Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κυρια ανεπροκοπη 1,30 ξυπνια?

Εγω ως γνησια προκομένη κοιμαμαι το αρχότερο 11... Ενεργεια και προκοπή λεμε!

Οσο για το λαχανα μου εδωσαν δυο οι δικοι μου απο το χωριο (ομολογω ειναι πεντανοστιμα) αλλα επειδη βαριεμαι την ατσαλιά να κοβψ καθε φορα, το εκοωα ολο μαζι, ηρθε κ η συνταγη της γαλατουλας που μου φανηκε απλη κ το εβαλα σε κατι βαζα. Βεβαια εχει παρει μια μποχα ολο το σπιτι. Μηπως να τα αφησω στο μπαλκόνι?

Α, ρε γιουπακι, παλι στα ιδια ε? Η μεγαλη πως ειναι με το θεμα της αλλεργιας?

Λεγκω???? Μυρτώ???? Τατιανα? Και ολες οι υπόλοιπες, που ειστε? Τι ερημια ειναι αυτη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καλημερα!

τι κανετε κοριτσακια?

αφροδιτη να τα βγαλεις στο μπαλκονι καλη μου... και η μαμα μου θυμαμαι εκτος σπιτιου το ειχε παντα... με το κρυο που εχει μια χαρα θα διατηρηθουν...

tqj2p3.png vvtJp3.png

χαχαχα προκομένη εγω, που ουτε ενα φαι δεν ξερω να κανω μπουαχαχαχαχαχαχα αυτα τα ευκολάκια σας πετάω και σας θαμπώνω χαχαχαχαα

Λοιπόν εγω το κόβω ολο το λαχανο , το βάζω σε μια μεγάλη κατσαρόλα ή λεκάνη και το ζουμπαω εκεί... βγαζει παρα πολυ ζουμι και καλύπτει με το παραπάνω. μετα το χωριζω στα βαζα...

Μερικοί βάζουν λίγο λεμόνι... Παντως γινετια πολυ νοστιμό ειδικά οταν μείνει.

Αφροδίτη συνηθως στα χωριά τα ζεματανε πρωτα λιγο ,ετσι ομως χανονται ολα τα πολυτιμα συστατικα(ενζυμα προβιοτικα κλπ)

Απο την αλλη στα χωριά το φτιαχνουν παλι ωμό αλλα συνηθως στα 4 κομμενο και το αφηνουν σε κελαρια(δροσια) κανα μηνα! Εμας δεν νας περνει χαχαχαχαχα

Δες κι εδω

http://tastelab3.wordpress.com/2011/11/21/laxano-toursi/

http://tastelab3.wordpress.com/

eNeap2.pngTSzHp3.png

Για το τουρσί αντιγραφή " ‎20 φορές περισσότερο βιοδιαθέσιμη βιταμίνη C από ότι στο ωμό λάχανο!

Επιπλέον, προβιοτικά (καλά βακτήρια) που εποικίζουν το πεπτικό και περιορίζουν την εξάπλωση των παθογόνων, οπότε μειώνονται οι πιθανότητες για γαστρεντερίτιδες."

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Εμεις παραρτημα του Παιδων κανονικα. Και τα δυο αρρωστα με βροχιτιδα ο Μητσος κ πυρετο φουλα απο Δευτερα βροχιολιτιδια ο Νικολας(προς το παρον ανεφ πυρετου). Μας ειχε κολησει οικογενειακος ο αντρας μου μυξοκατασταση αλλα τα μικρα δεν την παλεψανε. Τα εχω κ τα δυο με μασκα.... Τωρα το Μητσο τον παει ο συζηξ σε ΩΡΛ γιατι βρηκε η γιατρος κ υγρο στο αυτι κ γενικα η ολη κατασταση τς ατελειωτης μυξας ροχαλιτο δεν παλευεται τον εχει ταλαιπωρησει πολυ,να δουμε για κρεατακια.

Γιουπακι υπομονη , για το βαρος απο αυτα που ξερω δευτερο 3μηνο κατα μεσο ορο ειναι 13 -15 γρ την μερα. Αλλα αν εχει παρει βαρος πολυ μαζεμενο στην αρχη απο εδω κ στο εξης μπορει να κανει πλατω αναπτυξης να μην παιρνει πολυ βαρος.Εγω παντος μια χαρα τις ειδα τις μετρησεις ναι μεν μια βδομαδα πηρε 80 γρ αλλα την αλλη 200!!

Αφροδιτακι ευχαριστω! Που λετε ειδα στον ΝΙκολα εκζεμα στα μαγουλακια κ εντονο συγκαμα ανεφ λογου κ αιτιας. Εντομεταξυ κανα 2μηνο ρουθουνιζει πολυ η μυτη κ εχει εντονη γκρινια. Εκανε κ πρασινα κακα κ νερουλα κ πολλες φορες κ υποψιαστηκα αλλεργια. Ειχα κοψει απο την αρχη τα αγελαδινα αλλα τωρα τα εκοψα ολα. Σε 5 μερες το εκζεμα εχει υποχορησει παρα πολυ κοριτσια. Θα δουμε τωρα. Παντος δυσκολη κατασταση χωρις γαλακτοκομικα. Ολη την ωρα νομιζω οτι πειναω.

Πωπω πολυ προκομενες εισαστε! τουρσια κ αγιος ο Θεος. Εχουμε κ εμεις ενα σκασμο λαχανα απο χωριο αλλα το φοβαμαι ρε κοριτσια για το θηλασμο. Μπορω να τρωω? Μου αρεσει πολυ ρε γμτ.

Λεγκω υπομονη σε ολα βρε κοριτσακι ((())). Ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις .

Ωχχχ μας βλεπω κ εμας για χειρουργειο το Μητσακο με κρεατακια ....

Διαφημίσεις

((legkoyli)) κι εγω αυπνιες στην εγκυμοσυνη, ελεος, λες και χρειαζομουν προετοιμασία με τοσα ξενυχτια που εχω φαει...

Ευγενία τι κάνει η μπουμπου σου? Σοφούκα?????

Γιουπακι και Τζενιώ κουραγιο με αλλεργίες κι εμενα στην ηλικία του Νικόλα μου εκανε κατι τετοια, κανα πρασινο κακό, κανα μαγουλο κόκκινο-τραχύ κλπ ε εσκασα-ξεφυσηξα-γλακτοαπόχησα, μετα χαλάρωσα περασε κι αυτό απο μονο του χωρίς πολλες αποχές, δεν ειχε φαίνεται μεγάλη ευαισθησία.

ΟΛΑ ΠΕΡΝΆΝΕ υπομονη....

σας φιλώ παω να κοιμησω το μουργάκο μου, ειανι περδίκια κια τα 2 η Ειρηνη καταχαρούμενη με το σχολείο ευτυχία σας λέω...

Και η δασκάλα(σοφη κουβεντα λΕγκω) ειναι τελικά πολύ καλή, πολυ ενταξει τυπος και ψαγμενη, την ειχα για μπαζο επεσα τελείως εξω.

eNeap2.pngTSzHp3.png

καληημμμμμμμμμμμ!

Γρήγορη ερώτηση για τουρσί επειδή το φτιάχνω:

Μπορώ να το αφήσω να γινει η ζύμωση στην κατσαρόλα που το έχω ζουπήξει για να πατιέται καλύτερα με το πιάτο κ να το βάλω σε βάζο όταν έρθει η ώρα να το τοποθετήσω στο ψυγείο??

Γιατί να μην κάνει??? αφού κ σκεπασμένο θα είναι κ όχι αεροστεγώς....

Σχόλια στις συζητήσεις σας το βράδυ ελπίζω

ΜΟΥΤΣ!!!

Τζένη,

αν χρειαστείς για κρεατάκια να σου πω τον γιατρό του Παίδων που έκανε τον Άλεκ...

Είναι πολύ καλός και ο μόνος που εμπιστεύθηκα με κλειστά μάτια γι αυτά που μου είπε και για την αναγκαιότητα της επέμβασης...

Αυτά, ξαναβουτάω!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Βρε καλονυκοκυράδεεεεεεεεεεςςςςςςςς... περιμένω τουρσοαπάντηση!!

Εγώ το έκανα κ έβαλα κ κόκκινο λάχανο κ κουνουπίδι κ καρότο κ λίγο σέλερι για γευση... Έβαλα αλάτι όπως λέει η συνταγή κ ότι ήταν εκτός νερού του πρόσθεσα αλατόνερο 4% ... βέβαια πρόσθεσα συνολικά 1 λτ νερό σε όλα αυτά... Λέτα να έκανα πατατα??Κ προς το παρόν το έχω στην κατσαρόλα που τα ζούπηξα σκεπασμένο με ένα πιάτο κ το καπάκι της...Κ εδώ αναρωτιέμαι πότε να τα βάλω στα βάζα??(έχω πολλά μικρά κ δεν πολυ βολευουν...)

Βρε τζιτζενιώ τι πάθατε?? Κ αυτή η βροχιολίτιδα του μικρού δεν ακούγεται καλό πράγμα... Εκανε πυρετό? Πήγατε σε γιατρό??Σε Νοσοκομείο??

Ο μικρός σου σαν να έχει αλλεργία ακούγεται μαμώτοοοοο....

Αλήθεια η Σοφούκα είναι καλά που είχε αρρωστήσει το μικρό της??Σοφούυυυυυυυκαααααααααα παρουσιάσου!!

Κ εσύ βρε Τρελέγκω!! Κ η ντάνσεμ κ η Φελίνι κ γενικά όλες οι εξαφανισμένες!!!!

Φιλιάααααααααααα

τι να σου πω βρε γιουπακι δεν ξερω, λογικα κανει. Αστο να γινει και τα βαζεις σε βαζα οταν ειναι για ψυγειο σε 5-6 μερες δηλ, αναλογα ποσο τα εχει ψιλοκοψει...το λαχανο ομς πχ γινεται γραγοροτερα απο το κουνουπιδι φανταζομαι

θα ανεβαζω φωτο με την δικια μου πατεντα που ειχα κανει την πρωτη φορα να δεις αν προλαβω σε λιγο

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

DSC_0141.jpg

DSC_0142.jpg

DSC_0143.jpg

Το εβαλα σε μια αχρηστη γυαλα δωρο γαμου χαχαχαχαχ και απο πανω για βαρος και σκεπασμα ενα ταπερ που ταιριαξε τη διαμετρο, ολο το λαχανο μενει κατω και το ζουμακι πανω.

απο πανω για βαρος εξτρα εβαλα ενα κατσαρολακι με νερο και μια σακουλα για να μη σκονιζεται

Ολο αυτο το πραγμα φανταζομαι το κανει καποιος με τρελη ποσοτητα τουρσιου, ή που πρεπει να το αφησει κανα μηνα

για αυτο μετα το γυρισα στα βαζα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερααα

Αστα Γιουπακι ολα μαζι πεσανε!

Τα πηγα κ τα δυο στην παιδιατρο κ τον Μητσακο τον ειδε κ ΩΡΛ.

Για τον μικρο ετσι το βλεπω κ εγω αλλεργια δυστυχως. Παντος με μια βδομαδα αποχη απο παντος τυπου γαλακτοκομικα κρυφα κ φανερα ειδα διαφορα στο εκζεμα. Αυτα τα καρυδια ομως προχτες τον σκισανε τον καημενο κ αμεσως εκανε κ συγκαμα παλι...

Προς το παρος συνεχιζω με αποχη απο γαλακτοκομικα,σοκολατες κ καρυδια. Αληθεια αμυγδαλα κ αλλους ξηρους καπρους μπορω να τρωω? Ελεγα αμυγδαλα λογω ασβεστιου. Αρχισα κ συμπληρωμα ασβεστιου να παιρνω εσυ παιρνεις?

Με το βαρος η βελουδινη ολα καλα?

Koita.. με το βάρος η βελούδινη όπως τα είδες στο τόπικ του θηλασμου... καλά μάλλον...

Ξηρούς δεν τρωω γιατί ειναι φουλ αλλεργιογόνοι... αν συνελθει κ μεγαλώσει λιγο ακόμα το μωράκι θα ξεκινήσω τις δοκιμές αλλά προς το παρόν όχι. Ετρωγα ηλιόσπορους για ασβεστιο που από ότι ειδα δεν είναι αλλεργιογόνοι αλλά μετά από μια τεράστια ποσότητα που εφαγα είδα αίμα (δεν ξερω αν εφταιγαν αυτοί) κ τους έκοψα. Πάντως είδα βελτίωση μεγάλη στα κακά της με την κατανάλωση πεπτικών ενζύμων...

Για το ασβέστιο.. κ στη Λυδία έκανα 2 χρόνια σχεδόν αποχή κ όταν εκανα εξετασεις όντας 2 μηνών εγκυος που τη θήλαζα ακόμα το ασβέστιό μου ήταν στα πάνω όρια. Με το θηλασμό πάνω από 1 έτος ΄΄οντως είχα διαβάσει πως συμβαίνει αυτό.(Συμπλήρωμα δεν πήρα πποτε...) Αν κ σκεφτομαι αυτες τις πολυβιταμίνες για εγκυες κ θηλάζουσες της σόλγκαρ....

Γκαλατίτσα ζεις εσυ μας τουρσοοδηγείς!!!!!!

Λοιπόν έκανα το εξής:

Εβαλα το τουρσί στα εξής βάζα 1) Σε ένα κουατρο στατσιόνι που έχει σχετικά φαρδύ λαιμό. Το στουμπωσα κ από πάνω έβαλα ένα μπιμπερό φαρδύ, κοντο κ βίδωσα απο πάνω το καπάκι του μπωλ κ έτσι κρατάει κάτω όλο το συστημα!

2) Σε βάζο μαγιονέζας μάρκας ΑΒ που επίσης είναι φαρδυα με το ίδιο σύστημα στπυμπήγματος

3) Σε βαζο που έχει αυτό το μετταλικό μανταλάκι με το ίδιο συστημα στουμπήγματος!!!

Να που τα μπιμπερό αποδείχθηκαν κ σε κάτι χρήσιμα!!!!:P:p:p

Επομένως αν χρεωκοπήσουμε ξέρουμε τί θα τρώμε!

Και πότε θα το φάμε το τουρσί? Είναι ωραίο με κανένα λουκάνικο και μπύρα εεε???

Εγώ πάντως κάτι κολοκύθια είχα πάρει να τα κάνω κολοκυθοκέικ αλλά μάταια...

Μαυρίζουν από το πολύ περίμενε μέσα στο ψυγείο!

Δώστε ένα παρόν βρε απούσες...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...