Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Δυστυχώς δεν ήξερα και πολλά για την ποιότητα τους!

κανεις στον κύκλο μου δεν είχε αντίστοιχη προσπάθεια και ο γιατρός μου εάν και καλός όπως οι περισσότεροι δεν αναλύουν τα πάντα!

σε κάθε προσπάθεια μου έκανε από μια εξέταση για να βρούμε το πρόβλημα !

Πριν την Τρίτη προσπάθεια είχαμε βρει το μικροβιωμα και έκανα αγωγή για 50 ημέρες μετά εκείνος μου είχε πεις να επαναλάβουμε για να δούμε το ποσοστό , το κόστος είναι αρκετά μεγάλο και εγώ προσωπικά την πρώτη φορά είχα και άσχημη εμπειρία με τον πόνο της εξέτασης όποτε επέλεξα την επόμενη έμβρυο μεταφορά δεν πήγε καλά και έπειτα το ξανά ελέγξαμε και ξανά αγωγή άλλες 50 ημέρες και ιδού  το 99%.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, πιάνο!!!!!!! Αν ήμουν κοντά θα το έπαιρνα εγώ! Μου έχει λείψει τόσα χρόνια να μην έχω. Με χαλάρωνε απίστευτα να παίζω... τώρα κοντεύω να το ξεχάσω (αλλά τι λέω... ξεχνιέται αυτό? )

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Και αλήθεια, πόσο έχουν πάει τα πιάνα??????????????? Μ'αρέσει που ήθελα να αγοράσω καποια στιγμή με ακουστικά!!! Ναι, καλά! Τώρα με την κρίση άστο καλύτερα μην φτάσουμε να το κάνουμε καυσόξυλα για το τζάκι που δεν έχουμε...:rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Όλα καλά, η Λεγκωοικογένεια, της μίλησα...

Πήγαινε για ανώδυνο όλη τη βδομάδα και κοιμόταν....

Φιλάκια πάω να την πέσω μπας και με πάρει ο ύπνος... Κοιμήθηκα μέχρι τις 6 το απόγευμα και τώρα κουκουρίκου!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Rozi ενταξει βρισκεις καινουργια γιαμαχα με 3-4 χιλιαρικα, σε εριξα στα βαθεια κι εγω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κι εγω γιαμαχα θα παρω 1,5 χιλιαρικο μην φανταστειτε οτι ειμαι πλουσία χαχαχαχαχαχαχα και με δοοοοοοοοοοοσσσεις πολλες

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας όμορφες... περαστικά στα αρρωστούλικα

Οχι δεν γέννησα και φαντάζομαι ότι έχω ακόμα. Είμαστε λίγο αγχωμένοι με την επέμβαση του θοδωρή που δεν έχει ημερομηνία και δεν μπορούμε με τίποτα να βρούμε το γιατρό. Εγώ τρέχω με διάφορές δουλίτσες. Την προηγούμενη βδομάδα είχα τα μαθήματα ανώδυνου οπου κοιμήθηκα του καλου καιρού όταν μας κάνανε χαλάρωση... τρελή ρόμπα σας λέω!

Αααα και αυτό το κοιμομουνα που ανέφερε η Κατσαφά είναι φήμες που σκοπο έχουν να με διασύρουν χαχα Σε όλες τις εγκυμοσύνες είχα στο τέλος αυπνοίες αλλά ειδικά σε αυτή είναι μία φρίκη. Κοιμάμαι ελάχιστα και αισθάνομαι συνέχεια κουρασμένη λες και σκάβω. Το καλό είναι ότι το έχω ρίξει στη λογοτεχνία και έτσι τσουλάει η βραδια. Πάντως απ'την προηγούμενη βδομάδα νοιώθω μία αδικαιολογητη θλίψη και ένα απίστευτο άγχος...

Λέγκω καλά ξεμπερδέματα με την εγχείριση και ελπίζω να είναι η τελευταία! Καλά σε θαυμάζω ετοιμόγεννη να είσαι και ολονυχτίς στο νοσοκομείο.

Άγχος και θλίψη για ποιόν λόγο? Που γεννάς και θα χάσεις την κοιλίτσα σου?Γιατί εμένα με πιάνανε αυτά που λες για αυτόν τον λόγο...δεν μου αρέσει να αποχωρίζομαι την ζωντανή κοιλίτσα μου...

Διαφημίσεις

Γκαλατίτσα λέω να κάνω το τουρσί κ με καρότο.. γίνεται ε?? Να το τρίψω ή να το κάνω ροδέλες???

Καλε Τρελέγκω τι στενοχώριες μου τσαμπουνάς??? Κοριτσάκι ετοιμάσου να ''ερωτευτείς'' κ άστα αυτά....Αχ μωρέ σκέψου τι όμορφα που θα μυρίζει μόλις το πάρεις αγκαλίτσα.... σε ζηλευω λεμεεεεεεεεε.....

Τζεν κ εμένα με στεναχωρούσε που θα έχανα τη ''ζωντανή'' κοιλίτσα...

ΑΑΑΑΑΑ ρε κορίτσια ξερετε να ερμηνευετε την αυξηση του βάρους?? Εχω υποβάλλει μια ερώτηση στο θηλασμο 0-6 απορίες για το βάρος κ δεν μου απάντησαν. Βασικά σαν μεσος όρος από την αρχή ως τώρα είναι καλά αλλά μεμονομένα τις τελευταιες εβδομάδες δεν πήγαμε καλά (80-200-130 γρ πήρε αντίστοιχα τις τελευταιες 3 εβδομάδες)

Η βελουδινη έβγαλε κ ενα εκζεματακι στη γαμπίτσα της κ πολύ στενοχωριέμαι...

Χτες είχα πόνους στα κόκκαλα, ρίγη, 37,7 κ πόνο στο στήθος(εκει που συνδεεται με τα πλευρα κ τη μασχάλη)... άδειαζα συχνα με το χέρι, ήπια πολλά υγρά, ξαπλωσα κ λίγο κ σήμερα είμαι καλύτερα αν κ ποναει ακόμα το στήθος χωρίς να πιάνω κάποιο γρομπαλακι, κ έχω πόνο κ σε άλλο σημείο του στήθους...:confused::confused::confused:

Τι μου συμβαίνει άραγε???

Που ειστε βρε τσουπρες?

Εγω εδω στο πήξιμο, και στο μαυρισμα! Ετσι ειναι, μετα το ανεβασμα εχουμε και το κατέβασμα!

Γιουπι, περαστικα!

Τζενη, ειδα το πι μι σου, καλο κουραγιο με την αποχη. Στειλε μου με πιμι το τηλ σου μωρε να σε πάρω να τα πουμε. Γενικα παντως ξεκινα με γαλατα τυρια γιαουτρια και βλεπεις πως παει.

Εχω γνωρισει και μαμάδες παντως που αν δεν δουν αιμα δεν κανουν τιποτα και με εντολη γιατρου. Ειδικα αν παιρνει κανονικά βαρος. Τωρα αν θες εσυ κανε μια δοκιμαστικη αποχη απο τα γαλακτοκομικα μονο κ δες αντιδράσεις. Γενικα κρατα λιγο στο μυαλο σου τι τρως και δες αντιδρασεις, αν δεις κοκκινιλες π.χ. ή εξεμα μετα απο κατι συγκεκριμενο (δες πχ ξηρους καρπους). Μωρε και γω παντως δεν ξερω, με τις δοκιμες την πάλευα... Καλή επιτυχια κοριτσάκι!

Ψιλοκόβεις το λαχανο(εχω το βαζω στη κουζινομηχανη σιγα μην κοβω με το χερι) εμενα προσωπικά μου αρεσει πολυ ψιλοκομμένο σαν μακαρόνια

Το βαζεις σε μια μεγάλη λεκανίτσα/κατσαρόλα και του ριχνεις περιπου 2% αλάτι αν θυμαμαι καλα, δηλ 20 γρ ανα κιλό λαχανο.

Και ζουλάς, στίβεις , στουμπάς, βγάζεις το άχτι σου ρε αδερ΄φε για κανα 10λεπτο μεχρι να βγάλει τα ζουμία του το λαχανο...

μετά το βάζεις σε βάζα, το στουμπάς προς τα κάτω με κανα γουδί ή κατι παρόμοιο αν εχεις, να πηγαίνει το λαχανο κατω και τα ζουμάκια πανω.

το κλείνεις (οχι αεροστεγώς) αν ειναι βιδωτό το καπάκι, το βιδωνεις χαλαρα.

Φροντίζεις να εχει 3-4 ποντου κενό, γιατι "φουσκώνει"

Το αφήνεις στην ησυχια του πανω στον παγκο της κουζίνας σου για 5-7 μερες/

Απο τη 2-3 μερα το βλεπεις να βγαζει φουσκαλίτσες, αρχίζει η ζύμωση, οταν τελειωσει η ζυμωση ειανι ετοιμο αλλα ειναι ακόμα καλύτερο αν μείνει 1-2 μερες ακόμα και ακόμα καλύτερο γενικά οσο μενει.

Μετά το βαζεις στο ψυγείο διατηρείται εως και 6 μηνες.

Πιο σωστά το φτιάχνεις σε γυάλα, κιούπι, βαζο με μεγάλο στόμιο ώστε να βαλεις ενα παιτο ή κατι αλλο για βάρος που κρατάει το λαχανο, ετσι το ειχα κανει στην αρχή και βγηκε τελειο, αλλα δεν βολεύει καλύτερα σε βαζα πιανουν λιγότερο χώρο και τα βαζεις κι κατευθείαν στο ψυγειο...

εγω εχω αυτα για τις μαρμελάδες αλλα τους βγαζω το λαστιχο μεχρι να γινουν.

ρε συ γαλατουλα με εβαλες σε μπελάδες!!!:rolleyes::tongue:

αμα το βαλω σε βαζο και το ζουμπιξω οπως λες θα βγαλει τοσα ζουμια ωστε να σκεπασει? ή ριχνω και τα ζουμακια απο πριν? μηπως πρεπει να συμπληρωσω καποιο υγρο? και πως μενει κενο απο πανω, δεν ξανασηκώνεται το λαχανο κ να γεμισει το βαζο,θελει καποιο βαρος λες να το κραταει κατω?

Και επισης σε ξινο (λεμονι ή ξυδι) δεν βαζεις τιποτα? μονο αλατι?

ΣΜΑΤς ΣΜΟΥΤΣ!

Καλά έχω μείνει άφωνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λάχανο τουρσί??? Μα είναι δυνατόν? και τόση πέραση?

Είμαι πολύ ανεπρόκοπη τελικά... Αλλά και το λάχανο σαλάτα που αφήνω στο ψυγείο για καμιά βδομάδα με το ξύδι ή το λεμόνι μια χαρά τουρσί είναι...

Τεσπά πάω να την πέσω παρέα με την ανεπροκοπιά μου!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...