Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λέγκωωωωωωωωωω μην γραφεις μλκ. :tongue::tongue::tongue:

Είσαι μια καταπληκτική μαμά, και τα πιτσιρίκια είναι πολύ τυχερά που σε έχουν ! Η ζήλεια είναι φυσιολογική, όπως επισης και οι χειροτεχνικές καταστροφές από τα μικρότερα αδέλφια... Αν είναι να γίνει ο θοδωρής ένας μικρός πικάσο θα ξεδιπλωθεί το ταλέντο του δεν πανε να του την πέφτουν και 50 νικόλες! Ντοντ γουορι!

Έχε λίγο υπομονή μαζί του, ζορίζεται μάλλον στο σχολείο, θέλει τον χρόνο του να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να κάνει νέους φίλους... Θα την βρει την λύση όμως αυτός είναι παλικάρι... Α και ας κάνουμε και καμιά πρόβα να μου τον φέρεις κανένα βράδυ πριν ξεμυτίσει η μπέμπα να κάνει πιτζάμα παρτυ με την δικιά μου!!! Το πολύ πολύ αν συμβεί κάτι θα σας τον φέρουμε πίσω

Και στείλε το σιβι.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντρεπομαι που το γραφω αλλα παλι καλα που εισαστε κ εσεις κ περνω κ εγω λιγο κουραγιο γιατι σε καποιες φασεις με τον Τ νομιζαμε πως το παιδακι μας πραγματικα εχει προβλημα. Τωρα διαπιστωνω για αλλη μια φορα πως ειτε λιγο ειτε πολυ ολες το περναμε. Απο οτι καταλαβαινω το προβλημα ολων ειναι η ζηλια αρα να μην αισθανομαι κ τοσο πολυ αχρηστη μανα.

Λεγκιδιο το ποστ σου ειναι σαν να το εγραψα εγω με μονη εξαιρεση τα του παιδικου. Κ εγω αισθανομαι πολυ ασχημα ειδικα οταν ο μπεμπης βεντουζωνει πανω μου κ στερω χρονο απο Μητσακο η οταν τον μαλωνω για ψιλου πηδημα πολλες φορες πανω στην απελπισια κ κουραση που εχω. Προχτες μαλιστα μου ειπε μαμα γιατι με μαλωνεις δεν ξερεις οτι απαγορευεται?

Α Μυρτω δεν σου ειπα το θεματακι με τα ρουχα το πρωι κ γενικα συνεχιζεται κ φετος εσεις πως πατε

Κι εγω τα ιδια ...καθε μερα σκεφτομαι οτι δεν της αφιερωνω ξαθολου χρονο, εδω και μηηηηνες και απλα το σκεφτομαι. Οτνα και ΑΝ βρω χρονο το απογευμα παντα κατι προκυπτει, σουπερ, υπχρεωσεις, δουλειες, αλλαγματα μπανια ταισματα.

Σηεμρα σκεφτομουν μηπως να το βαλω προγραμμα σαν μια οποιαδηποτε αλλη δραστηριότητα.

δηλ να πω 6-7 πχ παιχνιδι με Ειρηνη καθε μερα. Πολυ οργανωτικο ισως, αλλα ισως δουλεψει τι να πω... στην τελικη την χρειαζεται αυτη την προτεραιοτητα, περισσοτερο απο ενα πλυμενο ρουχο πχ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γειά!

Απ'ότι διαβάζω είστε καλά από υγεία....

Φελίνι, συμπάσχω... έχουν ανοίξει τόσα μέτωπα γύρω μου που δεν ξέρω πόσα μπορώ να αντέξω... Το κυριότερο είναι το μέτωπο τρίτο υιός, που τον προσέχει από Δευτέρα η μαμά μου και δεν την παλεύει με τίποτα. Πολύ γκρίνια, μηδέν πρόγραμμα, τρελή ταλαιπωρία για να φάει και να κοιμηθεί και τηλέφωνα για το πόσο τον έχω κακομάθει...:( Σήμερα άρχισα να σκέφτομαι για να βρω γυναίκα να μου τον κρατάει, αλλά ποια θα αντέξει... είναι πραγματικά δύσκολο παιδί...

Έχουμε και με τη δουλειά τα θεματάκια μας... Απ'ότι την κόβουμε την δουλειά, μέχρι το καλοκαίρι θα κλείσουν άπειρες μεγάλες εταιρίες... δεν συζητάμε για πόσα μαγαζάκια... θα κλάψουν μανούλες!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

..τς τς τς αχρηστες μανες !φτου σας !

καλα ρε λεγκ θες να μας τρελλανεις ?ποια αλλη μανα χτυπαει 4ωρα στις κουνιες ????????τα τρεχει σε τοσες δραστηριοτητες και κανει το γυρο της αθηνας και μαλιστα μονη της ,με τα λεωφορεια???

μια χαρα τα πας με τα παιδακια σου και ειναι πολυ τυχερα που εχουν μια μαμα με τοση ενεργεια !αν ξαναπεις μλκ θα σε μπουφλισω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Leg, και μόνο που μπορείς να αναγνωρίζεις τις αλλαγές στη συμπεριφορά του Σοζ, και να τον συναισθάνεσαι πώς νιώθει, σε βάζει πιο πάνω από πολλές....

καλημέρα γκερλς!

Σοφί, για παρουσιάσου.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Leg, και μόνο που μπορείς να αναγνωρίζεις τις αλλαγές στη συμπεριφορά του Σοζ, και να τον συναισθάνεσαι πώς νιώθει, σε βάζει πιο πάνω από πολλές....

καλημέρα γκερλς!

Σοφί, για παρουσιάσου.

Παρούσα!

Καλημέρα άχρηστες μάνες!:tongue::tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Kαλημέρα!

εγώ χτες έκανα μπανανόψωμο για το καμάρι μου (και μας), το κάνω κάθε 3-4 μέρες.

το καμάρι μου όμως δεν είναι και τόσο σήμερα γιατί ξεσήκωσε όλο το χώμα από τις γλάστρες και τα έκανε όλα κ@λος!!!:mad:

πρώτη φορά το κάνει αυτό σαν να είναι μωρό! δεν μπορώ να καταλάβω κάτι τέτοια χαζά που άρχισε να κάνει...

Διαφημίσεις

ντου για ριξε συνταγουλα για τα μπισκοτα

2.5 κούπες αμύγδαλα ωμά

1/2 κούπα βούτυρο μαλακό (έβαλα λίγο λιγότερο)

1/2 κούπα καστανή ζάχαρη ή λιγότερη από μισή κούπα αν βάλεις μέλι

2 αυγά

λίγη βανίλια

λίγο αλάτι

ξύσμα πορτοκαλιού

Κάνεις σκόνη τα αμύγδαλα, βάζεις όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα κι ανακατεύεις στο μπλέντερ.

Φτιάχνεις μπαλάκια, τα βάζεις στο ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τα πατικώνεις με τα δάχτυλα για να γίνουν πλακουτσωτά και τα ψήνεις στους 180-200 για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι άκρες τους.

Και μοσχομυρίζει το σπίτι!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Mαρία η αυθεντική είναι αυτή αλλά εγώ κάνω κάποιες τροποποιήσεις

Banana, Coconut, Oatmeal Loaf

Ingredients (use vegan versions):

2 bananas

1/2 cup sugar

1/2 cup coconut milk

splash vanilla

1 cup flour

1/2 cup oats

1 teaspoon baking powder

1/2 teaspoon cinnamon

1/2 teaspoon nutmeg

1/2 cup coconut + sprinkle

Directions:

1. Preheat oven to 350 degrees F and grease a loaf pan. Cream bananas with sugar, coconut milk and vanilla.

2. Mix flour, oats, baking powder, spices and coconut together in a large bowl. Add the the liquid mixture to dry, and mix until just combined. Add a little water or milk if the mixture is too thick.

3. Pour into prepared loaf pan, and sprinkle with sweetened flaked coconut on top. Place in the oven and bake 45 minutes-1 hour, or until a toothpick comes out clean, and the top of the loaf is golden brown.

Is best served cold, after being chilled in the fridge for a while.

Source of recipe: Experimenting in my kitchen.

Makes: 1 loaf, Preparation time: 5 mins, Cooking time: 45 mins to 1 hour

Βάζω κατσικίσιο γάλα, αλεύρι ολικής, μέλι αντί για ζάχαρη, επιπλέον 1 κ.γ. σόδα μαγειρική και 1 κ.σ. ξύδι για να γίνει πιο αφράτο.

Η εκτέλεση είναι απλούστατη, πολτοποιείς στην αρχή γάλα+γλυκαντικό+βανίλια+μπανάνες και μετά προσθέτεις βρώμη, φουσκωτικά, μπαχαρικά και αλεύρι.

Η δόση που δίνει η συνταγή είναι για μια μικρή μακρόστενη φόρμα του ψωμιού.

Αν θες να κάνεις κανονική δόση για φόρμα κέικ διπλασίασε όλα τα υλικά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...