Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα κυρίες μου... Εν μέσω παρουσίασης κάνω σκανταλιές δεν αντέχω να μην σας γράψω. Τζένη, βάλτου ότι θέλει... Μην δημιουργείς περαιτέρω εντάσεις μόνο τις πολύ σημαντικές... Άσε να τον κοροιδέψουν στο σχολείο ή να καθίσει κτλ.

Έλεν, μην ψωνίσεις τίποτα πριν έρθεις από το σπίτι... Να κάνουμε ένα μπαζάρ;;;

Με το καλό ο Γιωργάκης...

Γειά σας τώρα, τα λέμε μετά

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!

Τζένη, αστον να φοράει ό,τι θέλει και μίλα με τις δασκάλες ξεκάθαρα, πες τι ενοχλεί το παιδί και ζήτα να έχουν το νου τους. Ταυτόχρονα ενίσχυσε το παιδί να μην ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές. Καλό είναι που είναι καλό παιδί, αλλά άμα του πατάνε τον κάλο θα πρέπει να αντιδρά!

Λέγκω, έχω κάτι λίγα αγορίστικα κρατήσει για ηλικία γύρω στο έτος, κάτι μπουφανάκια και κάτι πιο καλά υποτίθεται. Θα τα βγάλω να δω τι είναι μήπως σε βολέψουν! Όποτε θέλεις στείλε τον Γιώργο να τα πάρει και αν δεν σου κάνουν τα δίνεις όπου θέλεις!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Μα δεν εχω προβλημα ας φοραει οτι θελει αλλα χτες να τον αφηνα να παει με τιραντακι με την βροχη? Σημερα πηγε με σορτσακι κ πουλοβερ . Δεν με νοιαζει για το σταιλινγκ απλα φοβαμαι μην κρυωσει. Προπερσυ τετοια μερα τον ειχα με πνευμονια κ περσυ παλι ψηνοτανε στον πυρετο. Ας ελπισω να μην τριτωσει το κακο . Θ απαρω τηλεφωνο σιγουρα κ εμεις του εχουμε πει να αμυνεται αλλα δεν ξερω τι στραβωμα εχει φαει με αυτο το παιδακι

ΤρεΛέγκω σε αγαπάω λε !!!!! Μου χεις φτιάξει τι μέρα , τι απιθανη που εισαι ?!!

Ειλικρινα με ολες σας θα θελα παρα πολυ να ειμαστε κοντα και να παιζουν τα παιδια μας παρεα . Ο Θοδωράκος ομως ειναι η μεγαλη μου αδυναμια , ισως γιατι ειναι με τη φακη "κυλησε ο τεντζερης και βρήκε το καπάκι "! Μα οτι περιγραφεις λε Λεγκω μου αυτο ζουμε και μεις . Αυτα τα παιδια μοιαζουν τοσο πολυ εξωτερικως και εσωτερικως!!!

Ελενηηηηηη τι κανεις στα πατρια μου ?

Ασε μας λε Σοφουκι που θα της δωσες αγοριστικα ! Θα το πηξουμε στο ροζ το ζουζουλο που ερχεται !!!!!

Τζενακι μου οπως καλα καταλαβες τα ρουχα και ολες οι αφορμες ειναι απλα αφορμες για να ξεσπάσει . Κατι συμβαινει και καλο ήταν να το βρειτε γιατι επειδη ειναι και ο μικρουλης τωρα ολα τα λεμε "ζηλεια" και τα προσπερναμε . Μην λες βλακιες , ακου αχρηστη και χαζα!!!

Μιλησε με τις δασκάλες αλλα να σου πω για μενα το καλυτερο θα ηταν να πας απο κει . Φορα το μωρο στο σλιγκ και πηγαινε μια βολτα ή πηγαινε εσυ τον Μητσακο αυριο σχολειο αντι να παει με το σχολικο . Νομιζω θα του κανει καλο και θα τον τονωσει . Εκτος και αν εχω καταλαβει λαθος και τον πας εσυ σχολειο .

Οταν τον πιανει αυτη η ενταση και αρχιζει να ουρλιάζει , προσπάθησε να τον παρεις αγκαλιά και να μην μιλας καθολου . Κρατα τον σφιχτά στην αγκαλιά σου μέχρι να ηρεμήσει . Μετά θα μπορεις πιο ησυχα να μιλησεις μαζί του .

Μια μεγαλη αγκαλιά και για σενα λε κοριτσάκι !!!!

Να σου πω Τζενάκι τι στραβωμα μπορει να χει φαει ? Το βλεπω και με τη φακή , οπως περιγραφει η Λεγκω τον Θοδωράκη . Εμεις τα παιδια μας τα μεγαλώσαμε και προσπαθουσαμε να τα μαθουμε να μην χτυπάνε , να αγαπάνε τα αλλα παιδακια κλπ κλπ .

Εσυ , η Λέγκω και γω ειδικά που ειχαμε λιγο ανταρτικα παιδακια νομιζω οτι δουλεψαμε πολυ σ΄αυτο το θεμα . Τωρα ηρθε στα δικά μας η ηλικια που κανουν πραξη αυτα που λεγαμε , σεβονται δεν θελουν να χτυπάνε , πληγωνονται οταν τα χτυπουν/διωχνουν τα αλλα παιδακια και θελουν να ειναι ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ! Αυτο πιστευω κανει και ο Μητσακος στο σχολειο , δεν θελει να σας απογοητευσει , ειναι και ο χαρακτηρας του τετοιος και ειναι αυτο που πρεπει να ειναι ...καλος !

Διαφημίσεις

Ασε μας λε Σοφουκι που θα της δωσες αγοριστικα ! Θα το πηξουμε στο ροζ το ζουζουλο που ερχεται !!!!!

Λε ούφο, αγορίστικα θα της δώσω για τα αγόρια! (Για τον Νικόλα μάλλον), κοριτσίστικα δεν έχω ως γνωστόν, τα είχα δώσει όλα της Ευτυχίας μέχρι 1 έτους, κι εμένα η Φρύνη μου έδωσε! Για μετά το χρόνο όμως έχω άπειρα και θέλω να ξεφορτωθώ, οπότε θα οργανώσουμε σίγουρα κατάσταση (τέιον και διανομή ρούχων!)

Εμεις τα παιδια μας τα μεγαλώσαμε και προσπαθουσαμε να τα μαθουμε να μην χτυπάνε , να αγαπάνε τα αλλα παιδακια κλπ κλπ .

Εσυ , η Λέγκω και γω ειδικά που ειχαμε λιγο ανταρτικα παιδακια νομιζω οτι δουλεψαμε πολυ σ΄αυτο το θεμα . Τωρα ηρθε στα δικά μας η ηλικια που κανουν πραξη αυτα που λεγαμε , σεβονται δεν θελουν να χτυπάνε , πληγωνονται οταν τα χτυπουν/διωχνουν τα αλλα παιδακια και θελουν να ειναι ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ! Αυτο πιστευω κανει και ο Μητσακος στο σχολειο , δεν θελει να σας απογοητευσει , ειναι και ο χαρακτηρας του τετοιος και ειναι αυτο που πρεπει να ειναι ...καλος !

Εμ, αυτό της είπα κι εγώ πριν, δεν είναι καλό να είναι πάντα καλό παιδί! Άμα έχει θέμα πρέπει να αμύνεται και καμιά φορά ίσως χρειαστεί και να επιτεθεί. Εγώ διαφωνώ με το να λέμε στα παιδιά να μη χτυπάνε γενικά και αόριστα. Προτιμώ να λέω μη χτυπάς ποτέ πρώτος, αλλά άμα σε χτυπήσουνε να τους δώσεις να καταλάβουν πως δεν τους παίρνει να το ξανακάνουνε. Δεν είναι ανάγκη να πέσει ξύλο, τις περισσότερες φορές αρκεί να αγριέψει λίγο το παιδί και να μιλήσει ορθά κοφτά για να πάρει το άλλο παιδί το μήνυμα. Και κυρίως να καταλάβει ότι δεν γίνεται να τα πηγαίνει καλά με όλα τα παιδάκια και πως δεν είναι δικό του φταίξιμο αν δεν έχει συμπάθειες με όλα.

Λέγκω, έχω κάτι λίγα αγορίστικα κρατήσει για ηλικία γύρω στο έτος,

Ντατσι μιας και η Λεγκω τρεχει στις παιδικες χαρες θα παρεξηγηθω για πάρτυ της . Ο Νικόλας κοντευει τα 2 !!!! Ντατσι μπορει να ειναι λιγο μπασμενος αλλα και η φακη μεχρι τα 3 ετσι ηταν ...Τωρα εχει γινει πρωτο μποι :rolleyes:

Γιατι κυρα Σοφουκι να δωσεις ρουχαλακια για παιδακι 1ος ετους στον Νικολα που ειναι 2 μετρα παλικάρι και ειναι και λιγο πριν τα 2 ???? ΕΕΕεεεεε???

Εγώ διαφωνώ με το να λέμε στα παιδιά να μη χτυπάνε γενικά και αόριστα. .

Δεν ειναι γενικά και αόριστα . Γυρω στα 2 ξέρουμε (μας το επιβεβαιωνει και η Λεγκω με τον Νικολα) οτι πολλα παιδακια , αλλο λιγοτερο αλλο περισσοτερο , αρχιζουν να χτυπάνε/δαγκωνουν/γρατσουνάνε τα αλλα παιδακια ή τους γονεις .

Αυτο που λες "μην χτυπας πρωτος" ισχυει νομιζω για πιο μεγαλα παιδια και δεν νομιζω να εδινες τετοια συμβουλη σε 2χρονο -3χρονο .

Για μενα , τα χουμε ξαναπει , ειναι θεμα αυτοπεποιθησης . Δεν θελω το παιδι μου να χτυπάει , οι συμβουλες μου δνε θελω να ειναι "χτυπα και συ" .

Θελω να την βοηθήσω να μην νιωθει απορριψη και να κλεινεται , να απορριπτει εκεινη τα παιδακια που δεν της ταιριάζουν και να μην δινει σημασια σ΄αυτα που της λενε , να μην πληγωνεται ευκολα και να πατάει γερα στα ποδια της . Μπορω???

καλημερα!εχω πολλα μα πολλα νευρα :evil:

καποιος ,μαλλον καποια (υποψιαζομαι την απο κατω μας)σκατοψυχη πρωι πρωι κολλησε το δαχτυλο της στο κουδουνι μας και το χτυπουσε συνεχομενα με μανια δεν ξερω για ποση ωρα

το θεμα ειναι οτι δεν εχω αποδειξεις αλλα αμα την επιανα ηθελα να της τα χωσω πολυ αγρια ,τα παιδια κατατρομαξαν μες τον υπνο τους ,ποσο σκατοψυχος μπορει να ειναι αυτος ο ανθρωπος πειτε μου ,δεν ξερω σιγουρα γτ το εκανε,ισως γτ εμαθε οτι σκεφτομαστε να φυγουμε και λεει να μας διωξει μια ωρα αρχιτερα γτ ειμαστε οι μονοι που διαμαρτυρομαστε για να αναψουν τα καλοριφερ κ αυτοι δεν γουσταρουν ή επειδη φυσουσε και εκανε θορυβο η τεντα μας αλλα οταν ξεκιναει ο αερας τα ξημερωματα εγω τι να κανω μες τον υπνο μου πως να το παρω χαμπαρι και να σηκωθω να την μαζευω που ειναι ασηκωτη και τεραστια

τζενη αστον να φοραει οτι θελει ,κρυψε τα μαλλινα που δεν πρεπει να βαζει γτ θα σκασει και αλτου στη ντουλαπα του μονο αυτα της εποχης κ αστον να διαλεγει

λεγκ και εμεις εχουμε κοριτσιστικα ,τα πολυ μικρα για νεογγενητο τα εχω δωσει τα περισσοτερα ,αλλα εχω τα λιγο μεγαλυτερα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Δεν ειναι γενικά και αόριστα . Γυρω στα 2 ξέρουμε (μας το επιβεβαιωνει και η Λεγκω με τον Νικολα) οτι πολλα παιδακια , αλλο λιγοτερο αλλο περισσοτερο , αρχιζουν να χτυπάνε/δαγκωνουν/γρατσουνάνε τα αλλα παιδακια ή τους γονεις .

Αυτο που λες "μην χτυπας πρωτος" ισχυει νομιζω για πιο μεγαλα παιδια και δεν νομιζω να εδινες τετοια συμβουλη σε 2χρονο -3χρονο .

Για μενα , τα χουμε ξαναπει , ειναι θεμα αυτοπεποιθησης . Δεν θελω το παιδι μου να χτυπάει , οι συμβουλες μου δνε θελω να ειναι "χτυπα και συ" .

Θελω να την βοηθήσω να μην νιωθει απορριψη και να κλεινεται , να απορριπτει εκεινη τα παιδακια που δεν της ταιριάζουν και να μην δινει σημασια σ΄αυτα που της λενε , να μην πληγωνεται ευκολα και να πατάει γερα στα ποδια της . Μπορω???

Αχ, Λαμπρινή, κι όμως φέτος το είπα στην Ευτυχία! Μου παραπονιόταν συνεχώς ότι τη χτυπάει ένα κοριτσάκι, το έλεγε στη δασκάλα, η δασκάλα έκανε ό,τι κάνουν (συνήθως παρατήρηση και σε επανάληψη τιμωρία κλπ), αλλά το κοριτσάκι συνέχιζε να χτυπάει. Η δικιά μου δεν σηκώνει χέρι εύκολα. Τα αδέλφια της θα τα χτυπήσει, αλλά πιο πολύ σαν παιχνίδι, τη βάζουν αυτοί και τους χτυπάει και σκάνε στα γέλια και το καταλαβαίνει κι αυτή ότι είναι παιχνίδι. Σε συνομήλικα ή μικρότερα δεν το κάνει και όταν της επιτίθενται άλλα παιδιά ή φωνάζει ή τα αποφεύγει. Όμως όταν είχε φτάσει κάθε μέρα να τη χτυπάει το άλλο κοριτσάκι και με το σύστημα το λέω στη δασκάλα δεν έκανε τίποτα, ναι, της είπα να μην την ξαναφήσει να τη χτυπήσει με κάθε τρόπο και αν χρειαστεί να χτυπήσει κι εκείνη. Και το έκανε και το θέμα λύθηκε άμεσα! Χρειάστηκε μάλιστα να της πω πολλές φορές ότι πλέον μπορεί να τη χτυπήσει κι εκείνη, γιατί είχε αντιρρήσεις η δικιά μου (δεν χτυπάμε, εγώ δεν θέλω να χτυπάω κλπ). Ίσως να το βλέπω έτσι επειδή γενικά δεν έχω θέμα να ξεκινάει να χτυπάει από μόνη της, αν ήταν πιο επιθετική ίσως να επέμενα στο ότι δεν χτυπάμε ό,τι κι αν μας κάνουνε (αν και μετά από όσα έχω δει και στα δημοτικά δεν το πιστεύω αυτό, πιστεύω ότι το κάθε παιδί πρέπει να βάζει τα όριά του στα άλλα με όποιον τρόπο αυτά καταλαβαίνουν). Λογική της ζούγκλας θα μου πεις, αλλά, ναι, έτσι είναι!

Τώρα στον Μήτσο απ' ότι κατάλαβα δεν παίζει θέμα ξύλου, αλλά το άλλο παιδί τον κοροϊδεύει, οπότε εκεί πρέπει να καταλάβει ο Μήτσος ότι δεν έχει ανάγκη να τον εγκρίνουν και να τον συμπαθούν όλα τα παιδιά.

Βασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Καλα αν ειναι καποιος που ξερει οτι εχεις μικρα παιδια ειναι εντελως σκτοψυχος.

Τζενακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο σε νιωθω θυμασαι εξαλλου σε τι σημειο ειχα φτασει εγω....

την αστυνομια θα μου εστελναν!

Για τα ρουχα δεν τα διαλεγετε απο το προηγουμενο βραδυ? εμενα ψιοπιανει αυτο, δηλ θα κανει ολη την ιστορια θελω αυτο , θελω εκειονο κλπ απο βραδυς και κανουμε συμφωνια οτι αυτο που ειναι στην καρεκλα στο συγκεκριμενο σημειο αυτα φοραμε. το δεχεται, κλαιει για αλλους λογους συνηθως μετα χαχαχαχαχα(δεν θελει πχ να χτενιστει οκ δεν επιμενω) λη μπηκε η καλτσα στραβα κλπ οπως καταλαβαινεις πουθενα δεν τα πιανεις.

Τελευταια μια φορα σε μια κρισαρα πανω της λεω εχεις δικιο...σε καταλαβαινω, εχεις δικιο!

Κολλησε δεν ηξερε τι να κανει και σταματησε χαχαχαχαχα

Παντως εγω εχω πανω απο μηνα να περασω κριση με την στριγγλο-δαιμονισμενο-αφρισμενο-εντασαρα , λες να επιασαν τα ομοιο? (καλα για ανοσοενιχυση περισσοτερο τα πηρε αλλα καλμαρουν κιολας)

Υπομονη υπομονη υπομονη, που θα παει...

Εγω παντς απο τωρα τρεμω την εφηβεια της χωρις πλακα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχχχ ολα αυτα που λετε αυτα κανουμε κ λεμε κ εμεις κ αυτο κανει κ αυτος ποτε δεν θα χτυπησει παιδακι ετσι κ πολλες φορες κ να τον χτυπησουν δεν θα δωσει σημασια δινει ευκαιριες αλλα αμα νευριασει αρχιζει κ αυτος κ χωνει .Κ αυτο που του λεω εγω αν με καποιον δεν ταιριαζει η τον χτυπαει /πειραζει δεν ειναι υποχρεωμενος να τον κανει παρεα να τον αποφευγει. Για το παιδακι που λεει πιστευω πως το παιδακι ζηλεψε τα παππουτσια κ επειδη ο δικος μου χαρηκε που του ειπε η πωλητρια πως μεγαλωσε το ποδι του πηγε σχολειο κ ελεγε εχω μεγαλα παππουτσια τωρα το αλλο παιδακι για να τον πικαρει του λεει πβως ειναι μικρα. Τι να πω. Εγω παντος μιλησα με την διευθυντρια μου ειπε πως αυτο το παιδακι ειναι στα μικροτερα κ μονο το πρωι στο μαζεμα συναντιουνται κ γενικα ο Μητσος δεν του πολυδινει σημασια.Μου ειπε κ παλι πως στο σχολειο ειναι πολυ καλος δεν χτυπαει παιδακια δεν γκρινιαζει ειναι πολυ συνεργασιμος κλπ κλπ. Αυτη μου ειπε πως αυτη την φαση την περνανε ολα τα παιδακια σχεδον με τον ερχομο του δευτερο παιδιου κ τα κανει αυτα για να τραβηξει την προσοχη μας κ θελει αποκλειστικοτητα. ΜΟυ ειπε πως θα αρχισει απο τις επομενες μερες κιολας να κανει θεματα για δευτερο αδερφακι ζηλια κλπ κ θα μιλησει σε Μητσο. Για να δουμε .Μου ειπε πως καλο θα του κανει να μην τονπαμε κ πολυ κοντρα αλλα να υοπαρχουν καποια ορια .Οσο για τα ρουχα θα τον αφηνω να πηγαινει οπως θελει κ θα βαζω μετα μαζι τα της εποχης να τον αλλαζει η κυρια στο σχολικο.

Βασω να της καουν ολα τα ηλεκτρικα της σκατιιαρας απο κατω. Απορω τι ανθρωποι υπαρχουν πραγματικα

Γειά σας όμορφες!

Τζένη δε φαντάζεται πόσο σε καταλαβαίνω. Μια συμβουλή, εξαφάνισε όλα αυτά που δε θέλεις να φοράει, βάλε τα υπόλοιπα σε ένα μέρος που να τα φτάνει μόνος του και άστον να διαλέξει. Εμένα έπιασε με τη Λήδα. Τώρα τελευταία είχαμε το γνωστό, ήθελε να πηγαίνει με τιραντακι και πέδιλα οπότε τα εξαφάνισα. Τελείως δεν έχουν σταματήσει οι καυγάδες αλλά πάμε καλύτερα. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσει παντελόνι ή φόρμα, φουστάνι και καλσόν στάνταρ. Πάλι καλά που μπορεί και τα χειρίζεται μια χαρά μόνη της και δεν έχουμε θέμα στο σχολείο.

Δανάη, κουράγιο και πολύ θετική σκέψη για σήμερα, όλα να πάνε καλά!

Φιλιά σε όλες σας!

Α, την ιδέα για το μπαζάρ την είχα κι εγώ, δηλαδή να μαζευτούμε σε ένα σπίτι και να φέρει ο καθένας ότι του περισεύει και να τα ανταλλάξουμε. Τι λέτε;

Καλημέρα

οι δικές μου οι κοκόνες αδιαφορούν για τα ρούχα

οτι βγάλω θα φορέσουν

προς το παρόν τουλάχιστον

Βάσω δεν κατάλαβα, σου χτύπησαν το κουδούνι να σε ξυπνήσουν επειδή τη νύχτα έκανε θόρυβο η τέντα και τους ξύπνησε; Κάπως έτσι;!!!!

Δεν πρόλαβες να δεις ποιος είναι ε;Τι να πεις...

Λεγκουλινι πες μου που τη βρίσκεις τόση υπομονή και τόσο χιούμορ και τοσο χαλαρή διάθεση;;;Κάνεις παρέα με τη σοφούκα ε;Μάλλον..δεν εξηγείται αλλιώς.

Εμείς είμαστε κάπως, η μεγάλη βήχει λιγότερο, αλλά άρχισε τώρα να βήχει και η μικρή κι εγώ που πονάω φρικτά στο λαιμό-θώρακα.

Και προσπαθώ να τελειώσω την επιχείρηση "ρούχα:καλοκαιρινά vs χειμωνιάτικα" ένα πλυντήριο έμεινε και των παιδιών θα είναι οκ!

Μετά θα πιάσω τα δικά μας.

αυτάαα

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...