαρη κ τα πολλα πολλα φρουτα...

Όλα αυτα με καθοδηγηση συμβουλου...

γυρω στους 5 μηνες μου έδωσε κατι ένζυμα να παιρνω μαζιμε το φαγητο κ δειλά δειλάέτρωγα κ λιγο απο κάτι επίφοβο πχ κεικ με φραουλες...

γυρω στους εξι μηνες μου είπε πως μπορω να βαλω κάτι απαγορευμενο από γαλά (καταναλώνοντας ταυτοχρονα τα ενζυμα) ...

ο,τι μου είχε λειψει περισσοτερο..

εφαγα λοιπόν 2 κομματια πιτσα

όλα πήγαν καλά κ σιγα σιγα έβαλα αρκετα απαγορευμενα οπως πχ παγωτο...

Στις διακοπες σαν γνησιο ουφο τα ξεχνουσα να τα παρω τα ένζυμα αλλά όλα καλά....

Στους 7,5 μηνες που ανοιξε στοματακι η λυδια αρχισα να της δινω (τμηματικα)

πρωτα λαχανικα πατατα καροτο κολοκυθι κ μετα φρουτα μηλο, αχλαδι, μπανανα...

συνεχιζω με κοτοπουλο κ τη σινλάκ μια υποαλλεργικη κρεμα κ ταυτοχρονα εβαλα λιγο λεμονακι στο φαγητο επειδη ετσι μου ειπε η γιατρος ενω η συμβουλος ειχε πει ρητα οχι..βαζω κ μοσχαρι μετα από 2 μερες αρχισαν να βγαινουν κατι σπυρια σαν κουνουπια κ μ ετα από 3 ακομα μερες ειδα αιμα πολυ στα κακα..(εγω όλο αυτο το χρονικο διαστημα συνεχιζα να τρωω κανονικα...)

Μετα από 1 μερα ανεβασε κ 39 (ασχετο? σχετικο? κανεις δεν μου είπε..)

κοβω καθε στερεη κ αρχιζω διαιτα ξανα ..αίμα δεν ξαναειδα κ τα σπυρια μετα από 2-3 μερες δεν ξαναεμφανιστηκαν...

αρχιζω (μετα κ από επισκεψη σε παιδογαστρεντερολογο) κ βαζώ πατατα καροτο κολοκυθι κοτοπουλο κ από φρουτα ΜΟΝΟ μηλο αχλαδι...

όλα αυτα ως το χρονο μου ειπε κ εγω αποχη από γαλα, σογια,ξηροκαρπια...

Τωρα εγώ εχω δωσει κ αβοκαντο κ δεν απεχω από αμυγδαλα αφου είναι διαπιστωμενο οτι ποτε δεν την πειραξαν...

Γενικα τώρα...

έχω καταλαβει πως ο υποσιτισμος της μαμας με αποχη από πολλα πραγματα κανει κακο στη μαμα...

εφαρμοζεται καλύτερα η απόχη από πολυ υποπτα :γαλα, ξηροκαρπια.... κ αν συνεχιζεται τοτε συνεχιζουμε κ τον αποκλεισμο άλλων τροφων...

Με το που κοβεις το γαλα βλεπεις βελτιωση αλλά ισως για 3-4 εβδομαδες να κανει εμφανιση αιματακι γιατι τοσο χρειαζεται για να καθαρισει το συστημα μαμας-παιδιου....

Καθυστερησε την εισαγωγη στις στερεες να δεις τι το πειραζει από αυτα που τρως εσύ κ μετα από τους6,5 μηνες θα πρεπει να του δωσεις στερεες...μην βιαστεις, πιο πολυ θα κανεις κακο παρα καλό..

Ηρεμια κ υπομονη θελει.....

Τι εχασα ρε παιδιααααααααα??τι επιτυχια πάλι? κ άλλη καθηγητρια τα διδακτορικα μου μεσα???:tongue:

Το ειχα παθει κ εγώ οταν της εδωσα για τον ιδιο λόγο αντλημενο...

εμετος -εμετος δεν ειναι γιατι ο εμετος συνοδευεται πάντα από κλάμα...

μαλλον πηρε πολυ ποσοτητα κ απότομα το στομαχακι της

Τι χρονια πολλα ρε παιδια?τι εχασα πάλι???

Χρονια πολλα μια κ μοναδικη μανουλα πάντωςςςςςςςς!!!!

Ουφ πολυ σοβαροτις επεσε πρωι πρωιιιιιιιιιιι

Καλημερούδιααααα

Yioupi σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.

Καλά εμείς έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας. Στην αρχή η γαστρεντερολόγος μου είπε ότι θα καθυστερήσουμε να μπούμε στις τροφές. Μετά από μια εβδομάδα μου είπε ξεκίνα :shock: Ο παιδίατρος, άλλο φρούτο και αυτό, μου λέει τη φοβερή ατάκα "Τί θα κάνεις με το θηλασμό, θα σταματήσεις?" Όχι, του λέω εγώ "Δηλαδή τί θα κάνεις θα θηλάζεις ένα χρόνο?" Ναι, του λέω, αν τα καταφέρω, "Και αν δε σου φτάσει το γάλα?" Θα φτάσει, του λέω και εγώ. Τελικά μου είπε να ξεκινήσω με αχλάδι και μετά μήλο, το καθένα για 3-4 ημέρες και μετά και τα δύο μαζί. Εγώ μίλησα με τη σύμβουλο και μου είπε να περιμένω να κλείσουμε τους 6 μήνες (αυτό δε θα το κάνω, εξάλλου μια εβδομάδα έμεινε), και το κάθε φρούτο από 1 εβδομάδα και έτσι θα κάνω και βλέπουμε.

Άντε και ο θεός βοηθός. :rolleyes:

IxBZp3.png

Καλημέρα!!!!

Σήμερα κοιμηθήκαμε μέχρι τις 9! Ω, τί ευτυχία... Αλλά από τον μπέμπη κανένα νέο. Βέβαια έχει κατέβει γιατί αναπνέω καλύτερα... Και δεν έχω καούρες. Μάλλον με βλέπω για την ΠΗΤ μου πάλι...

Συνονόματη (στο επίθετο) Τόνια πολύχρονη και ευτυχισμένη!!!! Να χαίρεσαι το ζουζούνι σου και να σε χαίρεται και αυτό!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλά ρε κορίτσια πώς γράφετε και θηλάζετε ταυτόχρονα;; Εμένα είναι κ μικρούλι...για να θηλάσουμε σε μια βολική θέση (μαραθώνιοι θηλασμοί συνήθως) κάνουμε ολόκληρη ιστορία...με μαξιλάρια κλπ....Δυο μηνών είμαστε ρε παιδιά!

Καληνυχτούδια....πάω κ γω να σιδερώσω κατιτις....

Θα το καταφέρεις κι εσύ και θα δεις τη ζωή με άλλο ματι... Εγώ κάνω και άλλα θηλάζοντας!!!

Χρόνια Πολλά Τόνια μου, πάντα ευτυχισμένη και χαμογελαστή!

Κι εμείς κοιμηθήκαμε μέχρι τις 9.30 που σηκώθηκαν οι άντρες και οι γυναίκες στις 10.30!!!!!!!!

Καλημέρα.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Κι εμείς κοιμηθήκαμε μέχρι τις 9.30 που σηκώθηκαν οι άντρες και οι γυναίκες στις 10.30!!!!!!!!

Σκάαααανδαλο!!!:D

Τι έγινε με τον Αλέκο; Πήγατε παιδίατρο για τις μυξούλες;

Διαφημίσεις

καλημερα

κοριτσακια και απο μενα!!!!!!!

σημερα κρυωνω λιγακι.....επεσε η θερμοκρασια και αλλο εε???

μπηκε ΣΚ και παλι θα εξαφανιστειτε ολες(ως συνηθως), ηδη λιγες εχετε καλημερισει το cafe......;);)

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ??????OEO?????????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Kαλημέρα!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου,σας ευχαριστώ πάααααραπολύ για τις ευχές σας!!!!!!!Είστε πολύ γλυκούλες όλες.Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και με το καλό να έρθουν και οι καινούργιοι θαμώνες!!!!!!!!!!!:D:D

Ξέρετε τί συνειδητοποιώ???Και καλά δε μας νοιάζει για τα γενέθλια,σιγά, μια μέρα σαν όλες τις άλλες είναι,διατεινόμαστε όλοι, αλλά κρυφοχαιρόμαστε και γελάμε κάτω από τα μουστάκια μας όταν μας θυμούνται.Έτσι είμαι και γω τώρα.....Σας ευχαριστώ.....:D:D:D

Εμείς χτες αργήσαμε να κοιμηθούμε,κατά τις 12.30,αλλά κοιμήθηκε μέχρι τις 9.30,με ένα σύντομο ξύπνημα στις 3.

Και ο Χ.δουλεύει σήμερα....Αλληλεγγύη στους σαββατοεργαζόμενους!!!!!!Τζενάκι να παν όλα καλά με το προτζεκτ!!!!!

Φιλώ σας,με τραβάει........................

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Σκάαααανδαλο!!!:D

Τι έγινε με τον Αλέκο; Πήγατε παιδίατρο για τις μυξούλες;

Είπα δεν είπα? Αρχή λαρυγγίτιδας, κόκκινος λαιμός κλπ... Ευτυχώς χωρίς πυρετό... Υγραντήρας ολέ και ορός!

Φέραμε το δέντρο αλλά δεν ξέρω πού είναι τα φωτάκια... Προς το παρόν ο Αλέκος ρίχνει τα στολιδάκια μέσα στο καλοριφέρ...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

γλυκιά μαμα 1 να τα εκατοστήσεις!!!

να εισαι παντα καλά και να χαίρεσαι τους αντρες σου!

δεν προλαβαινω να διαβασω τπτ ,τα νευρα μου εχω σημερα

βαλθηκαν ολοι να μου ταραξουν το νευρικο μου συστημα (το τοσο ηρεμο:rolleyes:)

τελικα δεν μας θελει με το ωδειο ξεκινησαμε με την βροχη να παμε

στον πειραια οπου γινονταν χαμος απο την κινηση και οταν φτανουμε

μας λενε ξερετε σημερα δεν εχει ερθει κανενα παιδακι και δεν θα γινει μαθημα :evil:

και δεν με νοιαζει τοσο για την ταλαιπωρια οσο που η στεφανια απογοητευτηκε για 2η φορα που δεν ειδε τα παιδακια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...