Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Θα συμφωνήσω πολύ με την @rainbow_2024 γιατί έζησα το ίδιο...ήμουν σε ένα γιατρό που δεν ηταν πολυ θετικός με την υστεροσκοπηση...κάναμε 5 εμβρυομεταφορες όλες αρνητικές...άλλαξα γιατρο και με έβαλε αμέσως για υστεροσκοπηση και μικροβιωμα...βρήκαμε χρόνια ενδομητριτιδα  χωρίς να έχω καμία απολύτως άλλη ένδειξη...στην επόμενη μεταφορά έμεινα εγκυος...

Τσ λεφτά είναι όντως πολλά...δε σου λέω εγώ τιμή γιατί εδώ κρητη από ότι βλέπω είναι πολύ οιο ακριβά.. καλύτερα να σου πουν τα κορίτσια που είναι Αθήνα....αλλά τα εμβρυακια σου είναι πολύτιμα!!καλύτερα να τα τσεκάρετε όλα πρώτα και προχωράτε μετά!🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γέννησε η Σοφούκα μας σήμερα το πρωί!

4100 η μπέμπα!! Να της ζήσει! :)

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! Αυτή δεν είναι απλή μπέμπα... 4100; :D Και σάββατο κιόλας... εξαιρετικά! Η σοφία είναι το πρωτο άτομο που γνωρίζω που κάνει προγραμματισμένες γέννες αλλά τις προγραμματίζει με τον εαυτό της. Να χαιρομαστε λοιπόν το νέο μέλος!

Τάτι ο φίλος μου ο γιάννης που είναι γιατρός και δουλεύει τρελές ώρες με μπλοκάκι απο 800 που έπαιρνε του κάνανε μείωσει στα 600... καλή φάση;

Ο νικολάκος με γαστρεντερίτιδα αλλά λάιτ απ'οτι φαίνεται. Το βράδυ βέβαια που εγώ είχα πάει αμέριμνη σε ένα πάρτυ, έκανε εμετό στον ύπνο του τρέχει ο γιωργάκος τον σηκώνει και πάει να κάνει ξανα εμετό και έμεινε, μελάνιασε, δεν μπορούσε να ανασάνει, δεν μπορουσε να κάνει τίποτα, του κατέβασε την γλώσσα ο γιωργος και ανασανε κατευθείαν και συνήλθε. Τα έπαιξε ο καημένος ο γιωργάκος, έφριξα κι εγώ που δεν ήμουνα. Το βράδυ που τον είχα μαζί μου ήταν ανήσυχος αλλά δεν ξαναέκανε εμετο μόνο κάποιες ελαφρές διάροιες. Μάλλον ξόφαλτσα την περνάει.

Καλωσήρθε η μικρούλα!!!! Τί μικρούλα δηλαδή, αυτή βγήκε έτοιμη για το νηπιαγωγείο, 4100, φτου φτου το κορίτσι! Σοφούκα να τη χαίρεστε και να δώσει απέραντη χαρά στην οικογένειά σας!!!

Δεν ξέρω γιατί, αλλά ήμουνα σίγουρη ότι γέννησε σήμερα και μπήκα για να ευχηθώ. Φαίνεται οι ορμόνες μου ακόμα δουλεύουν και ταυτίστηκα... ;)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Καλώς την τροφαντούλα! Να είναι πάντα ευτυχισμένη και να την χαίρονται τα αδέρφια της! Σοφούκα μου! Πάντα ευτυχισμένοι! Τρομερό συναίσθημα για 5 η φορά υποθέτω το ίδιο δυνατό! Ελπίζω να ήταν εύκολη η γέννα! λέμε τώρα...

Περαστικά δύο Νικολάκη και στο γιωργάκη... Εεε δεν ήταν και λίγο...

Μα ποια φυγή Τάτι; Τους λιντσάρανε και δεν πήραμε χαμπάρι...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ποιο ελικόπτερο; τι έγινε;

Κι εγώ θέλω να μάθω λεπτομέριες απ'τη γέννα... πρόλαβε άραγε να φτάσει νοσοκομείο ή γέννησε στο αμάξι;

Τι θα κάνω τον θοδωρή; Αυτές τις μέρες που βρέχει και περνάμε σπίτι τα απογεύματα μας έχει γονατίσει... δεν μπορεί να χαλαρώσει ούτε λεπτό, συνέχεια τρέχει πάνω κάτω ουρλιάζοντας και κάνοντας βλακείες. Πως θα περάσει ο χειμώνας;;;

Και επίσης τι θα κάνω που έχω πάθει παροξυσμό και τρώω ασταμάτητα; Το τελευταίο διάστημα έχω παχύνει τρελά και έχω δύο μήνες ακόμα... χμμ μάλλον θα ξεπεράσω κάθε άλλη φορά, κρίμα γιατί τα πήγαινα πολύ καλά:cool:

Διαφημίσεις

Καλωσήρθε το Σοφουκομικράκι!!!!Άραγε είναι μαύρο ή πράσινο;;; Δεν το'μαθε καμία;;; Τςςςςςςς, σιγά την πληροφόρηση!!!!

Κουμπάρα 2, τι θα ξεπεράσεις, δεν το βλέπω, είσαι πολύ πιο διακριτική γκαστρωμένη αυτή τη φορά...

Τατάκι, ποιό ελικόπτερο καλή μου, για να πάρουν ελικόπτερο πρέπει να τρομάξουν....να τρομάξουν από τι;;;;;;

Καλή σας νύχτα κοριτσούδια!!!

A, τέλεια!!!! Σοφουκα να την χαιρεστε, και να χαιρεται και αυτη (που σιγουρα θα χαρει οταν συνειδητοποιησει οτι εχει τετοια οικογενεια)! Συγχαρήτηρια κοριτσαρα!

Λεγκιδι, τι πακετο με τον εμετο.... Μα με πιάνει συγκρυο....

Οσο για το φαι, ασε μας ρε! Ποσα θα παρεις ακόμα? ΑΝτε και παρεις μετα εχεις τοσο τρεξιμο που παλι θα κοκκαλιάσεις!

Μαλλον το ελικόπτερο που θα φυγουμε εμεις εννοει....

Αχ, ωραια ηταν το ΣΚ...

καλημερα!

δεν μπηκα χθες καθολου και εχασα τα σπουδαια νεα!

Σοφουκα να την χαιρεστε! γερη και δυνατη να ειναι! περιμενουμε με αγωνια να δουμε αν πεσαμε μεσα στα στατιστικα!!!!

περαστικα και στον νικολακο...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...