Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλω να σκοτώσω τον γιωργο!!! Κουρεψε τον νικόλα και τον έκανε απιστευτα σκατα... πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ τόσο χάλια ποτέ το αγγελάκι μου. γρρρρρρρρρ

Αναστασάκο μου να χαίρεσε το φοβερό ανήψι σου και τον μάγο σου με τα απίστευτα μάτια!

Τόνια τι απίστευτο αντράκι είναι αυτό;;; Υπερφατσούλα! Να του δώσεις πολλά φιλιά από όλες μας :-)

Πάω να αλλάξω πάνα... εχουν αρχίσει και την πιανουν κολικοι και δεν μπορεί η καημενούλα να κοιμηθει και βογγάει συνέχεια αλλά δεν κλαίει η γλυκούλα μου απλά θέλει αγκαλίτσα... φιλω σας

Διαφημίσεις

....η καημενούλα να κοιμηθει και βογγάει συνέχεια αλλά δεν κλαίει η γλυκούλα μου απλά θέλει αγκαλίτσα... φιλω σας

Ξεκίνησε ο έρωτας ε????:tongue::tongue: Τα έλεγα -Τα έλεγα!!!

Αυτό με το βογγητό... μηπως να κόψεις -περιορίσεις γαλακτοκομικά??? Κ στο Νικόλα δεν είχες ένα θεματάκι???

Εγώ γιατί συγκινούμαι κάθε φορά που βλέπω νεογέννητο?? Φτου φτού στο αγοράκι σου μαμα μία κ μοναδική!!! Εχει κ μπλε μάτια ή μου φάνηκε??

ΧΜΜΜΜ.. να τον ξυπνας μωρέ στις 3 ώρες μέσα στην ημέρα... μην τον αφήνεις 5ωρα ακόμα...Το βράδυ στις 4... Παντως εγώ την ξυπνούσα στις 3 μέσα στην ημέρα κ στη νύχτα.. είχε λίγο ίκτερο κ φοβόμουν...

Αναστασία τι ματάρες έχει ο μαγος σας!!!!!

Καλά κούκλος ο μπέμπης...

Να σας ζήσει και πάλι Τόνια. Καλά θα κάνει τέλειο ζευγάρι με την ιντιάνα!

Λοιπόν αφού γύρισα όλα τα Γιάννενα τα έφερα στο ξενοδοχείο να κοιμηθούνε λίγο γιατί ξεπατωθήκαμε. Εγώ δηλαδή γιατί αυτά στο καρότσι κάθονταν...

Ο Χαβιέ στο μεταξύ όλη την ώρα έχει δουλειά ήταν που ήρθαμε γιατί θα ήταν χαλαρά... Δεν το είχα καταλάβει ακριβώς έτσι... Τεσπά πάντα ωραία τα Γιάννενα πάντως! Αυτή η λίμνη είναι τέλεια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Θέλω να σκοτώσω τον γιωργο!!! Κουρεψε τον νικόλα και τον έκανε απιστευτα σκατα... πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ τόσο χάλια ποτέ το αγγελάκι μου. γρρρρρρρρρ

Αυτό δεν γίνεται....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τόνια κούκλος ο μπέμπης!

Αναστασία και το αγοράκι είναι πρώτος!

Λέγκ και μένα έτσι έκανε η μικρή συνέχεια ώσπου ελάττωσα τυριά κλπ και κυρίως τις σοκολάτες που τις είχα τσακίσει. Αλλά ζεις χωρίς σοκολάτα οεο??:confused:

ΧΜΜΜΜ.. να τον ξυπνας μωρέ στις 3 ώρες μέσα στην ημέρα... μην τον αφήνεις 5ωρα ακόμα...Το βράδυ στις 4... Παντως εγώ την ξυπνούσα στις 3 μέσα στην ημέρα κ στη νύχτα.. είχε λίγο ίκτερο κ φοβόμουν...

Αναστασία τι ματάρες έχει ο μαγος σας!!!!!

Και μένα μου κανε λιγο ικτερο, γι'αυτό και ανησυχώ...Γενικά τρώει κάθε 2,5-3 ώρες, σπάνια χτυπάει 4ωρα και 5ωρα...

Σήμερα πήγαμε γιατρό, ο μπέμπης πήρε 310γρ. σε 10 μέρες και τσίμπησε κ 2 ποντάκια...τί καλά...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Κουκλί, κουκλί το μπεμπέ! Και πάλι συγχαρητήρια για τη vbac, πολύ χαίρομαι που πέτυχε. Εσύ και η Εύη μόνο αν θυμάμαι καλά...

Αναστασί να χαίρεσαι και το ανήψι βρε!

Όσο για το ξύπνημα εγώ δεν ξύπνησα ποτέ μωρό που κοιμότανε, δεν είμαι σίγουρη ότι είναι σωστό που το λέω, αλλά αυτό έκανα. Από το Έλενα ακόμα στη Σεμέλη μου λέγανε να την ξυπνάω (ήταν και 2.100 μόνο), αλλά όταν το δοκίμαζα απλά μισοέτρωγε και μετά χάλαγε και το επόμενο γεύμα της. Δεν το συστήνω σε κανέναν, γιατί έχει ένα έξτρα άγχος όταν αποφασίζεις να κάνεις του κεφαλιού σου. Στην τελική πάντως και βάρος παίρνανε και τα 2 και κοιμούνται όλη νύχτα από 40 ημερών, οπότε σε μας δούλεψε.

Εντωμεταξύ εγώ υποφέρω, 3 μέρα άρρωστη με ιγμορίτιδα, σήμερα μου τα 'σκασε κι ο πυρετός. 38,8 ακατέβατο και με ντεπόν και χωρίς. Ιιιιιχ, το κεφαλάκι μου.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημερα κοπελιες τι κανετε? Χαλασε ο καιρος σημερα που ειναι ευκαιρια να παμε καμια βολτα.Δεν θα οερασει το δικο του ομως!

Αναστασια κ Τονια κουκλια τα παιδακια σας! Να σας ζησουνε!

Ντανσεμακι περαστικα μωρε κ εμεις ειμαστε με μπουκωμα κ μυξα οικογενειακως καμια 10αρια μερες τωρα! Τωρα συνηλθαμε λιγακι:(

Εμενα ο Μητσακος σαν μωρο κ μεχρι να γινει 2,5 χρονων ποτε δεν κοιμηθηκε τετοια σερι κ ετσι δεν ειχα το διλλειμα αν θα πρεπει να τον ξυπνησω η οχι. Ο Νικολας στην αρχη εκανε την μερα κατι 3ωρα για καμια βδομαδα κ εγω αγχωνομουνα αν θα πρπ να τον ξυπναω μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος η οχι. Τελικα δεν τον ξυπναγα αλλα κ αυτα τα 3ωρα κρατησανε οπωε ειπα πολυ λιγο δυστυχως.Την νυχτα εκανε εκει αναμεσα σε 2ο κ 3ο μηνα κανα 5ωρο αλλα τελικα τα κοψαμε κ αυτα κ γυρισαμε στα σεξυ μισαωρακια κ αντε στν καλυτερη μια ωρα μια φορα μεσα στην νυχτα. Γενικα με τον υπνο τα παιδια μου εχουν θεμα αλλα τι να κανω ......

Πηγαμε κ στην γιορτη του παιδικου χτες δεν σας κρυβω πολυ συγκινηθηκα με το καλλικατζαρακι μου με πηραμε τα ζουμια. Κουναγε κ την ουριτσα ητανε σκετος γλυκας!

Λεγκουλι υπομονη με την μικρη ισως να μην ειναι κολικοι απλα να εχει πονακια. Οπως κ να εχει αγκαλιτσα κ αγιος ο Θεος. Εγω χω ξεμεσιαστει κ μου εχουν φυγει τα χερια με το Νικολα. Εχει παει κ 9 κιλα τωρα ασηκωτος ειναι ....

Ναι ναι τα κατάφερα κι εγω και μπήκα

Να μας (και σας) ζήσουν τα νέα μωράκια! Τόνια με το καλό! Για την ερυθρόδερμη δεν λέω τίποτα, ταπα δις στην μάνα της! Πάντως αυτό το βρεφικό στάδιο είναι αστείο το πόσο γρήγορα ξεχνιέται, τα παιξα που είδα την Λεγκουίν...

Και τώρα σας βάζω βίντεο καλτ του Αντρίκου... προσέξτε τρελή μπυροκοιλιά...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...