Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα..τί χάλια καιρός είναι αυτός ρε γμτ...έχω ψυχοπλακωθεί,είναι κ οι ορμόνες μου κάπως...

αυτό το μικρό τρώει μόνο κάνα τέταρτο-εικοσάλεπτο και μόνο από το ένα στήθος κάθε φορά, μετά πέφτει σε λήθαργο...είναι οκ αυτό??δεν πρέπει να τρώει κ από τα 2 κάθε φορά??

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουουου!!!!Γειά σας κοπελούες, φιλούθκια από την Κύπρο!!!

Τι κάνετε;;; Εγώ σαν μικρό κοριτσάκι, ταλαιπωρούμαι και παλι από την ωτίτιδα!

Αφροδιτούλι το άρθρο της καθημερινής διάβασες; Εγώ έκλεγα σαν την Μαγδαληνή, σκεφτόμουν και τα παιδάκια μου που είναι μακριάααααααα!!!!!! Μπουουουουουου!!!!

Ευτυχως έχω ίντερνετ στο δωμάτιο και θα μπορούμε να τα λέμε!!!

Μουτς!

Ουουου!!!!Γειά σας κοπελούες, φιλούθκια από την Κύπρο!!!

Γεια σου μυρτούλι, αυτή είναι κυπριακή διάλεκτος;;;

Εγώ δεν ξέρω για πιο άρθρο μιλάτε, εγώ χτες διάβασα ένα με τίτλο "δεν θα γυρίσω να πάρω την Άννα" σε κάποιο μπλογκ και όπως καταλαβαίνετε το έπαθα το εγκεφαλικό μου καθότι έκανα γνωστούς συνειρμούς:rolleyes:

Εντιτ ααα το ίδιο λέμε δεν ήξερα ότι δημοσιεύτηκε και στην καθημερινή...

Οκ το θέμα είναι τί μπορούμε να κάνουμε εμείς;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Γεια σου μυρτούλι, αυτή είναι κυπριακή διάλεκτος;;;

Εγώ δεν ξέρω για πιο άρθρο μιλάτε, εγώ χτες διάβασα ένα με τίτλο "δεν θα γυρίσω να πάρω την Άννα" σε κάποιο μπλογκ και όπως καταλαβαίνετε το έπαθα το εγκεφαλικό μου καθότι έκανα γνωστούς συνειρμούς:rolleyes:

Εντιτ ααα το ίδιο λέμε δεν ήξερα ότι δημοσιεύτηκε και στην καθημερινή...

Οκ το θέμα είναι τί μπορούμε να κάνουμε εμείς;;;;

Αυτό είναι, το διάβασα κι εγώ χθες και είχα την ίδια αντίδραση...

Συγχαρητήρια Φελίνι!:D

Στο δικό μας το σχολείο γιατί δεν κάνουνε ποτέ sleepover party;:rolleyes:

Όλα τα παιδιά κοιμούνται κι η φύσις ησυχάζει!:tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημέρα μικρές μου βασιλόπιτες...

Τι φτιάνετε;

Το άρθρο είναι σοκαριστικό αλλά γενικά η κατάσταση είναι σοκαριστική... όλο και περισσότερος κόσμος βρίσκεται σε ανάγκη, να μην μπορεί να πάρει βασικά πράγματα. Και εντάξει φτιάχνουμε πακέτα με τρόφιμα και ρουχα και πηγαίνουμε όπου μπορούμε αλλά αυτό δεν λύνει τίποτα, ένα πασάλημα είναι... όχι αμεληταίο γιαυτό και το κάνουμε αλλά δεν διορθώνει κάτι ρε γμτ. Θα πάμε τώρα κάποια πακέτα στους γιατρους του κόσμου, αυτοί θα τα δώσουν σε κάποιες οικογένειες, αυτές οι οικογένειες θα κουτσοβγάλουν τις γιορτές... μετά;;;

Ουφ δεν ξέρω, απλά νοιώθω ότι πρέπει να γίνεται κάτι ποιο δραστικό απ'το να εξαρτάται στην καλή θέληση του καθενός.

Εμείς εδώ στο χαμό... καλά πηγαίνει αλλά εξαντλητικά. Τις αλλες δυο βρομάδες που θα είμαι με τα τρία μόνη μου όλη μέρα, σκέφτομαι με τρόμο. Θα πρέπει να βρω τρόπο να πηγάινω με τα τρία συν τα ποδήλατα στις κουνιες.

Τονια μου εμένα η μικρή ούτε το δεκάλεπτο δεν φτάνει και εννοείτε απ'το ένα βυζι αλλά μια χαρά τρώει. Έφτασε τα 3,800 η χοντρή!

Χμμ κοιμήθηκε πάω να προλάβω να κάνω ένα μπάνιο γιατί νοιώθω ότι θα μου κρεμάσει ταμπέλα το υγειονομικό γρρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Ευτυχώς, έβγαλε λίγο ήλιο κ χαμογέλασε η διάθεσή μας..

Απόψε είχαμε πολύ σεξι ναιτ...ο μικρός να κλαίει σπαρακτικα, κολικοί υποθέτω..μετά τις δύο κοιμήθηκε και συν τοις άλλοις ξύπνησε κ ο Κων/νος κ είχαμε κλάματα κα παράπονα..πόσα κομμάτια να γίνεις???

παίζει να φταίνε τα σοκολατοειδή που έφαγα χτες βράδυ για τα πονάκια του μωρού????

Μπράβο Λεγκουίν, "φορτώνει " η ιντιάνα, πάει με τα χίλια!!!

Τριγυρίζει καμιά γαστρεντερίτιδα???έχω κάτι παράξενες στομαχικές κλπ ενοχλήσεις...κολλάει κ το μωρό με το θηλασμό?? Θα σας τα σκοτίσω με τις ερωτήσεις....!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Τονια οχι δεν κολλάει.

Κολικοι μαλλον νωρία ειναι, κοψε τα σοκολατοειδη, φερνουν υπερενταση αναμεσα σε αλλα

Τατιάνα κουκλι ο Αντρικος να τον φαω ηθελα!!!! Συγχαρητηρια κιόλας και καλο...κουράγιο!!!!

Εμείς τσιμπησαμε και την εβδομαδιαι ιωσουλα παααααααλι αλλα οκ ψιλοπραγματα πυρετος 1 24ωρο και λιγη μυξα, τουλαχιστον θα ειναι καλα στις γιορτές.

Εφτιαξα πριν λιγε μερες τα μελομακαρονα πρωτη φορα!

Ωραία εγιναν και εχω να σας κανω καποιες επισημανσεις αν θετε στη συνταγη.

το σιροπι ειναι σωστό η δευτρη εκδοχη

ξυψμα απο 3 πορτοκαλια σωστο αν ειναι μεγαλα αν ειμαι μετρια βαλτε 5.

το πατημα στον τριφτη απο τη μια μερια θα δωσει το σχημα απο την αλλη το παταμε με τα δαχτυλα να μπει μεσα δηλ το σχημα των 3 δαχτυλων να κανει λακουβακι, ειναι σημαντικο για το ψησιμο και το μελωμα.

Στο σιροπιασμα των 3 λεπτων τα γυρναμε και απο την αλλη πλευρα καπου στο ενδιαμεσο με την κουταλα.

Καλυτερο λαδι ειανι το πυρηνελαιο μαλλον, εγω εβαλα ενα πολυ δυνατο ελαιολαδο και βγηκαν σκουρα(ηταν πολυ πρασινο αυτο)

μμμ δεν θυμαμαι τι αλλο, enjoy!

Λεγκω ice tea!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Aθηνά ποια συνταγή έκανες? της Αγλαίας? και εγώ αυτή έκανα και με ελιολάδο γίνανε σουπερ, τα έχω τσακίσει...

ποιο πάτημα και τρίφτη λες? δεν κατάλαβα...

Τόνια ναι και εγώ πριν λίγες βδομάδες είχα τσακίσει τις σοκολάτες και είχαμε τρελά ξενύχτια με την μιρκή μου...σταμάτησε τες λιγάκι να δεις πως πάει...πάντως νωρίς για κολικους δεν είναι, στον Στέφανο είχαν ξεκινήσει από την 10η μέρα. Κουράγιο!

Λέγκω μπράβο την μικρή σου, έτσι όπως πάτε θα μας φτάσετε καλέ! φτου φτου!

Oxi, εκανα τη δικια μου συνταγη γιατι δεν μου αρεΣΕΙ ΤΟ ΣΙμιγδαλι, επειδη ρουφαει πολυ σιροπι και με ληγωνουν

για τον τριφτη, καθως τα πλαθω, τα ακουμπάω σε εναν τριφτη τυριου τον ψιλό, για να κανουν ενα σχηματακι απο πανω και οπως τα παταω, το αποτυπωμα των δαχτυλων το αφηνω ως εχει, σαν λακουβακι

α , για το ψησιμο θελουν 25λεπτα στανταρ

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα κορες !

λεγκ χαχα με την ουριτσα και συ το παθες απο τσουληθρα ..σε παγο :lol:

3800 ??γομαρουλα η ιντιανιτσα !

παρεα θα καναμε στη κλουβα του υγειονομικου ,σημερα ντρεπομουν να βγω εξω με το μαλλι ποντικου ευτυχως προλαβα το μεσημερι που κοιμηθηκε

αχ εφυγε η μαδερ και ο δημ γυρναει καθε μερα στις 12 το βραδυ ,ουτε για κατουρημα δεν προλαβαινω οχι για μπανιο

με τα μελομακαρονα ενα παραξενο πραγμα φετος, εκανα ξανα της αγλαιας επειδη περσι ειχαν μεγαλη επιτυχια τα ειχα φτιαξει 5 φορες και τα ειχαμε τσακισει ,φετος δεν μας αρεσει αυτο το κρατς κρατς του σιμιγδαλιου ,μας φαινεται πολυ εντονο

γαλατουλα περαστικα !και μεις το σ-κ ειχαμε εμετους ,ευτυχως οχι πυρετο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...