Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΟΥΤΕ ΠΑΜΕ - ΟΥΤΕ ΓΣΕΕ

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΛΑΕ

καλημερα!αν δεν ξεσηκωθουμε απο μονοι μας δεν γινεται τπτ ,για ποια επανασταση και ποιο ξεσηκωμο μιλαμε ?περιμενουμε τις οργανωσεις ?το ΠΑΜΕ τι κανει ?μια απλη διαδηλωση και μετα σηκωνεται κ φευγει ,την αλλη φορα που ο κοσμος ηταν ετοιμος να μπουκαρει στη βουλη αυτοι σηκωθηκαν και φυγαν και ετσι ηρθαν οι κουκουλοφοροι να τα διαλυσουν ολα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!

και ο καλός μου κατέβηκε κέντρο και να πω την αλήθεια τρέμω λιγάκι μην γίνει κανένα χοντρό παντιρντί γιατί έχω ακούσει πολύ χοντρά πράγματα για σήμερα...

αχ μακάρι να πήγαινα και εγώ μαζί...

Kοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Είμαστε σπίτι και θηλάζουμε συνεχώς! Η μικρούλα είναι πολύ ήρεμη και φαγανή, είναι μαύρο παιδί (μοιάζει με τον Κίμωνα).

Η Ευτυχία έχει υποδειγματική συμπεριφορά, δείχνει να έχει χαρεί πάρα πολύ και προσέχει πολύ τη μικρούλα.

Για τσεκάρετε κι αυτό, έχει και εργαστήρια για τα παιδιά (και για μικρές ηλικίες), το οργάνωσε η μαία που ήταν μαζί μου στον τοκετό.

http://www.semma.gr/permalink/3085.html

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Λοιπόν χρειάζομαι επειγόντως επανάληψη της συζήτησης για τις κρισάρες των παιδιών... Μου φαίνεται χρειάζομαι να μιλήσω με κάποιον ειδικό...

Οχι χρυσό μου, διακοπές χρειάζεστε, διακοπες και να χαλαρωσετε. Και τα δυο μαζι τα πιανει, ή καποιος εχει πιο έντονες?

Εγω εφυγα 5θημερακι, περασα σουπερ, εφαγα, ηπια, κοιμηθηκα, ξενυχτησα (ας ειναι καλα η πεθερουλα!), εκανα εκδρομουλες και να 'μαι πισω...

Για να δουμε για ποσο θα κρατησουν οι μπαταρίες!

Λεγκω, πως ειστε?

Μυρτω????????

Καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Τι κανετε?

Κρισεις διαβαζω .... ειμαστε πολλοι τελικα .... μα τι εχουν παθει ολα τους μου λετε οεο?

Αφροδιτη 5ημερακι ε ? Κ εμεις αν ειμαστε καλα λεμε να φυγουμε αυτη την Τεταρτη κ να γυρισουμε Κυριακη να ξελαμπικαρουμε λιγο ...

Διαφημίσεις

Αχχχ.

Ναι ίσως διακοπές χρειαζόμαστε... Αλλά και αυτό δεν είναι κατάσταση...

Ο Αλέκος...΄Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν στα 4 είναι φυσιολογικό να κάνει τέτοιες κρίσεις... Που δεν είχε κάνει ποτέ... και αν το αντιμετωπίζουμε σωστά... καλά όχι πάντα... Έγιναν και μερικές φορές που κάναμε τα ίδια...

Τεσπά, θα δείξει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γεια σας κοριτσάκια...

Σοφάκι μου πολλά φιλάκια σε σένα, στο πλάσμα σου το καινούργιο και σε όλα τα παιδάκια σου που είναι τόσο υπέροχα και σε βοηθάνε! Ανυπομωνώ να δω το νέο φατσόνι.

Αφρο μου τέλεια η απόδραση! Άντε και στις επόμενες :-)

Λενιώ νομίζω ότι οι κρίσεις δεν περνάνε ποτε... εγώ νοιώθω ότι τα παιδιά μου κάνουν ένα βήμα μπρος και δεκαπέντε πίσω κάθε φορά:rolleyes:

Υπάρχει ένα κομικ "τρελαμαίνες γυναίκες" μιας αργεντίνας που σε κάποια φάση λέει για ποιους λόγους δεν πρέπει να διαβάζετε τα παιδιά σας

Επειδή του φέρεσαι απαίσια: "Πως 37; Παιδί μου είσαι ηλίθιο;"

Επειδή υποφέρεις αφάνταστα βλέποντας τι μπουφος είναι: "Δεν μπορεί να είναι δικό μου παιδι!"

Επειδή τη βρίσκει να σε κάνει έξω φρενών: "Πολύ ωραία, οπότε αν μια λέξη τονίζεται στην προπαραλήγουσα είναι...;" "Μακρουλή"

Επειδή πάνω στα νεύρα σου είσαι ικανή για όλα: "Ζωον! Ζωον σαν τον πατέρα σου και χειρότερα!..."

Επειδή το αγαπάς!!!

:lol::lol::lol::lol: Όπως καταλαβαίνεται δεν είμαι υπόδειγμα μητέρας... νοιώθω συχνά ταύτιση με τα παραπάνω χαχαχα... και ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει το σχολείο!

Ο θοδωρίκος έχει το πρώτο του ποίημα για την 28η και η αλήθεια είναι ότι το διασκεδάζουμε πολύ. Η καλύτερή του είναι στην τουαλέτα να ουρλιάζει τον ντούτσε. Μάλιστα το σκ είχε και την πρώτη εργασία για το σπίτι χαχα

Εγώ είμαι εδώ και μια βδομάδα εντελώς κουτση και χειροτερεύω. Με έχει πιάσει το αριστερό ισχίο που απ'οτι διάβασα είναι συνηθισμένο. Είμαι σαν γρια δυσκολεύομαι να κάτσω, δυσκολεύομαι να σηκωθώ, δυσκολεύομαι να περπατήσω, δυσκολεύομαι να κοιμηθώ και να γυρίσω πλευρο:tongue:

Άστα να πάνε έλεν...

Έτσι και χειρότερα... Σήμερα πήρα άδεια γιατί η μαμά μου είναι άρρωστη και έκατσα σπίτι με Φίφη, και πήρα τον Άλεκ από σχολείο και όλα είναι πολύ καλύτερα...

Πρέπει ίσως να επαναπροσδιορίσουμε...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλησπέρα λουλουδάκια μου! λεγκ ευτυχώς που υπάρχεις και μου φτιάχνεις την ημέρα..

Πωπω κρισάρες, και εμείς τις περνάμε! Η Άννα κάθε μέρα χτυπάει μια 60λεπτη μίρλα τουλαχιστον... Και η δική μου η ψυχολογία δεν βοηθάει γμτ... ουφ

Δεν οργανώνουμε καμιά συνάντηση να κάνουμε λίγο ψυχοθεραπεία;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αχ, αυτές οι κρίσεις..... ευτυχώς ο Γιάννης πάει να συνέλθει από τις κρισάρες... όχι ότι δεν έχει ακόμα, αλλά λίγο πιο ελεχγόμενες. Ο Μάνος είναι τώρα που δίνει ρέστα! Και μάλιστα στριγκλίζει με όλη του τη δύναμη..... αναρωτιέμαι πως δεν μας έχουν μαζέψει ακόμα υπογραφές οι γείτονες να μας διώξουν!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...