Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nα σου πω... το πρόβλημά μου είναι τα 2 μεγάλα που έχουν ξεσαλώσει. Αν δε αυτό συνδιαστεί με γκρίνια του μικρού τα πράγματα είναι απάλευτα... αλλά φαντάσου σε φάσεις που το μικρό κοιμάται, επειδή τα μεγάλα συνήθως παίζουν μεταξύ τους, φτάνω να βαριέμαι..... Πάντως κυρίως ζορίζομαι!!:rolleyes:

Πάντως το 3ο το ευχαριστιέσαι περισσότερο!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Βέβαια εμάς ο μικρός έχει προκύψει κλασικό αρσενικό

1.ανασφαλής

2.δεν μπορεί χωρίς τη μαμά του

3.μπορεί να κάνει τα πάντα, αρκεί να εχει την βουβή στήριξη μιας γυναίκας;):P

οπότε είναι συνέχεια πάνω μου και το βράδυ απαραιτήτως κοιμόμαστε μαζί από 2 μερών (είναι το πρώτο παιδί που κοιμάται στο κρεβάτι μου...:rolleyes:) και μόλις σηκωθώ, όσο βαριά και αν κοιμάται θα ξυπνήσει...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλή επιτυχία στο Γιώργο αύριο...

Βρε Ρόζι για πες μας πώς είναι τα 3 παιδιά; Τριπλασιάζεται η τρέλα ή είναι όπως τα λέει η Σοφούκα;

.....XMMMMM...

ΓΙΑΤΙ ρωτάς Ελένη???????????8-)8-):cool:

Να πείσεις εσυ τον Χαβιε? Χμ, δεν νομιζω να δυσκολευτεις, ρε συ!

Πως περασατε?

ΕΜεις ΠΣΚ, εδω ημασταν, ωραια περάσαμε, παλι τα αντερά μας ηπιαμε.... Αρχιζω να ανησυχω....

Γιουπι, που εισαι καλε?

Διαφημίσεις

Αφρονταϊτι τώρα θα χαθώ για δες:

http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4668045

Αυτά είναι τα νέα μου... από ποιό παράθυρο να φουντάρω??

1 μήνα απλήρωτη κ δεν προβλέπεται λύση... Α! κ το στεφανι θα ξαναπροσληφθεί σε ένα μηνα αρα λεφτά μετά από 2 στην καλύτερη...

Καληνύχτα είπα? Δεν είπα....

ΥΓ: στη μαμι στο χωριό ήμουνα...

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε? ελενη η κριση βλεπω δεν σε πτοει...χεχεχε... :)

γιουπακι.... υπομονη κοριτσακι....τι αλλο να πω... δυστυχως οι περισσοτεροι ετσι σκατα ειναι... παλι καλα να λες που σε κανα διμηνο θα δειτε χρημα....

εγω ειμαι εξω φρενων απο χθες..... δημιουργηθηκε θεμα με τον παιδικο... θα σας τα πω αργοτερα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

και θετω ερωτηση μπας και εγω ειμαι λαθος... πειτε μου σας παρακαλω....

πατε να αφησετε το παιδι σας στο παιδικο και εκεινη την ωρα ερχετε μαμα με παιδι που η μυξα τρεχει ποταμι και βηχει συνεχως.... η μαμα αφηνει το παιδι και λεει κατα λεξη...<<δωστε του να φαει κατι γιατι δεν εφαγε τπτ και στις 11 δωστε του την αντιβιωση>> και αφηνει το μπουκαλι....(σας εχουν πει επανειλειμενα απο τον σταθμο οτι δεν δινουν σε καμια περιπτωση φαρμακα..) ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για τον Μητσακο κ εσεις να χαιρεστε τους δικους σας!

Γυρισαμε κ εμεις απο το χωριο την Κυριακη το βραδυ, φαγαμε τρελη κινηση στο δρομο μεγαλη ταλαιπωρια. Ο Μητσος παρεμεινε χωριο δεν ηθελε να ερθει κ μιας κ ειπαν για καλο καιρο τον αφησαμε να ξεκουραστει λιγο . Ο μικρος στα χειροτερα του συνεχιζει την γκρινια μερα νυχτα κ δεν κοιμαται σχεδον καθολου κ ολη νυχτα πανω μου μονο, με το που τον ακουμπαω κουνια κλαματα.

Γιουπακι καλως ηρθατε. Νομιζω μια χαρα ειναι το βαρος εκει στα 20-25 γρ την μερα πρπ να παιρνει.

Διαφημίσεις

αναστασια δεν ξερω καθολου....

Εμενα λιγο βηχαλακι και μπουκωμα οχι μυξα ομως το εχει παρα πολυ καιρο δεν ειναι ιωση πλεον εναι καταλοιπο και πιστευω οτι ειναι οκ να την στελνω, αν ομως επαιρνε αντιβιωση μαλλον θα την κρατουσα σπιτι.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρες!

Γιουπάκι, ευχαριστώ για τις ευχές, η μικρή είναι μαύρη, ο τοκετός ήταν καταπληκτικός! Είναι ήσυχη, καθότι θηλάζει συνέχεια!:lol:

Αναστασία, τα παιδάκια που πάνε παιδικό μπορεί να έχουν μύξες όλο το χειμώνα. Αν παίρνουν αντιβίωση, λογικά μετά από 2 μέρες δεν μεταδίδουν πλέον, οπότε μπορούν να επιστρέψουν στο σταθμό. Τώρα αν σου είχαν πει από το σταθμό ότι δεν δίνουν φάρμακα και για τη συγκεκριμένη κάνουν εξαίρεση, σαφώς και έχεις δίκιο!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

κοριτσια δεν μιλαμε για λιγο μυξουλα και βηχαλακι...αυτο το θεωρω φυσιολογικο... το περιστατικο συνεβη μπροστα στον ανδρα μου ο οποιος βλεποντας το περιστατικο ειπε στην μητερα οτι δεν θα επρεπε να ερθει το μωρο στο σχολειο γιατι θα μεταδωσει τον ιο και σε καποιο αλλο παιδακι και της ανεφερε και για τα κοριτσια μας(ειναι στο ιδιο τμημα....)αυτη του απαντησε οτι δουλευει(κλασικη δικαιολογια) και της ανταπαντησε οτι επρεπε να βρει την λυση της....επισης οτι ειναι στο τελος η αντιβιωση 3η μερα(πρωτη φορα ακουω αντιβιωση που να τελιωνει σε 3 μερες...)

μετα που πηγα εγω τις μικρες σχολειο ρωτησα αν επιτρεπεται τελικα να δινονται φαρμακα στο σχολειο για να ειμαι ενημερη και αναφερθηκε η ιδια η δασκαλα στο περιστατικο και μου ανεφερε οτι το συγκεκριμενο παιδι δεν επρεπε να μεινει αλλα το δεχτηκαν χωρις το φαρμακο τελικα γιατι ελειπε η υπευθυνη του τμηματος...επισης μου ειπε οτι η συγκεκριμενη κυρια εχει νταντα στο σπιτι... εεε εκει τα πηρα ολιγον τι και ανεφερα οτι ισως θα επρεπε να παρουν τηλ στην μητερα για να ερθει να το παρει καποιος το μωρο πισω.....να μην σας κουραζω... δεν εδωσα αλλη εκταση στο θεμα... κι οταν πηγα να παρω τα μωρα απο το σχολειο δεν αναφερθηκα καθολου στο θεμα... αλλα μου την ειχε στημενη η διευθυντρια στην πορτα για να μου πει οτι δεν ειναι δουλεια μου να ελεγχω ποιο παιδι θα πηγαινει και ποιο οχι στο σχολειο....και επισης οτι θα μας αναφερει οτι δημιουργουμε προβληματα.... που δεν καταλαβα....????

και λεω εγω τωρα.... δεν μπορουμε ουτε να μιλαμε ρε παιδια... εμεις τους πληρωνουμε γμτ....και θα πηγαινοερχομαστε μουγκοι... και οτι και να βλεπουμε θα κανουμε την παπια???? γιατι να το παιρνουν αρνητικα???? επισης αν εβλεπε και καποιος αλλος γονιος το περιστατικο αυτο ακομα κι αν δεν μιλουσε δεν θα το σκεφτοταν καπως ετσι???

tqj2p3.png vvtJp3.png

Aναστασία, έχεις δίκιο! Και το πιο πιθανό είναι ότι σου λένε ψέμματα και έδωσαν και το φάρμακο. Αν το παιδί όντως έπαιρνε 3 μέρες αντιβίωση (που καμία δεν κρατάει λιγότερο από 7-10 μέρες), δεν μεταδίδει, περισσότερο μεταδίδονται οι ιώσεις την περίοδο της επώασης (πριν αρχίσουν να εκδηλώνονται τα συμπτώματα, οπότε μην ανησυχείς, αν είναι να κολλήσετε θα κολλήσετε, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για προφύλαξη από τον παιδικό), αλλά με το στυλ αυτής της μαμάς, παίζει να έλεγε ψέμματα και σ' αυτό, δηλ. να είχε μόλις ξεκινήσει την αντιβίωση.

Όσο για τη στάση της δ/ντριας... δεν έχω λόγια!

Πάντως, εγώ που δεν έχω νταντά, πάνω από 3 μέρες δύσκολα να λείψω από τη δουλειά. Εννοείται ότι δεν τα στέλνω με πυρετό, αλλά σαφώς και τα στέλνω με βήχα απύρετα, σαφώς και τα στέλνω μετά από 2-3 μέρες από την έναρξη αντιβίωσης και εφόσον είναι απύρετα το προηγούμενο 24άωρο. Έχει τύχει να χρειαστεί να λείψω εβδομάδα ολόκληρη μέχρι να γίνει η διάγνωση και να καταλήξουμε τελικά στην αντιβίωση και είναι πολύ ζόρικο, αφενός έχεις πρόβλημα με τη δουλειά και αφετέρου, δεν μένει μετά καθόλου καλοκαιρινή άδεια, γιατί απ' αυτήν παίρνω!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Σοφάκι πες αντιδρασεις Ευτυχίας, καλα ακομα θα ειναι στα μελια τους...

για να δειτε το τραβαω, τι εκανε πριν 2 μηνες(φανταστειται τωρα)

https://picasaweb.google.com/athina.z/Desktop?authkey=Gv1sRgCPXRlt-l_NCxTg#5670337262264779154

εχει ανεβει στην μπανιερα, σε ολα τα τραπεζια,καρεκλες,κουτιαμ ανοιξε το ψυγειο, σκορπισε ελιες, τι να σας λεω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...