Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς την μανούλα!!!!!!

Πώς πάτε? Αντέχετε? Ξενύχτι πολύ? Τα αγόρια τί λένε? Τί να λένε, το έχουν ξαναδεί το έργο εεε?

Εγώ και σήμερα σπίτι...

Ευτυχώς δεν κάνουν γιορτές στο σχολείο του Αλέκου και δεν λένε ποιήματα!

Πάντως τον Ντούτσε τον λένε, κι εγώ δεν ξέρω τα λόγια... Και θέλει να του τα θυμίζω και λέω αρλούμπες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Εεεεεεεεεεεεεεπ! Τί κάνετε εδώ;;;

Λίγα τα λόγια για την Ιταλία, μαζευτείτε συντρόφισσες!!!!

Και η Άννα κορόιδο Ιταλία φωνάζει και γελάω... Χμ, άραγε στο Ιταλικό σχολείο που θα πάει του χρόνου τί σκατά θα τους κάνουν την 28η;;;

Είστε έτοιμες για το κούρεμα; Εγώ λέω να φωνάξω έναν στο σπίτι να κουρέψει και τα παιδιά...

Για πείτε τί θα κάνουμε 28η;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τί γίνετε Σοφούκι;;; Πως πάει η μικρή;;;

Ελένη ευτυχώς γιατί ντρεπόμουν να πω για τον ντούτσε ότι δεν θυμάμαι τα λόγια... το μόνο που θυμάμαι είναι "βάζει ο ντουτσε την στολή του...."

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

ΚΑι συγγνώμη για την λογοδιάροια αλλά πλάκα πλάκα ο σίλβιο ξεσπάθωσε εναντίον των Γαλλογερμανών, το ακούσατε;

http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=320747

VQHBp3.png2ZWhp3.png

καλημέρα

σε επαναστατικό κλίμα σας βρίσκω

εμάς τραγούδια δε μας λέει, ούτε ποίημα έχει

μας είπε την ιστορία που ήρθαν να πάρουν την Ελλάδα και τους είπαμε φύγετε είναι δικιά μας η Ελλάδα κλπ κλπ

σημαία στο μπαλκόνι δεν κρεμάσαμε ακόμα

Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!

Περαστικά στους αρρώστους.

Καλά να περάσετε οι εκδρομείς.

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

πολυ σουξδακι ο ντουτσε τελικα!!

ο μητσος απο ολη την φαση καταλαβε πως οι Ιταλοι ηρθαν να μας παρουνε την καλη μας αγελαδα κ εμεις τους ειπαμε οοοχχιιι!! ι λεγαμε

λεγμ για την ισπανοτετοια?

ο νικολας εχει δωσει ρεσιταλ γκρινιας κ εγω κοντευω να κλαταρω.

αυτα

φιλια

Εεεεεεεεεεεεεεπ! Τί κάνετε εδώ;;;

Λίγα τα λόγια για την Ιταλία, μαζευτείτε συντρόφισσες!!!!

Και η Άννα κορόιδο Ιταλία φωνάζει και γελάω... Χμ, άραγε στο Ιταλικό σχολείο που θα πάει του χρόνου τί σκατά θα τους κάνουν την 28η;;;

xa xa!!!! Ακομα γελαω! Μα αυτο ελεγα και γω στη δαναη, μα δεν ειναι γελοια η ιταλια. Μενουν και οι νονοι της εκει βλεπεις...

Αφηστε κατω την αγελάδα μας!!!!!:tongue::tongue::tongue::P:p:p

Εγω σπιτι σημερα, ειχαμε σεξι νάιτ με τον αγγελο χτες, ξερασε δυο φορες, αρκετες για να λερωσει ολα τα κερβατια (την πρωτη ειχαμε με ενα σμπαρο δυο τρυγωνια), 2 κουβερτες, 4 ζευγαρια πιτζαμες (και τις δυο πετυχε και τη δαναη) και φυσικα οτι επιπλο υπηρχε τριγυρω! Μετα απο αυτο δεν τον εστειλα σχολειο, παει και μενα το ρεπουδακι μου!

Χτες το μεσημερι εκανα 1,5 ωρα να γυρισω απο τη δουλεια, το σχολικα με περιμενε 50 λεπτα (ηρθε ο αντρας μου πρωτος τελικα κ πηρε τα παιδια) και γω περασα 6-7 εγκεφαλικα... Μα συγγνωμη ειναι ποιοτητα ζωης αυτο??? Καθε μερα κανω αεροπλανικα για να προλαβω...

Ουφ τα πα!

Σας φιλω γλυκα!

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ!

εμας στο παιδικο δεν κανουν γιορτη για την 28η και 25η.... λενε οτι δεν ειναι ετοιμα τα παιδια... παντως τους μαθανε την ελληνικη σημαια και τον εθνικο υμνο... και φετος πρεπει να τους μιλησαν για το ΟΧΙ........ οτι ηρθαν οι ιταλοι να παρουν την ελλαδα και εμεις τους ειπαμε ΟΧΙ.... ΠΙΣΩ....η ελλαδα ειναι δικη μας....

αχχαχαχχα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Πού περνάει την άδειά της με το παιδί της μια μαμά που δουλεύει;;;

Στο Παίδων Πεντέλης.....

Οοοου γιεσσσς!!!

Γιατί;;;; Γιατί βούτηξε από το καροτσάκι του σούπερ με το κεφάλι στο μάρμαρο!!!! Αστείο ακούγεται αλλά δεν ήταν... Γιατι ανησύχησα και άργησε να κλάψει και λίγο, από το σοκ, κοιμόταν και σε όλη τη διαδρομή...

Και αναρωτιέμαι τώρα που όλα καλά, είναι τυχαίο που συμβαίνουν όλα όταν είμαι εγώ;;;

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...