Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λεγκω φτιαξε τα μελομακαρονο κ εφυγες για το μαιευτηριο , ετοιμη εισαι!!!

Πολυ χαρηκε για το Γιωργακι, πες του με τπ φιλο μου που μιλησε χτες οτι χρειαστει μην διστασει ειναι πολυ καλο παιδι.

Καλα το τι ταζουμε στο Μητσο καθε μερα δενβ λεγεται δραμα η κατασταση. Χτες πηγε σμ με τον πατερα του κ ο καημενις ο Τ γυρισε κ εβγαζε καπνους απο τα αυτια τετοια νευρα του εβαλε απο τα χουνερια που του εκανε.....

Στολισαμε κιολας χτες παλι καλα δηλαδη γιατι ο Μητσος βρτηκε καινουριο παιχνιδι παταγε τις μπαλες κ τις εσπαγε .... Τωρα λεσσαει να ερθει ο Αγιος Βασιλης να του φερει μακουιν μεγαλο.

Μελομακαρονα θελω κ εγω θα κανω χωρις βουτυρο με φυτινη κ μπορει κ κανα κουραμπιεδακι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αθηνα αν θυμάμαι απο πέρσι τα μελομακάρονα της μαμάς σου πρέπει να είναι σαν αυτά που έφτιαξα... βρε μπας και μου έδωσες εσύ τη συνταγή; γιατί δεν θυμάμαι που τη βρήκα. Και μένα δεν μ'αρέσουν με σιμιγδάλι.

Σοφάκι μου τα έχω κάνει όοοοολα αυτά εκτός απ'τα μελομακάρονα αλλά συνεχίζω να μη γεννάω! Δεν έχω και αλεύρι για να κάνω και μελομακάρονα... χμμ θα κάνω το απογευμα. Η μήπως να πάμε καμια βόλτα το απογευμα καλύτερα; Αλλά που;

Τσουπ τσουπ όλες στολίσαμε νωρίς φέτος

Εντομεταξύ να σας εξομολογηθώ μια ψυχασθενια μου τις τελευταίες μέρες αλλά μην αρχίσετε τα καψόνια... σκέφτομαι ότι αν χρειαστεί να πάω στο νοσοκομείο με ταξί και σπάσουν τα νερά στο ταξί τι θα κάνω; δεν θα με βρίσει ο ταξιτζής; ναι ναι ξέρω βαριέμαι και σκέφτομαι κουκουρουκιές!

Αθηνα αν θυμάμαι απο πέρσι τα μελομακάρονα της μαμάς σου πρέπει να είναι σαν αυτά που έφτιαξα... βρε μπας και μου έδωσες εσύ τη συνταγή; γιατί δεν θυμάμαι που τη βρήκα. Και μένα δεν μ'αρέσουν με σιμιγδάλι.

Σοφάκι μου τα έχω κάνει όοοοολα αυτά εκτός απ'τα μελομακάρονα αλλά συνεχίζω να μη γεννάω! Δεν έχω και αλεύρι για να κάνω και μελομακάρονα... χμμ θα κάνω το απογευμα. Η μήπως να πάμε καμια βόλτα το απογευμα καλύτερα; Αλλά που;

Τσουπ τσουπ όλες στολίσαμε νωρίς φέτος

Εντομεταξύ να σας εξομολογηθώ μια ψυχασθενια μου τις τελευταίες μέρες αλλά μην αρχίσετε τα καψόνια... σκέφτομαι ότι αν χρειαστεί να πάω στο νοσοκομείο με ταξί και σπάσουν τα νερά στο ταξί τι θα κάνω; δεν θα με βρίσει ο ταξιτζής; ναι ναι ξέρω βαριέμαι και σκέφτομαι κουκουρουκιές!

Nα φοράς μεγάλη σερβιέτα λοχείας, κάτι θα κρατήσει, αλλά ακόμα κι αν δεν, ακόμα κι αν σε βρίσει, χέθτηκες (μεταξύμας, θα είναι τόσο αγχωμένος μην του γεννήσεις στο ταξί που δε νομίζω να τον νοιάξουν τα νερά!:tongue:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

ας μην ηταν η γιορτη του μικρου την τριτη και θα σου λεγα εγω αν θα εκανα τπτ... βασικα δεν εχω και δικαιολογια φετος... ολα τα πρωινα ειμαι μονη μου... κατι πρεπει να κανω.... μπουχαχα...

αθηνουλι δεν βαζεις και την συνταγη της μαμας σου οποτε μπορεσεις?

λοιπον κι εγω σε βλεπω πολυ κοντα να γεννας λεγκωπουλο!

οποτε το απογευμα κανεις μελομακαρονα, το βραδυ σε πιανουν οι πονοι και αυριο πρωι πρωι γεννας... σε βολευει??? :P

tqj2p3.png vvtJp3.png

αμα ειναι ρε συ κοριτσακι να σου φτιαξουμε και μελομακαρονα! Αντε γεννα, μας εχεις καταγχωσει...

Να σου πω, στη κυρια ελένη της εχεις πει, να μην λειπει απο το σπιτι? Σε βλεπω να παίρνεις και τα παιδια μαζι στο ταξι και τοτε να δεις τον ταξιτζη... Θα αρχισει και ο Σοζω τις ερωτησεις του στυλ "να παιξω με το πουλι μου" κτλ, οποτε θα συμπληρωσουμε την κατάσταη!

Διαφημίσεις

Ναι, σαν να θυμαμαι κατι να αναφερω για της μαμυς τα μελο! η ΕΙρηνη φωναζζει βοηθεια, ειανι ο μπεμπης εδω βοηθεια μαμααααααααα

τον εχει φοβηθει, αλλαξαν οι ρολοι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αγνοείται η κουμπαρούλα μου!!! Αλλά την προηγούμενη φορά είχα δώσει false alarm δεν επιμένω!!! Πάντως και σήμερα να μην γεννήσει....αύριο σίγουρα!!!!

Να σημειωθεί ότι σε όλες τις προβλέψεις μου έχω πέσει έξω!!!!

Εγω δε φτιάχνω μελομακάρονα τώρα η Λήδα δε θέλει να τα βλέπει γιατί της καρφώθηκε ότι αυτά φταίγανε που έκανε εμετους την προηγούμενη εβδομάδα και όχι η γαστρεντερίτιδα!!!! Όποτε έχω και επισήμως δικαιολογία!!!

Εντωμεταξύ έπαθα ωτίτιδα και με έχει ταράξει, πόνος και πυρετος....πω, πω, σκέφτομαι πόσο θα ταλαιπωρούνται τα μωράκια με τέτοιο πόνο!!!!

Αφροδίτη ανυπομονώ να δω το νέο λουκ!

Kαλέ, τι αγνοείται, ακόμα εδώ είναι!

Ψιτ, κοπελιά, εσένα την ετοιμόγεννη λέω, σου τα σπάσαμε τα νεύρα ή όχι ακόμα;:tongue:

Πάντως, να ξέρεις, αν σου 'ρθει τώρα ο Δ. είναι σπίτι κι έτσι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τους ταξιτζήδες. Και γενικά πριν βγεις στο δρόμο και ψάχνεις για ταξί, πάρε κανένα τηλ. μήπως και μπορούμε να σε πετάξουμε πουθενά!;)

Λοιπόν Τί έγινε γέννησε???

Λοιπόν δεν βάζετε καμία συνταγή να περάσει η ώρα μας μέχρι να περιμένουμε τη Λέγκω?

Για βάλε Αθηνούλα αν έχεις εύκολη τα μελο και οι κουραμπιέδες είναι στο σάιτ?

Πάντως κι εγώ κατά το Πάσχα με βλέπω να τα φτιάχνω αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Σοφάκι, όλα καλά? Η μικρούλα? Τα μεγάλα?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλέ πλάκα μου κάνετε; σιγά μη γεννήσω! κατσικώνομαι με τα βλαστάρια μου σε διάφορα σπίτια για να τσουλάνε τα απογεύματα...

Αύριο θα πάω για nst και μετά θα πάω να χτυπήσω δρομολόγια γιατί απ'οτι έμαθα η γιατρίνα μου παρασκευή θα με βάλει με οδύνες αν δεν γεννήσω λόγω πλακούντα.

Και δεν έκανα και μελομακάρονα γμτ...

Σοφία, ο δ. τι ακριβώς κάνει στο σπίτι;;; ελπίζω αδεια

Πάω να οριζοντιωθώ... σμουουουουουτς

Διαφημίσεις

καλημερούδια!

Μας βλέπω για παρασκευη δλδ? Καλύτερα, να εχουμε σκ μπροστα μας να παιξουμε με τα πιτσιρίκια. Παρε τηλ μετα το ντσ, νταξ, ειδικα αμα σε κρατησουν απο σήμερα!

Εγω πηγα χτες και ειδα μια θεια μου που ειναι στο νοσοκομειο με άνοια και δεν ξερω τι άλλο. Ενας ανθρωπος που μεχρι περισυ ειχε κανει τα παντα... Χριστε μου πως θα καταλήξουμε? Με επιασε τρομος και για μας και για τους γονεις μας... με επιασε καταθλιψη για την ματαιοτητα των πραγματων (οχι οτι δεν εψαχνα αφορμη)... Απο την άλλη, ας χαρουμε τωρα που μπορουμε γιατι εχουμε πολλα ζορια μπροστα μας! Ειδατε αμα κανω παρεα με κατσαφιτο κ λεγκουιν, παρασσυρομαι και γινομαι κ γω αισιόδοξη που και που :-)...

Kαλημέρα!

Λεγκουλάκι, χτύπα δρομολόγια! Κάνουν θαύματα! Έτσι ήμουν κι εγώ τη μέρα που γέννησα τη μικρή και στον Έκτορα το ίδιο, βλέννα με αίμα και πόνοι τίποτα, μετά από δρομολόγια (πολλή ώρα όμως και όσο πιο γρήγορα μπορούσα) ξεκίνησαν οι πόνοι!

Καλέ, όταν λέω ότι ο Δ. είναι σπίτι εννοώ εκείνη τη στιγμή που το γράφω! Γενικά δεν πολυείναι, παίζει όμως να είναι εδώ πρωινά, οπότε αν χρειαστείς πάρε τηλ. και βλέπουμε.

Ελένη, πολύ κινητική σε βλέπω, μια χαρά!

Τα παιδιά είναι μια χαρά, η μικρούλα είναι ένας άγγελος, πολύ ήρεμο μωρό, μας μιλάει λέει "αγκού", μας γελάει, βέβαια όλη τη μέρα είναι κολλημένη στο ΒΖ στην κυριολεξία όμως, αλλά τη νύχτα με πηγαίνει πάρα πολύ καλά κι έτσι δεν μιλάω!

Καλήμερα!

Εκτός από τα δρομολόγια κ τις σκάλες δοκιμασμένα θαυματα κάνει το πλύσιμο των τζαμιών!!! Όταν όμως θα φτάνεις στο κάτω μέρος δεν θα σκύβεις αλλά θα κάνεις βαθιά καθίσματα!!! Τον Αυγουστο όταν είχα απελπιστει μου το προτεινε μια φίλη που της το είχαν πει στην ευτοκία κ έκανα μεσα στον καυσωνα τζάμια!! Επιασε πιστευω!!(αν κ πόσο ακόμα θα κατσικωνόταν εκει μεσα το μπεμπούδι???)

Σοφούκι κ εμενα τη νύχτα πάει καλά αλλά το μεσημέρι ξυπναει κάθε 3 λεπτά κ θελει συνδεση... φοβάμαι μηπως το υιοθετησει κ τη νύχτα αυτό το σκηνικο...

Καλημέρα Αφρο! Ψηλά το κεφάλι ωρέ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...