Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Ετοιμογεννη που εισαι βρε για δωσε το παρον!!!

Κοριτσια εχω λαλησει μονη μου με τα δυο αρρωστα σπιτι μια βδομαδα δυσκολη πιστα δεν παλευεται με τιποτα! Παλι καλα ο Μητσακος απο χτες κανει πυρετο καθε 18 ωρες μαλλον υποχωρει κ ο μπεμπης εχει μονο λιγο βηχα. Πηρε κ ο αντρας μου μια βδομαδα αδεια κ μολις γυρισει απο την δουλεια θα τα παμε στην γιατρο και αν μας δωσει το οκ φευγουμε για χωριο να παρουνε λιγο καθαρο αερα τα παιδακια.

Για το τουρσι που λετε εφτιαχνε η μαμα μου πιο παλια πολυ κ με διαφορα λαχανικα οχι μονο λαχανο, συνηθως πιπεριες καροτα κλπ οπως κ ελιες. Αυτο που θυμαμαι ειναι πως τα πατικωνε με μια πετρα απο πανω τυλιγμενη με κατι. Σε κατι μεγαλα μπολ πλαστικα τα εβαζε. Κ τωρα κατι πιπεριες που εχει σε πλαστικα βαζα τις εχει. Δεν παθαινουν τιποτα.

Αρα στην νεα κατοχη θα εχουμε τουρσι , θα ζυμωνουμε κανα ψωμι κ φασολαδα αγαπη γλυκια μουυυ.

Καλημεραααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaxaxaxa πολυ καλό το συστημα θα το δοκιμασω κι εγω μιας και αχρηστα ηταν και σε μενα τα μπιμπερο! χαχαχαχαχα μπραβο ρα γιουπι!

Ελεν παει πολυ με λουκανικο ναι, γερμανοκατασταση, και τωρα που το ειπα εχει στη Γερμανική σχολή στο Μαρούσι χριστουγενν γερμ αγορά με σπιτάκια κλπ και σιγουρα θα εχει ωραίο λουκάνικο στο χερι εμείς θα παμε το Σαβ το πρωι!

οσονουπω φευγει καιο βαγγ μαδριτη γαμω το φελεκι μου για 2 εβδ

eNeap2.pngTSzHp3.png

τελικα πηγε ο Β με τον μικρό στα σπιτάκια, εμείς ...δυσκολη πιστα και παλι το φελεκι μου!!!!

Τζενακι θυμασαι που επαιζα στα δικά σου και δυσκολοτερα 1 εβδ 39 η Ειρηνη, τηνε πομενη εβδ ο μικρός τηνε πομενη καλα την στελνω σχολειο(αφου ειχε αναρρωσει και 1 εβδ)

ε, εχθες το βραδυ 39,5 ! ! !...σημερα λεει την πονανε τα αυτια, το αποκτησαμε κι αθτο το σετάκι. Μεχρι ωρας μαθαμε τον βηχα, ε και λιγο διαρροια(δεν ειχε κατι εντονο) και τωρα κυριες και κυριοι καλως ηρθατε στον κοσμο της ωτίτιδας και του λαιμου.

Ο ντοκ εκτός, μου εδωσε ενα ομοιοπαθητικό απο το το τηλ...για να δουμε θα κάνει τιποτα?

και αρρωστα και μονη μου 2 εβδ, Τζενακι νομιζω σε περασα.

Παντως αν ηξερα οτι θα αρρωσταίνει 1 φορα την εβδ θα το ξανασκεφτομουν για τον παιδικό...μου ερχεται να τη σταματησω αλλα περναει καλά... Ετσι αρρωσταιναν κι εσας? Η επειδη δεν ειχε αρρωστησει γενικά τα πιανει ολα μαζεμενα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας τσούπρες!

Γιουπάκι, μια χαρά είμαστε πλέον! Η μικρή τη γλίτωσε φθηνά με κάτι εισπνεόμενα! Βέβαια, περιμένω τώρα τον επόμενο γύρο, γιατί τα αγόρια έχουνε πονόλαιμο και καταρροή!

Πολύ πεσμένη κίνηση βλέπω... Κι αυτή η Λέγκω είναι απαράδεχτη! πρέπει να δίνει το παρόν κάθε μέρα τώρα! Ακούς Λεγκόπουλο; Μην κοιτάς που δεν γράφουμε, μπαίνουμε και τσεκάρουμε και δεν σε βλέπουμε κι ανησυχούμε!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

τελικά το ομοιο εκανε δουλεια, εχω μεινει με το σαγονι κατω...

πραγματικά εφυγαν τα 40αρια σε ένα μολις 24ωρο, με το που το πηρε επεσε ο πυρετός κατευθειαν στο 37,5 και οταν πηρε και το 2ο εντελως, περασε ο πονος στα αυτια και μονο λιγο στο λαιμο ποναει λεει... απιστευτο, ιωση του σκ.... ευτυχως γιατι δεν θα αντεχα 7ημερους πυρετους παλι....

τελικά κανει δουλεια, μεχρι ωρας δεν ειχα πολυπειστεί...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ουουουουου τι κάνετε μικρές μου τυρόπιτες;

Την βδομάδα που πέρασε δεν άνοιξα σχεδόν καθόλου υπολογιστη, ο γιώργος έλειπε ολη μέρα σε δουλίτσα (για τη ψυχη της μάνας του απ'οτι φανηκε), ο νικόλας ήταν με ωτιτιδα σπίτι και εγώ πέρασα μια αντικοινωνική φάση. Ο νικόλας τελικά τσιμπησε την αντιβίωση παρόλο που το παλέψαμε τρεις μέρες με παυσιπονα αλλά εκανε πάλι ρήξη τυμπάνου.

Τώρα ο θοδωρικος ψήνεται.

Αλλά ο γιώργος αύριο ξεκινάει δουλεια και δεν πρέπει να το πουμε ούτε στον παπά!!!

Εγώ δεν γεννάω όπως όλα δείχνουν:rolleyes:

Αθηνά για δυο βδομάδες ακουω και τρομάζω για πάρτη σου!!! ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟ! Ααα και με πορώνεις τρελά με τα τουρσια αλλά δεν τα χω και σε ιδιαίτερη εκτιμηση η αλήθεια είναι. Εγώ την έχω καταβρει με το ζυμωμα... ζυμώνεις δέκα λεπτάκια και έχεις ψωμακι όλη τη βδομάδα!

Περαστικα στα αρρωστα βρεφάκια κυριως αλλά και στα μεγαλύτερα αρρωστουλικα.

Σοφάκι πως τα πας πολυαγαπημένη μου;

Τζενακο μου είναι καλύτερα τα παιδια;

Ααα και τσιμπήστε γαμάτο βιντεακι αλλά μην το δουν τα παιδάκια σας για το καλό σας http://news247.gr/kosmos/paraksena/kanontas_to_spiti_anw_katw_se_tria_lepta.1505660.html

Λέγκω μπράβο πολύ χάρηκα για τον καλό σου! Καλή αρχή!

Η εγχείρηση του Θοδωρή πότε είναι να γίνει τελικά?

omg απίστευτο βιντεο έπαθα ταράκουλο! θαυμάζω την ψυχραιμία της που τραβάει και βίντεο!

Ναι ρε Αθηνούλα δεν το ξέρεις???

Αλέκος ένα Σάββατο μεσημέρι παραπονέθηκε για αυτί, πήρα γιατρούλη του έδωσε μαγικό χαπάκι και το απόγευμα περδίκι...

Δεν ξέρω τί είναι αλλά πιάνει!

Άντε περαστικά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Παπάγια με την επεμβαση ακόμα τον γιατρο ψάχνουμε. Εδώ που φτάσαμε όμως είπαμε να γεννήσω και αρχίζουμε πάλι το κυνήγι... είχαμε πει να γίνει πριν τη γέννα αλλά φάγαμε ακυράκι.

Ααα και στολίσαμε δέντρο ύστερα απο λαϊκή απαίτηση... πρώτη φορά τόσο νωρίς.

Διαφημίσεις

Ααα και σχετικά με το βιντεάκι... παιζει να μην είναι η μαμά, να ναι καμια γειτόνισσα και η μαμά να νοσηλεύεται με εγκεφαλικό στα επειγοντα. Καλά εκει που δείχνει το χιονισμένο περβάζει και τους πέντε πόντους αλεύρι έκλαιγα απ'τα γέλια!

Και μετά μου λέτε για τουρσιά! Φανταστείτε αντί για αλεύρι να ήταν λάχανα....

Πωπω τι είπες τώρα! Λάδια και ξύδια παντού... δύο τηλέφωνα ένα στην πρόνεια να τα πάρει για υιοθεσία και ένα στο δαφνή να πάρει εσένα!

Πάω να διαβάσω λιγο και να τεζάρω φιλώ σας σταυρωτα

Εγώ βρήκα στολισμένο το σπίτι όταν γύρισα από το νοσοκομείο. Μου είχαν κάνει έκπληξη οι άντρες!

Λέγκω άντε πλησιάζεις ε? Τελικά με ποια γιατρό γεννάς? Τι θα κάνεις με τα νοσήλια?

Αθηνά περαστικά σας!

Ελένη καλό στόλισμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...