Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

κορίτσια, τέτοια ώρα σχολάει το κλασσικό νηπιαγωγείο. Εναλλακτικά υπάρχει το ολοήμερο, το οποίο σχολάει 4. Ενιγούει, και οι δύο ώρες δεν είναι εφικτές για τους εργαζόμενους γονείς. Θα πρέπει να επιστρατευτούν γιαγιάδες ή νταντάδες. Αλλά έτσι ήταν ανέκαθεν στα δημόσια νηπιαγωγεία. Τουλάχιστον, δεν πληρώνεις τεράστια ποσά στα ιδιωτικά. Και το κόστος της νταντάς πέφτει στο μισό μιας και δε καλείται από το πρωΐ. Οπότε απλά συγκρίνεις τι σε συμφέρει...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τη τσίμπησα την ουρολοιμωξούλα μου... πρώτη φορά από όταν ήμουν παιδί. Πήρα το ομοιοπαθητικό μου, το ριξα στη ξάπλα, αύριο επίσης ξάπλα στο σπίτι και βλέπουμε. Ήδη είμαι καλύτερα από το πρωΐ, αλλά δεν το διακινδυνεύω για αύριο τουλάχιστον. Η γιατρός είπε 3 μέρες, είδωμεν...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

τις έκανα όλες τις δουλειές το Σάββατο το πρωΐ, μάλλον γι'αυτό. Να προσθέσω και το στρες της Παρασκευής στη δουλειά..

Μα πώς συνδέονται οι δουλειές με την ουρολοίμωξη? δεν το καταλαβαίνω..

Σοφάκι, εσύ κανένα πόνο? τίποτις?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Aπό συσπάσεις άλλο τίποτα, συνέχεια έχω αλλά είναι μόνο προπαρασκευαστικές! Η μικρή δεν έχει βάλει την κεφάλα ακόμα μέσα στη λεκάνη! Προφανώς περιμένω την Τρίτη που θα γυρίσει ο Κίμων (ο οποίος παρεμπιπτόντως πήγε πάρα πολύ καλά, 7ος στους 19 και με πάρα πολύ καλό επίπεδο αθλητών στη διοργάνωση απ' ό,τι μου είπανε!)

Εντωμεταξύ, καμία σχέση με τις άλλες εγκυμοσύνες που δεν μπορούσα να κουνήσω στο τέλος, τώρα είμαι τρομερά ευκίνητη (φτου μου), αφού ξεχνάω πολλές φορές ότι είμαι έγκυος! Δεν ήμουν έτσι στο δεύτερο τρίμηνο, εκεί είχα ζοριστεί, όμως τώρα μιλάμε για μεγάλη άνεση (ξανά φτου μου).

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Φτού σου!

Και ξανά φτου σου! Τέτοια λέγε και σε βλέπω και με 6ο...

Δουλεύω λοιπόν γιατί αύριο φεύγω για τη μαγευτική Ηγουμενίτσα...

Θα γυρίσω Τρίτη βράδυ... Αν γυρίσω γιατί κάτι ακούω για ακύρωση πτήσεων λόγω κακοκαιρίας!

Φτου σου βρε Σοφάκι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ντου ωχ! όλην την προηγούμενη εγκυμοσύνη την είχα βγάλει με ουρολοίμωξη και με ομοιοπαθητικά για να μπορέσω να την αντιμετωπίσω...αλλά θυμάμαι πονούσα πολύ στις αρχές γιατί δεν βρίσκαμε εύκολα το σωστό φάρμακο...εσύ πονάς? Πας σε ομοιοπαθητικό για αυτό? Κουράγιο!

καλημέρα!!

συγχαρητήρια στον Κίμωνα!!!

φτου σου Σοφάκι, φτου σου! (κρατάς ομπρέλα? :P )

τζενάκι, ελπίζω να μην συνεχιστεί το πρόβλημα της ουρολοίμωξης, θεωρώ ότι ήταν ιδιαίτερες οι συνθήκες αυτό το Σαββατοκύριακο, που οδήγησαν εκεί. Η Αρίστη μου έδωσε το sarsaparilla για 3 μέρες. Από χτες το απόγευμα ήδη είμαι καλύτερα, αλλά έμεινα σπίτι. Better safe than sorry.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλημερα!

αντε σοφακι σε περιμενουμε! 4 days to go.....!!!!

συγχαρητηρια και στον Κιμωνα!

ντου περαστικα!

ελενη καλο ταξιδι! επαγγελματικης φυσεως να υποθεσω ε?

εμεις καλα ειμαστε! βρεχει σημερα και εχει βγαλει και μια ψυχρουλα...

ευτυχως προλαβα και πηγα τις μικρες παιδικο πριν που ψιλοψιχαλιζε γιατι τωρα παλι ριχνει με το τουλουμι....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα....

Σοφακι, εισαι αστερι! Και ακολουθουν και τα παιδια σου! Μπραβο στον Κιμωνα!

Εμενα με επιασε ενα σφιξιμο.... Μπαινω κ γω στο ενιαιο μισθολόγιο... οσο και να λεω δεν ασχολουμαι, με επιασε το στομαχι μου, πως σκατα θα βγουμε.... Λοιπον νοικιαζω το γκαραζ μου, με ανεξαρτητη εισοδο παρακαλω. Πρεπει να ξεχρεωσω το δανειο....

Ντουντουκακι, περαστικα! Πως σχετιζεται η ουρολοιμωξη με την κουραση? Μαλλον να ξεκουραζεσαι για να εισαι πιο δυνατη να το αντιμετωπισεις, να αναρρωσεις συντομα,ε?

Φιλια πολλα!

Καλημέρα!

τις έκανα όλες τις δουλειές το Σάββατο το πρωΐ, μάλλον γι'αυτό. Να προσθέσω και το στρες της Παρασκευής στη δουλειά..

Μα πώς συνδέονται οι δουλειές με την ουρολοίμωξη? δεν το καταλαβαίνω..

κούραση-->πεσμένο ανοσοποιητικό. Είσαι και έγκυος δεν θέλει και πολύ για να το ρίξεις. Μια και θα περάσεις χειμώνα την εγκυμοσύνη μην ξεχάσεις τα προβιοτικά σου και krill oil ή cod liver oil καθημερινά. H Rosie μάλλον θα σου έλεγε και βιταμίνη d. Βλέπω όλες έχουμε αγωνία για τη Σοφία :). Please όχι σήμερα, οι δρόμοι είναι κόλαση.

hbq4wm5iyn1hmi7g.png

Καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε.

Φτου σου βρε Σοφακι , αντε να ερθει αυριο ο Κιμωνας να βγει κ η δευτερη κορη! Κ εγω τωρα στο μπεμπη το δευτερο τριμηνο μου φανηκε παιχνιδακι ενω στο Μητσακο δυσανασχετουσα παρα πολυ. Τωρα τον εφαγες τον γαιδαρο κ κοντευει να φαγωθει κ η ουρα :)!

Ντουντουκι περαστικα κ καλη ξεκουραση! Παντος κ εγω αυτο το πραγμα ουρολοιμωξη απο κουραση δεν το καταλαβαινω , οπως κ να εχει εκμεταλευσου την ευκαιρια για χαλαρωση κ ηρεμια.

Αφροδιτακι μαυρο φιδι που μας εφαγε ολους ιδιωτικους κ δημοσιους. Το σκ@τ@ μας παξιμαδι να κανουμε κ παλι δεν θα μας φτανουνε ...

Εμεις εδω περασαμε ενα πολυ ωραιο Σαββατο κ μια χαλια Κυριακη. Εχω αγανακτησει με Μητσακο ειλικρινα δεν ξερω πως να του φερθω. Αν θελει να γκρινιαξει κ να ουρλιαζει βρισκει αφορμες απο το τιποτα κ δεν σταματαει με τιποτα οτι κ να του πεις οτι κ να του κανεις.Ετσι στα καλα καθουμενα συνηθως οταν ξυπναει πιανεται απο κατι ασημαντο συνηθως κ αρχιζει τα ουρλιαχτα . Γινεται μπλε απο το κλαμα κ τις φωνες κ τιποτα εκει το βιολι του. ..... Εχω απελπιστει πραγματικα κ αισθανομαι πολυ ασχημα που περναει αυτη την φαση ..

Επισης πως θα τον πεισω να φοραει μακρυμανικα δεν ξερω λες κ εχει τσακωθει με τα μαζι τους κ δεν τα θελει με τιποτα. Αν κ στην αρχη του καλοκαιριου το ιδιο εκανε με τα καλοκαιρινα.

καλημερα !ανοιξαν οι ουρανοι μεχρι χαλαζι εριξε εδω !

χρονια πολλα στη γλυκια φουσκιτσα !λεγκουλιδιο να σε χαιρονται τα παιδακια σου με το καλο η ταλιμπανιτσα σου

ντουντουκι περαστικα !

ελενη πας ηγουμενιτσα?δωσε χαιρετισματα στην αδερφη μου !

αφροδιτη χανεται πολλα με το ενιαιο ε? εμεις δεν εχουμε αλλαγες σημαντικες γιατι ειμασταν απο τους πιο χαμηλομισθους του δημοσιου ,δεν ειχαμε και τα τρελα επιδοματα παντως ειναι για κλαματα αυτοι οι μισθοι και το χειροτερο οτι θα ερθουν και αλλες περικοπες :(

εμενα σφιγγεται το στομαχι μου και με την εφεδρεια ,ειμαι σιγουρη πως δεν θα ειναι με καθολου αντικειμενικα κριτηρια

εμεις το σ-κ πηγαμε στο σεφ στα dance for a cause και περασαμε σουπερ!!!

ειχε τρομερη οργανωση,ειχε συνεχεια ωραιες παιδικες δραστηριοτητες (θεατρικο,γιογκα,χορο ..),η στεφανια το κατευχαριστηθηκε ,ο σταματης αλωνιζε αλλα στο θετρικο καθησε κυριος και παρακολουθησε :shock:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...