Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέραααααα

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ψάχνω ένα κοριτσούδι.....

Elizaaaaaaaaaaaaaa

μην φοβάσαι καλέ..... βγες να το συζητήσουμε το θέμα :twisted::twisted:

Απόψε μου ξύπνησε 2 φορές και την πρώτη ήθελε και παιχνιδάκια.... :shock::shock: την έβαλα στην κούνια αφού τη θήλασα και άρχισε να κάνει βαρελάκια και φυσικά να γκρινιάζει όταν γύριζε μπρούμυτα!!!!!!

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρενε δεν σε εχω ρωτησει

ειχες πει πριν πολλες μερες οτι θα πηγαινες στο γιατρο

που γκρινιαζε και σαλια κ.α. κια σου λεγαμε πως μαλλον ειναι δοντια

τελικα πηγες ,τι σου ειπε?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

τι ωραίες ευχούλεςςςςςς!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ!!! Να χαίρεστε κι εσείς τα παιδάκια σας!!!

Λέγκω, Γιούπι να χαίρεστε τις μαμάδες σας!!!

Γιουπάκι, Μανίνα είναι το χαϊδευτικό της..έτσι τη φωνάζω καμιά φορά :):)

(αχ Βάσω ξέχασα χτες να σου στείλω πιμί από το πάρεντς με το μαιλ μου..θα στο στείλω από το παρεντς, από εδώ λέει φουλ 100% το ινμποξ $^##%@#$@)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερα

Μαρινμακι, χρονια πολλα, ευτυχισμενα και δημιουργικα! να αλληλοχαιροσαστε με την μαμα κ να παρεις το χιουμορ της!!! εχω κλαψει απο τα γελια που θυμηθηκα τα δεντρα κ τις λεζαντες!!!

Ρε Άφρο το τηλέφωνο του δερματολόγου στο έστειλα ή κλάην;;;

κλαην κοπελια, κλαην....

Εμεις ειμαστε καλα, νυσταζω απιστευτα, ειχε ερθει μια φιλη χτες κ πηγαμε κ βολτιτσα, μετα γυρισαμε κ αραξαμε σπιτι κ κοιμηθηκα στις 2.30. βαλε και καμια 10ρια ξυπνηματα μετα.... μη παραπονιεμαι ομως, περασα ωραια!

χρονια πολλα σε μαμαδες-γιαγιαδες που γιορταζουν να να κανουν τετοιες πρεξεις που να τις λατρεψουν οι κορουλες τους!

τζενη οι 4 απο τους οχτω γομφιους (νομιζω) οτι βγαινουν πριν τα 2. Μετα βγαινουν οι αλλοι 4. αν λεω μπαρουφες συγχωρεστε με...

Επισης ρε κοριτσακια, εμενα ο γυναικολογος μου κ τις δυο φορες, επεμενε πολυ στο περπατημα λιγο μετα που εμπαινα στο μηνα μου. καθημερινα περπατουσα τουλαχιστον μια ωρα, περα απο δουλειες κτλ. Προσωπικα το απολαμβανα κ πολυ, αλλα νομιζω οτι βοηθησε κιολας, μου ηρθαν ολα καλα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω...θα με διώξουν από τη δουλειά πάνω που ξεκίνησα...δε λέει ε?:rolleyes:

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Τύχη, υγεία, ευτυχία, αγάπη και όλα τα καλά του κόσμου να βρίσκεις πάντα εμπρός σου!

dooo, να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!:D

Ελιζα θέλω περπατόπιτα... άντε καλά δρομολόγια:D

Αλήθεια τι εργάκι είδες κάθαρμα; Τιποτα καλό; Γμτ κι εγώ θέλω πριν γεννήσω... για το Σφαγείο ψήνομαι... καμια άλλη;

Το ΠΟΥΘΕΝΑ είδα! Καλό δε λέω, αλλά από τον Παπαϊωάννου έχουμε δει πολύ καλύτερα.

Τώρα που έκανα την αρχή δηλώνω ότι ψήνομαι μια χαρά για τη συνέχεια.

Α, άσχετο, αλλά ο υπέρηχος ισχίων είναι συνηθισμένη εξέταση για τα βρέφη;;;

Υπέρηχο ισχύων μας είχε πει ο παιδίατρος του ΜΗΤΕΡΑ να κάνουμε ~στον 1 μήνα επειδή ακουγότανε ένα κλακ και μάλιστα επέμενε να κλείσουμε το ραντεβού πριν φύγουμε από το μαιευτήριο. Ο δικός μας παιδίατρος είπε απλά να φοράμε διπλή πάνα για 1 μήνα και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο -και πράγματι το κλακ σταμάτησε και σταματήσαμε και τη διπλή πάνα και όλα οκ (στη Σοφία όλα αυτά)

Αν προλάβω διαβάζω και άλλα αργότερα...τα κεφάλια μέσα τώρα!

DPYUp2.png EYukp3.png

Να σε πω ρε κοπελιά μήπως έιναι και κέρβερος;;; Ύποπτα πράγματα... χμμμμμμμμμμμμ

Χμμμμμμμμμμ

μουμπλε μούμπλε...

ένα θα σου πω:

Στην εφηβεια μου δεν την αποκαλουσα μαμα αλλά ή γκεσταπο ή μπαχτεν μπούχτεν!!!!!!!!:cool::cool:

Ασε κ την άλλη συμπτωση...

το κοριτσακι μου θα μπορουσα να το βγαλω θεοδώρα αφού έτσι λένε πεθερίδιον αλλά δεν μας ήρεσε!!!!:rolleyes::rolleyes:

ευχαριστουμε κοριτσια για τις ευχες!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ψάχνω ένα κοριτσούδι.....

Elizaaaaaaaaaaaaaa

μην φοβάσαι καλέ..... βγες να το συζητήσουμε το θέμα :twisted::twisted:

Απόψε μου ξύπνησε 2 φορές και την πρώτη ήθελε και παιχνιδάκια.... :shock::shock: την έβαλα στην κούνια αφού τη θήλασα και άρχισε να κάνει βαρελάκια και φυσικά να γκρινιάζει όταν γύριζε μπρούμυτα!!!!!!

Εεεεεεεεε! Καλό ΣΚ!

Πολλή δουλειά σήμερα, πολλή δουλειά!;):D:D:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

Ρενε δεν σε εχω ρωτησει

ειχες πει πριν πολλες μερες οτι θα πηγαινες στο γιατρο

που γκρινιαζε και σαλια κ.α. κια σου λεγαμε πως μαλλον ειναι δοντια

τελικα πηγες ,τι σου ειπε?

Πήγαμε σε γαστρεντερολόγο για το αιματάκι στα κακά της. Μαε είπε να κάνουμε εξετάεις αίματος, ούρων και κοπράνων. Τις κάναμε και το μόνο "κακό" ήταν ότι είχε χαμηλές ανοσοσφαιρίνες :confused:. Θα τις επαναλάβουμε μόλις κλείσει το χρόνο. Εγώ άρχισα δίαιτα - αποχή από γαλακτοκομικά, ντομάτα, πορτοκάλι, σοκολάτα και ξηρούς καρπούς και η μικρή μάλλον από αύριο θα ξεκινήσει υποαλλεργικό διαιτολόγιο αρχίζοντας από τα φρούτα. Αυτά προς το παρόν και βλέπουμε στην πορεία. :rolleyes:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...