Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Λενιω χρονια πολλα, να τις χαιρεσαι κ τις δυο μαμα κ κορη! Εγω ξερεις πως το συνδιασα οταν εγραψες για Οσλο? Με τα εισητηρια που κερδισε η Φιφη οτι πηγατε εκει κ σκεφτηκα μαλιστα οτι μπαμ μπαμ το κανονισατε κ φυγατε αμεσως :) Ααα παρεπιμπτοντως το σλινγκ δεν το χρησιμοποιω οποτε ειναι να στο δωσω .

Τζενακι καλως ηρθατε! Λοιπον Αυτο το ποστ θα το κρατησουμε για αργοτερα οταν δεν θα εχεις χρονο για τα βασικα να σου υπενθιμιζουμε την βαρεμαρα σου !!! χα χα χα πλακα κανω ε? Μπραβο σου παντος με νεογεννητο που θες να κανεις κ ψωμι εγω την πρωτη βδομαδα κ στα 2 ημουνα σαν ζομπι ολη νυχτα στο ποδι κ την μερα επισης... Οχι οτι τωρα ειμαι καλυτερα χειροτερα ειμαι τουλαχιστον στην αρχη κοιμοταν κ λιγο τωρα τπτ. Που να επινα κ καφε ....

Χτες το βραδυ ξαπλωσε ο Μητσακος για υπνο κ φωναζε "Ψωμι ,παιδεια, ελευθερια" κ κουναγε κ τα χερια του. Δεν ηξερα οτι τους λενε απο τοσο μικρα για το Πολυτεχνειο μπραβο τους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρεςςςςςςς

Καλέ ε??? Είμαι η μόνη που το έπιασε το χιουμορ του Όσλο!!!!!!!!!!!!?????????

Τζενηηηηηη... να σου ζησει το μπιμπελό!!! ¨ακου βαρετή ηλικία... εμενα μου εβγαζε τα πιο τρυφερά μου ένστικτα... αχ βαχ μεγάλωσε κ το δικό μου:tongue:

Φανταζομαι αντι για βουτυρο βάζεις βουτυρο με ελαιόλαδο... σαν το βιτάμ ενα πραγμα αλλά με ελαιόλαδο (μη φανταστεις κανενα εξτρα παρθενο.. ραφιναρισμένη μπουρδα είναι αλλά τεσπα.... κάνει δουλειά). Επίσης΄λέω εγώ τωρα να μην το βάλεις όλο μαυρο γιατί θα γίνει τούβλο.

Αλήθεια κάνεις αποχή?? (κ δεν εννοω το σεξ)Εγώ τα πάω χάλια.. έχω μεινει μισή... διαβάζω κ το θέμα με την καντιντα που ευνοει τις αλλεργίες κ θα κόψω κ ζάχαρες κ υδατανθρακες μου φαινεται μπας κ δω φως...

Πάντως η μικρή είναι τροφαντή, έχει κέφι κ΄το βράδυ κάνει 6ωρα .. ελπίζω να συνεχίσει έτσι κ ας έρθει κ η περίοδος...

Σοφουκι περαστικά σας.. κ εμενα η βέλβετ ακόμα παιδευεται με μύξα το πουλάκι μου.

Λεγκίδι.. παρουσιασου λέμε γιατί ΑΑΑΑ.......

Τζιτζενιω τώρα είδα το πμ σου... αϊντεεεεεεεεεεεεε.....

ΜΙκρομάνα μου δεν διαβασα τα υπολοιποα αλλα να σε βοηθησω στο ψωμί!!!

Να σου ζησει το μπιμπελό σας καταρχήν.

Θελει φορμα 30 εκ για να πετυχει.Κατσικισιο βαλε ναι το ιδιο ειναι, βουτυρο εβαλα αγελαδινο, δεν εχω σπιτι ποτε βιταμ...

Βαλε βουτυρο χωριο βιολογικό με ελαιολαδο μωρε για τοσο λιγο δεν πειραζει! Με κατι αλλο δεν εχω δοκιμασει δεν θα ειναι εξαλλου η γευση σαν ψωμί τοστ.

Επισης το δοκιμασα με 1/3 ολικης(100 γρ ολικης 200 απο το αλλο) και εγινε καλό! Παραπανω δεν σηκωνει θα γινει λασπεξ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

εντιτ 1/4 ολικης εβαλα, 100 γρ απο το ολικης και 300 απο το ασπρομ επισης δεν το αλειψα με λιωμενο βουτυρο οταν το ξεφορμαρα, δεν χρειαζεται κι ετσι καλό ειναι.

Εβαλα και καστανη ζαΧΑΡΗ λιγοτερη απο οτι λεει,μ επισης μια χαρα. μοσχοβολαει το σπιτι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α! γκαλατίτσα πες λεπτομέρειες για τα τουρσιά σου...

κ για τα προβιοτικά για τα παιδια που αγοράζεις..

Με ενδιαφέρει πολύ αφού βοηθάει κ για την αντιμετόπιση της καντιντα

Ψιλοκόβεις το λαχανο(εχω το βαζω στη κουζινομηχανη σιγα μην κοβω με το χερι) εμενα προσωπικά μου αρεσει πολυ ψιλοκομμένο σαν μακαρόνια

Το βαζεις σε μια μεγάλη λεκανίτσα/κατσαρόλα και του ριχνεις περιπου 2% αλάτι αν θυμαμαι καλα, δηλ 20 γρ ανα κιλό λαχανο.

Και ζουλάς, στίβεις , στουμπάς, βγάζεις το άχτι σου ρε αδερ΄φε για κανα 10λεπτο μεχρι να βγάλει τα ζουμία του το λαχανο...

μετά το βάζεις σε βάζα, το στουμπάς προς τα κάτω με κανα γουδί ή κατι παρόμοιο αν εχεις, να πηγαίνει το λαχανο κατω και τα ζουμάκια πανω.

το κλείνεις (οχι αεροστεγώς) αν ειναι βιδωτό το καπάκι, το βιδωνεις χαλαρα.

Φροντίζεις να εχει 3-4 ποντου κενό, γιατι "φουσκώνει"

Το αφήνεις στην ησυχια του πανω στον παγκο της κουζίνας σου για 5-7 μερες/

Απο τη 2-3 μερα το βλεπεις να βγαζει φουσκαλίτσες, αρχίζει η ζύμωση, οταν τελειωσει η ζυμωση ειανι ετοιμο αλλα ειναι ακόμα καλύτερο αν μείνει 1-2 μερες ακόμα και ακόμα καλύτερο γενικά οσο μενει.

Μετά το βαζεις στο ψυγείο διατηρείται εως και 6 μηνες.

Πιο σωστά το φτιάχνεις σε γυάλα, κιούπι, βαζο με μεγάλο στόμιο ώστε να βαλεις ενα παιτο ή κατι αλλο για βάρος που κρατάει το λαχανο, ετσι το ειχα κανει στην αρχή και βγηκε τελειο, αλλα δεν βολεύει καλύτερα σε βαζα πιανουν λιγότερο χώρο και τα βαζεις κι κατευθείαν στο ψυγειο...

εγω εχω αυτα για τις μαρμελάδες αλλα τους βγαζω το λαστιχο μεχρι να γινουν.

Πρεβιοτικά παίρνω για την Ειρηνη

http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Source-of-Life-Animal-Parade-AcidophiKidz-Children-s-Chewable-Natural-Berry-Flavor-90-Animals/21499?at=0

Αλλά μετά πήρα αυτα επείγη εχουν Lactobacillus acidophilus,και επειδη ειανι πολυ πιο φθηνα, ομως ειναι κάπως γλυκά και νομι΄ζω τα πρωτα ειναι πιο ποιοτικά.

Δες γενικά εδώhttp://www.iherb.com/Probiotics-Children

ΠΟλυ καλά ειναι και αυτα αλλα δεν το επιτρεπει η τσέπη μου... και τα μασωμενα με βολευουν περισσοτερο

http://www.iherb.com/Garden-of-Life-Primal-Defense-Kids-Powder-Natural-Banana-Flavor-76-8-g/6409?at=0

Για το μικρό μικρό παίρνω αυτό http://www.iherb.com/Nurture-Inc-Happy-Baby-Happy-Melts-Organic-Yogurt-Snacks-Mixed-Berry-1-0-oz-28-g/25218?at=0 πιο πολύ για λιχουδοσνάκ, ειναι σαν μικρα σμαρτις απο γιαουρτι λιώνουν στο στόμα και τρελενεται, εχει ομως 2% γάλα οποτε δεν στο προτείνω

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης να σας πω κι ενα ανέκδοτο, πουλάω το πιάνο μου αν ενδιαφέρεται κάποια να το αποκτήσει, το δινω δωρεάν!!!Να πιάσει τόπο, μονο φυσικά τη μεταφορά βασετε κανα 100αρι ευρω πρεπει να ειναι...

Ειναι γερμανικό παλιό αλλά καλό, κρατάει το κουρδισμα του, ορθιο, αυτα... ιδανικό για παιδάκια που ισως βαρεθουν τα ωδεία χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα]

Ενας ξαδερφος ριχνει μαυρη πετρα πισω του και μου δινει το δικό του καινουργιο μισή τιμή, και επειδη εγω παίζω γενικά ειναι ευκαιρία να το παρω.

Πειτε το και πουθενα αν το θέλουν, εχω βαλει 800 ευρω στο παρεντς, το ριχνω μαλλον, αφου τα καινουργια κανουν μεχρι και 50 χιλιαρικα χαχαχαχαχαχα

αλλα σε γνωστους κλπ το δινω και πιο χαμηλα...ειναι καλό πιάνο ειλικρινά.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γαλατουλα εισαι ο ορισμος της χαρωπης νοικοκυρας, φτιαχνεις ψωμια του τοστ ,τουρσια και παιζεις και πιανο !:lol:

Ευγενια να σας ζησει η μπουμπου!!για πες τινος μοιαζει?ο στεφανακος πως το πηρε,ζηλευει καθολου?

Ελενιτσα τα τσουζουμε τα τσουζουμε?ε με τετοιο κρυο που θα χει εκει να ζεσταθει το κοκκαλακι σας

το Λεγκιδιο τι εγινε ποτε γενναει ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Τζενακι τι να κάνω χαχαχαχαχα

δεν το πουλάω βρε το χαρίζω, αν το θελει καμια απο εδω θα χαιρόμουν, κι εμενα καλό θα μου κανει! Εχω κάτι κοπελες που ηδη ενδιαφερονται να το παρουν , θα δουμε! μεχρι τελος Δεκεμβρη εχω περιθωριο και βλεπουμε.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...