Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

χρόνια πολλά στους δύο μικρούληδες Νικόλες!!! και στους μεγάλους επίσης!!!

καλικαντζαράκι θα ντυθεί ο Μήτσος σίγουρα!!!

η Μαρίνα στο θεατρικό είναι νεράιδα (παιζουν διασκευασμένη τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία).

το οποίο μου θυμίζει ότι πρεπει να βρω ένα ραβδί...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Xronia polla stous eortazontes olous!

Dou, emeis ravdia ftiaxnoume me to tsouvali me katharistika pipas, aftes tis meres kykloforoun kai asimenia/xrysa sta magazia ki einai poly eykolo na stravoseis to syrma kai na to kaneis asteri me markoutsi. Alla esy de tha tis to peis asteri me markoutsi, tha to peis xryso ravdi e? Eeee?

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

"χρυσό ραβδί" γκοτιτ! τα πιάνω εγώ αυτά αμέ αμέ :tongue:

και που έχει μαγαζί με καθαριστικά πίπας? από πού τα παίρνετε εσείς?

ΧΙ ΧΙ, ντουντούκι μην πας σε μαγαζί με είδη καπνιστού, σε βιβλιοχαρτοπωλείο να πας:tongue:

Εκει θα έχουν τέτοια συρματα σε ό,τι χρώμα θες!

Εγώ προτείνω να μην λυγίσεις το συρμα σε σχήμα αστεριού αφού δεν θα είναι πολύ σταθερό το αποτέλεσμα. Να σχηματίσεις σε χρυσό χαρτόνι 2 αστερια να τα κολλήσεις μεταξύ τους αφήνοντας ένα κενό από την κάτω πλευρά που έκεί θα χώσεις το σύρμα κ θα το κολλησεις. Αν θες πιο γκλαμουριά :tongue: πάρε να πασπαλίσεις κ λίγη χρυσόσκονη.

Ουυυυυυυυυυ ουυυυυυυ γεννησες Λέγκω?? Καλά μη βρίζεις παίρνω το αίμα μου πίσω για όλες τις φορές που ρώτησαν εμένα:lol::lol:.

Χρόνια πολλά στο Νικόλα σου

ααααααααααα χρόνια πολλά κ στο νικόλα της τζενίτσας!!

Χρόνια πολλά κ στο Νικόλα μου!!

Διαφημίσεις

Γ?&@ τα αι φοουν με το αυτόματο σπελ τσέκ!

τελικά τι ηθελες να πεις?:tongue:

Χρόνια πολλά στο μαρινακι! πολυχρονη και με το καλο η αδερφούλα της! χρονια πολλα και στους νικους τους μεγαλους και τους μικρους νικόλες μας!

Λοιπον κουρευτηκα και ομολογω οτι εγω ζητησα μια αλλαγη και ο καλος μου κομμωτης πηρε θαρρος και ξεχασε να σταματησει. Τωρα απλα δεν εχω μαλλι! Ο αντρας μου μολις με ειδε ξινισε, η Δαναη μου ειπε "μαμα, ειναι χαλια" και ο αγγελος μου ειπε "μαμα, που ησουνα έτσι?" κανε οικογενεια να δεις καλό...

Δανάη, θεριό η μικρη, νωρις νωρις κάθεται! Μπραβο το κοριτσι, πολυ δυνατη!

Καλέεεε μια χαρα το καφενεδακι πηρε μπρος!!! Ετσι!!!

Χρονια πολλα στον Νικολάκο σου Λεγκώ και το αυτό και στο Τζενιώ.

Βαλτε κι την ΕΙρηνη στα παιδιά-σε -δοκιμαζω-μεχρι -να-βγει -καπνός-απο τα αυτιά σ ου- παιδί.

Αφου πλεον, αν και εχουν σταματησει τα πολλα ταντρουμς, ξεκιναω καθε διαδικασια 1 ωρα πριν....το πλυνε τα δοντια σου τωρα μπορει αν το πω και 35 φορές μεχρι συγκινητικά να συμβεί.

Τεσπα, καλα να ειναι! Αναρρωσαμε και απο αυριο σχολείο, ηθελα και σημερα αλλα ειναι αργία λογω Αγ Νικολάου στο χαλανδρι.

Δανάη μου τεραστιο φιλι στην καθιστούλα Μυρτουλα, πως περναει ο καιρός, ακομα ασαραντιστο μωράκι την εχω στο μυαλό!!!!

Ευγενία τι ωραίο ονομα δωσατεμ περαστικά στη μπουμπου σας

Ντουντουκι Τζωρτζίνα ρουλς!!!! Να χαίρεσαι και το μαρινάκι!

Εμείς θα στολίσουμε το Σαββατο, να ειναι και ο κυρης εδω, ο Ρηνιω μου δεν κρατιεται, εγω αναρωτιεμαι βεβαια τι δεντρο θα μεινει με τον Αλεξανδρο να οργώνει...

Δεν παλευεται αυτο το παιδάκι,.,,οσο ησυχο ηταν αρχικά...παπαππαπαπαπα,.....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά και στη Βασούλα μας που γεννεθλίαζε

Μεγεια κι απο δω το νέο αφρολουκ!

Ουυυυυυυυυυ ουυυυυυυ γεννησες Λέγκω?? Καλά μη βρίζεις παίρνω το αίμα μου πίσω για όλες τις φορές που ρώτησαν εμένα:lol:

Ναι εσένα περιμένω... έχω τη γιαγια μου που εδώ και 1,5 μηνά με παίρνει 2-3 φορές την ημέρα για να με ρωτήσει αν γέννησα, αν έχω διδυμα, αν είναι αγόρι ή κορίτσι... μόλις της λέω ότι είναι ένα και κοριτσάκι αρχίζει τα συγχαρητήρια και πόσα κιλά είναι και τι ώρα γεννήθηκε:rolleyes: Αυτο συμβαίνει κάθε μέρα, η μέρα της μαρμότας!

Πήγα χθες στη γιατρέσσα, συσπάσεις δεν έχω καθόλου, διαστολή 2, τράχηλος έχει εξαληφθει κατα 80%, η μικρή είναι χαμηλά, ο πλακουντας έχει παραδώσει και δεν την τρέφει ιδιαίτερα πλέον, απο χθες έχω βλέννα με αιματάκι αλλά μωρό γιοκ...

Λοιπόν ο νικόλας είναι τρελό ψυχάκι! Καταρχήν το βράδυ όταν αρχίζει και φωνάζει για γάλα πρέπει να ακουσεις καλά ποιον φωνάζει γιατί αν πάει το λάθος άτομο γινεται χαμος... Δεύτερον θέλει να κοιμάται αγκαλιά με το μπιμπερό αλλά να υπάρχει και γάλα στο μπιμπερό, που σημαίνει ότι χύνεται και ξυπνάει σαν την κλεοπάτρα. Κατα τις έξι αρχίζει και φωνάζιε πετιέμαι του δίνω γάλα πίνει, παίρνω μπιμπερό πάω για κατούρημα... αρχίζει πάλι να φωνάζει πετιέται γιώργος πάει δίνει γάλα που δεν το πίνει αλλά το έχει γραπώσει και κοιμάτια αγκαλια, ενω το γάλα χυνεται στο κρεββάτι. Πάω κάνω αντιπερισπασμό πέρνω μπιμπερό με γάλα και δίνω μπιμπερό άνευ... χαμός! Τον άκουσε όλο το τετράγωνο... τελικά το ξαναδώσαμε και τον αφήσαμε να φτιάξει δερματάκι φράπα απ'το γάλα και πήγαμε για ύπνο.:cool:

Εχθές πάλι μου δηλώσανε το θαυμασμό τους για τον θοδωράκη και την κινητικότητα του και ότι άλλο ένα παιδάκι είχαν δει έτσι... Πάντως ο κερατάς με τόση κίνηση φέτες έχει γίνει.

Μου σπάσανε και μία ωραιοτατη μπαλα που είχα κρεμασμένη απ'το ταβάνι γιατί έπαιζε ποδόσφαιρο ο χριστόφορος με τον θοδωρή... και μετά χύσανε κόκκινο κρασι στον καναπέ γιατί παίζανε κυνηγητό τα παιδια με τάσο και μαρού... Με λίγα λόγια δεν μου φτάνουν τα τσογλάνια μου έχω και τους ηλίθιους φίλους μου:tongue: Ααα και ταυτόχρονα έσπασε και δυο κουπες ο γιώργος στην κουζίνα... και κατούρησε κι ο νικόλας την κουρελου. Έτοιμο το σπίτι για να φύγω να γεννήσω χαχαχαχα

καλημερα!

λεγκωωωω... ετσι μπραβο.. ετοιμη σε βλεπω κι εγω....μαρεσει παντως που γελας!...

φιλουρεςςςς στην κοιλιτσα! ερχεται η μικρη συντομα!

ξεχασα να σχολιασω την γιαγια... απαιχτη! χαρας την υπομονη σου κοπελια!...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Μεραααααααααααα!!! Καλήηηηηηηηηηηηη!!!

Ορίστε βρε Λέγκω από που έμοιασες, από τη γιαγια!!!

Τρελό γελιο η γιαγιάκα!!!!κ από ότι βλέπω σε 2-3 μερουλες το πολύ θα βγει κ η αραχτή!!!

Όταν είχα τη Λυδια μωρό είχα πάει στη μαμά μου στο χωριό κ ήταν στο σπίτι η γιαγιά μου. Ένα πρωι ήρθε να μας κανει εκπληξη το στεφάνι που δεν κρατιόταν.Είχε πάρει κ το λαπτοπ μαζί κ έκανε λίγη δουλίτσα για να την στειλει με μέιλ. είχε μπροστα του βιβλία , χαρτια κ άλλα τέτοια...

Οπότε ακούω τη γιαγιά να μονολογεί...Εχει μικρό πιδί κ δεν δλεβ, κάθετ κ διαβαζ... ο άλλος τς μεγαλς (αδερφής μου) είνι προυκουμένους, παει στη δλια τ..... κ άλλα τετοια που δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά είχε αγχωθει για τον ανεπροκοπο που βρήκα... Οπότε το λέω σκασμενη στα γέλια στον...ανεπρόκοπο κ πάει μετά από λίγο κ της λέει: Γιαγιά δεν έχω λεφτά για να πάρω γάλα στο παιδί, μήπως έχεις να μου δώσεις εσύ? κ η καημένη η γιαγιάκα παίρνει το πορτοφολάκι της για να του δώσει!!!

Να την δείτε πως έκανε όταν θήλαζα... μου έδινε οδηγείες... κ από το άλλο να την βάλεις μου έλεγε:P...!!!!

Σε λίγο ετοιμάζομαι να πάρω κ της 2 τσούπρες να πάμε να πάρω μια κουρτίνα που μου έραψαν αφού την προηγούμενη τη δώσαμε σε γκαλερί αφού τη φιλοτεχνησε με δαχτυλομπογιες η Λυδία!!!!

Φιλιάααααααααα

Διαφημίσεις

Μου σπάσανε και μία ωραιοτατη μπαλα που είχα κρεμασμένη απ'το ταβάνι γιατί έπαιζε ποδόσφαιρο ο χριστόφορος με τον θοδωρή

Τη μπάλα που είχα σπάσει εγώ περυσι???

Είδες που μου την έλεγες....

Άντε ετοιμάζει έδαφος η μικρή για να βγει! Την περιμένουμε πώς και πώς!

Πάντως αυτή η κωλυσιεργία των παιδιών έχει αρχίσει και μου τη δίνει πολύ άσχημα... Η τρελή στο κλουβί είμαι κι εγώ, Πλύνε τα δόντια, ντύσου, μάζεψε τις πυτζάμες.... 100 φορές!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

εμεις ξεκινησαμε αλλα κολπα... κανε τα δοντια γιατι δεν θα παρεις το ταδε αυτοκινητακι ( το οποιο ζηταει εδω και μερες), αλλαξε ρουχα για να δεις το dvd του μακουιν και αλλα τετοια χαριτωμενα... δεν πιανει παντα βεβαια...

επισης με εχει πιασει σημερα κατι και κανω ριφρες τις συνταγες των χριστουγεννων... μελομακαρονα της αγλαιας και κουραμπιεδες παρλιαρου!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλά μαρη γιουπο πήγε ο αθεόφοβος και ζήτησε λεφτά;χαχαχα

Τη μπάλα που είχα σπάσει εγώ περυσι???

Είδες που μου την έλεγες....

Άντε ετοιμάζει έδαφος η μικρή για να βγει! Την περιμένουμε πώς και πώς!

Πάντως αυτή η κωλυσιεργία των παιδιών έχει αρχίσει και μου τη δίνει πολύ άσχημα... Η τρελή στο κλουβί είμαι κι εγώ, Πλύνε τα δόντια, ντύσου, μάζεψε τις πυτζάμες.... 100 φορές!

Ω ναι αυτή... μπουχου

Ο νικόλας έχει ξεκινήσει και το άλλο βίτσιο στο πρωινό ντύσιμο δεν θέλει να βγάλει την χιλιοκατουρημένη πάνα... κλάμματα ουρλιαχτα, εμείς να την πετάμε και αυτός να την ξαναπέρνει με σπαραγμο απ'τα σκουπίδια.

Αναστασάκι άτσα προκοπή!!! Άντε και του χρόνου μωρό μου... Εγώ κουραμπιεδες δεν κάνω αλλά μελομακάρονα θα κάνω στάνταρ κάποια στιγμή γιατί πέρσι βρήκα και έφτιαξα συνταγή όπως ακριβώς τα τρώω και τα λιγουρεύομαι τρελά.

ax μελο, μελο, θα φτιαξω της μαμας μου τη συνταγη, που μου αρεσει, γιατι δεν ειναι αυτα τα τιγκα στο σιροπι-λιγουρε και δεν μουα ρεσουν και με σιμιγδαλι

Κουραμπιεδες, δεν τρωω, αλλα φτιαχνω του παρλιαρου ειναι πανευκολοι και εξαιρετικοι.

Ανασταζι κι εγω κανω κατι ψιλοταξιματα-εκβιασμους στην Ειρηνη πιανουν αλλα δεν μου αρεσει και πολυ, παντως δεν εισαι μονη! χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα, καλημέρα!

Λέγκω, ακόμα εδώ είσαι; Πλύνε κορίτσι μου την κουρελού, καθάρισε τον καναπέ, μάζεψε τα γυαλιά από τη σπασμένη μπάλα και τα ποτήρια, πέταξε επιτέλους αυτή την κατουρημένη πάνα, άλλαξε σεντόνια στο κρεβάτι του Θοδωρή που μυρίζει γαλατίλα και κλείσε τη βαλίτσα σου! :tongue::tongue:

Γεννάς αν δεν το έχεις καταλάβει!:D

Με το καλό κοριτσάκι και μ' έναν πόνο!

ΥΓ. Μελομακάρονα καλύτερα φτιάξε τώρα, γιατί μετά δεν το κόβω να προλαβαίνεις να τα κάνεις πριν το Πάσχα!:tongue::tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...