Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Έλα να πέφτουν τα στοιχήματα! Εγώ λέω θα είναι άλλη απόχρωση άλλωστε οι δυάδες κλείσανε:tongue:

Ο νικόλας μια χαρά είναι ίσα για να χάσουμε την κυριακή... έναν εμετό και δυο διάροιες έκανε μόνο. Αλλά αυτό πάλι με τον εμετό δεν το κατάλαβα γιατί το έκανε... πάντως όπως έκλεισε το στόμα του όταν πήρε άνασα εκοψε μια δαγκωνια στο γιώργο που του έχει τουμπανιάσει το δάχτυλο του καψερου.

Ροζι σε είδα στον ύπνο μου ότι ανακοίνωσες ότι είσαι πάλι έγκυος και ήταν αγοράκι και η αλήθεια είναι ότι τρομοκρατήθηκα χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Σοφακι να σας ζησει η υπερ-κορακλα να την χαιρεστε! Γερη κ καλοτυχη να ειναι! Αντε περιμενουμε να μπεις να μαθουμε λεπτομερειες! 4100 ο Νικολας ηταηνε 26 ημερων :)!

Αρχισανε οι ιωσεις ε? παναγια μου τι εχει να κουβαλησει ο Μητσος παλι! Παρεπιπτοντως σημερα ντυθηκε απο μονος του σαν κρεμμυδι φωναζε πουντιαζομαι πουντιαζομαι ( καινουρια λεξη) κ εφυγε χαρουμενος να παει σχολειο γιατι ηθελε να πει στις ασκαλες του που πηγε σινεμα χτες με τον μπαμπα του κ ειδε τα στρουμφακια. Απο ολα τα στρουμφ του αρεσε η στρουμφιτα , τωρα αυτο πως να το παρω καλα η ασχημα οεο?

Ασε μας βρε Λεγκω μιση μεριδα ανθρωπος κ παραπονιεσαι για τα κιλα ... Περαστικα στο Νικολακι πακετο τραβαει το καημενο κ εχεις μαζι. Φιλια πολλα πολλα!

Ελικοπτερο ποιο ελικοπτερο για πειτε για πειτε? Εγω σας το λεω λεφτα για εισιτηρια εν εχω αν θελετε με βαζετε μαζι με τις βαλιτσες

Καλημέρα και καλη εβδομάδα !!!

Να την χαιρομαστε την μπεμπονίτα μας , μιλησα με το Σοφουκι χτες , ολα καλα . Α λε Μυρτω δικιο εχεις ολο χαζά ρωταγα , δεν εμαθα πως πηγαν τα στατιστικά !!!

Λεγκουλι ολα καλα σημερα ? Μου πιαστηκε η ψυχη λε παιδι μου , τι να πω , ειστε πολυ αξιοι !!!

Ροζι σε είδα στον ύπνο μου ότι ανακοίνωσες ότι είσαι πάλι έγκυος και ήταν αγοράκι και η αλήθεια είναι ότι τρομοκρατήθηκα χαχαχα

:lol: :lol:

Καλά, εννοείιται ότι θα είναι αγόρι!!!!!Δεν πρόκειται όμως να υπάρξει 4ο!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Να ψελίσω μια καλησπέρα απ'το σπίτι της γαστρεντερίτιδας... μας έχει γονατίσει, απίστευτος συγχρονισμος, τέσσερα στα τέσσερα και το χειρότερο είναι ότι ο σοζω είναι καλύτερα απ'ολους ενώ εγώ κι ο γιώργος χειρότερα!

Και αυτό που μου στοιχίζει περισσότερο είναι οτι αύριο δεν τον κόβω τον γιώργο να μπορεί να κατέβει στην απεργια... στόχος η πέμπτη, έναν ρημαδοαντιπρόσωπο να τον στείλω τουλάχιστον. Για μένα δεν το συζήτάω πως νοιώθω που θα τα βλέπω απ'την τηλεόραση, ας όψεται η χοντρούλα μου που είναι καθοδόν.

Μίλησα με το σοφούκι που είναι τρελά ευτυχισμένο και είναι έναν υπέροχο τοκετό... και... νταράν νταράαααααααααααααν η κούκλα της είναι μαύρη... με μία ξανθιά τουφα:cool:

Λέγκω και εγώ θα στείλω αντιπρόσωπο την Πέμπτη γιατι αύριο πρέπει να με πάει για nst στο Έλενα...χαμός θα γίνει μακάρι να μπορούσα και εγώ να πάω...

μίλησα και εγώ πριν με Σοφούκα...όλα τέλεια, αχ πλησιάζει η σειρά μας....

Καλημερα καλημερα τι κανετε?

Περαστικα στην Λεγκωοικογενεια κ υπομονη σε οσους πρπ να μετακινηθουν σημερα.

Εγω κλασικα σπιτι με τον μικρουλη αρρωστουλη κολλησε μαλλον απο Μητσακο ειναι μπουκωμενος κ βραχνιασμενος απο χτες σημερα λιγο καλυτερα αλλα εχω να κοιμηθω απο την Πεμπτη 15 σπαστα ...

Ο αντρας μου απεργει σημερα κ αυριο, τωρα ειναι στην πορεια για να δουμε τι θα γινει ...

Aχ πως σε καταλαβαινω Τζενακι, καθε μερα κοιμαμι(που λεει ο λογος δηλ) 4 το πρωι....που θα παει αυτο δεν ξερω δεν αντεχω αυτες τις μερες... κι εμενα μπουκωμενος ο μπεμπης..,.καλα απο μυξουλα ξερω ολο το χειμωνα ετσι θα παει αν αρχισει δεν τελειωνει!

Τουλαχιστον ας γλιτωσουμε τιποτα διαρροιες και πυρετους και μια χαρα να λες!

κουραγιο!

Κι ο Βαγγ στην πορεια αν και ιδ υπαλλ και δυσκολευτηκε με τη δουλεια.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Μια καλησπέρα κι από μένα στα πανέμορφα κορίτσια και στα ετοιμόγεννα-πανέμορφα κορίτσια!!!

Λεγκουΐν περαστικά σε σένα και στην οικογένεια!

Καλά σήμερα η Αθήνα έπηξε από τον κόσμο. Τόσος λαός έχει να κατέβει από το 2001....

αλλά τελικά η επανάσταση δεν έγινε...

Ποια επανάσταση.... έχουμε να φάμε σκ@το φέτος... Ας μην τα σκέφτομαι!! Δυστυχώς όλοι θα την πληρώσουμε την νύφη και ποιο σύντομα αυτοί που δεν λέγονται στην τηλεόραση! Οι γνωστοί αφανής ήρωες ανεργοι, ή ιδιωτικοί υπάλληλοι που δουλεύουν 8ωρο και δηλώνονται 4ωροί ή καθόλου, που έχουν να πληρωθούν κάτι μήνες κτλ κτλ κτλ....

Τέλος πάντων, ελπίζω τουλάχιστον κάπου να βγει όλο αυτό να τελειώνουμε τον κατήφορο μπας και ελπίσουμε σε άνοδο μετά, αλλά ποιος βγάινει τον ανήφορο δεν ξέρω...:rolleyes:

Καληνύχτα!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Κορίτσια η επανάσταση δεν γίνεται με αυτές τις διαδηλώσεις... Αν δεν οργανωθούμε μικρές ομάδες, δεν γίνεται τίποτα.... Λόμπιινγκ ο καθένας όπου μπορεί, μπαs και αλλάξουμε κανένα μυαλό....

Μόλις γύρισα από την πλατεία που πήγα για ένα ποτό με κάτι φίλες

μου και μας κέρασαν ένα σωρό! Τι ωραία καιρό είχα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα

Απεργώ και ετοιμάζομαι να κατέβω

Εγώ πιστεύω ότι η επανάσταση γίνεται με όλα τα μέσα δλδ και διαδηλώσεις και Ίντερνετ και λόμπινγκ και αντίσταση σε μικρό και μεγάλο βεληνεκές...

Νομίζω ότι έχουμε κάνει πολλά βήματα "αφύπνισης" απο πέρσι... Το επόμενο 6μηνο θα είναι καθοριστικό νομίζω για τι μέλλον μας. Αυτά.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...