Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Hello aagapimenes!

Nomiza oti tha imoun i moni foni apo to parelthon, alla gelastika... Eixa provlimata internetika, (kai psyhologika episis edo pou ta leme) tora exo ena pc xoris ellinika, den to kano gia kapsoni...

Exasa polla, kai to simantikotero tin teleftaia genna! Koritsaki na sou zisei, panta gero kai xaroumeno na einai!!!

Den mporo na grapso polla etsi alla tha exo syntoma ellinika pistevo, pros to paron sas filo glyka kai sas kalinixtizo...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Τζενιδιο, ειχες γενέθλια? Τι μπηκες στα 30? (οχι καλε δεν πρασίνησα...). Πολύχρονη κοριτσαρα, να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμεις. Πως παει ο Νικολας, συνηλθε με το εκζεμα? Εσυ την παλευεις με την διαιτα?

Δανάηηηηη, τι κανεις βρε κοπελια! Ελπιζω να εισαι καλύτερα τωρα!

Είδα πάλι στον ύπνο μου ότι έδερνα τον θοδωρή και του έλεγα ότι θα τον δώσω σε ίδρυμα... καταστεναχωρήθηκα γμτ... μα γιατί βλέπω τέτοια πράγματα για το παιδάκι μου;

Πλακα κανεις παιδι μου? Εγω αυτα τα βλεπω στον ξυπνιο μου καθε φορα που μου ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλι. Κλεινω τα ματια μου και φαντασιώνομαι διάφορα... Βεβαια δεν ειμαι και το καλυτερο παραδειγμα, με τα ορια λογικου και παραλογου παιζω συνεχεια...

Μυτρουλι, ου ουου!

Χτες καναμε σουπερ ντουπερ ολοημερη εκδρομουλα, ζωολογικό κηπο και περιχωρα, σαν τουριστας ενιωσα. Το ευχαριστηθηκαμε οικογενειακώς!

Και είσης εχω να πω οτι την τελευταια εβδομαδα βγηκα 3 φορες βραδυνη εξοδο.........!!!!!!!!

Χτες καναμε σουπερ ντουπερ ολοημερη εκδρομουλα, ζωολογικό κηπο και περιχωρα, σαν τουριστας ενιωσα. Το ευχαριστηθηκαμε οικογενειακώς!

Και είσης εχω να πω οτι την τελευταια εβδομαδα βγηκα 3 φορες βραδυνη εξοδο.........!!!!!!!!

Ένα έχω να σου πω... σε φθονώ!:tongue:

Δανάη μου ένα υπερτεράστιο φιλί και το νου σου ρεμάλι μην πέφτεις όλα θα διορθωθουν!!! Περιμένουμε να φτιάξεις τη σύνδεσει και να μας πεις αναλυτικά τα νέα σου...

Ρε παιδια στο σχολείο του θοδωρή δεν έχουν πετρέλαιο γιατί δεν πληρώνει ο δήμος και είναι με τις σομπούλες και τα μπουφάν. Σήμερα το μάθαμε και ψάχνω να βρω υπευθυνο στο δήμο να συνενοηθώ... θα το κάψω το μπουρδελοδημαρχείο μαζί με όλο το επιτελείο!!!

Έφυγα για καρδιογράφημα.

φιλώ σας

καλημερα!

δαναη μια χαρα ειναι και τα γκρικλις... να μπαινεις και να μας γραφεις τα νεα σας! τι κανει το μικρουλακι σας?

αφροοοο 3 βραδυνες εξοδους......μπραβοοοοο.... :*

λεγκω καλη επιτυχια στο καρδιογραφημα... πλακα κανεις για το παιδικο ε? μα τοσο πια... δεν τα λυπουνται τα μικρακια...??? αδικιολογητος ο δημος.... φανταζομαι στα δικα τους γραφεια καιει το καλοριφερ κανονικα ε? γρρρρ... τπτ κλιματιστικα δεν εχουν να αναψουν τουλαχιστον προς το παρον???

σημερα εχει γενεθλια και το φρυνακι! χρονια πολλα και απο εδω αν και δεν νομιζω να μπαινει πλεον.. εχουμε καιρο να δουμε νεα της...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

aLO!

Τζενακι χρόνια πολλα! Και στον Αντρικο μας!

Εγω απο τριτη ειμαι με 40αρια, λαιμο ελεεινό, το ιδιο και ο μικρός, οχι που θα τη γλιτωναμε απο Ειρηνη... αυτη μια χαρα κι εμεις απο ουλα τα καλα...και βλεπω αφρο με εξοδους και θα λαλησω!

Το χειροτερο μου ηταν που εχθς με επιασε ιλιγγος, ζαλαδες τρελες μου γυρνουσαν ολα, αλλο παλι αυτο... και αυτος ο μικρός με εχει πεθανει στη γκρινια, μεχρι καιγια κατουρημα παπαγαλακι τον παιρνω... λογω αρρωστειας βεβαια, αλλα και γενικα ζωη να εχει, παίζει να συγκρινεται ανετοτατα με Λεγκόπαιδα και τα 2 μαζι. Δεν ειναι παιδι ειναι ελατήριο, ακομα κι οταν θηλαζει κουνιεται συνεχεια, ακομα και στο κρεβατι που τον παιρνω παιζουμε μποξ εως τις 3 να κοιμηθει...ανησυχω καμια φορα οτι κατι εχει...χθες πηγε 4 κα κοιμηθει ουρλιαζε και στριγγλιζε και εκλαιγε συνεχεια, μα ουτε να θηλασει ηθελε, ουτε νερο, ουτε αγκαλια, δεν ηξερε τι ηθελε...ημουν ετοιμη για παιδων...να δουμε και σημερα!

Λεγκουλι τωρα πια, νομιζω σε νιωθω,,,,καλή επιτυχια για το καρδιογραφημα, και οσο για τον παιδικό χωστα!

Κι εμας δημοτικός είναι, αλλα εχω δει κλιματιστικα αναμμενα, ομως δεν εχω εικόμα γιατι 1) παμε 5 μερες και μετα 15 ειμαστε αρρωστοι, 2)οταν παω να την παρω ειναι εξω συνηθως και παιζουν, τωρα οσο ειχε ηλιολουστες μερες....

Δαναη και μυρτουλα μας λειψατε πολυ!

Βασω που γυρνας?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Galatoula perastika ki agyrista more, dyskoli pista pernas ki esy... Oi illiggoi xereis paizei kai na einai apo ygro st' aftia sou tora pou eisai arrostoula.

Emeis eftyxos (pros to paron) den exoume arrostisei katholou fetos, mono o Tasos prin liges meres, alla oi mikres den kollisan. Tora eidika elpizo na ti skapoularoume alles 10 meres giati tin alli Triti exei pali narkosi i Myrtoula kai prepei na einai kala gia na mporesoun na tin koimisoune. Gia na doume...

Sas filo glyka kai aggloellinika.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Γυρισαμε κ εμεις πισω μια απο τα ιδια κ παλι.

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας κ επι της ευκαιριας Χρονια πολλα στην συμπεθερα μου που γεννεθλιαζε προχτες κ σε Αντρικους!

Να πω κ καληη αρχη στο Γιωργακο πολυ χαρηκε με τα νεα σας Λεγκωπουλο! Απο οτι καταλαβα δεν γεννησες ακομα ε, αντε εφαγες σχεδον κ την ουρα! Δεν ξερω αν το εχεις κανει ηδη το καρδιοτοκογραφημα παντος μην φοβασαι ειναι ανωδινο απλα βαρετο !

Γαλατακι μου γλυκο περαστικα κ αγυριστα!

Εγω τα ιδια οπως σας αφησα. Ο Νικολας κοιμαται παρα πολυ καλα ναι ναι αληθεια λεω ξυπναει καθε μιση ωρα η καθε ενα τεταρτο αφου χορταινω τοσο πολυ υπνο που δεν καταλαβαινω αν εχω μωρο ( κρυο αστειο). Εχω λαλησει απο την αυπνια νεογεννητο καλυτερα κοιμοτανε. Καλα η κουνια ενοειτε μπιμπελο. Με το θεμα της γαλακτοαποχης τα παω σχετικα καλα νομιζω ειμαι στην τριτη εβδομαδα κ αν εξαιρεσουμε μια μερα που εφαγα λουκανικοπιτακι χωρις να σκεφτω τον ορο γαλακτος στο λουκανικο δεν εχω φαει τιποτα ενοχο. Το εκζεμα εχει σχεδον φυγει το ιδιο κ η κοκκινιλες. Το θεμα μας τωρα ειναι πως εδω κ 3 μερες δεν εχει κανει κακα το ιδιο κ την προηγοθυμενη βδομαδα παλι ηταν 3 μερες κ του εκανα κλισμα γιατι ουρλιαζε.

Αφρο χιλια χρωματα εχω αλλαξει απο την ζηλια μου για τις βολτες σου :) φτου φτου φτου ! Μακαρι να μπορεις να βγαινεις κ καθε μερα !!!

Αντε καλη βδομαδα!

Καλημέρα κοριτσάρες

Σηκώνω τα χέρια ψηλα με τον θοδωρή, δεν ξέρω τι να τον κάνω, μπορεί να φτάσει τους πάντες στα ορια τους. Αν ισχύει αυτό που λένε για τη σημαντικότητα των πρώτων τέσσερων χρώνων έχω αποτύχει παταγωδώς. Κάνει ότι μπορεί για να σε κάνει έξαλλο, δεν μπορεί να σταματήσει στιγμή (εκτός αν είναι σε θέατρο που βέβαια μετά το πληρώνουμε πολύ ακριβα γιατί βγάζει μέχρι το βράδυ τα σπασμένα της μία ώρας ακινησίας) Μ'αρέσει που η έλλειψη σιδήρου φέρνει ατονία... παπάρια! Πάντως σε όποιες κουνιες και να πάμε μας λένε για την ευληγισία του και για τα ακροβατικά που κάνει άρα μία θέση στο τσίρκο μεντράνο την έχει το βλαστάρι μου...

Τζενάκο κι ο νικόλας έκανα κάθε 3-4 μέρες κακα αλλά δεν είχε δυσκοιλιότητα. Βέβαια αν δείχνει ότι πονάει είναι διαφορετικά. Για το θέμα του ύπνου τι να σου πω ρε κορίτσι, αρκετές το χουμε περάσει σε τέτοιο βαθμό και η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο άντε και παλεύεται στο δεύτερο όμως που είναι συσσωρευμένη η κουραση δεν παλεύεται με τίποτα! Εγώ ελπίζω να κοιμάται κάπως καλύτερα η μικρή απ'τα άλλα δύο

Δανάη μου ελπίζω να είναι η τελευταία της νάρκωση... Για το φακό είναι; Αλήθεια βάλατε τους μόνιμους φακους ή ακόμα ταλαιπωριέστε με τους άλλους τους τεράστιους;

Καλε το καρδιογράφημα ήταν για μένα, είναι στο πακετάκι που βάζει η γιατρός μου πριν την γέννα ώστε αν χρειαστεί καισαρική να είναι καλυμένη. Αύριο έχω πάλι nst αλλά δεν περιμένω καμια εξέλιξη, η μικρή φαινεται ότι έχει βολευτεί για τα καλα εκει μεσα!

Καλημερεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςς!!!

Λοιπόν επειδή έχω χάσει ποιός γιόρταζε ευχομαι σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Επίσης... Λέγκω εμείς δηλαδήςςς που μπήκαμε στον 10ο μήνα στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Περίμενε βρε 1-2 εβδομάδες ακόμα!!!!Ε!! Περιμένω ειδοποιηση όταν γεννησεις... εγώ από το χειρουργείο σου έστειλα φωτο της βελούδινης...

Εγώ με την αποχη... εχω βαρεθει... αυριο γιορτάζει το στεφανιο κ θα κάνω λίγκαλ γλυκό.... στο κεφάλι θα μου το φέρουν οι επισκέπτες...

Με τον ύπνο.... μην μας ματιάσω...καλά τα πάμε....΄Με την συμπεριφορά της... ως τώρα ήταν Παναγία αλλά τώρα αρχίζει να διεκδικεί προσοχή το πουλάκι μου...Να δείτε τι τσιρίδες βάζει όταν δεν το προσέχουμε...

Το τουρσί βγήκε ποοοολύυυυ καλό!

Θέλω να αγοράσω το μασητικό τη Σοφι την καμηλοπάρδαλη κ ψάχνω στο άμαζον αλλά από ότι είδα το έχει κ το σάιτ που δίνει κ προσφορά 20% μέσω του πάρεντς....

Ψάχνω σταθμό για τον Βελουχιώτη αλλά σε αυτόν που έχω καταλήξει δεν βλέπω να τον συστήνουν ιδιαίτερα από το πάρεντς οι μαμάδες...Ουφ κ ήταν ο πιο φθηνός κ βολικός για να την πηγαινοφέρνουμε εμείς αφού είναι 3 στενά από το σπίτι...Βασικά δεν είναι ο πιο φθηνός αλλά στο παρτ τάιμ που θέλουμε να την στείλουμε εμεις κάνει την καλύτερη έκτωση...Χτες που της λέγαμε οτι θα πάει σχολείο μας είπε οτι δεν θέλει να πάει με τίποτα κ δεν πρόκειται αφού εκει θα κρυώνει!!!!!??????

Φιλιά!!

Υ΅Γ: Γεια σου ντανσεμίδιο!!!

Διαφημίσεις

Λεγκω υπαρχει κ Σοζω ν2.Αυτα που περιγραφεις ειναι η καθημερινοτητα με το Μητσο ...πραγματικα εχω χασει καθε ελπιδα κεθε μερα απο το κακο στο χειροτερο κ τα δυο. Οσο περναει ο καιρος γινονται ολο κ χειροτερα τα πραγματα αντι να στρωνουν. Τουλαχιστον εχουν την υγεια τους κ δεν εχουμε κ τετοια προβληματα. Μακαρι η μικρουλα σου να βγεοι ησυχουλα !!!

Γεια σου Ντανσεμακι μας ελειψες!

Γιουπι χαλβα σε ολες τις παραλαγες.... Νομιζω οτι εχουμε μονιμα νηστεια αλλα που μπορεις να φας κ κανα κρεας ....

ποιο Μεντράνο και κουραφέξαλα...στείλτε τα στο cirque du soleil, να είστε κι εσείς περήφανες :D:D

χρόνια πολλά α τους και τουτες!!!!!!!!!!!

στολίσατε? είπατε τα jingle-bells? αν όχι, σπεύστε, είναι άκρως ανεβαστικό!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα!!!

Και αναρωτιόμουν που είσαι βρε Ντουντού!!!!

Στολίσαμε δέντρο, ναι, ναι, αλλά δεν έχουμε τραγουδίσει ακόμα τα τσινγκλμπέλια, θα το κάνουμε κι αυτό!!!

Ντανσεμάκι, φιλιά!!! Κουράγιο ρε κοριτσάκι, και σε σένα και στο Μυρτάκι!

Κουμπαρα νο2, αν σε παρηγορεί και εγώ έχω απελπιστεί με τη Λήδα....Είναι συνέχεια πάνω μου, όταν λέω πάνω μου, εννοώ δεν με αφήνει ούτε για να πάει τουαλέτα, λέει συνέχεια ότι φοβάται το τέρας της Πεντάμορφης και κάτι άλλα, δεν θέλει να τρώει μόνη της, στην πραγματικότητα δε θέλει να τρώει καθόλου, και μ'αυτά και μ'αυτά έχω φρικάρει και αναρωτιέμαι μήπως φταίει που τους τελευταίους μήνες με έβλεπε ελάχιστα.....ακολουθούν φυσικά τα κλασικά ενοχικά και υπαρξιακά, ποιός μεγαλώνει τα παιδιά μου, γιατί τα κάνω όλα αυτά και αν αξίζει τον κόπο, κλπ κλπ.....Και το κερασάκι ότι πάλι θα πρέπει να τα αφήσω για να πάω στην Κύπρο πάνω που πάμε να στρώσουμε ένα προγραμματάκι......

Ορίστε, γραμμή βοηθείας, τα είπα και ξεθύμανα....

Καλημέρα, καλη βδομάδα, χαχα!!!

Α όχι ευτυχώς το αυτοκόλλητο δεν το είχα και δεν το έχω, για την ακρίβεια ψιλοχεσμένη με έχουν και τα δύο.

Εμείς τραγουδάμε κάθε μέρα τον "αρχοντα" έχει πορωθεί ο θοδωράκης μαζί του μάλλον γιατί κάνει την σύνδεση με τον μακουίν... ότι να ναι αχταρμάς όλα:rolleyes:

Πάντως δεν έχουμε θέμα ανεβάσματος, πέρασα ένα πολύ όμορφο πσκ

Αλήθεια μάθαμε το φύλλο απ'το ντουντουκόπαιδο;

Μυρτάκι μου της έλλειψες πολύ γιαυτό και έχει γίνει έτσι αυτοκόλλητη. Να αφήσεις όμως τις τύψεις γιατί κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και εγώ θα ήθελα πολύ να σε έχω μαμά μου (εντάξει σε παρηγόρησα:lol:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...