Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα κοπέλες!

Doooo σε ζηλεύω. Είμαι από Ληξούρι και πολύ θα ήθελα μια βολτίτσα προς τα εκεί 3ημερη. Αλλά πολλές ώρες ταξίδι και μεσολαβεί και πλοίο...

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά στον Μητσάκο τον τσίφτη! Τζενη μου να τον χαίρεσαι... τι καλό θα μας κεράσεις;:tongue:

Λενιώ μου τέλος καλό όλα καλά... τυχαίο είναι που συμβαίνουν όταν είσαι εσύ εκεί, είμαι σίγουρη ότι μια χαρά θα τα καταφερνουν και χωρίς εσένα... σκέψου όμως ποσο πιο αγχωτικό θα ηταν αν έλειπες και το μάθαινες απ'το τηλέφωνο... άρα άμα το σκεφτεις για σένα το κάνουν τα παιδια (εντάξει μη βαρας) Φιλάκι στην αγουροξυπνημένη μουρίτσα σου.

Σας έχω πει ότι μου τι δίνουν αφάνταστα οι άντρες... και έχω τρεις! Κάτι τέτοιες ώρες όπως σήμερα το πρωι νοιώθω μια απερίγραπτη ανάγκη να τους βάλω στη σειρά και να τους χαστουκίζω:rolleyes:

Λοιπόν έχουμε το εξής θεματάκι, μάλλον η επέμβαση του σόζου πάει για δεκέμβρη. Μίλησα με το γιατρό και μου είπε ότι λόγω απεργιών τα χειρουργεία έχουν πάει πίσω. Στόχος μέχρι τώρα ήταν να γεννήσω δεκέμβρη... τώρα άλλαξε ο στόχος, πρέπει να γεννήσω νοέμβρη. Έχει να φάει την είσοδο του παίδων η μικρή στη μαπα και δεν την χάλασε καθόλου:rolleyes:

Το καλό είναι ότι ο γιώργος δευτέρα θα πάει για δεύτερη συνέντευξη άρα μάλλον την τσίμπησε τη δουλίτσα.

Χρονια πολλα στον Μητσακο μας τον ομορφο! Βασσουλα να χαιρεσαι το αμορε, Ροζαλίτα και συ τον συμπέθερο.

Ρε συ ΛΕνιτο, επεσε η Ιφιγενεια με το κεφαλι απο το καροτσι? Πω πω φιλε... Και ησουν και μονη σου... Τρομαρα που την πηρες... Τι εννοεις γιατι συμβαινουν οταν λειπει ο χαβιε, οτι φταις εσυ δλδ? Θα μας τρελλανεις κοπελια?

Αντε ρε Λεγκουιν, θα ερθει η κορακλα και θα σε σωσει!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες για εχθές! Τζενάκι να τον χαίρεσαι!

(((((Ελένη)))) Το ότι συμβαίνουν όταν είσαι εσύ εκεί δεν σημαίνει τίποτα κοριτσάκι (ή ίσως ότι είσαι πολύ κουρασμένη! Περαστικά!

Λέγκω, υπομονή, έρχεται η κόρη και θα τους χαστουκίζετε μαζί! Καλή επιτυχία στον Γιώργο!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ελένη περαστικά στον Αλέκο! Πω πω βουτιά! Καλά σου λένε πάντως, ευτυχώς που ήσουν εσύ!

Λέγκω δηλαδή θα μπεις με το νεογέννητο στο παίδων στην εγχείρηση του Θοδωρή? Και πως θα τα καταφέρεις να γεννήσεις πιο πριν? Λες να είμαστε παρεούλα?

πω πω βρε Λενίτο! καταλαβαίνω την τρομάρα σου! περαστικά στην Ίφι! (η Ιφιγένεια δεν έπεσε; ) και που'σαι αυτό το ενοχικό, ότι όλα τα ατυχήματα-άσχημα συμβαίνουν όταν είμαι εγώ, το'χω κι εγώ αλλά δεν βγαίνει πουθενά...

Ο Τζέησον χτες "έπεσε" από το χτύπημα της γαστρεντερίτιδας, έκανε 4-5 εμετούς, αλλά ευτυχώς όλο το βράδυ ήταν ήρεμος και σήμερα δείχνει να το'χει ξεπεράσει. Πήγαμε και στη γιορτούλα του σχολείου από την οποία λείπανε τα μισά παιδιά λόγω της ίωσης...

Λεγκουΐν καλή επιτυχία στον Γιώργο! όλα να πάνε τέλεια!

Διαφημίσεις

Ουφ μόλις γυρίσαμε από ένα πάρτι και είμαι κομμάτια... Ήπια βέβαια και κάνα δυο ουισκάκια...

Ναι η Φίφη έπεσε... Πάντως έχετε δίκιο καλύτερα που έτυχε σε μένα παρά να το μάθαινε από το τηλ.

Καλή επιτυχία στο Γιώργο! Όλα καλά να πάνε!

Αααα και με γεια το κούρεμα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ναι η Φίφη έπεσε...

Α καλά εγώ έστειλα τα περαστικά στον Αλέκο αλλά οκ πες του να της τα δώσει!:P Καλά είναι τώρα η μικρή?

Και εμείς γυρίσαμε απο γιορτή σε μεζεδοπωλείο και είμαι ταράτσα...πόσο πιο ταράτσα δηλαδή από την ήδη τεράστια ταράτσα που έχω...δεν την αντέχω θέλω να γίνω πάλι λεπτή...:(

καλημέρα

σε επαναστατικό κλίμα σας βρίσκω

εμάς τραγούδια δε μας λέει, ούτε ποίημα έχει

αναθεωρώ

έχει ξεσπαθώσει από χθες κι ακούμε συνέχεια τον ντουτσε τη γαλανολευκη σημαία κι ένα άλλο

τόσες μέρες λέξη δεν ειπε και τώρα τα λέει κατεβατά εντάξει τι να λέμε συγκινηθήκαμε

καλημέρα

μακια μακια για το χτύπημα

καλή τυχη για τη συνέντευξη

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Γεια σααααααααααςςςςςςς...

Περα για πέρα!!

Γυρίσαμε την ΄Τρίτη ενα μηνα σχεδόν μετά...

Τώρα τρεχω κ δεν φτανω....

Η μπεμπούλα μου είναι ποοοολύυυ γλυκούλα.... Το βαρος από τότε που εμφάνισε την αλλεργια είναι μόνο 26 γρ / ημέρα... να ανησυχήσω?? Στις αρχές βεβαια επαιρνε 45/ημερα...Τα κακά της δεν εστρωσαν ακόμα κ έχει αιματακια βλεννες κτλ κ προφανώς την πειράζει ακόμα το μοσχάρι , το ψάρι, κ αν κάτι ΜΠΟΡΕΙ να εχει ΙΧΝΗ γαλακτος πχ σοκολατα υγειας...Αχ Βαχ...Τεσπα...

Μπήκα βιαστικά για να ευχηθώ στη Μαμά Σοφούκα!!

Καλώς ήρθε το μικρουλάκι σου στον κοσμο Σοφούκι!! Γερό κ χαρούμενη να είναι μωρέ το κοριτσάκι σου!!!

Τελικά τι είναι ? Μαυρο? Πράσινο???Πώς πήγε η γέννα??Θελω λεπτομέρειες..... Τώρα πώς είναι τα πράγματα?Ηρεμα ήσυχα?? Ο θηλασμος??

Λεγκουλέξ μπράβο για το στεφάνι!!Αλήθεια αν δεν είμαι αδιακριτη τι δουλεια κανει κ μπορεσε τόσο γρήγορα (φτου σκόρδα) να βρει καινουρια???

Φιλια σε όλα τα κοριτσάκια!!!

Κορίτσια, σας έχασα! Μας χτύπησε ιός στο κομπιούτερ και παραλίγο να χάσουμε τα πάντα που είχαμε μέσα...και όχι ότι είχαμε κάτι σημαντικό.Κυρίως οι φωτογραφίες!

Χρόνια πολλά στους Μητσάκους!

Περαστικά στα αρρωστα κιαι στα χτυπημένα!

Δεν γράφω άλλα γιατί θηλάζω τον μικιό και μου τραβαει το χέρι...τον ενοχλεί μάλλον...:rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...