Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Με καθησυχάζετε που μου λέτε τέτοια... Πάντως σήμερα το μεσημέρι το σώσε με με το Χαβιέ, κάναμε τα ίδια.... Δε μου έδινε κοτόπουλο γιατί ήταν δικό του, κι εγώ άρχισα να κλαίω, και ξάπλωσα και κάτω και άρχισα να χτυπιέμαι... Είχε μεγάλη επιτυχία!! Η Φίφη, ίσα που δεν έβαλε τα κλάματα...

Αλλά κάθε φορά δεν γίνεται έτσι.... Αν και θα έπρεπε...

Έλεν κανένα νέο από Γιωργάκη;;;

Επίσης αποφασίσαμε ότι δεν βγαίνει χωρίς κοπέλα... Οπότε αν όλα πάνε καλά με την Ελένη, είμαστε στο ψάξιμο... Αν έχετε καμία υπόψιν καλή κοπέλα, εμπιστοσύνης, ευπρόσδεκτη! Όσο μπορούμε να πληρώνουμε, μετά θα τα παίρνουμε μαζί τα παιδιά...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Χα χα, ελενη, επρεπε να ειμαι απο μια μερια να σας βλέπω!!!

ΕΙναι γενικο το κακο μαλλον.... Και η Δαναη χτες ειχε κανα δυο "επισόδια", αφου ημουν ετοιμη να την τραβηξω σε βιντεακι να σας το δειξω να κανουμε κουβεντα του στυλ "-Τα δικα σου ετσι κάνουν?", "-Κρατάει τοση ωρα?", "-Πως ειναι μετα?" κτλ... Εγω παντως δεν σκαω πια... Αμα μου ανεβει πολυ το αιμα στο κεφαλι ριχνω και κανα γαλλικο με τον χαρακτηριστικό γλυκό μου τροπο, ξεσπαθωνω και γω και παει λέγοντας. Συνηθως ομως παραμενω ψυχραιμη και περιμενω να τελειωσει εξηγοντας κτλ κτλ, κασετουλα δλδ χωρις να με αγγιζει ιδιαιτερα. Το πηρα αποφαση φαινεται και δεν τρεφω φρουδες ελπιδες και κλα μετα τα τερριμπλ του, μετα τα τρια, μετα τα τεσσερα. αμα παει δημοτικο κτλ... Εδω εγω 35 πατημενα και βαραω κρισαρες... Ενιγουέι, δεν συγκρινονται παντως με παλιοτερα, εχουν αραιωσει πολυ (της Δαναης, οι δικες μου αστα).

Για πειτε 28η τι θα κανετε?

Ρε Λενάκι αυτα τα πράγματα δεν τα κάνουν χωρίς να αφήσουν ντουκουμένα στην ιστορία!

Εμείς απ'τις 7,30 μέχρι της 8,30 ακουγαμε το νικόλα που ουρλιαζε γιατί δεν ηθελε να φορέσει τίποτα, ούτε πάνα... και καταρχην δεν ήθελε να αποχωριστει την χιλιοκατουρημένη πάνα του. Πότε θα τον στείλω εντελώς ξεβράκωτο στο σχολείο δεν ξέρω!

Ο γιώργος δίνει διάφορες συνεντεύξεις, καλά πάνε αλλά είναι στην πρώτη φάση όλες ακόμα και μάλλον θέλουν να δουνε πως θα πάει η κατάσταση πριν του προτείνουν κάτι. Πάντως δεν πρέπει να γκρινιάζει δεν έχει καν απολυθεί χαχα

Σήμερα εχω ντόμπλερ και θα δω την χοντρουλα μου.

Για 28η υπάρχει μια σκέψη μήπως κατέβουμε Ναύπλιο που θα έχουμε μόνο βενζίνες έξοδα αλλά δεν λέω πολλά γιατι τρία σαββατοκύριακα τουλάχιστον ένας έχει διάρροια.

Θα πιάσει κρύο τις επόμενες μέρες και λέω να καθαρίσω και να στρώσω σήμερα.

Καλημέρα!

Κρισάρες διαβάζω....

Ελένη θα ήθελα να ήμουν από κάπου να σας έβλεπα :lol: :lol:

Κι εμείς μια χαρά τα πάμε...

Ευτυχώς ο Κωστής είναι σε καλή φάση. Η Σοφία όμως....άμα ξεκινήσει -και ξεκινάει αρκετά συχνά- δεν έχει σταματημό. Αν λείπω η κασετούλα είναι "θέλω τη μαμάαααααααααααααα μουουουουουουου" μέχρι τελικής πτώσεως των παππούδων. Αν είμαι παρούσα βρίσκει άλλους λόγους, δεν έχει πρόβλημα :lol:

Σας φιλώ γλυκά!

Υ.Γ. Εμείς ΠΠΣΚ θα πάμε στο Πήλιο!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Λενίτο, μη σας μείνει κανά κουσούρι μόνο και συνεχίσετε τις κρίσεις μεταξύ σας :):)

Εμείς πάμε Κεφαλονιά! το σπίτι δεν έχει θέρμανση, θα πάρουμε αγκαλιά ένα αερόθερμο όμως και μπόλικες κουβέρτες!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερούδια!

Τελειώσανε οι απογραφές (οϊμένα!) και βρίσκομαι σπιτάκι μου (καλό κι αυτό από την άλλη) Μάλλον θα ξαναρχίσουμε μετα τις 14 Νοέμβρη...

Ο θοδωρίκος έχει το πρώτο του ποίημα για την 28η και η αλήθεια είναι ότι το διασκεδάζουμε πολύ. Η καλύτερή του είναι στην τουαλέτα να ουρλιάζει τον ντούτσε. Μάλιστα το σκ είχε και την πρώτη εργασία για το σπίτι χαχα

κι εμείς στην ίδια φάση είμαστε. Ο δε Ντούτσε είναι το αγαπημένο του, ιδίως εκεί που λέει: "τον αφέντη τον μακαρονά!", λέει και το άλλο "Ένα το χελιδόνι" και τα Πολυβόλα σωπάσαν του Λοΐζου (καλό ε; ). Έχει πολύ πλάκα!

Διαφημίσεις

Χελόου!

Η Λήδα πρέπει να πει ένα εξαιρετικό ποίημα:

Τιμή και δόξα αιωνία (όχι αιώνια! )

στη θαρραλέα Ελληνίδα

που έδωσε και τη ζωή της

δώρο ακριβό της, στην πατρίδα!

Καλωσήρθατε στη δεκαετία του εξήντα! Το πρωί θα της μετράω και τον ποδόγυρο μην τυχόν και είναι κανένα εκατοστό πιο πάνω απ'το επιτρεπόμενο!!!!

Σας φιλω, σας αγαπώ, έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά , αλλά πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τη ματαιότητα του πράγματος.

Ωρε μυρτώ μπας και δεν το θυμάσαι καλά; δεν κάνει ρήμα με τίποτα

Εμάς είναι:

Μια σπιθαμή απ'το χώμα αυτό

το άγιο και ιερό δεν δίνω

τη λευτερια μου δεν πουλω

και σκλάβος δεν θα γίνω

ΟΧΙ φωνάζω στον εχθο

κι ορθώνομαι λιοντάρι

τη λευτερια όποιος τολμα

ας έρθει να την πάρει

Δεν ξέρω αλλά εμείς το διασκεδάζουμε πολύ :D

Άντε ρε κουμπαρουλα ξέκλεψε λίγο χρόνο να βρεθούμε...

Μια χαρά το θυμάμαι ρε, το έχουμε πει εκατό φορές!

Πάντως είναι να γελάς και να κλαις....όλα αυτά τα ηρωικά ποιήματα σε περίοδο απόλυτης υποτέλειας! Λιοντάρια φορ δε πουτς.....

χα η δικιά μου αρνείται να μπει στη λογική της αποστήθισης αυτών των ποιημάτων (τα Χριστούγεννα τη κόβω να τα μαθαίνει με τη πρώτη, αν μιλούν για κουραμπιέδες και μελομακάρονα :tongue: ). Κι εγώ ευκαιρία θέλω να τη σκαπουλάρω από αυτή την αγγαρεία.. ας κάνει ό,τι γουστάρ στη γιορτή, έτσι κι αλλιώς είναι κλειστών των θυρών :)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Του Ιάσονα το ποίημα είναι φοβερά πατριωτικό! (όπως όλα βέβαια....) :rolleyes:

Ιδού!

Είμαστε Ελληνόπουλα τόσο δα μικρά

ήρωες θα γίνουμε στα ψηλά βουνά

έτοιμα θα είμαστε αν καμιά φορά

η πατρίδα χρειαστεί τη δική μας την ορμή!

στην αρχή μου έλεγε "μαμά δεν θέλω να γίνω ήρωας στα βουνά:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...