Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΑΑΑ τυρόπιταααααααα!!!!!!!! γιατί μου το κάνεις αυτό, γιατίιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Λέγκ, χρόνια σου πολλά κοριτσάρα!!! με το καλό να έρθει και η μπουμπού, να βρει δουλειά ο Γιώργος, να βρείτε τους ρυθμούς σας!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Σοφια...... τι ειναι αυτα που κανεις? Καποιοι προσπαθουν να κανουν διαιτα εδω πέρα!

Και καποιοι αλλοι πανε στη Βουδαπεστη.... Καταλαβες κυρία μου?

Aχ, δεν με πιάνετε! Δεν το κάνω για να σας κολάσω, μόνο και μόνο γιατί η μπουγάτσα με τυρί έχει ΦΠΑ 23% ενώ με κρέμα μόνο 13%! Ε, είπα πως θα είναι ανώτερη από την άλλη αυτή με το τυρί και είπα να σας κεράσω όσο έχω ακόμα λεφτά:rolleyes:

Έφτασε το καμάρι μου στη Βουδαπέστη, αύριο έχει τους αγώνες (ταεκβοντό) και μετά θα είναι τουρίστας!:D Την Τρίτη γυρνάει!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Σοφουκα μιαμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Ελενη να τον πας στο νηπιαγωγειο! Οικονομια .....ειπε η συμπασχουσα... καλα δεν ξερω.... ακόμα δεν εχω αποψη αν εκανα καλα που την πηγα στο δημόσιο... μια ωρα μοναχα εχει παει, τεταρτη ειχαν απεργια, πεμτπη και σημερα ητνα με δαεκατα και μπουκωμενεη οποτε ειπα απο Δευτερα να ξεκινησουμε....

Τι να πω εσενα παει 2 χρονιες εκει μπορει να του πεσει βαριά η αλλαγη...

Ο Ιάσονας της Μαριλους παντως που πηγε νηπιο μετα απο ιδιωτικό, ειναι νομιζω πολυ ευχαριστημενος!

Αχ σημερα απο τις 9.30 εως τωρα ειμαι ορθια και κανω δουλειες, πιατα ,συμμαζεμα, μαγειρεμα, ξεσκατισμα, ταισμα , κοιμισμα, μαζεμα ,σ κουπισμα (παρεπιπτοντως σκουπισα με την απλη σκουπα μετα απο χρονια επαθα πλακα το τι εχει το σπιτι, σκουπισα 3 φορες και τις 3 ηταν λες και ζουμε σε χωματερη! χαχαχαχαχα

Και πανω που κοιμηθηκαν και τα 2 μαζι.....αχ σπανιες στιγμες, η ΕΙρηνη ξυπνησε στο 10λεπτο για κατουρημα, την ακουω παω............

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λεγκοπουλάκι μας καλό Χρόνια σου Πολλά και με το καλό να έρθει η μπουμπού σας!! :)

Ντάνσεμ καλό κουράγιο και πολλές πολλές αγκαλίτσες στα κοριτσάκια σου!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! :)

Ελένη αν γνωρίζεις πως οι δασκάλες είναι οκ και γίνεται δουλειά θα έλεγα να το τολμήσεις... και τα χρήματα που θα εξοικονομείς μπορείς να τα διαθέσεις για να κάνει ο Αλέκος κάτι άλλο πιο δημιουργικό.

Καλησπερα!

Τρελεγκω μας χρονια πολλα πολυχρονη , παντα να χαμογελας κ με το καλο η σουσουραδιτσα σου! Ολα να πανε καλα απο εδω κ περα ρε κοπελια κ ασε τα χαζα περι αχρηστιας κλπ!

(((Ντανσεμακι)))!!

Σοφακι ευχαριστουμε για το κερασμα κ εγω νομιζα πως ηταν κερασμα γεννας!

Legkoulini ksexasa ta ksenuxtia vlepeis

Χρονια πολλα πολλα με το καλό η μπεμπούλα, θα φερει χαρα και ολα θα στρωσουν! Φιλια πολλα στην κοιλιτσ και σε σενα πολύχρονη!!!

Δαναίτσα μουτςςςςςςς

Ελενη εγω σκεφτηκα τα χρηματα αυτα να τα κρατησω να παει μια χρονια ή δυο πχ σε ιδιωτικο δημοτικο(λογω των γερμανικών κυριως με ενδιαφερει)

το προτιμω απο παιδικό σταθμό

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν μας έβγαλαν από το δίλημμα σήμερα... Με πήραν και παρεπιπτόντως μου είπαν ότι είναι συμβατικό σχολείο και τελειώνει στις 12.15!!! Ταράν! Εμ δεν είμαστε καλά! Τεσπά, δεν καταλαβαίνω ποιους ακριβώς εξυπηρετεί αυτό το ωράριο;

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...