Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Να 'μαι κι εγώ!

Λεγκοπουλάκι μου, πολύ χαίρομαι που σε διαβάζω! Καλή αρχή στον Γιώργο! Με το καλό κι εσύ, μ' έναν πόνο!

Για την επέμβαση, ίσως να είναι καλύτερα έτσι που έγινε, μήπως να το άφηνες για την άνοιξη ώστε να μπορείς να ασχοληθείς κι εσύ περισσότερο; Υπάρχει ένα θέμα βέβαια τι θα κάνεις με το μωρό, αλλά δεν σε φοβάμαι, είσαι δυνατή, θα τη βρεις την άκρη ως συνήθως, έχεις παίξει σε πολλές δύσκολες πίστες και ξέρεις από φεράρι!:wink:

Να δω πότε θα στολίσω κι εγώ!

Τα αγόρια κάτι περνάνε αλλά στο πόδι, με πονόλαιμο και καταρροή (ναι, έρχεται κάποτε μια εποχή που τις ιώσεις τις περνάνε στο πόδι, κουράγιο μάνες!):tongue:

Να κανονίσουμε συνάντηση να φτιάξουμε όλες μαζί τουρσί σε τεράστια βαρέλια! Φαντάζεστε;:lol::tongue::shock:

Καληνύχτα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στον Αντρίκο της Τάτης και στον Αντρίκο της Χριστίνας! Να τους χαίρεστε κορίτσια!

Ελένηηηηη! Μόνο εσύ είσαι πλέον τακτική εδώ, και η Αφροδίτη! Σκορπίσαμε ρε γμτ!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στον Αντρίκο της Τάτης και στον Αντρίκο της Χριστίνας! Να τους χαίρεστε κορίτσια!

Ελένηηηηη! Μόνο εσύ είσαι πλέον τακτική εδώ, και η Αφροδίτη! Σκορπίσαμε ρε γμτ!

μμμ αυτό δεν είναι πολύ καλό γιατί δείχνει ότι είμαι πάνω από τον υπολογιστή την περισσότερη ώρα...

Ε λέω και μια καλημέρα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλησπέραααα

Να χαιρόμαστε τον γαλάζιο λίμνο μας!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολύχρονος ο αντρίκος μας!

Τι κάνετε;

Τόνια παίζει να γεννήσεις πριν απο μένα... πήγα στην γιατρο χθες, γύρω στο τρίκιλο η μικρή, ο πλακουντας grade 3 με αρκετή φθορα, κοιτάζει μπροστά, μία περιτύληξη και καμια διάθεση να βγει. Απο χθες έχω συσπασεις αλλά τις κλασικές που είχα απ'τον έκτο μήνα... Που σημαίνει ότι θα τις πατήσω τις 40 βδομάδες... μέχρι και τα γεννέθλια του αντρίκου θα προλάβω!

Τόνια κανονισε να γεννήσεις πρώτη:tongue:

Η προηγούμενη ήταν η βδομάδα της ωτίτιδας, αυτή της γαστρεντερίτιδας αλλά είναι σκανδαλωδώς ελαφρια. Αφροδιτάκι σας κολήσαμε τελικά;;;

Ο νικόλας σούπερ στις αιματολογικές αρα σταματάμε σίδηρο... ο θοδωρής πάλι ξεκινάει γιατί είναι πολυ χαμηλα.

Διαφημίσεις

καλημέρα,καλημέρα..χρόνια πολλά στους αντρίκους και στο τζενάκι!!!να στε καλά και να χετε ο,τι αγαπάτε!!!!!

20 του μήνα είναι η τελική ,τελική ημερομηνία και εύχομαι να τις "φάω" όλες τις μέρες, να καρδαμώσει ο μπέμπης!!!προχτές ήταν γύρω στα 2800, να πάει τουλάχιστον τρία, να μην πάει???

να ρωτήσω ρε κορίτσια...παίζει η από κάτω εξέταση με το χέρι να επισπεύσει τοκετό????προχτές που με εξέτασε και έτσι πόνεσα πολύ και είχα και λίγο αιματάκι για μια μέρα περίπου...σορυ για το πώς το θέτω, αλλά καθώς θα δοκιμάσουμε μάλλον για φυσιολογικό έχω μια αγωνία μεγάλη, μπορώ να πω......

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Χρονια πολλά στο Τζενάκι μας το γλυκό και ξενυχτισμένο!!!

Τονια μου εγώ μέχρι τώρα την έχω γλυτώσει αυτή την εξέταση και στις τρεις εγκυμοσύνες. Ήταν να μου κάνει την τρίτη αλλά είπε να αφήσουμε λίγο ακόμα... έχω ακουσει ότι μπορεί να προκαλέσει τοκετο ειδικά αν είναι έτοιμο το μωρό. Πάντως το αιματάκι είναι σύνηθες μετά απο αυτή την εξέταση. Ας πουνε και όσες έχουν δοκιμάσει το χέρι.

Τώρα που λέμε για χέρι αν δεν γυρίσει η μικρή κανονικά βλέπω να τρώω πάλι πολύ χέρι στη γέννα πάνω μπας και την γυρίσουν. Στο νικόλα βέλαξα...

Πρεπει επίσης να αλλάξω ύστερα απο μία δεκαετια τα λαμπάκια στο ψωραλέο δεντράκι μας. Με το ζορι να λειτουργουν καμια 12αδα, τα υπόλοιπα καμένα...

Είδα πάλι στον ύπνο μου ότι έδερνα τον θοδωρή και του έλεγα ότι θα τον δώσω σε ίδρυμα... καταστεναχωρήθηκα γμτ... μα γιατί βλέπω τέτοια πράγματα για το παιδάκι μου;

Μα να σας πω κάτι μου λέτε συνέχεια να μπαίνω και να γράφω και μόνη μου τα λέω και μόνη μου τα γράφω φτου σας:tongue:

Χρόνια ΠΟλλά Τζετζενούλα μας!!!

Χρόνια πολλά και στον Αντρίκο της Τατιάνας και της Χριστινούλας! Να τους χαιρεστε κοριτσάκια!!

Άντε εγκυούλες λίγες μέρες μείνανε ακόμη, όλα καλά θα πάνε! Με το καλό!

Λεγκούλι μου πάντα βλέπουμε περίεργα όνειρα στην εγκυμοσύνη, δε σημαίνει τίποτα, μην αγχώνεσαι.

Oυουουου, μια φωνή από το παρελθον...

Τι κάνετε;;;;;

Σας έχασα για τους γνωστά φθινοπωρινά μου τρεξίματα, αλλάααααααα θα επανορθώσω!!!

(Μέχρι να φύγω πάλι!!!)

Τζένη-Τζένη χρόνια πολλά!!!

Να με συγχωρέσετε που είμαι ασυντόνιστη, θα μπω στο κλίμα!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...