Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εεεεεε, κυρία Ντου, μήπως να έχω γεννηθεί 5 Μαίου του 77, να μη μπερδεύομαι κιόλας;;;Για το Λητώ δεν έχω πρόβλημα, αλλά υπήρχε τόοοοοοοοτε;;;; :)

Που θα πάμε θεατράκι, πείτε! Το '''σφαγείο'' λένε πολύ καλό, θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε κι έναν Βογιατζή, έχω ακούσει για τον ''διχοτομημένο υποκόμη'' και το ''αμάρτημα της μητρός μου'' και από παλιά το ''λα πουπέ'' και το ''έξι μαθήματα χορού σε έξι εβδομάδες''....Από προτάσεις ουουουου, να φαν κι οι κότες! Στην πράξη κολλάμε!

απο καιρό ηθελα το λα πουπέ δεν νομιζω οτι παιζεται ακόμα, το άλλο με τα μαθηματα χορού παίζεται σίγουρα. Εγώ την Κυριακή εκλεισα να δω το ροτβάιλερ.

Τελικά τον παίζει τον Κυνόδοντα στο Ααβόρα; Πότε θες να δουλέψουμε πάνω στην αποφασιστικότητα μας;;;;Κι όποια άλλη ενδιαφέρεται φυσικά!
επίσης με ενδιαφερει παρα πολυ και νομιζα οτι ειχε σταματησει, πλιζ παρτε με κι εμε, του συζυγου δεν του αρεσουν τα πλακωτίκ
DSC03291small.jpg

Μυρτώ ΑΥΤΗ ηταν η συγκριτικη φωτο για τα καρότσια!!! Ααααχ τι γελιο, πόσο μεγάλωσανε τα ζουζουνια...

Ντου μου να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου να την δεις όπως επιθυμείς!!!!

Μαρινάκι χρόνια πολλά!!!!!!

Πάω να μαγειρέψω!!!!

Μουτς

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα!!!!!:D

χρονια πολλα στο γλυκο μαρινακι και τις μπουκλιτσες της......να ειναι παντα ευτυχησμενη και χαρουμενη!!!!!!

dooooooνα χαιρεστε το σπορακι σας και να το δειτε οπως ονειρευστε!!!!!:D:D

Yioupi και λεγκω να χαιρεστε τις μανουλες σας!!!!!:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ο κυνόδοντας είναι θέατρο ή σινεμά???

είναι ταινία και αρκετά μαύρη...

Ωραία μέσα στη βδομάδα πάμε γιατί οριακά προλαβαίνουμε... ήδη τον κυνόδοντα τον έφαγε η μαρμάγκα με την σκατοαναβλητικότητά μας!

Και για Βογιατζη ψήνομαι... άκουσες ότι είναι καλό;

κι εγώ θέλωωωωω!!!!!! Για Βογιατζή ψήνομαι τρελά! είναι από τους αγαπημένους μου! χτες πήγα και είδα τον Κυνόδοντα -άρα προλαβαίνετε!

Καλά με τις φωτογραφίες έχω λιώσει λέμε! πόσο μεγαλώσανε τα ζουζούνια!!!:)

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά στο τσαχπίνικο Μαρινάκι!

Να είναι πάντα χαρούμενη και να τρελαίνει την υπέροχη μανούλα! Και να παίρνει τέτοιες ωραίες πόζες! Τώρα που το σκέφτομαι, η Μαρίνα δεν έχει αρρωστήσει καθόλου? Μόνο η ντου δεν παραπονιέται για μίξες, βήχες, διαροιούλες κτλ... Πώς τα καταφέρνετε? Πάντα έτσι λοιπόν! Να πίνει το ωραίο γαλατάκι της μαμάς, να την προφυλάσσει!!!!!!!

Χρόνια Πολλά στις βάρβαρες Βαρβάρες!!!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

To Μαρινάκι έγινε κιόλας 2???Να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη! Α, ναι και πρώτη στο χορό και στις μουσικές εκδηλώσεις!

Χρόνια πολλά και στις Βαρβάρες (βάρβαρες πήγα να γράψω :rolleyes:) γιαγιάδες!

Οι φώτο και τα σχόλια καταπληκτικά! Πόπο σε λίγο θα μαζευτεί η δεύτερη γεννιά από δαύτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρε Τζενάκι τι ωράρια είναι αυτά?Είναι επειδή επιλέξατε να δουλεύετε εναλλάξ ωράρια για να κρατάτε το Μητσάκο ε?Πάντως Σαββατιάτικα ειδικά δεν είναι και ό,τι καλυτερο! Με τον άντρα σου προλαβαίνετε να βρεθήτε καθόλου?

mGKop3.png60Jvp3.png

Τώρα που το σκέφτομαι, η Μαρίνα δεν έχει αρρωστήσει καθόλου? Μόνο η ντου δεν παραπονιέται για μίξες, βήχες, διαροιούλες κτλ... Πώς τα καταφέρνετε? Πάντα έτσι λοιπόν! Να πίνει το ωραίο γαλατάκι της μαμάς, να την προφυλάσσει!!!!!!!

χμ.. μία φορά πέρασε λαρυγγίτιδα, τη προλάβαμε νωρίς, σε 2-3 μέρες όλα οκ. Άλλες δύο φορές έχει πάθει λίγο τσιρλιπιπί, και άλλες 2-3 λίγες μύξες και επίσης την περάσαμε μια χαρά...ποτέ δεν έχω δει πυρετό σε αυτό το πιζάκι!

Πρέπει να πήρε τα δικά μου γονίδια, κι εγώ δύσκολα αρρωσταίνω (ποτέ δεν με κόλλησε π.χ.)

Υπάρχει και η πιθανότητα να περασε μερικές ιώσεις στο πόδι, μια χαρά διάθεση είχε πάντως, οπότε δεν κατάλαβε κανείς τίποτα :P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...