Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Η sofuka κοιμάται ρε παιδιά;; την έχω χάσει....

Βρε ούφο! Τόσα πμ σου έχω στείλει (μερικά είναι και υβριστικά:mrgreen:), έχω απαντήσει και εκεί που έγραφες προκαλώντας μας και παίζοντας με τα νεύρα μας ότι η κόρη σου κοιμάται όλη νύχτα, αλλά τη μέρα τίποτα, "το γλυκούλι μου":rolleyes:, σου έχω στείλει και άπειρα μέιλ...:roll:

Για το άλμα μην αγχώνεσαι! Απλά, μάθε να θηλάζεις γράφοντας ταυτόχρονα στον υπολογιστή, δεν είναι τίποτα, ένα ακόμα skill που θα αποκτήσεις ως μητέρα χαχα:tongue:

Για την εξέταση, μην αγχώνεσαι επίσης, δεν είναι σίγουρα υποχρεωτική, μόνο αν ο γιατρός υποψιαστεί ότι υπάρχει διάταση. Καλά αποτελέσματα να έχετε!

Και την προγιαγιά να τη διώξεις! Να πάει αλλού!:-P

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα το άλλο θεϊκό που έκανε είδε μια καλτσούλα μικρη που βάλαμε στο δέντρο και εβγαλε και τις δικές του κάλτσες και τις κρέμμασε:tongue:

:lol::lol::lol::lol:

Θεός!

Τατιάνα, στον μεγάλο γένησα 41 εβδομάδων, το βράδυ πριν γεννήσω έκανα έναν τεράστιο ποδαρόδρομο, πήγα σινεμά και μετά πλάκωσα κάτι σουβλάκια και κεμπάπ και γύρισα πάλι σπίτι με τα πόδια! Και στον τρίτο που γέννησα πάλι στις 41 εβδομάδες (τι πρωτότυπο!) έκοβα βόλτες όλη μέρα στο μπαλκόνι, γιατί δεν μπορούσα να βγω έξω και να σέρνω και τα μεγαλύτερα μαζί χαχα

Ντουντούκιιιιι, τι απίθανες φωτό! Τι μας θύμισες τώρα! (γενικά τις τελευταίες μέρες σας έχει πιάσει μια νοσταλγία μικρές μου τυρόπιτές!)

Να χαίρεσαι το πολύ πολύ ξεχωριστό παιδάκι σου (είναι η αδυναμία μου το έχω ξαναπεί!)

Στολίσαμε σήμερα! Μέσα σε μισή ώρα!:shock: (είχα πολλά εργατικά χέρια!;))

Εντωμεταξύ, δεν είχα πού να βάλω το έλατο, γιατί φέτος στο σαλόνι, εκεί που συνήθως έμπαινε το δέντρο έχουμε βάλει το γραφείο του μικρού!:rolleyes: Τελικά το στρίμωξα χιχι!

Τώρα η μικρή έχει αναλάβει να το ξεστολίσει... ξεκρεμάει τις μπάλες που είναι χαμηλά!:lol::lol::lol:

Καλά ρωτάς εσύ βρε Λέγκω πουήσουν έγκυος πριν 1,5 χρόνο και σου απαντάει η χόρεψέ τους που έχουν περάσει και 3,5 χρόνια....

Χιχι, χόρεψέ τους ε; Εδώ που τα λέμε κι εγώ απόρησα που τα θυμήθηκα όλα αυτά... υπό ΚΣ έχω μνήμη χρυσόψαρου!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Για το άλμα μην αγχώνεσαι! Απλά, μάθε να θηλάζεις γράφοντας ταυτόχρονα στον υπολογιστή, δεν είναι τίποτα, ένα ακόμα skill που θα αποκτήσεις ως μητέρα χαχα

Εμείς πώς νομίζεις ότι γράφουμε... Από τη μια μωρό από την άλλη πληκτρολό!

ελενη η μικρη το βαζει ακομα το δαχτυλο στο στομα?εδωσες πιπιλα τελικα?

εμενα συνεχιζει παντως τελικα.....

Γιες, συνεχίζει... Ίσως είναι και σημάδι πείνας, αλλά ξέρεις είναι η φάση που το χάνει και γκρινιάζει και μετά δεν το βρίσκει και αρχίζει το κλάμα και μετά τη θηλάζω...:cool:

Ελένη ουτε η Ειρηνη εχει αρρωστησει φέτος και γενικώς 2 φορές αρρωστησε 1 με αφνιδιο εξανθημα 38 πυρετο και μια που ψηθηκε με το μμρ καλοκαιριάτικα(!)

Οπως και η Μαρίνα μένουν σπίτι και δεν πανε παιδικο, παίζει ρόλο κι αυτο...Να μου πεις κι Αλεκος... παρεπιπτόντως μου εχουν λειψει τα φραουλενια μαγουλακια να μου τα φιλησεις ρουφηχτα!!!!!!

Αν δοκιμάζε μητρικό σε ποτηρι ο Αλεκάν, αραγε θα του αρεσε? (καλα δεν παιζει να μπεις σε αυτη τη διαδικασία αλλα αν τυχει...)

Και για να μην ξεχνιόμαστε, γυρίσαμε από παιδίατρο, έχει ελαφριά λαρυγγίτιδα, λίγο κόκκινο λαιμό αλλά ευτυχώς όχι ιγμορίτιδα... Υγραντήρας παντού και ορός! όσο για το γάλα θα το δοκιμάσω... Αν και θα προτιμούσε να μπορούσε να το πιει κατευθείαν από την πηγή!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα το άλλο θεϊκό που έκανε είδε μια καλτσούλα μικρη που βάλαμε στο δέντρο και εβγαλε και τις δικές του κάλτσες και τις κρέμμασε:tongue:

Κι εμένα το ιδιο!!! χαχαχαχαχα :P:p αλλά....εβαλε και ενα σελοτέιπ, δυο δαχτυλομαριονετες(τις εχωσε στα κλαρια με ταξη εκει που μπαινει τα δαχτυλο) και.... ενα εξαρτημα του ατμομαγειρα...:rolleyes::cool:

δεν σας τα γραφω αλλα πιστευω οτι ειναι ο θηλυκος συναγωνιστης του σοζω και του μητσου!

Κι εμενα τις βγαζει τις μπαλες τελικά...αλλα πιστευω σε 2-3 μερες θα το βαρεθει κι αυτο!

Κατα τα αλλα καναμε μια μικρη βολτιτσα στο μαλλ, ηθελα να δω κατι κουνιστα αλογακια, τρελαθηκε με το τεραστιο δεντρο...

Ελενη περαστικά στον Αλεκούκο φραουλούκο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

απο οτι φαινεται θα συναντιουνται στην πόρτα ,ε τζενακι?

Στην πορτα στην κυριολεξια! Τα ΣΚ βλεπομαστε μονο κανα Σαββατο πρωι δουλευει ο αντρας μου αλλα αυτο ειχα εγω τοον κληρο! Σπανια θα δουλεψω ΣΚ αλλα τωρα βγαινει λαιβ ενα προτζεκτ που τρεχουμε εδω κ 9-10 μηνες κ εχω τρελο πηξιμο! Μακαρι να πανε ολα καλα αυριο .....

Διαφημίσεις

Καταρχάς χρόνια πολλά στο Μαρινάκι....να τα εκατοστήσει....

Λοιπόν τώρα που διάβασα τα σχόλιά σας για την εξέταση ισχύων...με ζώσαν περισσότερο τα φίδια...Αυτό το κλακ που λέτε όλες ή η διάταση κλπ....ρε κορίτσια δεν έπρεπε να μου πει ο γιατρός αν έβλεπε ή άκουγε κάτι;;; Δηλαδή χωρίς λόγο δε γίνεται από ότι κατάλαβα....Πω πω αγχώνομαι.

Σήμερα είχαμε και αλλαγές εμείς. Καταρχάς ενώ χτες όλη μέρα με "ξετίναξε" σήμερα κατά διαστήματα "το μωρόπουποτέδενκοιμάται"....έπαιρνε κατι υπνάκους 45λεπτους και μετά πάλι θηλασμός για λίγο και πολλά πολλά παιχνίδια. Αυτό για μέρα είναι πρωτοφανές. Σήμερα κάναμε και ένα μεγάλο κατόρθωμα...είπαμε "μπ" και μετά το απόγευμα είπαμε και πολλά πολλά "Ο" με γέλια. Ολα πηγαιναν καλά και μετά το μπάνιο που το κάνουμε στις 8 το βράδυ...είπαμε να φάμε πριν τον ύπνο (τον σερί που λέγαμε). Το βράδυ συνήθως της δίνω δικό μου γάλα που έχω βγάλει με το θήλαστρο τις βραδινές ώρες που κοιμάται (αν δεν το βγάλω πονάω)...και έτσι τελειώνουμε και πιο νωρίς.

Ε, ρε κορίτσια έπαθα σοκ... τη στιγμή που τελειώναμε και πριν προλάβω καν να την σηκώσω να ρευτεί....μου έκανε εμετο τύπου ρουκέτα..τουτέστιν έβγαλε όλο το γάλα...που είχε πιει σε δυο μεγάλες δόσεις μια πάνω της και μια πάνω μου...

Πρώτη φορά μου κάνει κατι τέτοιο και έχω λαλήσει. Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα λέμε. Τι να την πείραξε άραγε; Τι να κάνω; Μήπως παράφαγε; Μήπως είναι κρυωμένη; Τι να συμβαίνει??????????? Τώρα κοιμάται αλλά η ψυχολογία μου είναι εντελώς χάλια!

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ>>>>

ΥΓ: sofuka θα σου στείλω πμ (ειμαι ως γνωστόν εντελώς ξεφευγάουα!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Επεξεργάστηκαν by ayla

age.png

Εμείς πώς νομίζεις ότι γράφουμε... Από τη μια μωρό από την άλλη πληκτρολό!

Γιες, συνεχίζει... Ίσως είναι και σημάδι πείνας, αλλά ξέρεις είναι η φάση που το χάνει και γκρινιάζει και μετά δεν το βρίσκει και αρχίζει το κλάμα και μετά τη θηλάζω...:cool:

Καλά ρε κορίτσια πώς γράφετε και θηλάζετε ταυτόχρονα;; :confused:Εμένα είναι κ μικρούλι...για να θηλάσουμε σε μια βολική θέση (μαραθώνιοι θηλασμοί συνήθως) κάνουμε ολόκληρη ιστορία...με μαξιλάρια κλπ....Δυο μηνών είμαστε ρε παιδιά!

Καληνυχτούδια....πάω κ γω να σιδερώσω κατιτις....:rolleyes:

Επεξεργάστηκαν by ayla

age.png

ayla μην αγχωνεσε... εφοσον δεν ξανασυμβει μην το δωσεις σημασια...

μπορει οντως να παραεφαγε....

καληνυχτα!

Ειναι λιγο λαιμαργούλα....αλλά εγώ ακόμα σοκαρισμένη είμαι. Μου ήρθε ξαφνικό εντελώς λέμε...

Μετά που ξανακάναμε μπάνιο γελούσε όμως...δεν ήταν γκρινιάρα ή κάτι τέτοιο...ούτε εκλαψε μετά τον εμετό ούτε τίποτα. Ισα ίσα...έκατσε κυρία στο μπάνιο και μετά ήθελε και να φάει!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ??

age.png

Στην πορτα στην κυριολεξια! Τα ΣΚ βλεπομαστε μονο κανα Σαββατο πρωι δουλευει ο αντρας μου αλλα αυτο ειχα εγω τοον κληρο! Σπανια θα δουλεψω ΣΚ αλλα τωρα βγαινει λαιβ ενα προτζεκτ που τρεχουμε εδω κ 9-10 μηνες κ εχω τρελο πηξιμο! Μακαρι να πανε ολα καλα αυριο .....

καλη επιτυχια(αν και οπως λεει και η afrodite η επιτυχια μονο καλη μπορει να ειναι...;))τελος παντων ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!:D:D

Λοιπόν τώρα που διάβασα τα σχόλιά σας για την εξέταση ισχύων...με ζώσαν περισσότερο τα φίδια...Αυτό το κλακ που λέτε όλες ή η διάταση κλπ....ρε κορίτσια δεν έπρεπε να μου πει ο γιατρός αν έβλεπε ή άκουγε κάτι;;; Δηλαδή χωρίς λόγο δε γίνεται από ότι κατάλαβα....Πω πω αγχώνομαι.

καλε μην αγχωνεσαι τοσο....και που νομιζα πως εγω ειμαι η πιο τρελλη εδω μεσα....LOL;)

κανε την εξεταση και μην ανησυχεις τοσο, ολα καλα θα ειναι, εξαλλου νομιζω πως αν ηταν κατι θα στο ελεγε ο γιατρος, για να μη σου ειπε τιποτα μπορει απλα να ειναι πολυ σχολαστικος ή ισως να ακουσε κατι ανεπαισθητο και να ειπε να το ευρευνησει, το πολυ -πολυ να χρησιμοποιείτε για λιγο καιρο διπλη πανα....

Ε, ρε κορίτσια έπαθα σοκ... τη στιγμή που τελειώναμε και πριν προλάβω καν να την σηκώσω να ρευτεί....μου έκανε εμετο τύπου ρουκέτα..τουτέστιν έβγαλε όλο το γάλα...που είχε πιει σε δυο μεγάλες δόσεις μια πάνω της και μια πάνω μου...

Πρώτη φορά μου κάνει κατι τέτοιο και έχω λαλήσει. Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα λέμε. Τι να την πείραξε άραγε; Τι να κάνω; Μήπως παράφαγε; Μήπως είναι κρυωμένη; Τι να συμβαίνει??????????? Τώρα κοιμάται αλλά η ψυχολογία μου είναι εντελώς χάλια!

δε νομιζω να ειναι κατι σοβαρο.....δες αμα θα ξανακανει αλλα νομιζω ισως να παραφαγε οπως ειπες και εσυ ή κατι να την ανακατεψε ...μηπως της κανατε πολλα παιχνιδια??και σε εμας ειχε τυχει μια φορα που της καναμε πολλα αεροπλανικα...;);)και μας τα πεταξε ολα στη μουρη στη συνεχεια....

μην αγχωνεσαι τοσο , οπως μου λενε και εμενα το αγχος το καταλαβαινει και το σπορακι μας και δεν κανει....;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...