Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημεραααα!!!

Τι κανετε βρε κοπελιες?

Λεγκουιν κουκλα η κορακλα σου φτου φτου φτου!

Αφροδιτακι ειναι πολυ δυσκολη η αποφαση. Απο την μια ειναι ολα αυτα τα υπερ της νεας δουλειας που ειναι πολυ σημαντικα αλλα απο την αλλη ειναι το δυσκολο προγραμμα εργασιας. Κ δεν εννοω το ωραριο δεν μου φαινονται τραγικες οι ωρες αλλα το οτι πρπ να δουλευεις ΣΚ κ αργιες. Εχω δουλεψει στην αρχη σε αυτους τους ρυθμους κ δεν πολυπαλευουτανε που δεν ειχα κ παιδια. Δες ΕΣΥ τι θες πραγματικα κ μετα θα τα βολεψετε με Σ. Βρεθηκα κ εγω περσυ ακριβως τετοια εποχη σε αυτη την θεση που ηταν να αλλαξω δουλεια αλλα ηρθε ο Νικολας κ με εβγαλε απο το διλλειμα .....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζένη μου,

από το στόμα μου το πήρες!!!!!

Στο τσακ ήμουν να της πω ότι ένα ωμρό θα την έβγαζε από το δίλημα αλλά δεν τόλμησα γιατί θα μου έφερνε τον υπολογιστή στο κεφάλι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Legkoyinnnnnnnnnn τρέλλα η ιντιανα!!!1 Τι γλυκουλα ροζ αφρατούλα!!!!

Να τη χαίρεστε!!! Πολυ γελιο η σαλάτα, δεν παιζεται ο τζωρτζ!

Αφρο τα ειπαν οι προλαλησαντες κι εγω μαλλον δεν θα διαλεγα τη θεση, λογω ωραρίων, ειναι εξαιρετικά σημαντικό το ενδιαφερον αντικείμενο σε καταλαβαίνω, αλλα για τις μαμάδες τι να λέμε ειανι πολύ βασικό το ωράριο, και αργοτερα με τα σχολεία θα το εκτιμησεις περισσότερο νομίζω. Για σκεψου 1 διωρο διαβασμα στο νερό πχ ποιος θα τα επωμιστεί ολα αυτα οταν θα δουλευεις αργα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ιιιιιχαααα! Έχω ελληνικά!!

Κατ' αρχήν Τόνια να σου ζήσει το μπεμπόνι το καινούριο! Πολύ χάρηκα για τη vbac, ζήλεψα και λιγουλάκι, με την καλή έννοια..Μπράβο και στους δυο σας που τα καταφέρατε, όταν έχεις χρόνο πες μας πως σου φάνηκε.

Λεγκίτο θηρίο, πολύ δραστήρια σε ακούω, κράτα δυνάμεις γιατί το νέστινγκ τελειώνει απότομα όπως ξέρεις... Δεν μπορώ να δω φωτό, αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι κούκλα η ποκαχόντας σου!

Άφρο, για το θέμα της δουλειάς συμφωνώ και στα υπέρ και στα κατά, σημαντικό πάντως είναι να το θέλει ο Σάκης, αλλιώς όποτε προκύπτει κάτι θα πέφτεις σε αρνητισμό και θα σας ζορίσει σαν οικογένεια περισσότερο από το πρακτικό που πάντα λύνεται στην τελική.

Επίσης να σου πω ότι στις περισσότερες περιοχές τα σταματάνε τα ολοήμερα νηπιαγωγεία και μάλιστα φέτος που είχαμε θέμα μας λέγανε ότι του χρόνου μπορεί και να σταματήσει τελείως σ' όλη τη χώρα, οπότε να επιστρέψουν όλοι στο καταπληκτικό ωράριο του κλασσικού που σχολάει 12.30. Αυτό είναι άγριο ακόμα και γι αυτούς που έχουν βοήθεια από γιαγιάδες κλπ. Δε βλάπτει ίσως να κάνεις μια ερώτηση πως λειτουργεί το νήπιο στη γειτονιά σου για να το έχεις κι αυτό στα επιχειρήματα, αφού θα το περάσεις κιόλας 2 φορές. (Και με τον μικρό αργότερα εννοώ) Τώρα για τα επιχιρήματα μονιμότητας, χρησιμότητας κλπ. κλπ. προσωπικά δεν θα πολυασχολιόμουν, αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τί θα γίνει αύριο, μπορεί εκεί που είσαι τώρα να πάνε όλα σούπερ κι εκεί που σου λένε να πας να μαμηθεί ο Δίας και το ανάποδο. Είναι παράλογοι οι καιροί που ζούμε κι όσο κι αν το ψάχνεις μπορεί μετά να εξελιχθεί αλλιώς. Κι αυτό το λέω απλά για να πω ότι καλύτερα νομίζω ν' ασχοληθείς με τα προσωπικά σου κριτήρια, τί σημαίνει για σένα, τί σημαίνει για την οικογένειά σου. Προσπάθησε να φανταστείς την καθημερινότά σου σ' αυτή τη δουλειά κι αν σου φανεί καλύτερη όρμα, αν όχι καψ' το. Μόνο έτσι θα μπορείς να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου την απόφαση όταν ζορίζεσαι. Όλα τ' άλλα είναι θεωρίες που μπορεί να γυρίσουν ανά πάσα στιγμή. Μην ρίχνεις στον εαυτό σου την ευθύνη του να προβλέψεις τα απρόβλεπτα.

Αυτά. Βρήκα πληκτρολόγιο κι ενθουσιάστηκα. Στα δικά μας εντωμεταξύ, βγήκαμε κι εμείς απ' το Παίδων χθες, έκανε νάρκωση/μέτρηση η Μυρτούλα και πήραμε αρκετά καλά νέα κι έτσι πήραμε και τα πάνω μας. Η πίεσή της είναι σταθερή οπότε έχουμε πίστωση χρόνου. Η επόμενη νάρκωσή της είναι για Φλεβάρη, πρώτη φορά τόσο μεγάλο διάστημα.

Αυτά. Σας φιλώ και πάω να ράψω κουρτίνες. Μετά απο 2μιση χρόνια που μας βλέπει όλος ο δρόμος, νομίζω ήρθε η ώρα.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημερα!

Γμτ. δεν μπορω να δω φωτο και βιντεακι, προς το παρον μη διαθέσιμο λέει... Θα ξαναδοκιμάσω λέιτερ, αν και σκαω να τα δω! Ειναι πολυ τυχερη η ποκαχοντας που εχει το θοδωρη και τον Νικόλα!

Πες μας τωρα ντανσεμ οτι θα ραψεις τις κουρτινες μόνη σου...

Χτες ειχαμε βραδινή επισκεψη στο νοσοκομειο και η Δαναη γυρισε με ναρθηκα στο αριστερο κωλοδάχτυλο τον οποιο θα κρατησει καμια 20 μερες γιατι εχει καταγμα το πουλάκι μου το οποιο προηρθε απο τσατσαλιασμα του δαχτυλου στη πόρτα του μπανιου την ωρα που ο αγγελος την εκλεινε με δυναμη για να μην μπει η δαναη μεσα. Φανταζεστε το μισος και την οργη της Δαναης για τον αδερφο της μιας και το παιδακι βογγηξε απο τον πονο, αφου το δαχτυλο ηταν πλακε οπως γινόταν ο Σεραφίνο οταν ανοιγε η πορτα και αυτός ηταν απο πισω, για κανα μισάωρο. Μετα τουμπανιασε και εγινε μπλαβί! Φανταζεστε και την τρομαρα που πηρε ο αγγελος αφου φυγαμε για νοσοκομειο και περιμενε στην αδερφη μου να γυρισουμε αμιλητος, χωρις να θελει να κοιμηθει... Ευτυχως το καταγμα ειναι μικρό και σε τετοιο σημειο που δεν επηρρεαζει στη αναπτυξη κτλ, οποτε την πρωτοχρονια θα ειμαστε σαν καινουριοι!

Για την δουλεια ξερω οτι ο αντρας μου προτιμαει να μην το κανω (οχι οτι ειναι και αυτος σιγουρος, απλα εχει και αυτος τους φοβους του για την αλλαγη), αλλα εγω ειμαι αυτη που του επιμενω να παρουμε μαζι την αποφαση, αυτος εξαρχης μου ειπε οτι αυτος μπορει να τα καταφερει με τα παιδια και οτι η αποφαση ειναι δικη μου. Δεν λεω οτι με ενθαρρυνει να το κανω (αλλωστε δεν ξερει κ αυτος αν ειναι το καλυτερο) αλλα δεν ειναι οτι ειναι αρνητικος. Σας φωτισα,ε? Απο την αλλη αυτος εχεις και εμπειρια βαρδιας και μου εχει πει πολλες φορες στο παρελθον ποσο του στοιχιζε που πασχα ή πρωτοχρονια ηταν στην εταιρεια, που κανονιζαμε κατι με φιλους ΣΚ και αυτος ηταν στην απεξω, ακομα ακομα οταν ημασταν παρασκευη ή σαββατο αργα εξω κ ο σακης επρεπε να γυρισει σπιτι και να ειναι και σόμπερ μιας και την αλλη μερα δουλευε πρωι σε δουλεια με ευθυνη, δεν τον επαιρνε να εχει χανγκ οβερ. Και σε ρωταω ρε συ κατσαφά, θα ειμαστε σπιτ σου παρασκευη βραδύ, θα εχουν κοιμηθει τα παιδια, θα πινουμε οτι υπαρχει και γω δεν θα πινω και κατα τη μια θα πω, "παιδια εμεις πρεπει να φυγουμε δουλευω αυριο"... Ε, οχι δεν το δέχομαι, καποια πραματα ειναι ανεκτιμητα:tongue::P!

Προσπάθησε να φανταστείς την καθημερινότά σου σ' αυτή τη δουλειά κι αν σου φανεί καλύτερη όρμα, αν όχι καψ' το.

Ντανσεμ, εισαι για μια ακομα φορα απλά σοφή! Και δυστυχως νομιζω οτι η καθημερινοτητα θα ειναι μες στο στρες να τα προλαβω ολα γιατι ειμαι και σουπερ γουμαν οπως ξερετε και τα κάνω ολα!

Καλα αυτο με τα μηπειαγωγεια ειναι απο μονο του σοκ!!!

Jen αυτο που εγραψες με το συστημα και τα βάρη μου θυμήζει το "along came Poly" με την Άνιστον, το εχετε δει? Ελενη τι ειναι αυτο το ωμρό? Το προγραμμα?

Και ναι, στη παρουσα φαση δεν θα διωξουν κοσμο, απλα χωριζονατι οι εταιρειες και γω απο τοι φαινεται θα παω με την ΔΕΗ, απειλες για εφεδρειες παιζουν στον αερα αλλα πιο κοντικη ειναι η ιδιωτικοποιηση.

Ντου οι υπολοιποι της μεχρι τωρα ομαδας ειναι φυσικα ολοι αντρες, μπαμπαδες της ηλικιας μας οι περισσοτεροι και εχουν βοηθεια στο σπιτι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα "θυσιαζοταν" για μενα.

Στη τελικη μου φαινεται οτι η αποφαση, αφορα σταση ζωης γενικότερα... Ευχαριστω πολυ κοριτσια, ολες εχετε δικιο, ειναι καθαρα θεμα προτεραιοτήτων!

ωραιο σεντονακι, ε?

Διαφημίσεις

Καλημεραααα... είμαι απίστευτη γαϊδούρα! Τόνια μου να χαίρεσαι το πλασματάκι σου, να του δώσεις ένα τεράαααστιο φιλί απο μας... βάλε καμια φωτό να το χαζέψουμε λίγο. Και όποτε μπορέσεις γράψε μας για το vbac.

Δεν θέλω να σκέφτομαι τι πόνο θα τράβηξε το Δαναάκι, περαστικά.

Είναι εντελώς γατάκι το μικράκι μου, συνέχεια γουργουρίζει και τεντώνεται.

Δανάη παιδι μου όντως πες μας ότι ραβεις μόνη σου της κουρτίνες να αρχίσουμε να πετάμε βαρελώτα:tongue:

Εγώ έψησα τα μελομακάρονα αλλά βαριέμαι να τα μελώσω χμμμμ

Και επίσης καηκανε τα λαμπάκια στο δέντρο και δείχνει απελπιστικά ψωραλεο... Αααα και έχω γεμίσει κοριτσίστικα ρουχαλάκια... Κατσαφά δεν βάζεις μπρος το μωρό που λέγαμε αλλά να είναι κοριτσάκι παρακαλώ

Ευγενία την Γεωρ πιάσανε με τα σημαδεμένα;;; Πωπω δουλευόμαστε... αφού όλοι τα τσεπώνουν άμα είναι να κάνουν κάτι να κάνουν κάτι ουσιαστικό όχι να την πληρώνει ένας μόνο. Άσε που μεταξύ μας ήταν απο αυτούς που έπερνε συγκριτικά τα λιγότερα, όχι ότι δικαιολογείτε αλλά τεσπα

Kαλημέρα!

Καλά, τι σοκ αυτό με τη Δανάη! Περαστικά μωρέ στο παιδάκι! Είναι το μεγαλύτερο άγχος μου οι πόρτες!

Αφροδίτη, όντως είναι πολύ βαρύ να δουλεύεις τις γιορτές κλπ, εγώ δεν το άντεχα όταν έκανα πρακτική στη σχολή, ούτε νύχτα να πηγαίνω, ούτε ΣΚ και γιορτές κι εκεί αποφάσισα ότι αυτό το επάγγελμα δεν είναι για μένα. Είναι κάποιοι άνθρωποι που το αντέχουν και το προτιμούν, οι περισσότεροι στην πορεία το συνηθίζουν, όμως είναι πολύ δύσκολο κι επιβαρυντικό και για την υγεία και για την οικογένεια και την προσωπική ζωή.

Λεγκόπουλου, μας δουλεύεις κοπελιά; Με το που βγήκες απ' το μαιευτήριο έκατσες κι έφτιαξες μελομακάρονα; Εγώ το σκέφτομαι ακόμα αν θα φτιάξω φέτος, επίσης με πιέζουν τα παιδιά να στολίσουμε δέντρο (που αυτά θα το στολίσουν δηλαδή) και βαριέμαι ακόμα και το συντονισμό να κάνω (να ανέβει το δέντρο από την αποθήκη και να κάθομαι να τους βλέπω να το στολίζουνε!) Εντάξει, μ' έχεις κομπλάρει τελείως λέμε!:tongue::tongue:

Επίσης, η ξανθούλα σου είναι πολύ πολύ όμορφη και αφρατούλα! Κι εγώ δεν μπορώ να δω το βιντεάκι γμτ, θέλει μια αναβάθμιση κάτι αλλά δεν μου την κάνει!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

καλημερα!

καλα εχω παθει απανωτα σοκ πρωινιατικα !

1ο σοκ η Δαναη σπαει το κωλοδαχτυλο(δεν θελω να σκεφτομαι τον πονο που θα τραβηξε )

2ο σοκ τα νηπειαγωγεια θα γινουν μεχρι τις 12.30

3ο σοκ η Δαναη θα ραψει κουρτινες ?!

4ο και το μεγαλυτερο σοκ η λεγκ εφτιαξε μελομακαρονα !!!

Αφροδιτη ειναι βαρβαρο οντως αυτο με τις βαρδιες καπως ετσι ηταν ο δημ και ελειπε ,νυχτες,γιορτες,κυριακες ,καθ.δευτερες (αυτο μου στοιχιζε περισσοτερο που ηθελα να πεταξω αετο:lol: ) ,η αληθεια ειναι οτι αυτο σε παει πισω και κοινωνικα ,δεν μπορεις να κανονιζεις με φιλους οπως λεει και η σοφη Σοφουκα γινεται συνηθεια αλλα ο αλλος που παιρνει ολο το βαρος στην προκειμενη εγω βαρεσα πολλες απαλεψιες και ο δημ ειχε πολλα νευρα γτ ζουσε μες το στρες και δεν ξεκουραζοταν καθολου

γμτ ουτε γω μπορω να δω το βιντεο της ιντιανιτσας .καλα λεγκ μιλαμε ειναι απιστευτο μωρο ,ζουμπουρλιδικο και πανεμορφη !!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

α τωρα που ειπαμε για σπασιμο ,εγω μαλλον επαθα καταγμα στο κοκυγα απο μια τσουληθρα με τον σταματη αγκαλια ,δεν καταλαβα ακομα πως εγινε αλλα ημουν στις κουνιες και δεν μπορουσα να περπατησω απτον πονο την πρωτη βδομαδα δεν μπορουσα οχι να καθησω στον πωπο αλλα ουτε να κοιμηθω ,πανε 3 βδομαδες τωρα και ακομα με ποναω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!

αφροδιτη το καθημερινο ωραριο μου φαινεται οκ... αλλα οι κυριακες και οι αργιες δεν παλευονται βρε παιδια.... μια κυριακη θα δουλεψει τωρα ο αντρας μου λογω του εορταστικου ωραριου και μου ειναι βαρος... ποσο μαλλον να δουλευα εγω....δυσκολη αποφαση παντως....

εμεις χθες ειχαμε την χριστουγεννιατικη γιορτη στον παιδικο... το παιδακι μου ντυμενος μαγος ειπε το πρωτο του στιχακι στην θεατρικη τους παρασταση! ηταν ενα κουκλακι!!! (κουκουβαααα :) )

tqj2p3.png vvtJp3.png

ρε συ βασω, ειναι σπάσιμο? Και δεν πρεπει να κανεις τιποτα για αυτο? άουτς, ποναει πολυ εκει περα ρε συ... Περαστικά!

Α, καλα ο γιωργακης ειναι θεος! Φρεσκια σαλατουλα και τα παντα για το σουπερ γυναικάκι του!!! Παντα τετοια! Και η μικρη ειναι κουκλαρα! Πολυ καλασχηματισμένη!

Και συ μωρη θεοτρελλη, με τρια παιδια και μαλιστα νεογεννητο, λεχωνα γυναικα εφτιαξες και μελομακάρονα... Ανεπρόκοπη! Καλα για τη σοφια δεν θα σχολιάσω...

Basουυλα περαστικα, αλλα να πω την αληθεια γελασα οταν σε φανταζομουν στην τσουληθρα!! χαχαχαχαχα

Τονια νομιζω ξεχαστηκα κι εγω να ευχηθω!!! ΝΤροπη μου , να σας ζησει και χαρηκα πααρα πολυ που πετυχε η Vbac υπαρχουν τελικα και γιατροι πολυ αξιολογοι!

Αφρο, το ιδιο ειχε παθει η ΕΙρηνη ακριβως οχι σε πορτα, απλα ειχε πεσει ατσαλα πανω του.

Ειχε πρηστει λιγο και ειχε μελανιασει, και την πηγαμε ετσι απο περιεργεια τελικα καταγμα στο δαχτυλακι... και ηταν νεογεννητο ο Αλεξ και ειχε και το γυψο, ειχε μαραζωσει το ερμο μου...

Σας βαλαν μονο ναρθηκα?, εμας παιζει να μας εκανα βλακεια με το γυψο, ενα πραγμα εναν τονο λεσ και ειχε σαπσει ολο το χερι, οποιο το εβλεπε (γιατρος η μη) απορουσε

Τεσπα σαν καινουργιο ειναι, περαστικα στη Δαναίτσα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπεραααα!!!

Αφροδιτακι περαστικα στν Δαναη, θα πονεσε πολυ η καημενουλα.Αλλα κ ο Αγγελος δεν πηγε πισω η τρομαρα που περασε.

Λεγω ειπαμε σουπερ γουμαν! Κ εγω δεν βλεπω βιντεακι αλλα Θεος ο Τζωρτζ !

Βασω τι ειναι αυτο το κυκυγας που ακριβως βρισκεται? Μην γελατε βρε δεν το εχω ξανακουσει !!! Παντος ακουγεται να ποναει πολυ , αουτς!

Εμεις πηγαμε κ ψωνισαμε τα δωρα του Αι Βασιλη ενα Μακ κουιν ηθελε ο Μητσακος κ ενα παιχνιδακι για το μωρο κ μια μπλουζα που δεν ειχα μαυρη για να φορεσει αυριο το καλλικατζαρακι μου. Ανυπομονω να τον δω να παιζει τον πρωτο του ρολο. Μου ελεγε το πρωι πως θα φωναζει πιο δινατα απο ολους κ ο μπαμπας του θα τον τραβαει βιντεο με την φωτογραφικη μηχανη οπως στην καλοκαιρινη γιορτη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...