Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!

εγώ χτες έκανα μπανανόψωμο για το καμάρι μου (και μας), το κάνω κάθε 3-4 μέρες.

το καμάρι μου όμως δεν είναι και τόσο σήμερα γιατί ξεσήκωσε όλο το χώμα από τις γλάστρες και τα έκανε όλα κ@λος!!!:mad:

πρώτη φορά το κάνει αυτό σαν να είναι μωρό! δεν μπορώ να καταλάβω κάτι τέτοια χαζά που άρχισε να κάνει...

μα αλήθεια δεν μπορείς να καταλάβεις?:tongue::tongue::tongue: Η εγκυμοσυνη τζεν σχεδον ολα τα αναστατωνει... Και που εισαι ακόμα, οταν γεννηθει το μωρό... τραβανε ζορι τα περισσοτερα, αλλα τι να κανουμε κερδιζουν αλλου, παρεουλα.:D

Ντου, συμφωνω απολυτα για αυτο που εγραες για Λεγκ, οταν το διαβασα, αναρωτιομουν αραγε θα καταλαβω κι εγω, θα το παρατηρησω, θα το προσεξω αν κατι αλλαξει στη συμπεριφορα της? Θα παει το μυαλο μου εκει?

Το θαυμασα. Λεγκ ice tea!

Aggeliki hello!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα, καλησπέρα δηλαδή...

Άλλη μια άχρηστη μάνα δίνει παρόν!

Χθες συνάντηση στο σχολείο για προνήπια και νήπια, μας μίλησε η ψυχολόγα και τα αναπτυξιακά επιτεύγματα της κάθε ηλικίας...

Τεσπά, ωραίες οι θεωρίες αλλά στην πράξη που?

Στο μεταξύ με πήραν τηλέφωνο από το Δήμο ότι τελικά θα λειτουργήσει το 7ο Νηπιαγωγείο και αν θέλω να πάω τον Αλέκο.

Και με έκαναν άνω κάτω... Τί θα κάνω?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γειά σας κόρες!

Σας διάβασα προς τα πίσω, μπόλικες σελίδες, το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι είστε όλες σε πολύ καλό δρόμο γιατί προλαβαίνετε να ασχοληθείτε με την ψυχολογία των μπομπιριδίων. Άλλες χρονιές τέτοιες μέρες είχαμε ήδη αρχίσει να μιλάμε αποκλειστικά για εμετούς και διάρροιες να σας θυμίσω...

Λεγκίτο αγκαλιά διαδικτυακή και κουράγια μωρέ. Τί δουλειά κάνει ο Γιώργος να έχω κι εγώ το νου μου άμα είναι;;;

Εμάς 10 μέρες έλειπε ο καλός μου Κύπρο και είχα όλο το πακετάκι πάνω μου. Δεν ήταν απλό, αλλά όχι και ακατόρθωτο τολμώ να πω. Μπήκα σε τριπάκι φοβερής οργάνωσης και δούλεψε. Η Σεμέλη το προσπαθούσε πάαααρα πολύ και ήταν πολύ γλυκιά και συνεργάσιμη, αν και ζορίζεται γιατί καταλαβαίνει την ανησυχία μας και τη στενοχώρια που πλανάται εδώ μέσα. Ώρες-ωρες αναρωτιέμαι μήπως αυτοκαταπιέζεται το παιδάκι. Η Μυρτούλα από την άλλη ήταν περιχαρής γιατί χάλασε ο φακός της οπότε δεν την παιδεύαμε παρα μόνο με κολλύρια και πήρε λίγο τα πάνω της γιατί ζοριζόταν πολύ, κάθε φορά που πηγαίναμε στο νοσοκομείο για να της βάλουν το φακό ήθελε μέρες να συνέλθει, δεν καλοέτρωγε κλπ. Έχει φρενάρει αρκετά στην πρόσληψη βάρους, μίλησα και με τον ομοιοπαθητικό και μου είπε ένα φαρμακάκι να της δώσω αν ξαναμελαγχολήσει τώρα που θα ξαναρχίσουμε εφαρμογές κλπ.

Τες παν σήμερα ήταν σκ%$^μέρα, ήρθε επιτέλους ο σωστός φακός, πηγαμε να της τον βάλουνε κι αυτός σκίστηκε κατευθείαν, πάλι στα ίδια είμαστε. Την Τρίτη θα της κάνουν άλλη μια νάρκωση για να μετρήσουν την πίεση στο μάτι της, γιατί έχει κάτι ενδείξεις ότι μπορεί και να έχει κάνει γλαύκωμα που είναι η βασική επιπλοκή που φοβόμασταν. Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω, αν και δεν έχει και καμία σημασία αν το σκέφτομαι ή όχι, το ίδιο θα γίνει.

Αυτά σε γενικές γραμμές, σόρι που μπαίνω μια στο τόσο κι όταν το κάνω σας μαυρίζω, αλλά είναι η φάση τέτοια αυτόν τον καιρό...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Ντανσεμίδιο κουράγιο!

Τελικά όλα θα πάνε καλά, είμαι σίγουρη, απλά θα ταλαιπωρηθείτε μικροί και μεγάλοι για λίγο...

Τζεν, έκανα το μπανανόψωμο μόνο που έβαλα καστανή ζάχαρη αντί για μέλι από βλακεία, την είχα μπροστά μου, έβαλα φαρίνα ολικής και δεν έβαλα μπεικιν και δεν είχα καρύδα και έβαλα σταγόνες κουβερτούρας! Κόλαση βγήκε!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ντανσεμ, όλα καλά θα πάνε τελικά, απλώς υπομονή θέλει το πράγμα, όπως ήδη με κάνετε! Φιλάκια και στην μπεμπονίτα και στην Σεμελη που φέρετε σαν κυρία!

Με κόλασες βρε Φελίνι με το μπανανόψωμο. Εμείς αυτές τις μέρες τρώμε κέικ καρότου... αν ζήσει μέχρι το γουίκεντ θα είναι θαύμα!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

καλημερα!

Ντανσεμιδιο, φιλακια πολλα κοριτσαρα και σε σενα και στην υπεροχη οικογενεια σου, να μπαινεις οποτε θες και να μας λες οτι θες! Να πανε ολα καλα!

Και γω παρουσα ως αχρηστη μανα, αλλα δεν νιωθω τυψεις στη παρουσα φαση, πειραζει πολυ? Ασχολουμαι μαλλον περισσότερο με την ψυχολογια του παιδιου που κρυβω μέσα μου. Επισης η κορη μου οχι μονο ζωγραφιζει μεσα στις γραμμες, αν ειναι καποιο σχεδιο με μεγαλο κενο φτιαχνει γραμμες απο μονη της για να μην βγει εξω!

Επίσης, ετσι κ της πεις να κανει κατι ελευθερο φτιαχνει παντα την ιδια ζωγραφια την οποια τη πρωτη φορα την ειχε αντιγραψει απο αλλο παιδακι.... χμμμμ

ΚΑι τέλος να ευχηθω στη καλλιτεχνιδα μας, την ομορφη και υπεροχη μανουλα, στην γαματη φιλη και στο δυνατο και αισιοδοξο (ενταξει, οχι παντα) μουτρακι του καφε μας να τα εκατοστησει και να ειναι ευτυχισμενη, με λιγοτερες γκαντεμιες! Και τωρα που θα εχει και θυληκια παρέα στο σπίτι θα ειναι ολα πιο ομορφα. Σ'αγαπαμε πολυ κοριτσαρα, χρονια σου πολλα!

Καλημέραααααααααα !!!

Πρωι πρωι σημερα και γω γιατι θυμήθηκα την υπέροχη Τρελέγκω μου !!!! Χρονια πολλα χαρά μου , να σαι πάντα γερή και να μεινεις παντα αυτος ο υπέροχος φωτεινος ανθρωπος που εισαι !!! Να σε χαιρομαστε , εμεις , οι αντρες σου και με το καλο η μικρή μπουμπουκιτσα !

Ντανσεμ μου , ευχομαι γρηγορα να περασει σαν ονειρο ολο αυτο . Μπράβο σας για το κουράγιο και την υπομονή σας ! Ολα καλα θα πανε !!!

Αφροδιτάκι τι κανετε ? Πως τα παει ο Αγγελος με τον παιδικο ?

Η φακη στο σπιτι κανει απο περισυ εμενα , τον ερωτα και τον εαυτο της (κυκλος και κατι γραμμες για χερια ποδια) Απο μας το χει ξεσηκωσει μιας και αυτες ειναι οι δυνατοτητες μας στην ζωγραφικη.... Στο σχολειο κανει μια μουτζουρα για να βγει απο την υποχρέωση και την φερνει σπιτι .

Ολα τα παιδια τα τραβαν οι γονεις τους να ξυπνησουν το πρωι και η φακη ειναι απο τις 6 ορθια και ολο ρωταει "Ποτε παμε σκολειο?" . Βαριεται να περιμενει 3 ωρες ..

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Χρόνια πολλά Λεγκοπουλάκι μου! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και να σε χαιρόμαστε κι εμείς που ό,τι και να γίνει καταφέρνεις πάντα και μας ανεβάζεις!

Ντάνσεμ, εύχομαι όλα να πάνε καλά για το κοριτσάκι σας, να μην ταλαιπωρηθεί άλλο και σε λίγο καιρό να τα θυμάστε αυτά σαν ένα κακό όνειρο!

Έφυγε τη νύχτα ο Κίμωνας για Βουδαπέστη, κάτι μου λέει ότι δεν του έβαλα αρκετά ζεστό μπουφάν, είδα τώρα ότι έχει χαμηλές θερμοκρασίες εκεί (ποιος ξεκίνησε την κουβέντα για άχρηστες μανάδες;:roll:) Θα επιστρέψει την Τρίτη και έδωσε παραγγελία να βρει έτοιμη την αδελφούλα όταν γυρίσει! Για να δούμε...

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

καλημερα!!!

σοφουκα κοντευεις! καλε τι πηγε να κανει το παιδι στην Βουδαπεστη???

λεγκω! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ! ευχομαι ολα απο εδω και περα να πανε καλα!

και κοριτσια δειτε λιγο το παρακατω μην και πειτε μου... ειναι αυτη κακη μανα???????????????????????????????????????

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2167859&postcount=100

tqj2p3.png vvtJp3.png

και κοριτσια δειτε λιγο το παρακατω μην και πειτε μου... ειναι αυτη κακη μανα???????????????????????????????????????

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2167859&postcount=100

Ε, ναι, αυτό είναι ο ορισμός της άχρηστης μάνας! Τάχα μου τάχα μου πρωτοβουλία στο παιδί, γιατί βαριέται να το ταΐσει και να το σκουπίσει η κιουρία!:tongue::tongue:

Άσε, μας έχει βάλει τα γυαλιά το Λεγκόπουλο! Μόνο και μόνο από το χιούμορ της και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα τα παιδιά της είναι πολύ τυχερά που την έχουν για μαμά!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...