Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Αχ βρε Αθηνα νοικοκυρουλα! Μπραβο που φτιαχνεις μονη σου πραγματακια για τα παιδακια σου κ τον αντρα σου! Ειδα κ το ψωμακι του τοστ προχτες Βεφα εχεις γινει! Κ εγω φτιαχνω πολλα πραγματα να συνεταιριστουμε γιατι ετσι οπως παμε ποτε δεν ξερεις!

Σημερα λογικα θα παει σπιτι κ η Ευγενια με την μπουμπουκα. Με το καλο κοριτσακι κ περιμενουμε νεα σας!

Εμεις περασαμε ενα ησυχο ΣΚ , το Σαββατο ειχαμε γαμο πηγε μονο ο Μητσος με τον μπαμπα του κ τα πεθεριξ εγω με τον Νικολα σπιτι. Ο Μητσακος εχει ηρεμισει αρκετα παιζουμε πολυ ωραια κ μας εχει ξετρελανει με αυτα που μας λεει. Ο μικρος ζορια πολλα απο οταν εκανε το εμβολιο στον 3ο μηνα ( βασικα εκτιος απο το κανονικο εκανε κ ενα ποσιμο για την γαστρεντεριτιδα) κ μετα απο 3-4 μερες περασε κ μια ιωσουλα εχει γινει αλλο παιδι. Ολη μερα κ ολη νυχτα πανω μου τσιμπουρι κανονικο. Εκει περναει κ την μερα κ την νυχτα του. Κοιμαται αγκαλια μου σε θεση θηλασμου μονο να ακουμπαει το κεφαλακι του στον αγκωνα μου. Δοκιμασα διπλα μου στο κρεββατι δεν θελει με τιποτα. Με το που παω να τον αφησω κατω πχ καναπε ουρλιαζει. Δεν μπορω να κανω τιποτα κ απο προχτες με εχει πιασει κ η μεση μου μαλλον επειδξη κοιμαμι οσο γινεται να κοιμηθω δηλαδη καθιστη . Τα χερια μου δεν τα αισθανομαι νομιζω θα παθω αγκιλωση.Πραγματικα δεν ξερω τι τον εχει πιασει ισως επαθε σοκ απο τα εμβολια τι να πω ισως φοβηθηκε. Εντομεταξυ ειχε κ καμια βδομαδα με πρασινα κακα αλλα ευτυχως φτιαξανε . Εχει κ τρομερη φαγουρα στα ουλα ολη μερα τρεχουν σαλια κ βαζει τα χερια κ τριβεται. Τι να πω δεν μπορω να κανω κατι υπομονη κανω κ ελπιζω να φτιαξει συντομα. Παλι καλα που ισιωσε λιγο ο Μητσος γιατι αν ηταν κ αυτος οπως ηταν πριν καμια 15αρια μερες με υστεριες κ γκρινιες δεν ξερω τι θα εκανα ...

Λοιπον τα μικρά ειναι ΟΚ δεν εχουν ακροαστικά ιωση απλή(χμμ κυκλοφορουν 5ημερες και 7ημερες με πυρετο)

ο μικρός πηρε σκυτάλη εχει 38,6 και βηχα, απο μπουκωμα οχι τιποτα ιδιαιτερο, ανορεξια γκρινια τρελλη....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα απο τη Νεα Υορκη (ειπα να το πω ετσι απλα οπως η Ελένη, αλλα και παλι δεν πειθω,ε?)

Οκ λοιπον, καλημερα απο τον Αγιο Στεφανο. Δεν ακουγεται τοσο εντυπωσιακό οσο το Οσλο, αλλα τι να κανουμε....

Μαυριλα ο ουρανος, μαυρίλα τα μισθολογικα, μαυρίλα και η διαθεση... Ουφ κουραστηκα! Θελω ενα ταξιδακι!!!!!!!!!!!!!

Περαστικα στα γαλατόπαιδα.

Λεγκω ποπυ εισαι?

Μυρτω γυρισες?

Αντε παρτε ενα τραγουδακι, μιας και εκανα συνειρμο με το οσλο (οχι οτι πρασίνισα), να θυμηθουμε τα παιδικα μας χρονια!

edit ουφ, μιλαμε για συγκεντρωση,όχι αστεία!

Καλημερα κ απο μας!

Λενιω καλα να περασετε κ να καταευχαριστηθειτε την εκδρομη σας! Οσλο ε?

Εγω εχω να κοιμηθω απο προχτες που ειχα κοιμηθει 2 ωρες σπαστα. Ο μικρος απο χτες το μεσημερι μπουκωμενος με μυξα. Καναμε κ εμβολιο κ τα ξημερωματα μου εκανε 38,2. Τρελη γκρινια κ ανορεκτος . Διαβασα κ για τον Αλεξανδρο ας ελπισω να μην ειναι ιωση του Νικολακη με πυρετο κ να ειναι απλα απο το εμβολιο. Μας ειπε η γιατρεσα οτι κανει αυτο πυρετο συνηθως τις 2 πρωτες μερες.Μας συστησε κ ΩΡΛ να παμε στο Παιδων να δει το Μητσακο.

Γαλατακι περαστικα κ αγυριστα στα κουκλακια σου!

Λεγκιδιο τι εγινε για δωσε αναφορα. Οσο περναει ο καιρος πρεπει να παρουσιαζεσαι καθε μερα!

Αφροδιτακι δραμα σε ολα κ να δουμε που θα παει αυτη η κατασταση. Χτες ειχαν ερθει εδω κατι φιλοι κ ολο γι αυτα λεγαμε μαυρισαμε.

Διαφημίσεις

Tι κάνετε κοριτσάκια;

Αθηνά περαστικά! Κι εμένα είχε αρρωστήσει ο Έκτορας και μετά η Ευτυχία με μύξα και βήχα και δέκατα. Τώρα έχει μυξούλα η μικρή και σήμερα άρχισε και βήχα, ελπίζω να μείνει μέχρι εκεί και να μη χειροτερέψει!

Λέγκω, παρουσιάσου! Πού γυρνάς;

Φιλάκια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Γυρίσαμε και εμείς προχτές στο σπιτάκι μας και είμαστε σε ρυθμούς προσαρμογής. Δύσκολη πίστα με τα 2, Σοφούκα και εσείς οι άλλες με τα περισσότερα πως την παλεύετε?

Η μικρή μας Έλλη είναι ένα μπιμπελό μινιατούρα, μια σταλίτσα που όλο κοιμάται ή τρώει ή χέζει...η πιο βαρετή ηλικία δηλαδή...ανυπομονώ να περάσει ο πρώτος χρόνος!:D

Αθηνά που είσαι είσαι εδώ? Θέλω τη βοήθεια σου για να κάνω το σπιτικό ψωμί για τοστ που είχε βάλει πριν πολλές μέρες...αυτό εδώ. http://royal-coconut.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

Θέλω να το κάνω με κατσικίσιο γάλα για να το τρώει και ο Στέφανος...και αντί για βούτυρο που λέει τι άλλο μπορώ να βάλω? εσύ τι έβαλες, αγελαδινό? και εκείνα τα τιπς που είχες γράψει που τα είχες βάλει?...και σε τι φόρμα? αυτη του κέηκ? δεν είναι μικρή? αχ θα σε πρήξω μου φαίνεται μέχρι να το κάνω...αλήθεια με αλεύρι ολικής λες να πετύχει?

Καλά μαρ5ή Τζεν, μας λες και για δύσκολη πίστα και μιλάς για ψωμί???

Εδω και που το βλέπουμε πολύ μας φαίνεται... Επίσης θες να φτάσεςισ τον 1ο χρόνο μετά την 1η βδομάδα.... τσ τσ τσ! Καλώ γυρίσατε κοριτσάκι, μην με παίρνεις στα σοβαρά έχω πιει τα κρασάκια μου και τα παραλέω!

Λοιπόν να σας εξομολογηθώ τη συγκίνσηή μου γιατί συνατνήθηκα μρ την καλύτερη μου φίλη από το Άμστερνταμ εκείνα τα κολασμένα χρόνια! Τί να σας λέω! Είναι σαν να βλέπω εσάς έξω από το στρατόπεδο που θα παρουσιάζονται οι υιοι μας!!!!!!!!!!

Κρύο το ξέρω αλλά είμαι στο Όσλο μην ξεχνάτε!

Στο μεταξύ είναι όλα πανάκριβα! Μέσα έχω μπει... Τζιτζένιο, με τη δουλειά εχω έρθει, σιγά μην ερχόμασταν για διακοπές στο όσλο...

Σόρρυ για τα ορθογραφικά αλλά σήκωσε πολύ αλκοοόλ η σημερινή μέρα!

Επίσης ήθελα να πω και κάτι ακόμα αλλά το ξέχασα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...