Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Kαλέ, θα μου εξηγήσετε επιτέλους τι παίζει με το μαυράκι;:confused::tongue:

Ελένη σε νιώθω! Κι εγώ είμαι πολύ τσιτωμένη (και για τους λόγους που είσαι εσύ και για άλλους) και έχω τσιτώσει και τη μικρή που παίζει μποξ με τον τράχηλό μου γμτ! Πού να βγει αυτό το παιδί, με τόση αδρεναλίνη που το έχω γεμίσει αυτές τις μέρες σκιάχτηκε! Ουφ!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουκου! Ξέρει κάποια να μου πει τί θα γίνει με το ενιαίο μισθολόγιο;

Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις?

Σήμερα έκανα nst, 2460 η κούκλα μας, όλα καλά.

Το εγκεφαλικό μου ήρθε από αλλού όμως! Αυξήθηκαν τα νοσήλια στα δημόσια νοσοκομεία κατακόρυφα προς τα πάνω και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι! Για τρίκλινο σε δημόσιο πληρώνεις πλέον τουλάχιστον 1500 μίνιμουμ! Για μονοκλινα/δίκλινα οι τιμές πλέον είναι συγκρίσιμα με ιδιωτικά. Τατιάνα το μάθατε? Διαβάστε και εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=101804

Θα πάω να βάλω φωτιά το μέρος που εργάζομαι μου φαίνεται! :evil::evil:

Σουπερ η μπεμπονίτα Ευγενία!

Σοφία, δεν νομιζω οτι εννοει τετοιο βραζιλιανο....Κατι τετοιο φανταζομαι, αλλα στο αρσενικό του! http://z.pstatic.gr/bp/4611686018431761454.jpg

Τι γίνεται όταν ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι γύρω στα τέσσερα κλειδαμπαρώνονται στο μπάνιο και τσιτσιδώνονται και την ώρα που κάνεις διαπραγματευσεις για να βγουν άλλα δύο κοντά καθάρματα βγαίνουν ξεβράκωτα απ'την κεντρική πόρτα για να πάνε περιπατο μεσα στο κρύο και το αγιάζει;:tongue: χαχαχαχα

ασε σου εχω και συνεχεια...

Βγαζουν και τα δυο τα ρουχα, ξαπλωνει η Δαναη κατω και λει στον Αγγελο, ελα και ξαπλωσε απαλα πάνω μου (το απαλα το τονισε πολλες φορες)-καγκελο η μαμα. Καποια στιγμη που αποφασισα να επέμβω, την ρωτάω: γιατι δαναη θες να το κανετε αυτο και μου λέει "εγω ειμαι η μαμα και ο αγγελος ο μπαμπας και εχω μεγαλη κοιλιτσα γιατι θα εχει μωρακι μεσα". Το μονο που μου ηρθε να της πω ειναι οτι αυτα δεν τα κανεις με τον αδερφο σου, τα κανεις με τον αντρα σου. Πειτε μου σας παρακαλω τι να κανω, πως να αντιδρασω?

Αναστασια,θα πας για τετατρο? Ή μηπως να στειλουμε και σε σενα κανα βραζιλιανο? Αλλα θες κατι πιο ρομαντικο, θαρρω... Εναν γάλλο ισως?

Λενιτο, μολις γυρισει ο Χαβιε παμε για ξυδια, τελειωσε!

Η Ελίζα που ειναι ρε παιδια?

Όπα μισο γιατί θα πάθω... Ευγενία τι τιμές δηλαδή υπάρχουν πλέον στο έλενα με ασφάλεια τεβε ή ικα (είναι ίδια νομίζω στα δύο ταμεία αν δεν κάνω λάθως);;; Μου το ανέφερε η αδελφη του γιώργου αλλά φαντάστικα ότι ισχύει για τα μονόκλινα και οτι τα δίκλινα καλιπτονται απο το ταμείο... όχι;

Σοφάκι δεν ξεκινάς τρελό ποδαρόδρομο όπως την άλλη φορά;

Αφρο νομίζω ότι ήταν σωστή η απάντηση σου... πάντως κι ο θοδωρής περνάει τη φάση απ'το καλοκαίρι... στην παραλία ένα 7χρονο κοριτσάκι γδύθηκε και έτρεχε χαρούμενο και άρχισε ο μικρός μου σαρδανάπαλος να την κυνηγάει και να πετάει περιχαρης τα ρουχα του:rolleyes: Ααα και τη Λύδα είχε τσακίσει στο χέρι και την προέτρεπε να του βάλει κι εκείνη... αλλά τη να λέμε το Λυδάκι βράχος ηθικής χαχαχα

Επισης σας έχω αίνιγμα... τι μπορεί να βρει κανείς στο βάζο με τη ζάχαρη;;; Να το πάρει το ποτάμι; Ένα ζάρι, ένα κέρμα και ένα παξιμάδι...

Λενάκο έφτασες δουλεια; Και αύριο δεν έχει ούτε ταξί...

Εχω τρεις μεγάλες σακουλες σκουπίδια στην αυλη και μετράω τις μέρες πότε θα μας επισκεφτει ο πρώτος μπατζανάκης του βάγγου!!!

Ο γιωργος καλά πήγε στη συνέντευξη αλλά δεν υπάρχει ελπίδα γιατί ή που θα πάρουν έγκριση και θα συγχωνευτουν όπου θα γίνουν άπειρες απολύσεις ή που δεν θα συγχωνευτούν και δεν θα την παλέψουν οικονομικά άρα θα γίνουν πάλι πολλες απολύσεις... Βασικά τέτοια εποχη μονο απολύσεις γίνονται παντού...

Καλημέρα!

Ευγενία :shock: πλάααακα κάνεις;!!!Χριστέ μου...αυτό ισχύει σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία;

Γιατί εδώ υπάρχει ιδιωτική κλινική που κάνει φυσιολογικό τοκετό με 800 ευρώ.Άντε 1000, σε δίκλινο.

Ε δεν είμαστε καλά.......

Η αφρικάνα γλυκό δεν είναι;

Αφροδίτη χμμμ νομίζω καλά το χειρίστηκες.

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

αντε καλε ενα τραγουδακι ειπα να βαλω και με φαγατε ολες... :P

καλα μενω αναυδη με τα νοσηλεια στα νοσοκομεια.... κι αυτοι που δεν εχουν ρε κοριτσια τι θα κανουν.. θα γεννανε στο σπιτι??? μαλλον......

και μετα μου λετε για τεταρτο... ασε δεν ειναι καιροι για τετοια... εδω με τρια και ζοριζομαστε..... ασε που τα νευρα μου τα εχουν παιξει.....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

αντε καλε ενα τραγουδακι ειπα να βαλω και με φαγατε ολες... :P

καλα μενω αναυδη με τα νοσηλεια στα νοσοκομεια.... κι αυτοι που δεν εχουν ρε κοριτσια τι θα κανουν.. θα γεννανε στο σπιτι??? μαλλον......

και μετα μου λετε για τεταρτο... ασε δεν ειναι καιροι για τετοια... εδω με τρια και ζοριζομαστε..... ασε που τα νευρα μου τα εχουν παιξει.....

Άμα κάνεις άλλο ένα πακετάκι διδύμων και πας κατευθείαν στο 5ο, στο μητέρα γεννάς δωρεάν!:tongue:

Σιγά μην αρχίσω ποδαρόδρομο, πρέπει πρώτα να πάω να αγοράσω τις αντιβιώσεις για Κίμωνα που μας κουβάλησε Ευρωπαϊκή γαστρεντερίτιδα τούρμπο από Βουδαπέστη με ακατέβατο πυρετό και ρίγος και για Ευτυχία που έχει πύον στο λαιμό και πυρετό που ανεβαίνει όλο και περισσότερο όσο περνάνε οι μέρες, να τις χορηγήσω στους ασθενείς, να δω σημάδια βελτίωσης, να γράψω αναλυτικές οδηγίες για όσους αναλάβουνε όταν θα είμαι στο μαιευτήριο (ποιος παίρνει τι φάρμακο και κάθε πότε) και μετά θα γεννήσω!

Η μικρή το έχει πιάσει το μήνυμα ότι δεν συμφέρει να γεννηθεί τώρα γιατί θα κολλήσει τίποτα και αντί να βάλει την κεφάλα μέσα στη λεκάνη, βάζει το χέρι μπροστά να φρενάρει! Μ' έχει ταράξει στην μπουνιά στον τράχηλο (μπρρρρ, πολύ ανατριχιαστικό!):rolleyes::rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Λοιπόν στο έλενα με ασφάλεια τέβε ο φυσιολογικός τοκετός κοστίζει πλέον 1200 ευρώ και η καισαρική τομή 1600 στο τρίκλινο δωμάτιο... αν θέλεις καλύτερο δωματιο δεν ξέρω πόσο πάει γιατί δεν ρώτησα καν. Με το φακελάκι πιο ακριβά βγαίνει το δημόσιο απ'το ιδιωτικό...

Καλημερααα

Τι καλημερα δηλαδη ο Νικολας εξτασιαστηκε χτες βραδυ. Δεν ξερω αν εφταιξε το μουστοκουλουρο που εφαγα η το εμβολιο ( το πιο πιθανο) που καναμε αλλα μεχρι τις 4 το ξημερωμα εκλαιγε ουρλιαζε κ δεν κοιμοταν με τιποτα.Που κ που ειχε κ λιγα αερια. Μετα κοιμηθηκε λιγο αλλα λιγο ομως ανα 20λεπτο μισαωρο ξυπναγε μεχρι της 7 που ξυπνησε ο Μητσος κ ηθελε πρωι πρωι να φτιαξουμε κολαζ δεντρο κ κατσικακι. Παλι καλα απο της 8 κ μετα κοιμηθηκε ο μικρος κ ειχα μονο καλιτεχνικα. Κ σημερα παλι με καλοκαιρινα εφυγε για το σταθμο κ ενοειται καλτσα μεχρι κατω απο το γονατο για να ειναι σαν τους ποδοσφαιριστες.....

Εχω κλαταρει πραγματικα δεν ξερω ποσο θα αντεξω σε αυτους τους ρυθμους. Εκοψε κ το μεσημεριανο υπνο ο Μητσος που ναι μεν δεν κοιμομουνα σπανια να τυχαινε να κοιμοταν κ ο μικρος την ιδια ωρα αλλα ηρεμουσα λιγο. Ερχεται απο το σταθμο ορεξατος ντουρασελ.Χτες κοβαμε χαρτια κολαγαμε κ πεζαμε πλαστελινες απο της 2:30 μεχρι το βραδυ. ΜΕ το ενα χερι εφτιαχνα κοτουλες με το αλλο αγκαλια το μωρο...

Λενιω σε εμας ηρθε για συνεντευξη?

Αφροδιτη σε βλεπω κ σενα με νουμερακι για το δαφνη , καλα παμε ολες μας μου φαινεται.

Αυτο το πρωινο ντυσιμο δεν παλευεται πραγματικα αλλα απο κανενα αλλο σπιτι δεν ακουω φωνες μονο εμεις ακουγομαστε. Μαλλον ειναι κολλητικο το εχουν μονο τα παιδια του φορουμ.

Λοιπόν στο έλενα με ασφάλεια τέβε ο φυσιολογικός τοκετός κοστίζει πλέον 1200 ευρώ και η καισαρική τομή 1600 στο τρίκλινο δωμάτιο... αν θέλεις καλύτερο δωματιο δεν ξέρω πόσο πάει γιατί δεν ρώτησα καν. Με το φακελάκι πιο ακριβά βγαίνει το δημόσιο απ'το ιδιωτικό...

Πλακα κανεις ????? Αν βαλεις κ αναισθησιολογο μεσα μια η αλλη ερχεται με τα ιδιωτικα. Φιλη μου γεννησε φυσιολογικα τις προαλλες στο ΛΗΤΩ 1500 ολα μαζι.Ο γιατρος οπου κ να γεννησεις εχει ιδια τιμη οποτε χ@σ@ μεσα .......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...