Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα.

Ειπα μια κουβεντα και ξυπνησε το καφε μας! Αχ ετσι μπραβο ρε κορίτσια!

Λοιπον, εχετε δικιο, δεν σας ειπα λεπτομεριες... Ειναι δουλεια που πρεπει να τρεχει καθε μερα και να δημοσιευεται σε συγκεκριμενες ωρες. Με τις τωρινες ρουτινες η δουλεια ειναι απο τις 7,00 μεχρι τις 16,00 αν ολα πανε καλα, που μια στις 4 τουλαχιστον, σκαει κατι και μπορει να χρειαστει να μεινεις πολλες ωρες πισω (δεν παιζει να φυγεις χωρις να λυθει, μιλαμε για προστιμα χοντρα). Βεβαια το καλο ειναι οτι τις καθημερινες θα ειναι και αλλοι συναδεφφοι οποτε δεν θα πεφτει παντα το βαρος σε σενα, αλλα δεν μπορεις και να τους "χωνεις" συνεχεια. Οπως ειπα υπαρχουν ρουτινες που πρεπει να τρεχουν 365 το χρονο οποτε πρεπει να υπαρχουν 2 ατομα τουλαχιστον μόνιμα και ΣΚ, κ πασχα και χριστουγεννα και ολες τις μερες τες παντων απο μια ομαδα 4 προς το παρον ατομων και απο οτι υποσχονται θα ερθουν κ αλλοι δυο, αλλα δημοσιο ειμαστε κοσμος ευκολα δεν ερχεται... Επισης υπαρχει μια ευρωπαική οδηγία που λεει οτι πρεπει να φτιαξουμε ενα προγραμμα που να τρεχει στις 6 το απογευμα, οποτε τοτε θα χωριστει το ωραριο 07.00-15,00 και 11,00- 19,00. Αυτα ειναι τα ασχημα ας πουμε. Τα εξτρα λεφτα ειναι το ενα εκ των δυο ΣΚ, (το αλλο υποχρεωτικα σε ρεπο) και οι υπερωριες που εχουν μειωθει 35% με τον τελευταιο νομο.

Το καλο ειναι οτι περα απο τις καθηγμερινες ρουτινες υπαρχει ενα τμημα αναπτυξης που ειναι δυσκολο να σας το εξηγησω-πρεπει να σας πω ολη τη φυση της δουλειας, αλλα αφορα σε συννενοησεις με τους αντιστοιχους ευρωπαικους διαχειριστες και θέσπιση κανόνων για την ομαλή λειτουργια που προσωπικα μου φαινεται πολυ ενδιαφερον (αλλα ειμαι και τελειως ασχετη, οποτε μιλαμε για πολυ διαβασμα- χμ λες να μου φαινεται ενδιαφερον επειδη ειμαι ασχετη?). Επισης η φυση της δουλειας παιζει μεπολλα και αυστηρα χρονικα ντεντλάινς οποτε το καθημερινο στρες ειναι στανταρακι, ακομα και τις ομαλες μέρες.

Ντου και γω μαζι σου για το σχολειο, καποιες φορες θα ηθελα οπωσδήποτε να πηγαινω, αλλα η φυση της δουλειας ισα για αυτο νομιζω μου το επειτρεπει, αν οχι σε ολες στις περισσοτερες συγκεντρωσεις αμα ειναι προκανονισμενες θα μπορω σε συννενοηση με συναδελφους. Που και το συγκεκρινο ειναι ενα θεμα, μιας και ο ενας ειναι "καπως", απο

Επίσης δεν μπορει να μου τυχει τιποτα "εκτακτο", δεν θα μπορω να αργησω το πρωι, ή να αμα ειναι να παω σκ κ αρρωστησει παιδι και εν ολιγις τα ξερετε, θα αναγκαζομαι να χωνω συνεχως συναδελφους για οτι τυχαινει.

Ο αντρας μου ειναι της αποψης να μην το κανω, τι θα ηθελε αλλωστε?

Και η αληθεια ειναι οτι απο του χρονου που η δαναη θα ξεκινησει σε δημοσιο νηπειαγωγειο, 15 μερες πασχα, 15 χριστουγεννα και ολο το καλοκαιρι θα θελει ανθρωπο (και με τα τωρινα δεδομενα εχω προβλημα σε αυτο αφου δεν παιζει βοηθεια) ποσο μαλλον να μην εχω και τις στανταρ αργιες.

Απο την αλλη η αυξηση στο μισθο μου δεν θα ειναι και τοσο ωστε να καλυπτει μισθο γυναικας.

Τελος επειδη ζουμε σε δυσκολους καιρους, μονιομοτητες κτλ τριζουν, πρεπει να λαβω υποψη οτι το νεο αντικειμενο ειναι κατι το οποιο θα μου φαινοταν πολυ χρησιμο αν χρειαστει να βγω στην αγορα εργασίας, κατι που το τωρινο μου αντικειμενο δεν το κανει, αυτο που κανω τωρα ειναι χρησιμο μονο εδω και επιπλέον ειμαι πολυ πιο ευκολα αντικαταστάσιμη εδω, παρα στο νεο αντικείμενο.

Εν ολιγις αυτα... Απο τη μια λεω οχι απο την αλλη λεω οτι θα βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο ετσι οπως ειναι τα πραγματα. Θυμαμαι και οταν ο αντρας μου δουλευε σε παρομοιο καθεστος (και παιδια δεν ειχαμε τοτε) και ζοριζοταν παρα πολυ ειδικα σε γιορτες και ΣΚ και ποσο ζοριζομουν και γω μαζι του που δεν μπορουσαμε να φυγουμε ή να κανονισουμε τιποτα και το βρισκω πολυ αδικο να το κανω αυτο στα παιδια απο τη στιγμη που μεχρι στιγμης εχω δυνατοτητα να μην το κανω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανάψανε τα αίματα εεε?

Ε γι αυτό είμαστε εδώ!

Είπες τη μαγική κουβέντα!

Ο αντρας μου ειναι της αποψης να μην το κανω, τι θα ηθελε αλλωστε?

Όλα τα άλλα δεν είναι εντελώς αρνητικά. Το πιο σημαντικό που είπες είναι ότι σου δίνει εφόδαι και γι άλλα πράγματα και το ότι θα έχεις συνεργασίες και με εξωτερικό. Διότι έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτό έχει σημασία. Να ανοίγεις ορίζοντες και να βλέπεις μπροστά.

Όλα τα άλλα λύνονται!

Ξέρω κοπέλα που είναι νοσηλεύτρια και κάνει βάρδιες βραδυνές και σκ και έχει 5 παιδιά! Και είναι μόνο αυτή και ο άντρας της.

Τα παιδιά εντωματαξύ μεγαλώνουν. Έχουν ανάγκες περισσότερες ίσως που όμως μπορούν να καλυφθούν και από τον μπαμπά. Δεν είναι μόνο βυζί!

Άσε που θα σου δίνεται μια ευελιξία διότι θα έχεις τα ρεπό εργάσιμες ημέρες και θα μπορείς να κάνεις πράγματα που πριν δεν θα μπορούσες.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ουφφφφ, πολύ μπλέξιμο φιλενάδα.....Πιο ενδιαφέρουσα δουλειά...γίνεσαι πιο απαραίτητη ας πούμε, νέα κίνητρα και ενδιαφέροντα......Τι να πω....Τα ωράρια δεν τα βρήκα τραγικά....Απ'τη δική μου εμπειρία...Έκανα δυό βδομάδες να φέρω τη Λήδα στα ίσια της που έλειπα τόσο καιρό από το σπίτι...(και αν την έφερα!!! ) . Αλλά όταν λέμε έλειπα, εννοούμε ότι από το καλοκαίρι ζήτημα αν κάθησα δύο Σαββατοκύριακα και έλειπα 12-14 ώρες πολλες φορές....Αρα αρκετό καιρό ούτε που τα έβλεπα. Αυτό όμως δε θα ισχύει σε σένα από ότι καταλαβαίνω....Τώρα, σχετικά με το Σ...κοίτα να το λύσετε μεταξύ σας γιατί αυτό είναι κατά τη γνώμη μου πάντα, το πιο σημαντικό. Αν θες λεπτομέρειες θα σου δώσω τηλεφωνικώς.....Αν μπορείτε να τα ισσοροπήσετε κάντο.....

Γεια σας κοριτσάρες...

Για τη δουλεια το μεγαλύτερο θετικό είναι το ενδιαφέρον αντικείμενο. Και η αλήθεια είναι οτι δεν το προσπερνάς έτσι... ποιος δεν θέλει να έχει ενδιαφέρον στη δουλεια που κάνει; Κακά τα ψέματα περνάμε τόσες ώρες στη δουλεια και καταντάει αφορητο να μην σε εξιτάρει αυτό που κάνεις. Δεν διαφωνώ ότι όλες οι δουλειες καταντάνε ρουτίνα αλλά το βλέπω με το γιωργο που του αρέσει η δουλεια του και όσο και αν γκρινιάζει σε φάσεις τον εξιτάρει τρελά και τον ζηλεύω πολύ γιαυτό.

Απ' την άλλη δεν είναι και λίγο να έχεις ένα καλό ωράριο και συ κι ο άντρας σου να μπορείς να παίρνεις τις άδειες σου έκτακτες ή κανονισμένες. Το θέμα έιναι ότι δεν έχετε γιαγιάδες και όπως άκουσα τα ωράρια που περιέγραψες λογικά θα χρειαστείτε γυναίκα άρα η αύξηση του μισθου δεν ξέρω αν θα είναι τόσο σημαντική. Επίσης δεν θα είναι κάτι πρόσχερο δηλαδή θα ζοριστείς για λίγο διαστημα και μετά θα επανέλθεις σε νορμάλ ωράριο. Απο του χρόνου που η Δανάη ξεκινάει νηπιαγωγείο δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ρεπο για να φύγετε όποτε θέλετε για διακοπές θα πρέπει να πηγαίνετε με βάση τις κλασικές διακοπές.

Αν ήμουνα στη θέση σου θα ψηνόμουνα τρελά για τη συγκεκριμένη δουλεια. Αν ήμουνα στη θέση του Σάκη θα έφερνα στάνταρ και αντιρήσεις... Για να εξηγηθώ... Όταν έφυγε απο γουιντ ο γιώργος για να πάει στην προηγούμενη δουλεια του εγώ γαμήθηκα γιατί ναι μεν ο γιώργος είχε καλύτερο αντικείμενο και ενδιαφέρον αλλά εμένα μου περιόρισε ακόμα περισσοτερο τις πιθανότητες να βρω δουλεια με βάση τα ωράρια του, τις άπειρες υπερωρίες, τα σκ που μπορεί να δουλευε. Όταν ήταν στο σπιτι βοηθούσε τρελά αλλά όπως και να το κάνεις όταν γύρναγε μετά τις 8 σχεδον κάθε μέρα, δεν συζητάω για όταν γύρναγε στις 12 μέχρι τότε είχα φάει τόσο αγγουρι που δεν μπορούσα να εκτιμήσω ούτε το ενδιαφέρον αντικείμενο του ούτε τη βοήθεια που μου πρόσφερε. Και η αλήθεια είναι ότι αυτό δημιουργούσε εντάσεις μεταξύ μας... βασικά εγώ είχα εντάσεις γιατι ο γιωργάκης είναι εκνευριστικά βουδας συνήθως!

Χαχαχα ένα έχω να σου πω Αφρο ότι ο γιωργος μόλις άκουσε για τη νέα δουλεια είπε και γιατί το σκέφτηκε... πάρτην τηλέφωνο να της μιλήσω χαχαχα. Αυτός είναι ο άνθρωπος σου γιατί εγώ είμαι επηρεασμένη με τα δικά μου... δηλαδής ο καθένας με τον πόνο του!

Δεν μπορούσα να μη γράψω κι εγώ... σε λίγο θα ξαναμπω να γράψω και για την μικρή μου ιντιανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα!

αφροδιτη οντως μεγαλο διλλημα !το καλυτερο βεβαια θα ηταν να υπηρχε η περιπτωση αν πας και μετα το μετανοιωσεις ,δεις οτι δεν τσουλαει να μπορεις να ξαναγυρισεις στο παλιο σου ποστο ,ωστε να το δοκιμαζες τουλαχιστον στην πραξη ,υπαρχει αυτη η περιπτωση αραγε ?

Αν ο Σ μπορει να τα βγαλει περα και να το υποστηριξει το προγραμμα τοτε θα σου ελεγα να δεχτεις για ολα αυτα που ειπες μειωσεις κτλ ,το θεμα ολο ειναι να δειτε αν ο Σ. μπορει να ανταπεξελθει

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Kαλέ Λέγκω, γράψε για τη μικρή και άσε το Γιώργο να μιλήσει στην Άφρο!

Θέλουμε λεπτομέρειες!

Αφροδίτη, αν ο Σάκης δεν είναι διατεθιμένος να φάει "χώσιμο" τότε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, γιατί αν το κάνει καταναγκαστικά θα έχετε πολλές γκρίνιες και καυγάδες και θέματα... Εμένα πέρυσι που ψαχνόμουνα αν άξιζε να πάω Κιάτο και να λείπω τόσες ώρες και να έχω και δουλειά στο σπίτι που μέχρι τότε δεν είχα, έπαιξε πολύ ρόλο στην απόφασή μου το ότι ο σύζυξ με ενθάρρυνε να πάω και είπε ότι θα αναλάμβανε αυτός ό,τι χρειαζόταν για τα παιδιά. Και το έκανε και ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά, παρόλα αυτά, στο τέλος της χρονιάς είχε κουραστεί πάρα πολύ και γκρίνιαζε (αλλά μπορούσα να του πω ότι αυτός με ενθάρρυνε να κάνω το βήμα, αν ήταν αρνητικός, πιστεύω θα είχαμε πολλή ένταση στη σχέση μας). Κατά τα άλλα συμφωνώ με την Ελενηκατ!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

ο Γιωργος είναι πάουερ, νομίζω ότι καλό είναι να μιλήσεις μαζί του, αλλά μετά να του δώσεις και τον Σάκη! :D:D

Λεγκ, να της βγάλεις ινδιάνικο όνομα: η "Δε-θα-μου-παρετε-το-σκαλπ-κουφάλες" :D:D:D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Λοιπόοοοον...

Λίγη ωρα μετά που έγραψα ότι δεν γεννάω σπάσανε τα νερά και εκεί συνειδητοποιησα ότι ένοιωθα πολύ κουρασμένη για να γεννήσω και να πονέσω. Γέννησα πολύ γρήγορα αλλά κάνανε μια μλκ και μου κάνανε μια σκατοένεση για να ανοίξει ο τράχηλος που με μαστουρωσε τρελα, και ενώ οι πόνοι δεν μειώθηκαν δεν μπορούσα να συγκεντρωθω και να συνεργαστώ καλά. Η επίδραση της ένεσης κράτησε πάνω απο 20 ώρες και η αληθεια είναι ότι με ζόρισε τρελά γιατί με δυσκολία κρατούσα ακόμα και τη μικρή. Η γιατρός μου δεν την είχε ξαναχρησιμοποιήσει και κατάλαβε ότι κάνανε μλκ γιατί μου έλεγε για το ποσο παρθένος ήταν ο οργανισμός μου και δεν περιμένανε να με πιάσει τόσο. Οι μαίες μπαίνανε στο δωμάτιο και ρωτάγανε αν ήμουνα σε θέση να κρατήσω το μωρό χωρίς να μου πέσει...

Γιαυτό ζητάω συγνώμη που δεν απάντησα στα μηνύματα σας... σας ευχαριστώ πολύ πάντως για τις ευχές!!!

Η μικρή είναι αστέρι... χοντρούλα, κόκκινη κατακόκκινη, με στραβη μυτούλα, ένα σημαδάκι στο κουτελο, μία ελίτσα στη γάμπα, μεγάλη πατούσα και στραβά ποδαράκια, για την ώρα γαλανα ματάκια και ανοιχτοχρωμη. Γαλακτοτσίμπουρο αλλά κοιμάται καλά η γλυκούλα μου καμια σχέση με τους μικρούς μου ούνους που με είχαν τσακίσει.

Τα πιτσιφρίκια μου τρελαθήκανε με τη μικρή, ειδικά ο θοδωρής δεν μπορούσε να σταματήσει να χοροπηδάει... πηγαίνει όποτε κοιμάται και τη φιλάει. Ο νικόλας στην αρχή ήταν καχύποπτος τώρα θέλει να την παίρνει αγκαλια και να την φιλάει και συνέχεια θέλει να βλέπει που είναι.

Απ'την άλλη είναι λίγο το κλουβί με τις τρελές και υπάρχουν αρκετές στιγμές που με πιάνει απελπισία αλλά βοηθάει αρκετά που έρχονται συνέχεια φιλοι και αράζουμε. Εχθες έφτιαξα και πίτσες και φάγαμε... Σήμερα σκέφτομαι να φτιάξω μελομακάρονα... όπως καταλαβαίνετε το εκμεταλλεύομαι που δεν μου έχει περάσει ακόμα το νέστινγκ! χοχο

Τη δευτέρα κόντεψα να χάσω το εξιτήριο γιατί θέλανε διάφορα χαρτια απ'το τέβε και έλιωσε ο γιωργάκης να τρέχει για να τα μαζέψει. Τρεις ώρες και κάτι έφαγε αλλά ευτυχώς βγήκαμε! Επιστρέφοντας στο σπίτι έμεινε το αμάξι απο μπαταρία... αλλά ευτυχως ήταν στο σπίτι οι γονείς του γιώργου που κρατούσαν τα παιδια και ήρθε ο πατηρ του και με παρέλαβε και μετά απο τρεις ώρες ήρθε ο γιωργάκης. Μετά είπα να αλλάξω πάνα στη μικρή οπου αποφάσισε η ρουφιάνα να χέσει εκείνη ακριβώς την ώρα... και έχουμε και λέμε έχεσε εμένα πατόκορφα, την κουβέρτα και τα σεντόνια μας, συν μία στοίβα με φρεσκοπλυμένα ρουχα που περιμένανε υπομονετικά να σιδερωθούν (μόνα τους φυσικά)... ευτυχώς όμως είχα κουμπωθεί το ηρεμιστικο μου και δεν έπαθα υστερία:lol:

Κατα τ'αλλα και ανεξάρτητα απ'την μπέμπα ο θοδωράκης συνεχίζει και μας μαμάει αλλά που θα πάει θα στρώσει (απο ποσο χρονών πέρνουν στα αναμορφωτήρια;:tongue:

Διαφημίσεις

Α και Αφρο, μιας και είπες για "χωσίματα"... οι υπόλοιποι της ομάδας τι είναι? νεαροί/νεαρές, ή γονείς? Αν είναι μονομερές το "χώσιμο" επειδή μόνο εσύ έχεις παιδιά, να περιμένεις αγανάκτηση....

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

γιατρός μου δεν την είχε ξαναχρησιμοποιήσει και κατάλαβε ότι κάνανε μλκ γιατί μου έλεγε για το ποσο παρθένος ήταν ο οργανισμός μου και δεν περιμένανε να με πιάσει τόσο. Οι μαίες μπαίνανε στο δωμάτιο και ρωτάγανε αν ήμουνα σε θέση να κρατήσω το μωρό χωρίς να μου πέσει...

Είδες που βοηθάνε οι κρεπάλες? Αν ήμουν εγώ και η Άφρο δεν θα μας έπιανε ούτε τον αιώνα τον άπαντα!

Πολύ ωραία μου ακούγονται όλα!

και θέλω ινδιάνα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λέγκω!!! τι παιδάκι είναι αυτό???τέλεια!! χοντρούλα!!! πωπω για φάγωμα!!!

ευχαριστημένη με τη γιατρό σου? (ποια ήταν?)

ευτυχώς που δεν είχες τελικά την γεωργιάδου! :D:D:D θα σε ξεγεννούσε από την φυλακή! χαχαχα...

Να σας ζήσει η τσούπρα σας!!! Φοβερές περιπέτειες είχατε πάλι, αλλά από σας μόνο αυτά περιμένω! :D

Όνομα έχετε?

Αφροδίτη, με τα νέα δεδομένα που έγραψες, εγώ δεν θα πήγαινα γιατί το βασικότερο δεν θέλει ο Σάκης και επίσης προτιμώ τα χαλαρά ωράρια και την ανιαρή εργασία από το ενδιαφέρον πήξιμο με 12ωρα και ανδρεναλίνη που έκανα στην εταιρία (για αυτό άλλωστε διάλεξα δημόσιο)

εξάλλου συμφωνώ με ντου ότι και η πιο ενδιαφέρουσα δουλειά μετά από 23 χρονάκια γίνεται θηλιά...

όσο για την μονιμότητα εκεί που είσαι, έχω την εντύπωση από την φίλη μου που ειναι στα γραφεία στον Πειραιά ότι θα μοιραστειτε σε 2 ξεχωριστους φορεις, ο ένας θα πάει με τη ΔΕΗ και ο άλλος με το υπουργείο...οπότε δεν νομίζω ότι παίζει να διώξουν κόσμο...σωστά τα λέω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...