Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

κλαην κοπελια, κλαην....

Αουοουουουτς... διορθώνω άμεσα!!!

Χμμμμμμμμμμ

μουμπλε μούμπλε...

ένα θα σου πω:

Στην εφηβεια μου δεν την αποκαλουσα μαμα αλλά ή γκεσταπο ή μπαχτεν μπούχτεν!!!!!!!!:cool::cool:

Ασε κ την άλλη συμπτωση...

το κοριτσακι μου θα μπορουσα να το βγαλω θεοδώρα αφού έτσι λένε πεθερίδιον αλλά δεν μας ήρεσε!!!!:rolleyes::rolleyes:

ευχαριστουμε κοριτσια για τις ευχες!!!!

Δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί έχω ταραχτεί ήδη αρκετά:cool:

πω πω πικρα!!!! Αυριο δουλευω 3:30 το μεσημερι με 12 το βραδυ το ελαχιστο.... Ομορφαααα

Ωχ ρε μωρό... τι πακέτο; Έσκασε κανα πρότζεκτ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nτουντούκι,να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!!!!Να είναι πάντε γερή,χαρούμενη,γελαστή και ευτυχισμένη, να είστε και σεiς καλά να το χαίρεστε το αστεράκι σας!!!!!!!!

Αύριο θα σβήσει το κεράκι της???Μαζί με μένα..;);)

Όσο για το πολάκι,εμένα είναι α' κυκλοφορίας έτος 1998,γι'αυτό βγαίνει τόσο.Αν εσένα είναι πιο καινούργιο θα είναι λιγότερο.

Να ρωτήξω και κάτι άλλο.Εσείς μανούλες με πιο μεγάλα μωράκια που θηλάζετε,τους δίνετε και άλλο γάλα???Ο δικός μου πίνει ενα ποτηρι φρέσκο πλήρες το πρωί και ένα το βράδυ..καλό είναι,έτσι????

Επεξεργάστηκαν by mamma-mia

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Όχι δεν είχαν δει κατι στη γέννηση!! Να αρχίσω να ανησυχώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Καναμε υπερηχο ισχιων και εμεις μετα την γέννηση γιατι δνε ειχε καλή κλίση εκει που ενωνονται και διορθώθηκε μια χαρα με διπλ πάνα και υπομονή...η εξεταση ειναι παιχνιδάκι μην ανησυχεις ;)

επίσης να πω οτι χτες πέρασα σουπερ στο χαλφ νοουτ με την Λουνα η οποια ηταν απαιζτη...η πρωτη μου εργενικη έξοδος μετά απο αιώνες! Αλλά θα το καθιερώσουμε το εναλλάξ σίγουρα!

Για πείτε ποια θέτρα λένε φέτος? Εγώ πήγα να βγάλω εισιτηρια για το Σλουθ αλλα ηταν ολες οι απογευματινες του ΣΚ κλεισμένες για ένα μήνα και συγχίστηκα και έφυγα...παίζει τίποτα άλλο καλό αλλά και λιγάκι εναλλακτικό?

Ρε Τζενάκι τι ωράρια είναι αυτά?Είναι επειδή επιλέξατε να δουλεύετε εναλλάξ ωράρια για να κρατάτε το Μητσάκο ε?Πάντως Σαββατιάτικα ειδικά δεν είναι και ό,τι καλυτερο! Με τον άντρα σου προλαβαίνετε να βρεθήτε καθόλου?

απο οτι φαινεται θα συναντιουνται στην πόρτα ,ε τζενακι?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

μαμα μια εξαρταται δεν ειναι ατι στανταρ ,θα το δεις απο μονη σου

αν χρειαζεται περισσοτερο

δηλ αν τρωει ολη την μερα στερεες δεν το χρειαζεται

αν παλι πατε για αποθηλασμο προσπαθησε να μην δινεις νυχτα στην αρχη

αν ομως δεις οτι θελει δινετου

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ιδού η απορία μου.........

Είναι μερικές μέρες που τη βάζω στο στήθος για να φάει και μετά από λίγο μόλις "κατεβαίνει" το γάλα τραβιέται, γκρινιάζει, κλαίει και ύστερα βάζει το δάχτυλο στο στόμα :shock::shock::shock:

Μην μου πείτε ότι δεν πεινάει γιατί αυτό δεν παίζει, πχ σήμερα έφαγε 11 και πήγα να τη θηλάσω 15 χωρίς να το ζητήσει, αλλά είχαν περάσει 4 ώρες και το πρωί πάλι δεν έφαγε καλά :confused:

IxBZp3.png

Ιδού η απορία μου.........

Είναι μερικές μέρες που τη βάζω στο στήθος για να φάει και μετά από λίγο μόλις "κατεβαίνει" το γάλα τραβιέται, γκρινιάζει, κλαίει και ύστερα βάζει το δάχτυλο στο στόμα :shock::shock::shock:

Μην μου πείτε ότι δεν πεινάει γιατί αυτό δεν παίζει, πχ σήμερα έφαγε 11 και πήγα να τη θηλάσω 15 χωρίς να το ζητήσει, αλλά είχαν περάσει 4 ώρες και το πρωί πάλι δεν έφαγε καλά :confused:

μηπως πνιγεται???

καλημερα!

και χρονια πολλα στο μαρινακι μας!

ελενη η μικρη το βαζει ακομα το δαχτυλο στο στομα?εδωσες πιπιλα τελικα?

εμενα συνεχιζει παντως τελικα.....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Kαλησπερα , τι κανετε , προσπαθω να σας παρακολουθησω αλλα ο μπεμπακος εχει γινει ταλιμπαν εκει που κοιμοταν καλα τωρα εχει δυο μερες που κοιμηθηκε στις 1 τα μεσανυχτα κλαψ κλαψ κλαψ!!

Και με το φαγητο εχουμε προβλημα κλαψ κλαψ δεν τρωει μονο με πολυ παιχνιδι !!!

Doo να χερεσαι το κοριτσακι σου και οι υπολοιπες τις μανουλες σας!!!

Τον βαζουμε ορθιο και καθεται το παιδι μου του αρεσει πολυ , κρατιεται απο τον δυχτι του παρκου εχει πολυ πλακα αλλα ποτε θα αρχισει να μπουσουλαει????

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Αχ εσείς οι μωρομανούλες με μωράκια γύρω στους έξι μήνες μου φαίνεται ότι περνάτε δύσκολες μέρες!

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι κυουρίες μου: Ο μικρός εδώ και 15' είναι στα τέσσερα και με ένα dettolοπανάκι ξακρίζει κάθε γωνιά του σπιτιού! Τι κάτω από κρεβάτια, τι κάτω από καρέκλες...λέτε να θέλει να μου επισημάνει κάτι???:rolleyes: Καλέ πού τα έχει δει αυτά το παιδί μου με το σφουγγάρισμα στα 4, λέτε να τα στέλνουν για δουλειά από το σταθμό γιατί από το σπίτι δεν παίζει να έχει τέτοιες παραστάσεις!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ εσείς οι μωρομανούλες με μωράκια γύρω στους έξι μήνες μου φαίνεται ότι περνάτε δύσκολες μέρες!

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι κυουρίες μου: Ο μικρός εδώ και 15' είναι στα τέσσερα και με ένα dettolοπανάκι ξακρίζει κάθε γωνιά του σπιτιού! Τι κάτω από κρεβάτια, τι κάτω από καρέκλες...λέτε να θέλει να μου επισημάνει κάτι???:rolleyes: Καλέ πού τα έχει δει αυτά το παιδί μου με το σφουγγάρισμα στα 4, λέτε να τα στέλνουν για δουλειά από το σταθμό γιατί από το σπίτι δεν παίζει να έχει τέτοιες παραστάσεις!!!

Καλέ μη μιλάς καθόλου :cool::cool::cool:

IxBZp3.png

Ρενε αυτο που σου λεει η Αναστασία είναι μήπως όταν κατεβαίνει το γάλα ερχεται αποτομα και πνίγεται δηλ εχεις εντονο λετ νταουν. Δοκίμασε να θηλάσεις με κλίση προς τα πίσω. Επίσης μήπως ετοιμάζεται το πρώτο δοντάκι? Δινε της κάτι παγωμενο να μασησει λίγο πριν.

Ντου ωραία ιδέα η σπιτικη τούρτα λεω κι εγώ φέτος να το επιχειρήσω... θα το ψάξω λίγο.

Ελένη ουτε η Ειρηνη εχει αρρωστησει φέτος και γενικώς 2 φορές αρρωστησε 1 με αφνιδιο εξανθημα 38 πυρετο και μια που ψηθηκε με το μμρ καλοκαιριάτικα(!)

Οπως και η Μαρίνα μένουν σπίτι και δεν πανε παιδικο, παίζει ρόλο κι αυτο...Να μου πεις κι Αλεκος... παρεπιπτόντως μου εχουν λειψει τα φραουλενια μαγουλακια να μου τα φιλησεις ρουφηχτα!!!!!!

Αν δοκιμάζε μητρικό σε ποτηρι ο Αλεκάν, αραγε θα του αρεσε? (καλα δεν παιζει να μπεις σε αυτη τη διαδικασία αλλα αν τυχει...)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...