Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μέχρι στιγμής

Αυτό!!!!!

Αλέκος προχθές στις κούνιες κοροϊδευε τη Φίφη μαζί με έναν μεγαλύτερο φίλο του και την έλεγαν χοντρη... Στο σπίτι άρχισα το κήρυγμα ότι με την αδερφή σου πρέπει να είστε ομάδα και να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον κτλ και μου λέει μασώντας τα λόγια του "εεε να μην την γενούσες"...

και μετά αναρωτιέμαι γιατί γκρινιάζει τελευταία και περνάει τις κρισάρες του...

Μάλλον θα τον δω να βάζει άι λάινερ σε λίγο...

Λοιπόν ντοκτρέσα, τι λες για ίριδες και ξείριδες...

Ένα μαυράκι είναι το οποίο μοιάζει με χνούδι, μυγάκι ότι θες πες το. Και ακολουθεί την κίνηση του βλεφάρου...

Αυτά πιο περιγραφικά δεν γίνεται!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι με συνοδεύει και με συντροφεύει παντοτινά! Δεν ξέρω ποιά θα ήμουν χωρίς αυτό!!! (χωρίς αυτά για την ακρίβεια! )....αλλά μπορούμε να σταματήσουμε τη συζήτηση γιατί ενώ τα είχα ξεχάσει τώρα τα θυμήθηκα και άρχισαν πάλι να με ενοχλούνε;;;;;;

(ελπίζω να μην σε αποπήρα και κάνεις κανένα χρόνο να ξαναεμφανιστείς! )

Ένα μαυράκι είναι το οποίο μοιάζει με χνούδι, μυγάκι ότι θες πες το. Και ακολουθεί την κίνηση του βλεφάρου...

Αυτά πιο περιγραφικά δεν γίνεται!

Και εσύ τα ίδια;;;

Περαστικά στον Άλεκ!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

(ελπίζω να μην σε αποπήρα και κάνεις κανένα χρόνο να ξαναεμφανιστείς! )

μπα, κατααρχήν είμαι άσχετη ως προς το θέμα κα δεύτερον ας όψεται ο βενιζέλος και ο γαπ για την κατάθλιψη μου...

και τρίτον ξερω ότι με αγαπάς παρόλη την άγνοια μου στα μαυράκια!:D

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

δεν θα ήταν πιο ωραία να ήταν χρωματιστά?:P

Χέλεν, ό,τι 'ναι να'ρθει, ας έρθει... είμαι προετοιμασμένη για τα πάντα.

(ο νικ λέει να κρύψουμε όλα τα μαχαίρια καλού κακού. Μόνο με κουτάλια να τρώμε, όπως στις φυλακές :tongue: )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

xaxa ax βρε την αννουλα,που την εξαντλησαν οι διακοπές !!!! Τελεια, θεα!

(((Λαμπρινουλι))) που σαι μαρη? Φιλια πολλα στομαθητουδι σου. Να νου πω εγω τι να κανεις αμα βαριεσαι σπιτι? Για ψαξε βρες μας καμια δουλεια, κανα σπιτι να ερθουμε και μεις στη γερμανια γιατι εδω ζορικα τα πραματα...

Απεργω σημερις κυριες μου, αλλα χανω τσαμπα μεροκαματα, ως συνηθως δλδ...

και γω η αδαης ρωτω: τι σχεση εχουν τα μαυρακια με τη μυωπια? Κια τα μαυρακια που μπαινουν μπροστα στα δικα μου ματια κατα καιρους (εννοω στο οπτικο μου πεδιο) που δεν εχω μυωπια τι ειναι γιατρέ μου? Ευτυχως ομως τα δικα μου ειναι διακριτικα, δεν ηρθαν ποτε στις προσωπικές μου στιγμες.... μονο μερα, συνηθως στο γραφειο...

Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλω χειμωνιατικα απο τωρα, μην ξεγελιεστε, θυμηθειτε περισυ που καναμε χριστουγεννα με κοντομανικα.... βεβαια και κρυο να ειχε με εχει πιασει τετοιο αντινεστιγκ και τετοιο ρεμαλιασμα που δεν με αναγνωριζω!

φιλια

Διαφημίσεις

επιτελους κινηση στο καφε ,τι κενετε σουρλουλουδες ??

εγω με τον παιδικο δεν ξερω τι να κανω ,σταματησα τη δουλεια γιατι τελικα πηρα το 3 μηνο και σκεφτομαι να την στειλω τωρα ή τον φεβρουαριο που ξαναπαω? η στεφανια το θελει αλλα σκεφτομαι τις κ$λ^ιωσεις που θα φερνει

στον μικρο

ψαχνω για κανενα καλλιτεχνικο εργαστηρι εδω κοντα να πηγαινει αλλα δεν υπαρχει τπτ ,Μυρτω μηπως εσυ γνωριζεις τπτ?

Για τα ορια και γω το ειχα διαβασει καποτε οτι ειναι οπως τα λεει η Μυρτω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

να πω και εγω μια καλησπερα...!

ΦΕΛΙΝΙ η αννα μου θυμιζει το κοριτσακι μιας φιλης μου...ολο το καλοκαιρι καθημερινα πηγαιναν βολτες (παρκο,θαλασσα κτλ...) τωρα πλεον οποτε λενε να πανε καμια βολτα το απογευμα δεν θελει.. αρνειται...

tqj2p3.png vvtJp3.png

ΟΥουουουου τι κίνηση είναι αυτή σήμερα; Εγώ χτύπησα το τετραωράκι μου το πρωι στις κουνιες και περιμένω με ανυπομονησία και το απογευματινό τετράωρο... σας τρώω άνετα στις εργατοώρες στις κουνιες ουφφφφφ

Γεια σου Λαμπρινάκο καλή αρχή στη φακούλα...

Θέλω να να αδειάσω τις ντουλάπες στο παιδικο να δω πως θα βολευτούμε γιατί τρεις νομα σ'ενα δωμα, θέλουν ένα κλικ ταχτοποίησης παραπάνω... αλλά με τον παιδικο του θοδωρίκου δεν παίζει να γίνει κάτι τέτοιο. Έχει ξεκινήσει 15 Σεπτέμβρη και ήδη 7 μέρες λόγω στάσεων εργασίας και απεργιών δεν πήγε... έτσι όπως πάει αναλογικά θα μου βγαίνει περισσότερο απ'οτι στον ιδιωτικό. Απ'την άλλη τι να πω αφού δεν τους πληρώνουν δίκιο έχουν...

Εμάς γμτ για την ώρα ζορίζεται ο σόζω στο νεό παιδικο και το χειρότερο εκτός απο κάτι μισόλογα δεν λέει κάτι αλλά έχει αλλαγή στη συμπεριφορά. Αυτό που μου έχει πει σε φάσεις είναι ότι δεν τον παίζουν, ότι δεν του δίνουν παιχνιδια και ότι θα ήθελε να γυρίσει στο παλιο του σχολείο. Έχει ξεκινήσει και με το που του παίρνει κάποιος κάτι αρχίζει και κλαίει σπαραχτικά... Εντομεταξύ ο σόζω είναι κατσαριδάκι πεισματάρικο και χώνεται στις παρέες αλλά μάλλον τα παιδιά τα μεγαλύτερα γνωρίζονται απο τις προηγούμενες χρονίες και γιαυτό παίζει ζόρισμα. Βλέπουν και κάθε μέρα τηλεόραση... δεν έχει ξεκινήσει πολύ θετικά η νέα χρονιά... τεσπα θα πάω τη δευτέρα να μιλήσω με τη δασκάλα να ζητήσω τη γνώμη της και να δω πως θα το χειριστω.

Εμένα ο θοδωρής πολύ δύσκολα για ζωγραφική ή για χειροτεχνίες ή για πάζλ... έτσι κι αλλιώς έχει ζήτημα στο να συγκεντρωθεί σε κάτι τέτοιο... εεε με τον νικόλα που δεν τον αφήνει να ολοκληρώσει αυτό που κάνει, πλέον δεν μπαίνει καν σε διαδικασία. Σήμερα ύστερα απο καιρό δέχτηκε να κάνουμε παζλ με το που ξεκίνησε να ενώνει τα κομμάτια πήγε ο κοντός άνθρωπος και του τα διάλυσε... μετά απο κανα μήνα θα κάνει κίνηση να φτιάξει οτιδήποτε

Δεν ξέρω νοιώθω ότι ειδικά με τον θοδωρή χάνω πιο εύκολα την ψυχραιμία μου και γίνομαι άδικη και δεν χειρίζομαι σωστά τα πράγματα. Σήμερα του έβαλα τις φωνές επειδή έκανε μία χαζομάρα που την αντέγραψε απ'τον νικ γιατί προφανώς ζηλεύει.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ειδικά με τρια θα είναι παιδαγωγική πανολεθρία.

Εντάξει έχετε δικαιωμα να μη διαβάσετε όλο αυτό το γκρινιάρικο σεντόνι... αλλά εκεί που λέω ότι έχω βρει ένα μπουσουλα με τα παιδάκια μου και τα πάω καλά εκεί τα κάνω σκατα... και η κουραση δεν είναι η καλύτερη βοηθός...

Αν βγάλετε άκρη σ'αυτά που γράφω γράψτε μου... ο εγκεφαλος μου κοιμάαααααααααται

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...