Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Απιστευτος ο Αντρίκος, μου εφτιαξε τη μέρα το βιντεάκι! Τρελλο νουμερο το παιδι! Και η κοιλούμπα... για φάγωμα!!!

Καλα ειμαι σιγουρη οτι ο νικολας ειναι μια χαρα! Δεν γινεται ασχημο αυτο το παιδι, μονο και μονο τα ματια του να φαινονται δεν θελει τιποτε αλλο.

Χτες ειδα τη καινουρια του Αλμοδοβαρ. Ενταξει ειχε πολλα απο τα στοιχεια του, αλλα ελειπε αυτη η αποκλειστικά δική του ατμοσφαιρα της απλότητας και των συμπτωσεων. Πολλα στοιχεια που μου αρεσαν αλλα μου αφησε μια αισθηση λες και εβλεπα εμπορικό θρίλερ... Καλα, χαλια την παρουσιασα, δεν ηταν τοσο, απλα μου ελειψε λιγο η μαγική γλυκία του ατμοσφαιρα... Το ειδε καμια σας? Για πειτε και κανα αλλο ταινιακι μπας και δουμε τωρα που ερχονται διακοπές!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Πως περασαμε ΣΚ? Λεγκουλι τι κανει η μπεμπουλα πως παει ?

Εμεις χτες πηγαμε στο Χριστουγεννιατικο Χωριο στα Αηδονακια καλο τανε οχι τπτ ιδιεταιρο αλλα ο Μητσακος ξετρελαθηκε. Ειδε τον Αγιο Βασιλη τα ειπανε για το δωρο τον κατασυμπαθησε κ δεν ξεκολαγε απο την αγκαλια του, εκανε σε ολα τα τρενακια κλπ , τον χασαμε μετα χασαμε κ 30 χρονια ζωης παλι καλα τονβ βρηκαμε γρηγορα πανω σε ενα τζιπ κ ηρεμησαμε. Μετα πηγαμε κ στην Σοκολατενια πολιτεια στο Ρεντη πολυ μαπα πραγματικα μην παει καμια σας. Ενα τρενακι εχει κ τπτ σοκολατοειδες αν εξαιρεσεις ενα μινι κουτακι σμαρτακια που δινουνε στα παιδια στην εισοδο κ ενα μηχανημα που δινει γκοφρετες..

Σημερα δεν το εστειλα σχολειο μπας κ αποφυγει καμια μυξα, εχουμε το απογευμα το ραντεβου στο Παιδων για ΩΡΛ. Για να δουμε τι θα μας πει κ αυτος.

Καλα ξεχασα να σχολιασω, Ταταιανα ο γιος σου ειναι ολα τα λεφτα! Η κοιλουμπα μου θυμιζει την Αννα στην ιδια περιπου ηλικια!

Καλημέρα,καλή βδομάδα να χουμε.

Αντρίκος=τρελό κομμάτι!!!πώς μεγάλωσε έτσι κ αυτός...πολύ φάτσας!!!

Για τον ergo το μάρσιππο, ποιον προτείνετε να πάρω (Γκαλατούλα????)τον απλό τον carrier ή τον performance??δεν έχω ιδέα από μάρσιππους...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Ο έργκο μας έχει σώσει, την φοράει με αυτόν ο Ν το βράδυ και κοιμάται εκεί με τις ώρες η μικρή! Εμένα πάλι με βόλεψε το σλινγκ προς το παρόν.

Για πείτε, στο πεδίο του Άρεως που είχε καθε χρόνο κατι παραμυθένια σπιτάκια κλπ έχει τίποτα τώρα? εκτός από Ζάπειο που αλλού λέει να πας τα παιδάκια? το Αηδονάκι Τζένη που και τι είναι?

Γεια σας κόρες,

γυρίσαμε κι εμείς! Όλα καλα? Πώς πάνε τα βρεφάκια μας?

Ωραία τα Γιάννενα σας το είπα? Ε σας το λέω τώρα! Και ωραίο φαί!

Λοιπόν στο Ζάππειο πήγαμε, είναι σαν λούνα πάρκ! Το ίδιο με τα Αηδονάκια είναι Τζεν. Εμείς είχαμε πάει το προηγούμενο Σάββατο που είχε και ωραία μέρα και ήταν καλά!

Εμείς θα πάμε οπωσδήποτε στους Δεινόσαυρους στο Μαλλ.

Ουφ βαριέμαι να δουλέψω και βέβαια πήζω!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Τα αηδονάκια που είναι?

πήγαμε χτες mall και από τον κόσμο δεν χωρούσες να περάσεις...φρίκη! δεν το έχω δει ποτέ πιο γεμάτο!

ζάππειο θα πάμε σίγουρα τότε αν ειναι σαν λουνα παρκ, η καλύτερη του Στέφανου.

Γεια σας κοριτσάρες

Επιστροφή στην παλιοαθήνα Λενιώ;

Πρέπει να ήταν πολύ ωραία τα γιάννενα. Όλο λέμε να πάμε αλλά δεν το χουμε καταφέρει ακόμα.

Στους δεινοσαυρους θέλω να πάμε (σκεφτομουνα τον αλέκο) αλλά λέω προς τέλη γενάρη γιατί τώρα θα γίνεται ο απολυτος χαμός.

Τόνια μου εγω τον έργκο κάρρι έχω που ήταν η καλύτερη αγορά που έκανα όταν έμεινα έγκυος στον θοδωράκη. Με καταβόλεψε! Ειδικά που δεν οδηγάω αμάξι και κυκλοφορώ με τα μικρά περπατητό και με συγκοινωνία ήταν απίστευτη ευκολία γιατί καρότσι ούτε για πλάκα δεν μπαίνει στο λεωφορείο μας... δεν συζητάω για τα πεζοδρόμια της αθήνας.

Πως περάσατε σκ; Εμείς σάββατο ωράια αλλά κυριακή φρίκη.

Πωπω σκε΄φτομαι που θα έχω δυο βδομάδες τον θοδωρή σπίτι και με πιάνει πανικός. Και μια βδομάδα θα εχω και τα τρία χοχοχο μεεεεεεεεεεεεερι φακινγκ κριστμααααας χαχαχα. Σοφία θα σε πάρω να μου κάνεις ταχύρυθμα.

Τζενάκο πως και θα πας τον μήτσο σε ωρυλά; Μήπως πρέπει να πάω και τον νικόλα; Αν και ακούει για την ώρα μια χαρά απλά το αριστερό αυτάκι έχει κάνει ήδη δύο ρήξεις τυμπάνου και συνέχεια τον πιάνει και πονάει. Πάλι το σκ ήταν με παυσίπονα. Τον έπιασε και πεφυκιτιδα στα μάτια και ήταν χάλια ο καψερος. Σήμερα τον κράτησα σπίτι αλλά καλά μου φαίνεται τώρα με τις σταγόνες στα μάτια.

Βασούλα πως είσαι με τον ουρίτσα σου; Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ πριν χρόνια. Είχαμε αποκλειστεί όλοι οι σερβιτόροι απ'τα χιονια και σπρωχναμε το αμάξι φεύγοντας απ'το εστιατόριο και έφαγα μια σαβουρα, μιλάμε απογειώθηκα και το χειρότερο ήταν ότι αντι να με σηκώσουν είχαν πέσει και οι άλλοι κάτω και γελάγανε. Δεν ξέρω πόσο καιρό πόναγα... Ε μετά απο λίγα χρονια έκανα και επεμβαση κύστη κόκκιγα και έδεσε το μελιτζανάκι. Εκεί ξεπέρασα όλες τις ντροπές μου μια και είδε άπειρος κόσμος τον πισινό μου:rolleyes: Πωπω κοιμήθηκαν τα καθάρματα και με έπιασε η πάρλα! Πάω να κάνω τίποτις... φιλώ σας

Ουφφφ,

Γυρισαμε πριλ λιγο απο Παιδων μιλαμε για τρελη κινηση στους δρουμους!

Το πορισμα ειναι μεγαλα κρεατακια που θελουν οπωσδηποτε βγαλσιμο κ υγρο στο αυτι που του εχει προκαλεσει μειωση ακοης κατα 15%:(. Μας εδωσε θεραπεια κ σε ενα μηνα να παμε να δει αν υποχωρησε το υγρο . Αν οχι θα το βγαλει κ μαζι κ τα κρεατακια (ελπιζω βγαζοντας το υγρο να επανελθει στο 100% η ακοη του) αλλιως τα κρεατακια μας ειπε μεχρι το καλοκαιρι. Μας πηρε κ μυξα για καλλιεργια να δει αν για την ατελειωτη μυξα ευθυνεται μικροβιο η αν εχει σαν τον Τ αλλεργικη ρινιτιδα που τοτε αρχιζει νεος γυρος εξετασεων.

Λενιω να τον πας τον Νικ εγω αισθανθηκα πολυ χαλια που τοσο καιρο ακουγαμε τον απιδιατρο πως οι μυξες ειναι απο τον παιδικο συνεχομενα χειμωνα καλοκαιρι κ δεν τον ειχα παει τοσο καιρο... Κ τον ειχα ρωτησει απειρες φορες αν πρπ να παμε σε ΩΡΛ η αλλεργιολογο.. Παλι καλα που αλλαξα παιδιατρο. Αν ειχαμε παει νωριτερα ισως να μην ειχε μειωθει η ακοη του κ τα κρεατακια δεν θα ειχαν γινει τοσο μεγαλα.

Για πειτε τι παιζει στο Μαλλ με δεινοσαυρους.

Τα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ Τζενακι ειναι στην εξοδο 11 της Αττικης οδου στην Κηφισιας. Ειναι Λουναπαρκ κ εχουν διαμορφωσει το χωρο σαν Χριστουγεννιατικο χωριο. Εχει ενα εργαστηρι του Αη ΒΑσιλη κ καλα με χειροτεχνιες, μια κυρια ζωγραφιζει τα παιδακια,ο Αη Βασιλης που βγαινουν φωτογραφιες, ενα τρενακι κλπ. Εχει κ παγοδρομιο για μικρα παιδακια κ μια μεγαλη χιονομπαλα (?) ετσι νομιζω την λενε που ειναι μεσα ο Αη Βασιλης κ βγαζει φωτο. Σε σχεση με αλλα παροποια κ αλλες χρονιες δεν μου φανηκε ακριβο.Ακριβο πολυ ητνα προπερσυ αν θυμαμαι καλα στο Μπαντμιγκτον.

Τζενάκι στου Αλέκου πήγατε???

Πάντως ο Άλεκ, ψικοροχαλίζει ακόμα και έχει μια βαριά αναπνοή... Αλλά μύξες τίποτα...

Πωπω θυμάμαι τις μύξες του Αλέκου άλλο πράγμα ήταν...

Οι παιδίατροι είναι γενικά ενάντια στις επεμβάσεις... Αλλά αν είναι να γίνουν καλύτερα τα παιδάκια δεν ξέρω τί είναι καλύτερο!

Κρύο έρχεται!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Αντε 3 μερουλες μεινανε κ φυγαμε! Αν κ θα εχει ασχημο καιρο αλλα αλλιως δεν καταλαβαινεις κ Χριστουγεννα.

Λενιω στον Χου....η πηγαμε, εσεις σε ποιον ειχατε παει? Μου τον συστησε η παιδιατρος ειναι καλος λεει κ διευθυντης εκει. Κ ο Μητσακος εχει παρα πολυ μυξα ποταμια ασταματητα. Παντος μας ειπε πως δεν ειναι επιπονο για τα παιδια τι να πω αλλα οσο να ειναι επεμβαση ειναι . Ας ελπισουμε να εχει υποχωρησει λιγο το υγρο τον αλλο μηνα κ να παμε για καλοκαιρι γιατι τωρα πως θα παμε μαζε με μπεμπη για τν επεμβαση οεο?

Καλημερα,

σε άλλον πήγατε Τζεν... Είναι λίγο δύσκολο που τα παίρνουν μέσα μόνα τους και για 1 ώρα μετά που θα ξυπνήσουν από την νάρκωση...

Αλλά μετά μια χαρά...

Εμπειρία είναι και αυτό να έχετε να λέτε...

Καλημέρα!

Λέγκω καλά κουράγια κοπελιά!

Τζένη, εδώ βετεράνος αυτιών...για την απώλεια της ακοής μη στεναχωριέσαι. Επανέρχεται αυτόματα μολις φύγει το υγρό. Τα υπερτροφικά κρεατάκια όντως εμποδίζουν το υγρό να φύγει, οπότε γι'αυτό συστήνεται η αφαίρεση. Η επέμβαση δεν είναι τίποτα φοβερό, αλλά νταξ μια ταλαιπωρία θα την έχει ο φουκαράς. Αν δεν κάνω λάθος φευγετε αυθημερόν οπότε είναι εύκολα διαχειρίσιμη η κατάσταση με τον μικρό.Σας είπε τίποτα και για σωληνάκια?

Σας έδωσε υποθέτω αντιβίωση? Από τη δική μου εμπειρία και από τις συζητήσεις και με την ΩΡΛ και την ομοιοπαθητικό μας, μην περιμένεις σπουδαία πράγματα (δεν θέλω να σε πανικοβάλω). Πολύ καλό καθάρισμα της μύτης με ορό, πολλές φορές την ημέρα, μάσημα τσίχλας αν τον εμπιστεύεσαι και φούσκωμα μπολονιών βοηθάνε πολύ.

Α! επίσης στον Κωστή ανακάλυψα ότι τα γαλακτοκομικά του αυξάνουν κατά πολύ την ποσοτητα της μύξας...και ο καημένος από μόνος του είχε κόψει το γάλα, τυρί δεν έτρωγε ποτέ, μόνο τα παιδικά γιαουρτάκια έτρωγε και καμιά κρέμα σπιτική και γλυκά. Με το κόψιμο αυτών είδαμε αρκετή διαφορά και ακόμα στη στέρηση τον έχουμε, ειδικά μόλις δούμε μύξα.

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημερα! Τι κανετε κοριτσια? εγω διαβασα ενα αρθρο το πρωι για τα παιδικα χωρια Sos το πρωι και με επιασαν τα ζουμια και δεν μπορω να συνελθω... Δεν ηξερα οτι ειμαι τοσο ευαισθητη...:o Μαλλον επειδη περιμενω περιοδο...

Τζενακι, σημασια εχει οτι το ανακαλυψατε και οτι παίρνει διορθωση το πραμα. Να πανε ολα καλα με οσοσ δυνατο λιγοτερη ταλαιπωρια να ξεμπερδευετε!

ρε συ Ελίζα, τα γαλακτοκαμικα του κανουν μυξα,ε? Μου φαινεται πρεπει να τα αφαιρεσουμε απο τη ζωη μας τελειως...

Εμενε τελευταια μερα στη δουλεια, βαζω αδεια απο αυριο δεν την παλευω αλλο. Αν και δεν ειμαι σγουρη αν τελικα ειναι καλυτερα μιας και στο γραφειο ειμαι καθιστη, στο σπιτι ειναι που δεν καθομαι κατω καθολου... Πολυ κουραση ρε παιδια... Αλλα μη μιλάω γιατι θα ερθει η Λεγκω και η Σοφία και θα με δειρουν...

φιλώ σας!

Καλημέρα τσούπρες! Έχω τρελαθεί με αυτήν τυπισσα και με το AirPiano της... Εκπληκτική!

-0BsumJZUpw

Βγήκε και το ΦΕΚ μου κόρες, είμαι και επισήμως ένα ΔΕΠ!:tongue::tongue::tongue:

Η Άννα ετοιμάζεται για το sleepover παρτυ στο σχολείο και εμείς επίσης, ψάχνουμε που θα παρκάρουμε τον μικρό να βγούμε και λίγο οι 2 μας μετά από 1 χρόνο...

Περαστικά στον Μητσάκο τζενη, παντως το χ/ο είναι τσακ μπαμ μέχρι να το καταλάβει θα τελειώσει κιόλας και θα είστε σπίτι σας!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...