Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, γεια σου βρε μυρτουλα, καιρο ειχες να βαλεις τραγουδακι!Τονια, συγχαρητήρια! Πολυ ωραια τα νεα σου! Να σου ζησει ο νεαρούλης και να συνεχισει να τα παει τοσο καλα! Ο Κωνσταντίνος πως το εχει παρει το θεμα?

Ελιζα που ειστε εσεις? Ολα καλα?

Εγω εχω θεμα με τη δουλεια μου...Μου κανουν προταση να αλλαξω αντικειμενο (πολυ ενδιαφερον, τελειως νεο ομως για μενα οποτε μιλαμε για τρελλο διαβασμα), με πολλες υπερωριες καθημερινα, με καθημερινη παρουσια στη δουλεια (στυλ βαρδιας χωρις βραδυνα, ξεχναμε δλδ χριστουγεννα πασχα αργιες κτλ), με πολυ περισσοτερη πιεση σε καθημερινη βαση αλλα με μια σχετική αυξηση του μισθου (σημειωνω οτι μεχρι στιγμης εχω φαει τρελλες μειωσεις κ απο γεναρη μειωνεται και ο μισθος του αντρα μου). Αρχικα το ειχα απορριψει καθαρα και μονο για τα παιδια, αλλα με τρωει λιγακι... Τι λετε και σεις ωρε παιδια (ετσι σαν γκαλοπ ρωταω και κουβεντα να χουμε)?

Aφροδίτη, η μαμά είναι πολύ δύσκολο να δουλεύει πολλές ώρες. Ότι και να λέμε, λείπει στα παιδιά πολύ. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να σε αντικαταστήσει ο μπαμπάς στο σπίτι τις ώρες που θα λείπεις. Από την άλλη τα πράγματα στα οικονομικά πιέζουν και θα υπάρξουν και άλλες μειώσεις, να είσαι σίγουρη για αυτό... Τώρα μένει να αποφασίσεις αν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα υπό αυτές τις συνθήκες και να το αφήσεις ως έχει το πράγμα, ή αν τα χρειάζεστε πραγματικά πολύ τα λεφτά που να αξίζει τον κόπο να δουλεύεις σε τόσο σκληρό ωράριο... Το ιδανικότερο θα ήταν να υπήρξε αυτή η πρόταση για τον άντρα σου...εκεί θα ήταν πολύ πιο εύκολη η απόφαση! Οι μαμάδες όμως έχουν τα παιδιά που κατά κάποιο τρόπο μας "τραβάνε" πίσω! Και δεν το λέω με αρνητική έννοια! Μην με παρεξηγείτε!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Το αρνητικό Αφροδιτούλι είναι ότι θα χαλάσεις τις μεταξύ σας ισορροπίες (μεταξύ εσού και του ανδρός εννοω)....σταθμισε κι αυτό εκτός από την έλλειψη στα παιδιά....

Καλημέρα,

τί να πω εγώ??? Νομίζω ότι δεν πρέπει να λέμε όχι σε ευκαιρίες. Κάθε πότε θα χρειάζεται να είσαι βράδια? γιατί αυτό ενδεχομένως να είναι το θέμα...

Αν είναι για μια 2 φορές το μήνα νομίζω ότι αντιμετωπίζεται. Πρέπει όμως να μπορεί ο Σάκης. Και αυτή τη στιγμή ο Σάκης είναι ευέλικτος και μπορεί και τα παιδιά να παίρνει το μεσημέρι. Είναι αρκετά τα λεφτά? Και το πιο σημαντικό είναι σε ενδιαφέρει?

Θα πρέπει να ζυγίσεις το όφελος σε σχέση με το κόστος ( τί σπουδάζαμε τόσα χρόνια?). Από την άλλη είναι μεγάλο το κόστος γιατί όπως και να έχει κάποια πράγματα είναι της γυναίκας και δεν αντικαθιστούνται.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Αφροδίτη και εγώ πάντως θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να δεχτώ,,,μάλλον προς το ναι δηλαδή...αλλά μιλάω εγώ που τώρα είμαι σε φάση να δεχτώ οτιδήποτε, και την πιο σκληρή δουλειά απλά για να μην σαλτάρω...

πάντως ζύγισε το ποσό, το ενδιαφέρον σου, τις βάρδιες και την διαθεσιμότητα του άντρα σου και πάρε την απόφαση...

στις πολύ δύσκολες αποφάσεις μου δημιουργώ ένα σύστημα με πόντους και βάρη για το κάθε κριτήριο και έτσι βρίσκω έναν μπούσουλα...κουφό ε?:tongue:

καλή απόφαση!

Αφροδιτάκι, δύσκολες αυτές οι αποφασεις...

Συμφωνώ πάρα πολύ με την Ροζι. Είναι δύσκολο για όλους να λείπει η μαμά.

Από την άλλη αν είναι πολύ ενδιαφέρον για σένα το αντικείμενο και αυτό μετράει πολύ με τα δικά μου μέτρα.

Σε φώτισα ε?

Για τι ωράρια μιλάς δλδ? και τι ακριβώς παίζει με τις αργίες?

DPYUp2.png EYukp3.png

εγώ πάλι θα συμφωνήσω με Ρόζυ: τι είναι προτιμότερο: καλύτερος μισθός και να γυρνάς σπίτι κατάκοπη, χωρίς να έχεις κουράγιο ούτε για ένα παιχνίδι ή ένα ξενύχτι με τα μικρά? ή λίγοτερος μισθός αλλά περισσότερος χρόνος με τα παιδιά, ιδίως σε γιορτές ή άλλες σημαντικές στιγμές τους?

(το συζητούσα με ένα συνάδελφο σήμερα αυτό..μου έλεγε ότι φεύγει μετά τις 7..τον ρώτησα αν έχουν μαμάδες στο τμήμα τους, μου λέει όχι.. το περίμενα. Φαντάσου μια μαμά που θα έπρεπε να πάει στη συγκέντρωση γονέων στις 6 το απόγευμα! ή μήπως και σε αυτό θα πάει ο μπαμπάς, πέρα από όλες τις άλλες υποχρεώσεις που θα έχουν πέσει πάνω του,γιατί απλά είναι ευέλικτος? ..σκέψεις κάνω...).

Από την άλλη βέβαια, πώς έχεις προδικάσει ότι αυτή η θέση ΠΑΝΤΑ θα έχει υπερωρίες, ΠΑΝΤΑ θα έχει βάρδιες, κλπ κλπ? αυτό δε μπορεί να ξεκαθαριστεί? όλα κάποτε καταντούν ρουτινα, ακόμα και οι πιο ενδιαφέρουσες δουλειές..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Κοκκινίζοντας έχω να πω ότι εγώ πολλές φορές γυρνάω μετά τις 7....

Απλά όταν χρειάζεται μπορώ να προσαρμόσω το πρόγραμμά μου.

Και έχει γυρίσει ο μπαμπάς στις 6... Αλλά μέχρι τις 6 είναι με γυναίκα τα παιδιά...

Ουφ, τί να πω, δύσκολα πράγματα.

Τόνια να σου ζήσει ο μικρούλης! Μπράβο για το VBAC!

Θα πεταχτώ σαν την πορδή για να διαφωτίσω κι εγώ με τη σειρά μου την Αφροδίτη! (τώρα σώθηκες!) Απλά επειδή εγώ την έκανα πέρυσι την κίνηση και τα έχω πρόσφατα!

Κατ' αρχήν, θα κοιτάξεις εποχές που είναι, την ασφάλεια, δηλαδή στη νέα θέση κινδυνεύεις να βγεις σε εφεδρεία ή μήπως είναι οι υπάλληλοι εκεί λίγοι και πολύτιμοι;

Μετά αν σου αρέσει το αντικείμενο (αν σου αρέσει πραγματικά, τότε θα βρεις τρόπο να βολέψεις τα υπόλοιπα). Τέλος, αυτό που σου λένε για τις βάρδιες, δηλαδή για ξεκαθάρισε λίγο το θέμα με τις βάρδιες...

Είναι πολύ θετικό που δεν υπάρχουν νυχτερινές βάρδιες, γιατί εκεί πραγματικά είναι μεγάλο παλούκι και λίγοι το αντέχουν. Οι υπόλοιπες παλεύονται και ίσως έχουν και τα θετικά τους.

Ποια είναι τα θετικά; Τις μέρες που θα δουλεύεις απόγευμα, θα έχεις το πρωί ελεύθερο ή για δουλειές ή για να δεις τα παιδιά τώρα που είναι μικρά αν δεν πάνε σταθμό. Αν πάνε σταθμό-σχολείο, μπορεί να περάσουν όμως και αρκετές μέρες στη σειρά που να μην τα δεις καθόλου, οπότε αυτό θέλει ζύγισμα και να μάθεις λεπτομέρειες για τις βάρδιες, δηλαδή πόσες φορές τη βδομάδα είναι απόγευμα και πόσα ΣΚ το μήνα και γενικά αν τηρούνται αυτά, αν παίρνετε τα ρεπό κανονικά κλπ. Επίσης αν είναι αρκετοί οι συνάδελφοι για να βγαίνει ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα, πχ να μη δουλεύεις και χριστούγεννα και πρωτοχρονιά, αλλά τη μία από τις δύο γιορτές κλπ.

Τώρα για μεγαλύτερα παιδιά που πάνε σχολείο, είναι σημαντικό να είναι ένας από τους δύο γονείς κάθε απόγευμα στο σπίτι για να αναλάβει τη μελέτη τους, ειδικά στις πρώτες τάξεις, δεν είναι απαραίτητο να είναι ο ίδιος, μπορούν να ασχολούνται και οι δύο εναλλάξ, αλλά εκεί θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία για να μην μπλεχτεί το παιδί. Στις συγκεντρώσεις μπορεί ανετότατα να πηγαίνει και ο μπαμάς, γιατί σου φαίνεται περίεργο Ντου; (Μεταξύ μας πηγαίνουν πολλές γιαγιάδες και παππούδες, άρα αν καταφέρει και πάει ο μπαμπάς αντί για τη μαμά, μια χαρά είμαστε!) Εμείς με τον άντρα μου πηγαίνουμε και οι δύο ανάλογα με την περίπτωση και μια χαρά λειτουργεί, αφού και οι δύο ασχολούμαστε με το διάβασμα των παιδιών κλπ. Στον παιδικό πάλι όποιος μπορεί πηγαίνει και τις περισσότερες φορές προσπαθούμε να πηγαίνουμε μαζί. Με τις βάρδιες αυτό γίνεται, γιατί μπορείς να κανονίσεις να δουλέψεις εκείνη τη΄μέρα σε βάρδια που να σε διευκολύνει να πας ή να αλλάξεις βάρδια με ένα συνάδελφο.

Τώρα βέβαια το σύστημα και βάρδιες και υπερωρίες είναι κάπως...

Για πες βρε Αφροδιτούλι, τι είδους βάρδιες είναι αυτές, για να καταλάβουμε καλύτερα για τι συνθήκες μιλάς...

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

δε μου φαίνεται περίεργο να πηγαίνει μόνο ο μπαμπάς, απλά εγώ θα ήθελα να τα ακούσω από τον εκάστοτε δάσκαλο απευθείας, και όχι να είμαι σε ένα γραφείο αλλά το μυαλό μου να τρέχει αλλού. Δε λέω ότι δε θα συμβεί, δε θα μου άρεσε να είμαι απούσα συνέχεια. To παιδί δε θα με ζητάει νομίζεις? Τους υπόλοιπους γονείς δε θα θέλω να τους γνωρίσω? Στα ζητήματα του σχολείου δε θα θέλω να συμμετέχω?

Επίσης θέλω να ασχοληθώ με τη μελέτη των παιδιών, και δεν είμαι διατεθιμένη να τα μάθω να διαβάζουν βράδυ (αφού έχουν ξεπατωθεί στο παιχνίδι), μόνο για να είμαι κι εγώ εκεί... αλλά αυτά εγώ η Ντου.. άάάάάλλο πράγμα η Αφρο :)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ήρθε η Σοφή Σοφούκα και τα είπε μια χαρά! Είναι σημαντικό αν σου αρέσει το αντικείμενο και αν είναι διατεθιμένος ο μπαμπάς να αναλάβει. Αν δεν υπάρχει επιμερισμός δεν θα παίξει το σύστημα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...