Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

μάθαμε μάθαμε!! έρχεται η Τζωρτζίνα! ο Νικ το πήρε απόφαση ότι θα βλέπει μόνος του τα τσάμπιονςλιγκς, από την άλλη καλά του έκατσε με τη κρίση, όλα τα ρουχαλάκια τα'χουμε από τη Μαρίνα :P

βέβαια κλωτσάει η μικρή απίστευτα, μπορεί και να γίνει η ίδια ποδοσφαιριστής (αρκεί να μην βρίζει και να μη φτύνει, και να πλένει τις κάλτσες της :P )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

ντουντουκι και δευτερο κοριτσοπουλο ερχετε! τι ωραια!

η μαρινα αληθεια θηλαζει ακομα ε? απιστευτο! μπραβο σας!

μανουλες υπομονη! ολες κανουμε οτι μπορουμε καλυτερο για τα παιδακια μας...

φιλια!

tqj2p3.png vvtJp3.png

αχ καλά που μου το είπες, να το αλλάξω το τίκερ..νομίζω ότι αποθηλάσαμε. Δε ξέρω τι θα γίνει βέβαια με την έλευση της μπέμπας, αλλά δε με νοιάζει.. ό,τι θέλει ας γίνει!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

teZzmZbgBas&list=FLmwUVjtdz-CCFtHu-gcMDyQ&index=1&feature=plpp_video

Σας έχω πει ότι έχω πορωθεί μ'αυτό το συγκρότημα και συγκεκριμένα μ'αυτό το δίσκο;
Σωστή η Τζωρτζίνα! Άντε να την καλοδεχτούμε!!!

Να'σαι καλά ρε κουμπάρα, εγώ πάντως άμα θέλεις μπορώ να σε υιοθετήσω!

Ντουντουκάκι, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα κοριτσάκι...εκτός από ένα δεύτερο κοριτσάκι!!!

Μάκια, φεύγω γιατί ως καταπληκτική και ευσυνείδητη επαγγελματίας ξέχασα ότι έχω μάθημα σήμερα και τρέχω και δε φτάνω...Μπάι-μπάι!!!!

Α, το τραγουδάκι θα το ακούσω αργότερα!!!

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα Ντουντουκι να την χαιρεσαι την μαιμουδιτσα σου κ με το καλο η Τζωρτζινα!! Τελεια θα ειναι με 2 κοριτσια.

Παντος τον τελευταιο καιρο οσες ξερω που κανανε δευτερο παιδακι μαζι κ μενα ολα σχεδον ειναι του ιδιου φυλου.Οικονομια στο φουλ!! χα χα χα .Μονο η ξαδερφη μου στεναχωρηθκε που το 2ο εκατσε κοριτσι κ επρεπε να παρει αλλα παιχνιδια ....

Τζένη και εγώ έτυχε να έχω άλλο φύλο...στην αρχή μου κακοφάνηκε γιατί σκέφτηκα άλλα ρούχα, άλλα παιχνίδια αλλά τώρα είμαι μια χαρά με αυτό...άσε που από ρούχα καλύφθηκα τζάμπα από φίλους.

Περαστικά στα αρρωστούλικα!

Χρόνια πολλά στο Μαρινάκι μας!

Δανάη μου ελπίζω τώρα να είναι το τελευταίο σας χειρουργείο.

Εμείς είμαστε οκ, κόλλησε ο Στέφανος την Έλλη μύξες (άπειρες) και στην αρχή φοβήθηκα πολύ λόγω του το ότι είναι τόσο μικρούλα αλλά τώρα οκ, το οτριζαλίν πάει σύννεφο.

Doudouki, na ti xairesai panta kai me to kalo na erthei ki i aderfoula tis! Alitheia, pos to exei parei to neo, exei enthousiastei??

Entometaxy, ti ithela kai sas eipa oti den arrostisame akoma, liges ores meta xypnise i Semeli kai arxise tous emetous. Simera vevaia einai mes sta kefia, klaiei mono giati den tin afino na filaei ti mikri. Pali kala...

I narkosi einai gia na tis metrisoun tin piesi sto mati oxi gia xeirourgeio, gyro sta 20 lepta tin koimizoune mono, alla thelei meta 1-2 meres na synelthei. Dystyxos tha to kanei arketes fores akoma giati ekane glafkoma kai prepei na tin parakolouthoun syxna. Me to fako pou rotises Legko foraei kanoniko fako epafis, alla pleon vrikame kalo pou na tis kanei kai den tin pedevoume kathe mera nosokomeio, ton vazo kai ton vgazo ego. Tis ti spaei vevaia, alla ta katafernoume. Kata t' alla pantos exei kali exelixi, deixnei na vlepei kai m' afto to mataki kai oi giatroi mas lene oti paei kala. Episis exei liges meres pou kathetai to xryso mou kai enthousiazetai pou ta katafernei kai einai mia glyka! Ante na koukouvagiso ki ego ligoulaki epitelous...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Δανάη μου να κουκουβαγισεις όσο θέλεις γιατί σας αξίζει!!! Έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ κοριτσάρα μου αλλά θα πάνε όλα πολύ καλά... Περαστικά στο Σεμελάκι κι ελπίζω να μην κολήσει κανείς άλλος.

Περαστικά και στο τοσοδουλι της παρέας... πολύ βάσανο και αγχωτικό να αρρωσταίνουν τόσο μικρούλικα.

Χρονια πολλά στο μαρινάκι, να την χαίρεσαι μαριω μου

Καλά τί έγινε σήμερα;; Ρέστα δώσατε! Ντουουου να τη χαίρεσαι! Με το καλό και η Τζωρτζίνα! Πώς πω γεμίσαμε μωρά εεεε;;

Πάντως από τι βλέπω γκρίνια σαν και τη δικιά μας όταν ήρθαν τα 2α δεν έχει εμφανιστεί... Μετά τις αγίες Βάσω (αλήθεια πού είσαι;;;;)και Αθηνά, όλες συνεχίσουν στο ίδιο πατέρν...

Λέγκω πρέπει να μας βγάλεις ασπροπρόσωπες...

Στολίδια με!!!!! Χουραιιιιι!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα Καλημερα!

Χρονια πολλα σε εορταζουσες κ εορταζοντες! Λεγκω να τα χαιρομαστε τα Νικολακια μας! Ντουντουκι κ Τζενακι κ εσεις το συζυγο κ ολες οσες εχετε Νικο -Νικη.

Σημερα θα στολισουμε κ εμεις ο Μητσακος δεν κρατιεται. Πηραμε χτες κ κατι καινουρια διακοσμητικα χιονογυαλες κλπ κ τα βαζει μονος του οπου βρτει καραγκιοζ μπερντε εντελως.

Εντομεταξυ χτες που τον εφερε η δασκαλα μου ειπε πως την αλλη Παρασκευη θα εχουνε γιορτη στο σχολειο να παμε κ πως ο Μητσος θα πρεπει να φοραει μαυρο παντελονι κ μαυρη μπλουζα. Κ εγω πανω στην κουβεντα δεν την ρωτησα τι θα ντυθει. Με αυτα τα ρουχα για καλλικατζαρο το κοβω το τερατακι μου.

Λενιω για την γκρινια που λες για τα δευτερα εγω βαρεθηκα να γκρινιαζω κ να παραπονιεμαι για αυτο δεν το σχολιαζω καν. Απο το κακο στο χειροτερο κλασικα πραγματα αυπνιες. γκρινιες κ ολο το πακετακι. Οτι ειχα κ με Μητσο δηλαδη εις διπλουν...Αυτο που παρατηρησα ειναι πως τα δευτερα κοριτσια ειναι παναγιες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...