Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Λοιπόν βλεπω ότι επείγει συνάντηση! Μου έχετε λείψει όλες! Αν θέλετε να οργανωθούμε και για ανταλλαγή ρούχων...

Λέγκω πριν βγεις για ψωνια βάλε τί χρειάζεσαι εδώ.

Τζενάκο να κάνεις αυτό που λέει η Βάσω, σήκωσε τα ακατάλληλα και έχε στην ντουλάπα μονο της εποχής και αστον να διαλέγει χωρίς να του πεις τιποτα. Αν σιωπήσεις για 2-3 ημέρες θα ησυχάσεις από αυτό. Όσο για τον Μητσάκο θα ηρεμήσει και στο σχολείο, γιατί κάποια στιγμή θα ηρεμήσει και το άλλο παιδάκι...

Ασχετο:

Πέρσι είχε έρθει στο σχολείο μια Νικολέτα η οποία τέτοια εποχή τα είχε λιανίσει όλα στο ξύλο, κορίτσια και αγόρια, η Άννα μου έδινε αναφορά κάθε μεσημέρι. Ιδίως μια φίλη της Άννας έτρωγε καθημερινά. Η μαμά της το είπε στις δασκάλες και αυτές το επαιζαν κινέζες, μα τί λέτε κλπκλπ. Πήγαν να βγάλουν το παιδί παλαβό που λέει ότι την δέρνει η φίλη της (!), μέχρι που στην 1η συνάντηση τους είπαμε λίγο πολύ όλες ότι τα παιδιά μας μας λένε ότι αυτή η Νικολέτα τυς δέρνει και τουλάχιστον σταμάτησαν να μας κοιτάνε σαν τρελές... Δυστυχώς δεν έγινε και τίποτα όμως με το κοριτσάκι το οποίο απλά περιθωριοποιήθηκε... και το κατάλαβα φέτος εγώ που πήγαμε σε ένα πάρτυ μιας συμμαθήτριας... τα άλλα παιδιά (συμμαθητές) δεν του μιλούσαν καν οπότε και αυτό τα έβαλε με τα μικρότερα, έχυσε πάνω στον Αντρίκο τον χυμό, του έφερε καπέλο το πιάτο με το φαί του και του τράβαγε τα μαλλιά ... όλα αυτά αφού είχε περιποιηθεί και άλλα 2 προηγουμένως. Εγώ το μόνο που της είπα είναι να μην τον ενοχλεί γιατί είναι μικρότερος και αν πεινάει και άλλο να της φέρω φαγητό. Η μαμά της Ν. ατάραχη, μόνο όταν πλέον επιτέθηκε και σε μια άλλη μαμά (έχυσε καφέ, τράβαγε μαλλί, έδινε κλωτσιές) την πήρε και έφυγε.. Και λέω εγώ τώρα δλδ αυτό είναι το δίδαγμα "Ενοχλείς σε παίρνω και φεύγουμε" Δεν της είπε ποτέ τίποτα, ούτε έκανε υπόδειξη... τεσπα καταλάβαμε ότι το πρόβλημα το έχει βασικά η μαμά...

Προχθες ρωτάω την Άννα αν είναι φίλη της η νικολέττα και μόνο που δεν με σκότωσε με το βλέμμα της, όχι βέβαια μου είπε... Σορυ για το σεντόνι απλά λυπάμαι το παιδάκι...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά Βάσω, εγώ θα έβγαινα με τον βούρδουλα... Πάντως το κάνουνε παιδιά αυτό συνήθως, κολλάνε μια τσίχλα ή χώνουν μια οδοντογλυφίδα πάνω στο κουδούνι!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ευγενία γιατί τόση διαφορά;

Λοιπόν κι εμάς 2-3 φορές έχουν χτυπήσει όλα τα θυροτηλέφωνα μαζι, κυρίως βραδινές ώρες.

Έχουμε θυρεοτηλεόραση αλλά αν τα πατήσεις ταυτόχρονα δε δείχνει εικόνα.

Βγήκαμε όλοι στα μπαλκόνια, δεν είδαμε τίποτα, υποθέσαμε θα είναι τίποτα καλόπαιδα.

Καλά Τατιάνα αυτό που με νευριάζει απίστευτα δεν είναι το παιδάκι που χτυπάει, αλλά η μαμά που αδιαφορεί!!

Όταν βλέπω μαμάδες να πίνουν ατάραχες τον καφέ τους με τσιγαρακι, ενώ τα μικρά τους αλωνίζουν.........τρελαίνομαι!!

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Γεια σας, γεια σας και από τη μουντή, συννεφιασμένη Πάτρα....σε άδεια και γω από την προηγούμενη βδομάδα, η εγκυμοσύνη βαίνει καλώς, μέσα Δεκέμβρη περιμένουμε τον β΄ταλιμπάν, ο Κων/νος ακόμα δεν το έχει πολυσυνειδητοποιήσει, με πιάνει η καρδιά μου που διαβάζω για τις ζήλιες των μεγαλύτερων, τί έχουμε να τραβήξουμε...στιγμές απείρου κάλλους....τέσπα... σοφούκα!!! πλησιάζει η ώρα, με έναν πόνο η μπουμπού!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Ντατσι μιας και η Λεγκω τρεχει στις παιδικες χαρες θα παρεξηγηθω για πάρτυ της . Ο Νικόλας κοντευει τα 2 !!!! Ντατσι μπορει να ειναι λιγο μπασμενος αλλα και η φακη μεχρι τα 3 ετσι ηταν ...Τωρα εχει γινει πρωτο μποι :rolleyes:

Γιατι κυρα Σοφουκι να δωσεις ρουχαλακια για παιδακι 1ος ετους στον Νικολα που ειναι 2 μετρα παλικάρι και ειναι και λιγο πριν τα 2 ???? ΕΕΕεεεεε???

:lol::lol::lol: Πόρωσε με κιάλλο με τα δυο μέτρα χαχαχαχα

Η αλήθεια είναι ότι που είδα τα ρουχα ελάχιστα μου λείπουν μια και η κοντή φυλή συνεχίζει και δυναμικά στις κάτω κάτω καμπύλες και τους χωράνε ωραιότατα τα περσινά ρουχα. Τι μονοζυγο κάνουν και πόντο δεν παίρνουν... δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι κάθε φορά που μου μετράνε στο ικα το νικόλα μου το βγάζουν και πιο κοντό... παγκόσμια πρωτοπορεία αντι να παίρνει χάνει:tongue:

Λεγκουλινι πες μου που τη βρίσκεις τόση υπομονή και τόσο χιούμορ και τοσο χαλαρή διάθεση;;;Κάνεις παρέα με τη σοφούκα ε;Μάλλον..δεν εξηγείται αλλιώς.

Εγώ; Χαλαρή; Μόνο όταν κοιμούνται!!! Περαστικά και στις τρεις σας κοριτσάκο μου...

εγώ είμαι νταουν πολύ...μείον 50% ο μισθός μας...δεν μπορώ ακόμη να το χωνέψω...:(

Ρε Ευγενάκο τι πτώση είναι αυτή;

Πολύ ωραία ιδέα με το μπαζάρ!!!

Βάσω τι να πω, με τα υπογλώσσια θα ήμουν μετα:evil:

Τατάκι μου στεναχωρήθηκα με το κοριτσάκι γμτ... όλες τις μλκ τις δικές μας τα παιδια τις πληρώνουν. Καλά η μάνα δεν βλέπει ότι το παιδάκι της περιθωριοποιείται;

Τζενάκο μου ενα τερααααααααααστιο φιλί στη μουρίτσα σου... Αυτό που λέει η Μυρτούλα μου ακούγεται καλό σε σχέση με τα ρουχα. Για το άλλο θεμα μίλα με τη δασκάλα και τη διευθύντρια.

Εμάς πέρσι ο σόζω είχε περάσει αντίστοιχη φάση στο σχολείο με ένα νικόλα και δεν ήθελε να πηγαίνει. Στο σχολείο μας λέγανε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι φταίει η ζήλια για το αδελφό του που είχε γεννηθεί. Τελικά μαθαίνουμε το καλοκαίρι ότι την ίδια περίοδο ο κολητός του σόζου είχε περάσει την ίδια φάση την ίδια περιοδο και έλεγε για αυτόν το νικόλα και πάλι τους λέγανε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και φταίει ότι οι γονείς δουλεύουν πολύ.

Γενικά πάντως ο σόζω μόνο στο νικόλα λειτουργεί παθητικά.

Αααααα ξέχασα να σας πω... σάββατο βράδυ πήγαμε σε φιλαράκια και η φίλη μας κουρεψε τον σόζω... ένα σας λέω ο γιωργάκης ανέβασε πίεση χαχαχαχα... τον κουρεψε μοϊκάνα! Εγώ έχω ενθουσιαστεί πάντως, είναι τέλειο κουρεμα! Λαμπρινάκο δεν κάνεις και στη φακή για να μοιάζουν και πάλι;:cool:

Τονια μου που χάθηκες γλυκουλα μου;;;

ουφ κατεβασα χειμωνιατικα ξεκινησα τα πλυντηρια ..λεγκ βρηκα μερικα φορμακια για νεογεννητο και καποια αλλα ρουχαλακια να κανονισουμε συναντηση να στα δωσω

γεια σου μαμα μια εφτασες κιολας 30 βδομαδες??

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Τι ταλαιπωρία!!! Καθυστέρηση, περίμενε κτλ... Ακόμα στα Γιάννενα είμαι... Και το πιο ωραίο είναι ότι αύριο φεύγει ο Χαβιέ!!

Θέλω πολλά να πω αλλά δεν έχω κουράγιο...

Έλεν πώς πήγε ο Κολέτσος;

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλά 50% μείωση πως χωραει στον εγκέφαλο κάποιου ότι μπορεί να ανταπεξέλθει... Αλλά θα μου πειτε ποιον εγκέφαλο;;;

Το θέμα με το παιδάκι έχει και συνέχεια, βασικά βαριέμαι να σας τα γράφω όλα, και να σας ζαλίζω, κάποια στιγμή μία μαμά την οποία ενοχλούσε την ρώτησε γιατί δεν πάει να παίξει με την τάδε και τον τάδε κλπ και η μικρή απάντησε ότι δεν την παίζουνε γιατί είναι άσχημη. Τώρα μία τέτοια λέξη δεν νομίζω ότι βγαίνει από στόμα τετράχρονου γιατί δεν νομίζω να καταλαβαίνουν την έννοια της ομορφιάς, και ακόμα και αν έβγαινε δεν νομίζω να την συσχετίζαν με την φιλία ... πιστεύω ότι η μαμά του λέει τέτοιες βλακείες...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, μορέ, Ευγενία! Τι κατραπακιά είναι αυτή! Άκου 50%!! Μόνιμα ή μήπως αναδρομικά?????

Μια γνωστή 40 χρονών με 3 παιδιά γεωπόνος την απολύσανε λόγω κρίσης και έψαχνε δουλειά εδώ κάτω. Την ήθελε μια εταιρία πολύ μεγάλη, πολυεθνική, και τελικά θα της έδινε λέει για 7,5 ώρες δουλειά, χωρίς ασφάλεια 500 ευρώ!! Και φανταστείτε ότι πριν έπαιρνε σίγουρα πάνω από 1500.... Αλλάζουν τα πράγματα και με φοβίζουν πολύ!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

χαθηκα ρε λεγκοπουλο με δουλεια, υποχρεωσεις κλπ...μας κοψανε κ την προσβαση απο το γραφειο, οπότε...βασουλι, ειδες,περασε γρηγορα ο καιρος...και γω πηρα αναρρωτικη την προηγουμενη βδομαδα απο τη δουλεια κ εχω ξεκινησει πλυντηρια, σιδερωματα,φρεσκαρω τα μωρουδιακα...για πειτε, για νεογεννητο μεσα Δεκεμβρη, τι ρουχα πρεπει να εχω??και γενικα,θυμηστε μου τι πρεπει να εχει η βαλιτσα του μαιευτηριου, να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα...η σοφια γεννησε??????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημερα!

Εμας σημερα μας λενε οτι διαπραγματευονται τους ορους και οτι μπορει να μην εφαρμοστει το ενιαιο μισθολόγιο αρκει να καταφερουμε 35% μειωση σε εξοδα μισθοδοσιας μεχρι τελος του 2011....

Ρε συ Τατιανα, η καρδια μου με επιασε με το κοριτσακι... Ακου εκει ασχημο...

ααααα ξέχασα να σας πω... σάββατο βράδυ πήγαμε σε φιλαράκια και η φίλη μας κουρεψε τον σόζω... ένα σας λέω ο γιωργάκης ανέβασε πίεση χαχαχαχα... τον κουρεψε μοϊκάνα! Εγώ έχω ενθουσιαστεί πάντως, είναι τέλειο κουρεμα!

Και γω εχω ενθουσιαστει! ΕΙναι κουκλος!!! Οχι οτι ηταν ασχημος, αλλα με τη μοντερνια αυτη εχει αποκτησει και πολυ στυλακι και φανηκε και η μουρίτσα του. Ασε που εχει ωριμάσει πάρα πολύ!

Λενιτο, ξεκόλλησες ή ακομα στο αεροδρομειο εισαι?

Τονια, κοντευεις και συ! ΑΝτε με το καλο κοριτσακι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...