Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα!

τι κανετε?

εμεις καλα...

λεγκω πολυ θα θελα να δω τον θοδωρικο με το καινουργιο κουρεματακι.... θα του πηγαινει σιγουρα γιατι εχει πολυ γλυκα χαρακτηριστηκα!

επισης επειδη ειδα οτι το αγνοησατε... μπειτε εδω να δειτε http://www.playcatan.com/

και αναφερομαι στις μανουλες με 3 παιδια και ανω... αντε καιρος να αλλαζουμε φορουμ....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα... Ελένη έχεις αποκλειστει στα γιάννενα παιδάκι μου; Ο γιώργος σήμερα έχει τη συνέντευξη και είναι κατααγχωμένος! Θέλει επίσης να σου φτιάξει τουρτα με βραζιλιάνο μέσα.

Αναστασια τέκνο μου τι είναι αυτό; Μου μοιάζει με τους άποικους του καταν αλλά ιντερνετικά. Εμείς έχουμε το επιτραπεζιο που είναι τέλειο αλλά έχουμε αρκετους μήνες να το παίξουμε.

Τόνια τι εννοείς ετοιμάζεις τα μπεμπονίσια και τη βαλίτσα; δεν είναι νωρίς; εγώ αν δεν μπω στον ένατο δεν με βλέπω να στρώνομαι

Τι γίνεται όταν ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι γύρω στα τέσσερα κλειδαμπαρώνονται στο μπάνιο και τσιτσιδώνονται και την ώρα που κάνεις διαπραγματευσεις για να βγουν άλλα δύο κοντά καθάρματα βγαίνουν ξεβράκωτα απ'την κεντρική πόρτα για να πάνε περιπατο μεσα στο κρύο και το αγιάζει;:tongue: χαχαχαχα

Καλημέρα... Ελένη έχεις αποκλειστει στα γιάννενα παιδάκι μου; Ο γιώργος σήμερα έχει τη συνέντευξη και είναι κατααγχωμένος! Θέλει επίσης να σου φτιάξει τουρτα με βραζιλιάνο μέσα.

Kαλημέρα!

Καλή επιτυχία στις συνεντεύξεις!

Τι είναι η τούρτα με βραζιλιάνο;;;;:confused::confused:

ronaldinho.jpg

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

καλα εγραφα μια ωρα κ τα εχασα ολα....

Λεγκ καλη επιτυχια στο Γιωργο κ μεγεια το κουρεμα!

Τζενακι πακετο μεγαλο που να το χωνεψεις.

Εμεισ πηγαμε χτες Μητσο στην καινουρια παιδιατρο κ μας ειπε μαλλον εχει κρεατακια κ να υτον δει την ανοιξη ΩΡΛ. Με ανησυχησε μια φιλη μου που μιλαγαμε.Ελεν ο Αλεκος δεν εκανε περσυ ?

Ο μπεμπης μια χαρα πηρε 1,5 κιλο κ 9 ποντους.

Τα καλοκαιρινα τα εκρυψα, βρηκε κ μονος του μακρυμανικα για σημερα αλλα τελικα εφυγε με τα χθεσινα σορτσακι κ το κοντομανικο που φορουσε μεσα απο το μαλλινο. Εβαλα μια αλλαξια μαζι μπας κ τον αλλαξουν οι δασκαλες

Αναστασια τέκνο μου τι είναι αυτό; Μου μοιάζει με τους άποικους του καταν αλλά ιντερνετικά. Εμείς έχουμε το επιτραπεζιο που είναι τέλειο αλλά έχουμε αρκετους μήνες να το παίξουμε.

Τόνια τι εννοείς ετοιμάζεις τα μπεμπονίσια και τη βαλίτσα; δεν είναι νωρίς; εγώ αν δεν μπω στον ένατο δεν με βλέπω να στρώνομαι

Τι γίνεται όταν ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι γύρω στα τέσσερα κλειδαμπαρώνονται στο μπάνιο και τσιτσιδώνονται και την ώρα που κάνεις διαπραγματευσεις για να βγουν άλλα δύο κοντά καθάρματα βγαίνουν ξεβράκωτα απ'την κεντρική πόρτα για να πάνε περιπατο μεσα στο κρύο και το αγιάζει;:tongue: χαχαχαχα

καλη επιτυχια!

αυτο ακριβως που ειπες ειναι λεγκω... ψηνεσαι?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

παρτε κι ένα ωραίο τραγουδάκι πολυ ερωτικο...

<<Μα δεν μπορώ να αγγίξω τα ονείρα σου...

Με την σιώπη μου χίλιες λέξεις να σου πω...

Όταν ο ήλιος θα πάψει να ανατέλλει...

Ίσως τότε να πάψω να σου λέω σάγαπώ.......>>

tqj2p3.png vvtJp3.png

ΑΘΗΝΑΑΑΑΑ

αθηνα με ιδιο επιθετο με εσενα απο πατρα την ξερεις? εχετε καμια συγγενεια?

Οχι, δεν εχουμε συγγενεια, τυχαια καποτε ειχα δει στο φβ το προφιλ της. Δεν την ξερω.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τελικά ο νεος παιδικός ειναι οπτασία? Σημερα ειπαμε να παμε επιτελους μιας και ειναι καλύτερα,αλλα τελικα μαλωσαμε με τις καλτσες(μα τι σκαλωμα ειναι αυτο τι εμμονη, οτι μπηκανε στραβααααααααααααα και το κανει καθε χρονο) και πηγε απλα ο βαγγ να αφησει ενα χαρτι απο τον παιδιατρο και τον ενημερωσαν οτι αυριο και μεθαυριο θα απεργησουν!

ΑΠο Δευτερα το λοιπον, πραγματικα οι απεργιες τους μεγαλο ζορι για τις εργαζομενες μανουλες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

παρτε κι ένα ωραίο τραγουδάκι πολυ ερωτικο...

<<Μα δεν μπορώ να αγγίξω τα ονείρα σου...

Με την σιώπη μου χίλιες λέξεις να σου πω...

Όταν ο ήλιος θα πάψει να ανατέλλει...

Ίσως τότε να πάψω να σου λέω σάγαπώ.......>>

Και μετά λες ότι θες να αλλάξεις φόρουμ...

Σε βλέπω να φουσκώνεις πάλι κυρία μου...

Εμείς που μένουμε εδώ πιστά ξέρουμε τί κάνουμε!

Έλεν θα είναι πολύ ωραία να έχουμε ένα μαυράκι στην παρέα! Πες στο Γιώργο ότι δέχομαι... Τώρα που λείπει ο Χαβιέ...

Το πρωί δεν θέλετε να ξέρετε πώς φώναζα στα παιδιά για να ετοιμαστούν...

Είναι απίστευτη η πρωινή κωλυσιεργία... Και τώρα αρχίζει και το μικρό... Δεν θέλω αυτή τη μπλούζα, δε θέλω πάνα κτλ... Εεεε εκτός εαυτού!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

χαχα

καλη μου... αυτα τα τραγουδια ανηκουν στην προ παιδιων εποχη.. οταν ειμασταν ξεγνιαστοι και ερωτευμενοι...

αλλα δεν ειναι πολυ ωραιο? ακομα και τωρα οταν το ακουω ταξιδευω σε εκεινη την εποχη...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Μα δεν είναι αριστουργημα αυτό το κομμάτι;

l9v_Ui8roRU

Θηριάκι ο νικολάκος Τζενάκι!!!

Και μας εφιάλτης το ντύσιμο του νικόλα, ευτυχώς που ο σόζω δεν έχει τέτοια θέματα.

Δεν ξέρω σήμερα είμαι πολύ τσιτωμένη... Και μέσα σε όλα, δεν έχει πάλι μέσα Αύριο... Πάλι 2 ώρες να πάω... Και άλλο τόσο να γυρίσω... Και όλα αυτά για τα

μισά λεφτά; Και αγώνας πού θα αφήσεις τα παιδιά... Και πότε θα τα πάρεις κτλ...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Κουκου! Ξέρει κάποια να μου πει τί θα γίνει με το ενιαίο μισθολόγιο;

Ελένη μην το δενεις για το μαυρακι, μια μέρα περιμέναμε να γεννηθεί ένα κοριτσάκι με μπαμπά βραζιλιάνο και λέγαμε ιστορίες με την μαμά για μπουκλες, αφρό μαλλί, μελαμψο δέρμα κλπ και όταν γεννήθηκε ήταν ολόιδιο η μαμά: μαύρα μαλλιά με άσπρο δέρμα ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...