Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λαμπρινούλα τι κάνεις λε; φιλάκια στη φακίτσα!

Εγώ αυτές τις μέρες έχω ψιλοτσακίσει την καϋμένη την Ευτυχία! Έχει το ζόρι της και το άγχος της με την έλευση του μωρού, έχω κι εγώ τα νεύρα μου και είμαστε ο συνδυασμός που σκοτώνει! Αυτή όλη μέρα περιφέρεται παριστάνοντας το μωρό και από εκεί που ήταν τρομερά ανεξάρτητη και τα έκανε όλα μόνη της, τώρα θέλει να τη βοηθάω σε όλα και εκτός από αυτό κυκλοφορεί με διάφορα αντικείμενα στο στόμα τα οποία βαφτίζει πιπίλα (αυτή ποτέ δεν είχε βάλει ούτε πιπίλα ούτε δάχτυλο) και με εκνευρίζει αφάνταστα. Εντωμεταξύ, δεν έχω πλέον καθόλου γάλα και με εκνευρίζει που ζητάει το βράδυ για να κοιμηθεί να "θηλάσει", είναι πολύ εκνευριστικό όταν δεν υπάρχει καθόλου γάλα! Άντε να γεννήσω να επανέλθουμε! Περιμένει κι αυτή πώς και πώς να της φέρει το μωράκι γάλα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφουκι σε καταλαβαινω απολυτα . Θυμασαι που τα ελεγα πριν λιγο καιρο ? Παρολο που η φακη δεν "απειλειται" απο αδερφάκι , το καλοκαιρι ετυχαν σε καποια φαση πολλα νεογεννητα (φιλες και συγγενεις που γεννησαν) και η φακη ειχε παθει "μωρουδιαση" . Νομιζω στο χα πει πως κυκλοφορουσε κρατωντας στο στομα σαν πιπιλα (οπως ελεγε) το πισω μερος (αυτο που τραβας να παιξει μουσικη) απο ενα μικρο μομπιλο (ή οπως λεγονται αυτα τα μικρα κουκλακια που παιζουν και μουσική) . Ηταν και σχετικά μεγάλο και της ετρεχαν τα σάλια ... Μου την έδινε απιστευτα στα νευρα , φαντασου να μουν και εγκυος !!!! Της περασε ομως και τωρα οπως εχω πει απαιτει να κανουμε και μεις μωράκι να το χει αγκαλιτσα κλπ κλπ .

Χα χα χα χα! Γερακινακι μεσα επεσε το βιβλιο! Βεβαια ποτε δεν ξερεις μπορει τα φυσιολογικα παιδακια στα 3 να ειναι στα καλυτερα τους τι να πω!

Βασω ειδα κ φωτο απο ΣΕΦ ! Τυχεροι ειστε που πατε βολτιτσες. Εγω φοφαβαι τωρα με τον μπεμπη με αυτον τον καιρο κ αποφευγω τα πολυ εξω

αχ τι να κανουμε ,βρηκαμε ενα σπιτι ολοκαινουριο με φυσικο αεριο,παρκινγκ,

με το ιδιο ενοικιο που δινουμε τωρα (600) και οταν το ειπα στη σπιτονοικοκυρα οτι θα φυγουμε μου το κατεβασε στα 500 και τωρα μου λεει 400 ,γμτ αρχιζω να το σκεφτομαι , το θεμα ειναι οτι εδω εχουμε προβλημα με την θερμανση ,δεν πολυαναβουν τα καλοριφερ γτ δεν πληρωνουν και επειδη ειναι ρετιρε πληρωνουμε δεη και χωρις να ζεσταινομαστε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

παντςω και μενα η δαναη συνειχεια κανει το μωρακι.... θελει να την ταιζω να παριστανει πως ειναι μωρο κ ολα τα σχετικα. Πριν λιγο καιρο εβαζε και αυτη τα παντα στο στομα τωρα ευτυχως το ελαττωσε.

Ο Αγγελος ετισ κ του πεις οτι ειναι μωρο ειναι ικανος να σε μπουφλίσει!

Λοιπον εχω τη expedit και την IVAR, ειναι μια χαρα και οι δυο! Η Εξπεντιντ ειναι αρκετα βαθια και παιρνει και συρταρια-κουτια για ψιλοπραματα και ειναι βολικη. Η ΙΒΑΡ θελει βαψιμο, ειναι στο φυσικο ξυλο κ τη βαφεις τι θελεις και ειναι ρηχη. προσωπικα μου αρεσει πολυ, ειναι λιγο πιο ακριβη.

Βασσουλα, οντως διλημμα.... Αλλα κοιτα να δεις ποσο το εριξε, ε? Ε, ναι ρε συ θα πεσει πολυ ο μισθος μου αμα γινει οσο λενε.... κοντος ψαλμος ομως, θα δουμε απο τον αλλο μηνα!

ευχαριστω για τις πληροφοριες με βοηθησατε αρκετα

αφροδιτη ναι ειδες 200 κατω ,τωρα ομως τοσο καιρο μας εγδερνε

και μαλιστα εκλειγε με μαυρο δακρυ που θα φυγουμε και θα της λειψουμε και καλα

παντως εχουν πεσει τα ενοικια και θα πεσουν ακομα περισσοτερο σε λιγο

απο τον αλλο μην ξεκιναει το ενιαιο ? εγω τα χω παρει με τη δουλεια που μου εκαναν πατατα με τη μεταταξη σε τε και για μηνες θα πρεπει να παιρνω τον μισθο του δε

Έφτασαααα! όση ώρα θα έκανα με το αυτοκίνητο έκανα με αεροπλάνο και ΚΤΕΛ από τα Γιάννενα...

Τεσπά.. Κι εμείς μπορεί να μπούμε στο ενιαίο... Δεν έχω καταλάβει... Και κανείς άλλος

Θα δείξει στο τελος του μήνα...

Πάντως και ο Αλέκος παθαίνει εδώ και καμιά βδομάδα κάτι κρισάρες άλλο πράγμα... Δεν το έχει ξανακάνει... Και συνεχίζει, συνεχίζει συνεχίζει... Άβυσσος. Δεν μπορώ να καταλάβω... Και τώρα τον αφήνω να κλάψει... Και δεν κλαίει απλά στριγκλάει.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

μμμμ εχετε δοκιμασει τα νεα πατατακια lays ολικης με βρωμη και καλαμποκι ?ειναι τελεια,παντως ειναι διαιτης χαχαχ

Ελενη υποτιθεται οτι ειναι μιση ωρα ηγουμενιτσα-γιαννενα γιατι τοσο ?

200 Ευρω Βασω ε? Οντως το διλειμμα ειναι μεγαλο αλλα κ τα 200 κανουν μεγαλη διαφορα. Παντος αν εξαιρεσεις αυτο που λες με την θερμανση το σπιτι σου ειναι πολυ καλο εχει μεγαλα υπνοδωματια θα βολευτουν κ τα παιδια κ τεραστιο μπαλκονι.Αλλα κ το καινουριο σιγουρα ειναι αλλη αισθηση κ θα εχει κ ενα σωρο ευκολιες.Εσεις τωρα δειτε τα οικονομικα σας κ πραξτε αναλογα.Κ αυτη τοσο καιρο σας αγαπαγε αλλα ενα σκοντο στο νοικι δεν εκανε τι να πουμε. Εμας προχτες πηγε ο Τ της εδωσε το ενοικιο κ του εκανε κουβεντα για μειωση απ 1/1 μακαρι να γινει .

Εφτασες Λενιω ? Τι λεει εκει εχει κρυο υγρασια? Πω πω κ εσυ τα ιδια περνας ε? Να φερεις τον Αλεκο να ουρλιαζει μαζι με Μητσο να κανουν μπαντα!

Διαφημίσεις

Το απογευματάκι που φτάσαμε είχε ήλιο και ζέστη αλλά όσο έπεφτε ο ήλιος ψύχρανε...

Τώρα δεν έχω βγει, είδα ειδήσεις μετά από πολύ καιρό! Μαυρίλα....

Και πού να πάμε?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα!

Μα ειναι δυνατον, να εχεις ενα βραδυ χωρις τα παιδια και να λες που να παμε???? Α, Λενιτο μου, ανησυχω για σενα, επρεπε να ερθω μαζι σου στη Ηγουμενιτσα....

Λεγκουιν, που εισαι?

Και μεις τραβαμε κατι κρισαρες οικογενειακως ωρες ωρες, ειδικα πριν τον υπνο, που εγω τα εχω παιξει και νυσταζω... Ειμαι και αδιαθετη και εχω κατι εκρηξεις χειροτερες απο τα παιδια....

Λαλήστατες κυρίες μου χαχαχα... καλημέρα ομορφούλες!

Καταρχήν ευχαριστώ πααααααααααααααααααρα πολύ για τις υπέροχες ευχές σας!

Να στείλω την αγάπη μου στη Δανάη και το Μυρτάκι που ταλαιπωριέται τοσο πολύ μια σταλια ανθρωπάκι αλλά και στο υπέροχο Σεμελάκι που περνάει το δικό της ζόρι και πρέπει να είναι πολυ μεγάλο γμτ...

Περαστικά Ντουντουκάκι... καλύτερα σήμερα;

Να στείλω μία αγαπησιάρικη ροχάλα στο Σοφάκι που κάθε φορά που δυσανασχετω την σκέφτομαι... Περαστικά στο Ευτυχάκι και καλά κουράγια σε σένα... ααα και συγχαρητήρια για τον Κιμωνάκο!

Λενάκο δεν βγαίνεις καμια τσάρκα στα ωραία Γιάννενα να ζουλέψουμε λίγο;

Αφρο μου με τις υγείες σας... με όσους δημοσιους μιλάω ψάχνουν τους μισθους τους στα πατώματα.

Βασουλα αυτό το 400 ενοίκιο είναι πολύ δελεαστικό!

Εγώ έχω βγάλει όλα τα ρουχα έξω για να δω τι έχω και για τα τρια και τι λείπουν για να μπουνε στο πρόγραμμα αγορών μόλις πέσει η αποζημίωση.

Ο γιωργάκος εχθες είχε πάει για να δει μια δουλεια και αύριο έχει συνέντευξη στα λημέρια της Τζενουλας :-)

Τα παιδια μου έχουν αφηνιάσει απο την Κυριακη το απογευμα που δεν έχει κουνιες και δεν ξέρω πως θα τα κουμαντάρω. Ο γιώργος ξήλωσε κομμάτια της κουκέτας γιατί κάνανε μονόζυγο και εκφεντονιζόντουσαν και ήταν ζήτημα χρόνου να ανοίξουν κεφάλια. Στην ενόργανη πάντως δεν παίζονται τα τσογλάνια, κρεμιουνται με τα ποδια, με το ένα χέρι... έχω αρχίσει και χαλαρώνω τις αποψεις μου για τους παιδότοπους, μια φορά την εβδομάδα ή τις δύο εβδομάδες ίσως να μην είναι τόσο τραγικό εεε; Και τις υπόλοιπες μέρες παιδάκια στο σπίτι... Μακάρι να έβρισκά μια φτηνή απασχόληση για τον σόζω αλλά είναι ή πολύ ακριβά όσα εχω δει ή μακρια και που να τον τρέχω με την μπέμπα και τον νικόλα με τη συγκοινωνία... χλωμό...

Ο Νικόλας έχει γονατίσει τον θορωρη στα χτυπήματα και τις δαγκωνιές γμτ και τα παιδάκια στον παιδικο αλλά ειδικά τον θοδωρή συνέχεια, του κόβει κομμάτια και το χειρότερο ότι ο θοδωρής δεν κάνει τίποτα σε κείνει τη φάση.

Επίσης νοιώθω ότι ο θοδωρής είναι άνεργος και όχι ο γιώργος γιατί τον θοδωρή έχω συνέχεια στο σπίτι λόγω απεργιών ενώ ο γιωργάκος όλο και κάπου τρέχει:tongue: Ίσως κι αυτό παίζει ρόλο στο ότι έχει αφηνιάσει και γίνεται το μάλε βράσε...

Μια μαυρη καλημερα απο μενα...

Εχω απο το πρωι κλαιω. Παλι αναγκαστικα να τσακωθω με το Μητσο για να παει σχολειο κ αυτο με τα κλαμματα. Τελικα πηγε με τα ρουχα που ηθελε αυτος μαλλινο πουλοβερ κ σορτσ. Δεν αντεχω αλλο καθε πρωι αυτο το πραγμα με τα ρουχα κ να μαλωνουμε. Σημερα αισθανθηκα πολυ ασχημα με εφερε σε τετοιο σημειο με τα ουρλιαχτα του κ τις υστεριες του κ απο την αυπνια μου κ τα νευρα μου την εφαγε μια στον κωλο κ του εσφιξα τα χερια. Τρομαξε πολυ το καημενο ...Κοντευω να σκασω ειλικρινα να μαλωνω το παιδι μου για τα ρουχα. Παντος πειτε μου κ εσεις την γνωμη σας πιστευω ο λογος που κανει ετσι το πρωι δεν ειναι τα ρουχα αλλα απλα μια αφορμη. Τον εχω ψαρεψει κ νομιζω πως ενα παιδακι στο σχολειο δεν του φερεται καλα κ το εχει βαλει μεσα του κ ξεσπαει. Εχει 2 βδομαδες που του πηραμε καινουρια παπουτσια με κατι φωτακια στη σολα κ απο την πρωτη μερα μου ελεγε πως ο ταδε μου λεει δεν ειναι ωραια ειναι μικρα κ κλαιει.Ε απο τοτε πολλες φορες ερχεται ηδη τσιτωμενος.Χτες μετα απο μια κριση που ειχε παλι χωρις λογο κ εκλαιγε κ ουρλιαζε γιατι μαγειρεψα πανω στην κουβεντα μας οταν τον ηρεμουσα μου εκμυστηρευτηκε πως τον χτυπαει κ τον πειραζει αυτο το παιδακι. Σημερα το πρωι παλι μετα το σκηνικο που σας ειπα τον ρωτησα αν δεν θελει να παει σχολειο η αν θελει να παει με τα ρουχα που θελει αυτος κ παλι μου ειπε δεν θελω τον ταδε με πειραζει κ εκλαιγε. Εκεινη την στιγμη ηρθε κ η κυρια που τον παιρνει κ τα λεγαμε κ το μεσημερι θα παρω τηλεφωνο κ στο σχολειο να μιλησω με την διευθυντρια να μου πει πως ειναι στο σχολειο κ γενικα αν εχει παρατηρησει κατι με αυτο το παιδακι . Εσεις τι λετε? Καθε μεσημερι που τον φερνει η δασκαλα του μου λεει πως ειναι πολυ καλο παιδακι τι να πω....

Ειλικρινα αισθανομαι τοσο αχρηστη μανα κοντευω να σκασω ...

Λεγκουλι επιστροφη στη βαση του ο φιλος μου η αλλου? Μακαρι βρε κοριτσακι εχω μιλησει κ εγω σε φιλους που εχω στο αντικειμενο μας.

Αν θες τιποτα ρουχα για τα παιδια μπορω κ εγω να σου δωσω κ για την μπεμπα εχω κ φορμακια σε ουδετερα χρωματακια κιτρινο-λαχανι κλπ η κ φανελακια κ οτι θες μιλα μου ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...