Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

αχ τζενουλα υπομονη ,τα περασα και γω ,τους πρωτους μηνες δυσκολευτηκε πολυ να προσαρμοστει στη νεα κατασταση,τα βραδια μας ηταν δραματικα

ειναι σημαντικο που το εκδηλωνει τωρα γτ μπορει να καταπιεζοταν και να το εβγαζε μετα μαζεμενο ,η στεφανια το σταματησε νωρις δεν θυμαμαι ποτε ,εκει στους 2-3 μηνες και απο τοτε το βγαζει σε εντονο βαθμο σπανια ,ειναι και ψαρακια μωρε ευαισθητουλια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

χειμώνιασε για τα καλά ε;

Τι χειμώνας βαρύς έλα απόψε νωρίς

ε καιρός ήτανε

Σοφουκα ακόοοοομα δε βγήκε;

Ε σου λέει καλά είμαι εδώ μέσα.

Συγχαρητήρια για τον Κίμωνα!!

Ντου ωχ ωχ καλή ξεκούραση και περαστικά.

Ευγενία εσύ πως είσαι;

Για τις τσιρίδες του Μήτσου ένα θα πω.....είμαστε μαζί σου. Ζούμε τα ίδια και πραγματικά πιστεύω οτι είναι της ηλικίας.

Σε συνδυασμό βέβαια και με άλλους παράγοντες.

Και χθες διάβαζα σε ένα βιβλίο οτι η ηλικία των 3ων ετών είναι η "χρυσή ηλικία" γιατί τα παιδιά είναι πιο ήρεμα. Μπουχαχαχαχαα

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

εννοείς κανονική ή παιδική;

εμείς έχουμε τις γνωστές Billy σε 2 χρώματα, μια χαρά είναι τις έχουμε 5-6 χρόνια, πέρασαν και 1 μετακόμιση

για τα παιδιά τώρα ψάχνουμε να πάρουμε κάτι

τα κορίτσια καλά είναι συναχωμένα

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Διαφημίσεις

για παιδικες κοιτα στη νεοσετ ,ειναι γερες ,τις εχει χρονια η αδερφη μου( αυτες με τα γραφεια ) και γω εχω μια κανονικη της νεοσετ 10 χρονια τωρα και την εχω φορτωσει να φανταστεις με τα χοντρα ασηκωτα βιβλια της ιατρικης ,δεν εχει παθει τπτ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα!

κούραση-->πεσμένο ανοσοποιητικό. Είσαι και έγκυος δεν θέλει και πολύ για να το ρίξεις. Μια και θα περάσεις χειμώνα την εγκυμοσύνη μην ξεχάσεις τα προβιοτικά σου και krill oil ή cod liver oil καθημερινά. H Rosie μάλλον θα σου έλεγε και βιταμίνη d. Βλέπω όλες έχουμε αγωνία για τη Σοφία :). Please όχι σήμερα, οι δρόμοι είναι κόλαση.

Mην αγχώνεστε! Δεν γίνεται να γεννήσω σήμερα, εκτός από τους δρόμους κόλαση, δεν μπορούμε να βγάλουμε και το αυτοκίνητο από τιν πυλωτή, γιατί κάνουν έργα στα πεζοδρόμια εδώ και έχουν σπάσει το πεζοδρόμιο ακριβώς μπροστά, εκεί που βγαίνουμε σε κάτι τεράστιες κοτρώνες που ούτε τανκ δεν τις περνάει! Ελπίζω μέχρι το μεσημέρι να τις μαζέψουνε:?

Έχω και την Ευτυχία άρρωστη, με δύσπνοια, βήχα και πυρετό, θα περιμένω να αναρρώσει και μετά!:rolleyes::tongue:

Ελένη καλό ταξίδι!

Αφροδίτη άστα να πάνε! Έχετε καταλάβει τι θα πάθουν όσοι βγουν στην εφεδρεία; Θα συμψηφιστεί ο μειωμένος μισθός με την μισή αποζημίωση και θα παίρνουν σαν μισθό το υπόλοιπο (αν υπάρξει υπόλοιπο!):evil:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Βιβλιοθήκες ΙΚΕΑ έχω πάρει και τη BILLY (μια μικρή μόνο, οπότε δεν μπορώ να πω γιατί της γίνεται ελάχιστη χρήση) και έχουμε φτιάξει και μια μεγάλη σύνθεση BESTA, με ντουλάπια, συρτάρια κλπ, αυτή έχει μεγάλο χώρο, είναι βαθιά τα ράφια, ενώ της Βilly χωράνε μόνο μια σειρά βιβλία. Οπότε ανάλογα τι χρειάζεσαι! Πάντως τη besta την έχω φορτώσει πολύ και μια χαρά είναι, αλλά πάλι την έχω 2 χρόνια μόνο.

Για τα παιδιά έχω διπλό γραφείο-βιβλιοθήκη από τη modeco, χωράει απίστευτα πράγματα, την ξεμοντάραμε τελείως στη μετακόμιση και την ξαναμοντάραμε και είναι μια χαρά! Εννοείται ότι έχει φάει απίστευτη κακομεταχείριση, αλλά δεν μασάει!

Διαφημίσεις

Βάσω και εμείς την billy έχουμε εδώ και χρόνια και μας έχει βγει πολύ πολύ γερή. Πολύ καλή τιμή για ποιότητα!

Γερακινάκι μου καλά είμαι, φιλοξενώ τους γονείς μου για καμιά 10ρια μέρες να προλάβουν να μας χαρούν πριν μας έρθει ο πελαργός γιατί μετά θα είναι δύσκολα να έρθουν. Οι συσπάσεις καλά κρατούν, μεθαύριο πάω για nst να με δει η γιατρός, το σάκχαρο μια έτσι μια γιουβέτσι και ο Στέφανος τα βράδυα βλεπει εφιάλτες και έχει μετακομίσει στο κρεβάτι μας...

Αφροδίτη και μένα έχει σφιχτεί η καρδιά μου με τα φορολογικά-ενιαία κλπ...απορώ από που θα βγει η δόση του δανείου...:(

κι εγώ έχω ΒΙΛΛΥ αλλά όχι για βαριά χρήση..την έχω στο δωμάτιο της Μαρίνας, 2 στήλες, για τα βιβλία της και τα αρκούδια της. Την έχω 5 χρόνια, ε, στις κάτω άκρες έχει πιτσικάρει.

Στο σαλόνι είχα πάρει πάλι από το ΙΚΕΑ δύο κομμάτια πιο καλύτερα, πιο αρτιστίκ, κι έχουν βγει πολύ ανθεκτικά (τα έχω 3-4 χρόνια). Σε αυτά έχω την πάπυρος λαρούς (περίπου 50 εγκυκλοπαίδειες).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

εφεδρεία δεν είναι το 60% του μισθού για ένα χρόνο?

για 2 χρόνια! Αλλά απ' αυτό θα αφαιρεθεί τελικά το ποσόν της αποζημίωσης που θα παίρνανε, γιατί θεωρείται αναγγελία απόλυσης (και φυσικά δεν θα υπάρχει ταμείο ανεργίας μετά, τι στο καλό θα παίρνεις το 60% μείον την αποζημίωση για 2 χρόνια, μην είσαι και πλεονέκτης!). Και σιγά μην καλυφθούν οι 30.000 που θέλουνε να βγάλουνε με αυτούς που είναι κοντά στη σύνταξη, σίγουρα θα βγούνε και άλλοι, ποιος ξέρει με τι κριτήρια (ή μάλλον ξέρουμε...)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα !

Μαζί με τον καιρό χαλασε και η διαθεση μου ...Στα κατω αυτες τις μέρες , οχι για κατι συγκεκριμένο αλλα για όλα . Με χει πιασει ενα σφίξιμο με ολα ...η αδερφή μου σημερα θα παει και θα γυρισει με ταξί στην δουλεια και θα δωσει παραπάνω απο οτι ειναι το μεροκάματο .

Σοφουκι συγχαρητηρια στον Κιμωνα ! Ωχ σημερα βρηκαν και αυτοι ? Αμαν δεν πιστευω παλι να γινει ταινια καταδίωξης η γεννηση της μπουμπουκινας !!!

Ντουντουκι περαστικά !

Τζενάκι μου εισαι σε δυσκολη πιστα , υπομονή . Σε καταλαβαίνω οτι σε ποναει να βλεπεις το παιδι σου ετσι ομως πιστευω οτι θα την βρειτε την ακρη με τον Μητσακο. Ειναι περιεργη ηλικια παντως , αρχιζουν να αναγνωριζουν τα συναισθηματα τους , του πεσαν και πολλα μαζεμένα μωλε . Φιλιακια πολλα και κουράγιο κοριτσάκι !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...