Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

μοσχαράκι λεμονάτο, νια-νια-νια-νια, φάτην παλιό-ταριφο-ψυχάκι!!!!

:lol::lol::lol: Εντάξει, κλαίω!

Όποια προαιρείται ας μου στείλει σε πμ το κινητό της Λέγκους, γιατί αυτό που έχω δεν παίζει πια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα μυρτω εισαι νουμερο! γελαω ακομα με τον παλιοταριφοψυχακι.

Λοιπον μια κουκλα ειναι η λεγκωτσουπρα! Ενα γλυκυτατο ησυχο πλασμα και φαινεται και πολυ γατονι! Οταν ειναι ξυπνιο παρακολουθει γυρω του λες και ειναι 2 μηνων παιδι. Η λεγκω εχει παραισθησεις, που λεει οτι ειναι ασχημουλικο και κοκκινο (ειναι κοκκινο οπως πολλα νεογεννητα τιποτα ιδιαιτερο και οι γιατροι ειπαν οτι θα φυγει γρηγορα η κοκκινιλα). δεν θα σας βαλω φωτογραφια γιατι το υπερσυγχρονο κινητο μου δεν μου το επιτρεπει, θα σας βαλει η ιδια οταν θα επιστρεψει και θα καταλαβετε! Αυριο βγαινουν!

Εμεις πηγαμε ωραια εκδομουλα σε ενα ψαροχωρι στη πελοπονησο, φαγαμε τον αμπακο κ σημερα και τωρα χοουμ σουιτ χόουμ!

φιλουρες

Καλημέρα

Επειδή έρχονται Χριστούγεννα και με έπιασαν οι καλοσύνες μου, αλλά δύσκολοι καιροί να βάλουμε το χέρι στη τσέπη, ας βάλουμε χέρι σε ότι δεν χρειάζεται στη ντουλάπα μας και στο νοικοκυριό μας.

Από ρούχα, κουβέρτες, σεντόνια πετσέτες ως κατσαρόλες πιάτα μαχαιροπίρουνα, οτιδήποτε μας πιάνει χώρο και δεν χρησιμοποιούμε, μπορεί να φανεί χρήσιμο στην υπηρεσία στήριξης αστέγων, στο κέντρο ημέρας- βραχύχρονης φιλοξενίας

.

Ακόμα και παιχνίδια ή παιδικά ρούχα θα διανεμηθούν σε οικογένειες προσφύγων που ζητούν βοήθεια και φαγητό από το κέντρο.

Αυτά που σίγουρα θα «πιάσουν τόπο» στο κέντρο είναι τα τρόφιμα, οτιδήποτε χρησιμοποιούμε για την καθημερινή μας διατροφή (ρύζι, μακαρόνια, λάδι, πατάτες, πελτέ κτλ). Επίσης χρήσιμα είναι προϊόντα καθημερινής υγιεινής, χαρτικά, αφροί ξυρίσματος, σαπούνια κτλ αλλά και φάρμακα, γάζες, βαμβάκι κτλ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες:

http://www.drosostalida.com/activities2.asp?eid=3730

http://www.klimaka.org.gr/newsite/index.htm

ή καλέστε οι ίδιοι στο 2103410462. Το κέντρο είναι ανοιχτό καθημερινά 9:00 με 21:00 και βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 30 κοντά στο μετρό Κεραμικός.

Στο τέλος της εβδομάδας θα πάω κάποια πράγματα στο κέντρο. Όποιος έχει να προσφέρει κάτι και δεν μπορεί να τα πάει ο ίδιος, μπορεί να μου τα φέρει στο σπίτι μέχρι την Παρασκευή 16-12-2011 (ή να κανονίσουμε να βρεθουμε καπου που βολέυει)

Όποιος έχει χρόνο και όρεξη, μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε μαζί.

leggokoritsocopy.jpg

Kαι μια καρτούλα καλωσορίσματος για την μικρή χαιδεμένη του λεγκόσπιτου!!!

Αφροδιτούλι ευχαριστούμε για τα λινκς, έχω κι εγώ πράγματα, αλλά θα τα πάω μόνη μου....

Φιλιά σε όλες σας!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας, γεια σας!!!!Λέγκω, να σου ζήσει η μικρουλα!!!!Μια μέρα διαφορά με μένα!!!!

Ναι, ναι γέννησα κ γω τρίτη προς Τετάρτη 7/12, έκανα τελικά vbac, όλα πήγαν καλά, πολύ όμορφη εμπειρία, έχω να δηλώσω...Λίγο νωρίς μας ήρθε ο μπεμπάκος, 2750, αλλά όλα μια χαρά!!!Έπιασε κατευθείαν στήθος, τρώει ,κοιμάται, κενώνει, όλα καλά!!!!!

Σας φιλώ και χρόνια πολλά σε όλους τους γενεθλιάζοντες -εορτάζοντες του Δεκέμβρη, που τελικά είμαστε πολλοί!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

να ζησει η λεγκοπουλινα και το μαμαμιακι !!!!!λεγκ και μαμαμια καλοτυχα να ειναι τα μωρακια σας !

Τονια !!!!!!!!!!vbac βρε θηριο ??μπραβο!!πως εγινε ,το ειχατε συζητησει ή ετυχε επειδη βγηκε νωριτερα?πες μας λεπτομεριες !

καθυστερημενα χρονια πολλα στα νικολακια τζενης και λεγκ ,στην αννουλα και τον αντρικο και στους συζυγους ευγενιας και ντουιτσας!

τι κανετε ωρε κοπελιες χαθηκαμε ..εγω ειχα λιγο τρεξιμο τωρα ηρθε η μαμυ και πηρα σβαρνα τα θεατρα ,θεατροπληξια θα παθω ,σε μια βδομαδα ειδα 3 ,ειδα την ασκητικη ,την κατσαριδα και το αντρικη νοημοσυνη ,οξυμωρο

απόλα σας συνιστω να πατε στο τελευταιο !πολυ γελιο

η κατσαριδα με ξενερωσε ,ετυχα και στην επισημη πρεμιερα που ειχε μαζευτει ολη η σοου μπιζ ,κερνουσαν σολωμο και ποτα ,ξενερα μεγαλη .πολυ δηθεν μου φανηκε η παρασταση

η ασκητικη δεν ηταν αυτο που περιμενα,ενω διαβαζα πολυ καλες κριτικες

τωρα ψαχνω κανα αλλο αλλα δεν βρισκω κατι καλο,εχετε να προτεινετε κανενα?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Τονια να σας ζησει ο μπεμπακος! Φυσιολογικα ε? Μπραβο βρε θηριο! Οταν βρειθς λιγο χρονο πες μας για τν ομορφη εμπειρια σου!

Γυρισε κ το Λεγκοπουλο σπιτι σημερα με την μπεμπονιτα ε? Πωπω φανταζομαι τα αντρακια πως θα κανανε με την μικρουλα. Τρομερες στιγμες!

Τόνια να σου ζήσει ο μπέμπης! Μπράβο σου για την ξεχωριστή εμπειρία που έζησες!

Μυρτούλι εξαιρετική η καρτούλα που έφτιαξες για τη μικρή νεραϊδούλα!

Να μας ζήσει λοιπόν και πάλι το μικρό μπιζουδάκι!

Αφροδίτη μπράβο σου για την σκέψη σου. Αλληλεγγύη είναι αυτό που χρειαζόμαστε πια!;)

Διαφημίσεις

Λες και το ξερα και μπήκα σήμερα! Είχα να σας διαβάσω καιρό και λέω, να μπω να δω τι κάνουν τα κορίτσια και τσουπ, +2 σήμερα!!

Λέγκω, να σου ζήσει ο κορίτσαρος!!!

Τόνια, να σου ζήσει ο μπεμπονίτος!!!!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Μπράβο Τόνια! Συγχαρητήρια!

Είσαι θηρίο! Άντε όντως + 2!

Ζευγαράκι!

Λεγκοπουλίνα ανοιχτοχρωμούλα λέει! Τα είδε όλα με τα θηριάκια! όντως της πήρανε το σκαλπ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Tόνια να σου ζήσει ο μικρούλης!!!Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και κατάφερες να γεννήσεις όπως ήθελες!!!Άντε, όλο και περισσότερες οι περιπτώσεις vbac!!! Τέλεια!!!

Καλημερούδια!

Τραγουδάκι, όχι και πολύ εύθυμο είναι η αλήθεια, αλλά αυτό μου ήρθε!

xCNIbpy4fjo&feature=related

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...