Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ωχ πόνεσα μόνο με την περιγραφή του δακτύλου της Δανάης! άουτς!Περαστικά!

Αφροδίτη, δεν την έχω δει την ταινία που λες,,,να την δω?

Έχει πάει καμιά σε αυτήν την παιδική παράσταση? http://www.athinapoli.gr/2011/11/blog-post_2458.html

Αξίζει να πάω τον Στέφανο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κοριτσάκια...

πολύ γλυκές οι φωτό της μικρής ιντιάνας...για φάγωμα είναι έτσι αφρατούλα!!!!θα βάλω κ γω κάποια στιγμή, όταν θυμηθώ πώς γίνεται κ αδειάσω, αφού πρώτα φτιάξω κουραμπιεδομελομακάρονα κ δίπλες!!!μας δουλεύεις κοπελιά?????έκατσες κ έφτιαξες μελομακάρονα????τα αγοράκια τα έχεις σπίτι όλη μέρα???ευτυχώς που πάει σταθμό ο Κων/νος, γιατί θα είχαμε Σεράγεβο κάθε μέρα στο σπίτι...έχει αγριέψει πολύ, δεν παλεύεται με τίποτα....:-(:sad:

Ντανσεμάκι, επειδή έχω χάσει πολλά επεισόδια, για ποιο λόγο ναρκώνετε τη μικρούλα??

Περαστικά στη Δανάη και -άουτς!!!-Βασούλα, κόκκυγα?????περαστικά και ανώδυνα μωρέ...

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου ότι μπορώ να τα καταφέρω να γεννήσω φυσιολογικά...αλλά τελικά η φύση με διέψευσε!είχα γεννηθει με εξάρθρωση ισχίων και φοβόμουν να ζοριστώ, αλλά τελικά τα πόδια μου δεν ζορίστηκαν καθόλου..

Στις 6 του μήνα, γύρω στις 15.00, νιώθω μια περίεργη ακράτεια, όχι αυτό το θεαματικό σπάσιμο νερών που μου είχαν περιγράψει.παίρνω τηλ. γιατρό, μου λέει μάλλον ήρθε η ώρα, πηγαίνω μαιευτήριο κ αρχίζει η προετοιμασία.Διαστολή 1, είχαμε δουλειά ακόμα...έλιωσα τις σαγιονάρες να περπατάω πέρα δώθε, ο τοκογράφος να δείχνει 99% κ γω να μην έχω καθόλου πόνους..τελικά κατά τις 9 το βράδυ, κάτι άρχισε να γίνεται..είχα πόνους ανά δίλεπτο, τρίλεπτο περίπου, 11 η ώρα διαστολή 3.Να σας πω την αμαρτία μου, τότε ήταν που έκανα την επισκληρίδιο.Είναι πραγματικά πολύ δυνατοί οι πόνοι κ δεν μετανιώνω που την έκανα, αν και θα ήθελα να το ζήσω 100% φυσιολογικά.12.30 διαστολή τέλεια, μπαίνω χειρουργείο, μετά από μερικές εξωθήσεις, μία παρά τέταρτο, βγήκε το μικρουλάκι μου, με τριπλή περιέλιξη, δεν έκλαψε αμέσως ,χέστηκαμε επάνω μας με το Χάρη, ο οποίος ήταν μέσα και παρακολούθησε τον τοκετό και από πανοραμική θέση κιόλας (μπροστά!!)Περίμενα να τον κουβαλάνε με αιθέρες, αλλά μια χαρά ψύχραιμος φάνηκε, δεν του το χα...τεσπά ,μετά από κανά τριάρι λεπΤΆ =αιωνιότητα ακούστηκε το γατάκι που κλαψούριζε....όμορφα ήταν, θα το ξανακάνω άμα λάχει!!!έπιασε βυζί με τη μία, μια χαρούλα το μικιό μου...μια χαρά περνάμε..τον μεγάλο τί θα τον κάνω, ρε κορίτσια...ζόρικο παιδί μου βγήκε...

Αφροδίτη, ΜΩΡΟ εννοεί η Κατσαφά, έχει κάνει αναγραμματισμό!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

ΧΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

Τι χαρά - τι χαρά!! πόσα καινούρια μωράα???

1) ΜΑΜΑΜΙΑ κ μοναδική!! Να σου ζήσει!! Μπράβο με τον φυσιολογικό!! Δεν ξέρω άλλη περίπτωση που να ΄το κατάφερε τελικά αφού ο γιατρός κάτι θα προφασιζόταν για να το αποφύγει...

Να ζήσει το παλικαράκι το γλυκό!! Μπράβο κ πάλι μπράβο!!

2)Λεγκόπουλοοοοοοοοοοοςςςς... μπραβο για την ινδιανα κ τα ταλιμπανάκια που την αγαπάνε... Η δική μου ακόμα πράσινη είναι από τη ζήλια... νομίζω οτι δεν θα συνελθει ποτε....(Θα χρησιμοποιήσω τα πασγουορντ να δω φωτος??? ή να σου κάνω προσκληση με το λογαριασμο του στεφανιου?? Θα στειλω πμ με ονοματεπώνυμο για να καταλαβεις ποιός σε προσκαλεί)

3)ΑΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ το δαχτυλάκι...... κ για τις βάρδυες... είναι δύσκολες πολύ.. αποσυντονίζουν τον κιρκαδιανό ρυθμό... Έχω δουλεψει βαρδυες πρωι -απόγευμα κ κάποια βράδυα...κ δεν την παλεψα πολύ...μόλις 3 χρόνια...Βέβαια ήταν σε βιομηχανία κ η δουλεια σε εργαστήριο ήταν σκληρή κ σωματικά..Δούλευα κ κάποια βράδυα... εκεί ήταν πάααααρα πολύ δυσκολο...

Βέβαια έχει κ τα θετικά του συνδυασμού... δηλαδή όταν θα δουλευεις απόγευμα θα κάνεις τις πρωινές εκρεμμότητες (πχ να πηγαίνεις τα παιδια στο σχολείο) ... Από την αλλη αν αναβαθμίζεσαι σημαντικά... είναι μεγάλο δέλεαρ...Ουφ... έυχομαι να επιλεξεις το καλύτερο....

4)Βασωωωωω ΑΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....

5)Αναστασία να ζήσει το ανηψούδιο!!!!

Δεν θυμάμαι άλλα....

Φιλιά!!!!

Διαφημίσεις

Αφροδίτη, περαστικά στη νυφούλα μου! Και εγώ τις τρέμω τις πόρτες!!!!!!

Βάσω, ελπίζω να περάσει σύντομα. Ο καλός μου, που είχε πέσει κάποια στιγμή από τα σκαλια με τον Μάνο αγκαλιά χτύπησε εκεί που λες και πονούσε πάνω από μήνα!

Αναστασια, να σου ζήσει το ανίψι!!!

Τόνια, είσαι πολύ τυχερή που κατάφερες και το έζησες όλο αυτό και όλα πήγαν καλά!

Εμείς καλά. Ο μαμάκιας κλασικά κοιμάται στην αγκαλιά μου!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημερααα!!

Αναστασια να σας ζησει η ανηψουλα!!! Θηριακι ε?

Τονια για μαρσιπο τον εργκο βγαζει τα λεφτα του κ με το παραπανω , τελειος! Πολυ ομορφη η ιστορια του τοκετου σου! Μην ανησυχεις για τον Στεφανο ολες τα περασαμε λιγο χρονο θελει κ ολα θα πανε καλα. Αν θυμασαι κ εγω τα ιδια ελεγα πριν λιγο καιρο κ ειμασταν κ πολυ ασχημα μαλιστα απιστευτη ζηλια αλλα σιγα σιγα το πηρε αποφαση κ τωρα δειχνει να τον αγαπαει τον μπεμπη κ τον προσεχει κιολας!

Καλημέρα!

Τζένη, ο κόκκυγας είναι το τελευταίο κοκκαλάκι της σπονδυλικής στήλης, η "ουρίτσα".

Βασούλα, περαστικά!

Περαστικά και στη μικρή Δανάη!

Μαμαμια, μπράβο σου για τον φυσιολογικό!!! και στο γιατρό σου επίσης! Τι τέλεια εμπειρία! Για μάρσιπο, ρίξε μια ματιά και στα σλινγκ www.babywearing.gr

Αναστασάκι να χαίρεσαι το ανιψούδι!

Ροζι, γιουπι, γαλατ κλπ γεια!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, γιατι συγκινουμε καθε φορά και βλέπω παιδικές γιορτες? κουκλος ειναι Αναστασία, να τον χαιρεστε!

Να σας ζησει και το ανήψι, γερο και τυχερο να ειναι!

Καλημέρα κοριτσάρες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...