Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελεν βαζω τη συνταγη της μαμυς που μοσχοβολανε πορτοκαλι και δεν ειναι βαρυα και ληγωτικά.

μελομακαρονα

3 φλυτζ τσαγ ελαιολαδο εκλεκτο.

1/2 φλυτζ καφε κονιακ

1 φλυτζ τσαγ χυμο πορτοκαλι

ξυσμα απο 3 πορτοκαλια

1 κουτ σουπας κοφτη κανελλογαρυφαλλο τριμενο(οχι πολυ πικριζει)

1 φλυτζ τσαγ ζαχαρη

αλευρι οσο παρει(1 πακετο αλλατινη για ολες τις χργσεις το παιρνει ολο και λιγο ακομα ισως) δηλ η ζυμη να ειναι οσο σκληρη ισα να πλαθεται να μην κολλαει πολυ

2 κουτ γλυκου βακινγ

Για το σιροπι οι γνωμες διιστανται

2 φλυτζ μελι

2 φλυτζ ζαχαρη

2 φλυτζ νερο

η μαμυ λεει

2 φλυτζ μελι

1 ζαχαρη

4 νερό.

καλυτερα ακουστε τη μαμυ.

Εκελεσις!

Σε μια λεκανη βαζουμε το λαδι, το κονιακ,το χυμο πορτοκαλι, τα κανελογαρυφαλλα τη ζαχαρη και δουλευουμε το μειγμα 15 λεπτα περιπου. Ριχνουμε 2 φλυτζ τσαγ αλευρι κοσκινισμενο με το βακινγ. Προσθετουμε το αλευρι αρκετοωστε η ζυμη να μην ειναι ουτε πολυ μαλακη ουτε και πολυ σκληρη.

Παιρνουμε κομματια ζυμης μεγεθος μικρου αυγου και τα πλαθουμε και τα παταμε πανω στον τριφτη(για να παρουν το σχημα το χαρακτηριστικο απο κατω και ισως να τραβανε το σιροπι καλυτερα ποιος ξερει)???

Βαζουμε με αλαδωτο ταψι(εγω θα βαλω καδοκολλα λεω πρωτη φορα θα τα κανω κι εγω φετος!)

σε μετριο φουρνο 200 περιπου μιση ωρα(και 20 λεπτα ισως) μεχρι να ροδισουν.

Σιροπιασμα σε κρυα μελομακαρονα

βραζουμε 5 λεπτα μελι,ζαχαρη, νερό , ξαφριζουμε και ριχνουμε τα μελομακαρονα, χαμηλωνουμε τη φωτιά και τα αφηνουμε να σιγοβρασουν 3 λεπτα.

Τα βγαζουμε με τρυπητη κουταλα και πασπαλιζουμε με καρυδια

eNeap2.pngTSzHp3.png

κουραμπιεδες πανευκολοι παρλιαρου

600 γρ βουτυρο φρεσκο αγελαδος( εχει ενα ωραιο ο σκλαβενιτης Διβανης καπως ετσι, αλλιως εχει και Ολυμπος)

250 γρ αμυδγαλα(παρτε παραπανω τα μισα τα τρως οταν καβουρδιζεις)

1/2 κουταλακι μπεκινγκ

βανιλια

220 γρ ανχ

50 γρ κονιακ

1200 γρ αλευρι

εκτελεση

βουτυρο+αχνη στο μιξερ, μετα ριχνω βανιλια και μπεικιν, μετα κοσκινισμενι αλευρι που το ανακατευω με κουταλα απαλα(οχι μιξερ)

ριχνω κονιακ και αμυδγαλα

πλαθω σε διαμετρο 3 εκ περιπου πατωντας απλα(οχι δηλ γυρω γυρω σαν κεφτε το πλασιμο)

ψηνω σε προθερμασμενο φουρνο 180 15 λεπτα(εφω το αφηνω παραπνω, αλλα οσο το αφηνεις τοσο σκληραινουν)

α!τα αμυγδαλα τα καβουρδιζεις στους 150 νομιζω, το πιο κουραστικο στυ συνταγη αυτη ειναι αυτο. μου φαινεται θα παρω ετοιμα καβουρδισμενα αν βρω.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Kαλέ τι τσακ μπαμ τοκετός ήταν αυτός???

Να σας ζήσει η μικρούλα σας!!!!

Για πείτε λεπτομέρειες εσείς που μάθατε? Γύρισε τελικά το μωρό τελευταία στιγμή?

Αχ, ακόμη ένα μωράκι κοντά μας! Τι καλά!:D

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!! Τελεια η μπεμπονίτα μας! Στη μια και σπασανε λεει τα νερα, στις 4 γέννησε! Πηγαν ολα καλα, τωρα ξεκουράζονται και οι δυο! Οι αποψεις δεν συγκλινουν για το χρωμα των μαλλιων ακομα, αλλα θα το μαθουμε που θα πάει... Ξεχασα να ρωτησω για τη πατούσα ρε γμτ...

Αχ, ωραια, ωραία!

Διαφημίσεις

Είναι ειδικό υλικό από τους βικινγκς! Μπέικινγκ εννοεί!να μας ζήσει η λεγκίτσα! Ευτυχισμένη πάντα να είναι! Μόλις γύρισα και είπα να μάθω νέα! Όλη μέρα αναρωτιόμουν με τί μλκιες ασχολούμαι και πόσο ασήμαντα είναι όλα όταν κρατάς το βρεφάκι αγκαλιά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...