Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα ντε!! Παίρνουν έτσι μια απόφαση και την αναοινώνουνέτσι απλά. Κάποιος που δεν έχει να πληρώσει θα το χωνέψει το παιδί?

Ρε Ρόζι αυτό προσπαθώ να καταλάβω απ'το πρωι. Αμα δεν έχεις να πληρώσεις λέει σου έρχεται στην εφορία... Και δηλαδή όταν θα σου ρθει η φορολογική δήλωση θα έχεις;

Δηλαδή θα πληρώσω για φτ 1200 απ'τα οποία δεν καλύπτει τίποτα η ασφάλεια μου ενώ μέχρι τώρα θα πλήρωνα μόνο αν επέλεγα καλύτερο δωμάτιο. Άρα δεν μιλάμε για δημόσια δωρεαν υγεία, οι τιμές πλέον είναι πάνω κάτω όσο και στα ιδιωτικά.

Κάτσε να δεις που σε λίγο καιρό θα βγει φιρμάνι και για τα υπόλοιπα νοσοκομεία, θα κάνει νοσηλεία το παιδι σου και θα πρέπει να κάνεις πιάτσα στη συγγρου:evil:

Και εντάξει, να πεις ότι δεν πληρώνεις ασφάλεια πάει και έρχεται! Αλλά δίνουμε ένα σκασμό λεφτά στα κ@λοταμεια!!!!! Έλεος δηλαδή!! Σε λίγο θα αρχίσουν εκτός τα νοσήλεια και τα εμβόλια και οι επισκέψεις και τα φάρμακα κτλ κτλ... Και μετά σου λέει κάνε παιδιά! 1 θα κάνει ο κάθε Έλληνας σαν τους Κινέζους!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Εννοεί ότι την πληρώνουμε την παλιοασφάλεια τόσα λεφτά και δεν έχουμε καμία παροχή..... Σε λίγο θα κάνουμε παιδιά και θα τους πληρώνουμε χαράτσι... Για να κάνεις σημαίνει ότι έχεις...

Για φτύσιμο είναι...

Λοιπόν ή θα παμε να φύγουμε από αυτήν την κωλοχώρα ή τουλάχιστον πάμε για κανένα ξύδι αύριο!

Άντε ξεσηκωθείτε! Δεν έχει ούτε ταξί εεε? Θα έρθω να σας πάρω εγώ... Αλλά πώς θα γυρίσουμε εεε? Καλά θέλετε Σάββατο? Εκτός αν οδηγήσει καμία γλαστρούλα... Που δεν οδηγούν... ώχου δεν μπορώ να ανησυχήσω και γι αυτό!

Λοιπόν αύριο η Ελένη κάνει εξωσωματική! Σταυρώστε τα δάχτυλά σας να πάνε όλα καλά!!!!!!!

Άντε πάω να την πέσω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα με τις καλύτερες ευχές μου για την Ελένη! Σε εννιά μήνες απο τώρα να έχει ένα τρομερό μπεμπονάκι αγκαλίτσα

Εγώ μπορώ άνετα να ρεπάρω σήμερα, ο γιωργάκης με έχει φάει να βγω βόλτα αλλά δεν μπορώ να μετακινηθώ γιαυτό κάνω την πάπια...

Σοφάκι πως πάνε τα παιδιά; Είναι καλύτερα; Ελπίζω να μην κολλήσει κανένας άλλος;

Ντουντούκα εντάξει με την ουρολοίμωξη;

Kαλημέρα!

Οι ασθενείς πάνε καλύτερα, έχω κολλήσει στο ψυγείο αναλυτικές οδηγίες τι παίρνει το κάθε παιδί και πότε, ελπίζω αν γεννήσω να μην τα κάνουνε σαλάτα με τα φάρμακα!

Ελένη καλή επιτυχία στην Ελένη!

Τα παιδιά είναι ήδη τεκμήριο! Εμείς μέχρι πέρυσι είχαμε επιστροφή, από του χρόνου, με κάθε παιδί αυξάνεται τρομερά το ποσόν που θα δίνουμε στην εφορία! Απ' ό,τι υπολογίζω θα έχουμε μια επιβάρυνση γύρω στα 2.500-3.000 ευρώ!

Όπως καταλαβαίνετε, είμαι ακόμα εδώ!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

η ουρολοίμωξη πέρασε σχεδόν, αλλά επειδή ένιωσα πόνο στο νεφρό, δεν τη γλύτωσα την αντιβίωση. Μετά έχει πάλι καλλιέργεια και βλέπουμε. Δεν μπορώ να πω ότι ταλαιπωρήθηκα από την ουρολοίμωξη, αλλά το καλό που μου θέλω, να μη τη ξαναπάθω :P

Διάβασα στα γρήγορα, καλη επιτυχία στην εξωσωματική, τι καινούριο φρούτο είναι πάλι αυτό με τις τιμές της γέννας στα δημόσια νοσοκομεία?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα καλημέρα! Τι κανετε κοπελιες?

Λενιω ξυδια ε? Μακαρι να μπορουσα να ερθω ρε γμτ δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πολυ θελω να βγω αλλα τι να κανω ειναι πολυ μωρο ακομα ο Νικολας. Βρε Λεγκω, βρε τρελοκομειο βγες τωρα που μπορεις μην εισαι χαζη τετοιες ευκαιρειες μην τις αφηνεις να πανε χαμενες. Σε λιγο καιρο θα κοβεις βολτες με την μπεμπονιτα αξεσουαρ εκμεταλευσουτο λεμεεε.

Καλη επιτυχια κ για την Ελενη μακαρι να πανε ολα καλα! Της στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια.

Χτες καναμε μουστοκουλουρα με Μητσο αλλα τα καψαμε γιατι την ωρα που ηταν να τα βγαλουμε τον επιασε χ@σιμ@ κ με φωναξε να παω να τον σκουπισω πιασαμε την κουβεντα κ γινανε καρβουνοοο. Δεν πειραζει αλλη φορα.

Σοφακι ολα ετοιμα ε? Αντε γεννα αυριο που ειναι Σαββατο να μην τρεχει κ ο αντρας σου απο την δουλεια. Απο Δευτερα δεν λεει θα εχει ενα σωρο απεργιες. Που γεννας αληθεια?Γιατι εχουν κ οι γιατροι του ΙΚΑ λεει απεργιες.

Καλα με τα κερατιατικα των νοσοκομειων τα εχω παρει πολυ . Μας περνουν ενα σκασμο λεφτα καθε μηνα κ οταν χρειαζομαστε κατι να πληρωνουμε κ απο πανω. Ας μας δωσουν τοτε το δικαιωμα επιλογης να επιλεγουμε ολοι ιδιωτικες ασφαλειες με τοσα που κρατανε καθε μηνα ΙΚΑ κλπ με τις ιδιωτικες με τοσα χρηματα θα μας τα ειχαν ολα καλυμενα κ χωρις ταλαιπωρια να περιμενεις με τις ωρες σε ουρες να παρεις σειρα κλπ κλπ.

Αθηνα ν α χαιρεσαι τον Βαγγο! Τουμπανο ο Αλεξ ε?

Διαφημίσεις

κοριτσια εχετε ενημερωθει για την εκδηλωση του πανελλαδικου ταυτοχρονου θηλασμου?

νομιζω οτι επιβαλλεται να συμμετεχουμε...

δειτε εδω

http://www.facebook.com/groups/ethelontesGSB/?notif_t=group_activity

και

http://www.parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=151

tqj2p3.png vvtJp3.png

Γιατί βρε πάει κι έρχεται αν δεν έχεις ασφάλεια; Για να μην έχεις ασφάλεια πάει να πει ότι δεν έχεις δουλεια άρα δεν έχεις λεφτα

Mε παρεξήγησες βρε! Το ιδανικό θα ήταν εμείς που δουλεύουμε να έχουμε τις κρατήσεις όχι μόνο για τον εαυτό μας αλλά και για τους άνεργους που δεν έχουν ασφάλεια, και τελικά δεν αρκούν τάχα οι κρατήσεις ούτε για μας τους ίδιους!! Υπήρξε φάση που στο όνομά μου στο ΙΚΑ έμπαιναν περίπου 500! Είναι δυνατόν μετά να μην έχουν να μου πληρώσουν μια γέννα σε δημόσιο νοσοκομείο? Έλεος δηλαδή! Τότε τι τα πληρώνω? Για να τζογάρουν τα ταμεία στις πλάτες μου?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέρα...

Ελπίζω να καταφέρω να κατέβω στις 18 στο Σύνταγμα ...

Όσο για τα νέα νοσηλια, συνηδειτοποίησα για άλλη μια φορά πόσο χαμένοι είμαστε απο χέρι... Θέλετε να ξέρετε γιατί άρχισαν να τις χρεώνουν; Γιατί τα ιδιωτικά φέτος βγαίνουν ζημιωμένα επειδή ο κόσμος παει στα δημόσια.. Οι ιδιώτες παραπονιούνται ότι έχουν ρίξει τις αμοιβές τους για να βγαίνει το πακέτο του ιδιωτικού. Οπότε χρεωνοντας και τα δημόσια βγαίνει μία η άλλη με το ιδιωτικό και έτσι θα επιστρέψει ο κόσμος στα ιδιωτικά. Να στηρίξουμε τον καυμένο τον Βγενόπουλο και λοιπούς κυρίες και κύριοι...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Α και για να διευκρινίσω κάτι, δεν πληρώνεις στα 1200 την ιατρική πράξη αλλά το κόστος της ιατρικής πράξης (χειρουργείο, εργαλεία, υλικά, φάρμακα κλπ)

Οι γιατροί έχουν τον μισθό τους ως αμοιβή.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...