Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάω για τις ντουλάπες!

(τον φούρνο δεν πρόκειται να τον καθαρίσω Ελένη, αρνούμαι! Είπαμε νέστινγκ, αλλά δεν θα πέσω και τόσο χαμηλά!:rolleyes::rolleyes:)

Αχ και εγώ κάνω ντουλάπες με ρούχα του μικρού και αδειάζω χώρο για τα ρούχα της μικρής...αλλά τον φούρνο έχω στόχο να τον κάνω κάποτε σύντομα μιας και είναι 1,5 χρόνο μέσα στη βρώμα :oops:

Και μένα ο μικρός ζωγραφίζει ότι να ναι και αναρωτιόμουν πότε θα μάθει να ζωγραφίζει μέσα στα όρια αλλά τώρα που το λέτε αυτό ηρέμησα...

Κάθε μέρα μαθαίνουμε και από ένα τραγουδάκι και έχω λιώσει να τον ακούω να προσπαθεί να το πει...μιλάμε για τρελό κουκουβά!!!:D

αύριο κλείνω τις 16 αμέ αμέ αμέ αμέ!

(άντε να περάσουν οκτώβρης-νοέμβρης-δεκέμβρης να πάω να κάτσω στο σπιτάκι μου... ).

Α ρε Σοφούκι, πόσα παιδιά πρέπει να κάνεις για να καθαρίσεις όλο το σπίτι με όλες τις λεπτομέρειες? :D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα !!!! Τι κανετε ?

Το ξερω ειμαι απαράδεκτη , εχω χαθεί τελειως αλλα να ξερετε διαβαζα ποτε ποτε τα νεα σας .

Η μικρη Μυρτώ πως ειναι ? Ειχαμε κανα νεο ?

ΤρεΛεγκω μου αγαπημένη ευχομαι να βγει σε καλο η απολυση και γρηγορα να βρει μια καλη δουλειά ο Γιωργος . Πως ειναι ο Νικολας σημερα ? Να μου τα φιλησεις τα ζουλαπάκια !!!

Χρονια πολλά στην Ιφιγένεια ! Να ναι πάντα γερή και ευτυχισμένη ! Μωλε ποτε εγινε 2 και αυτη η σουσουραδιτσα?

Τζετζενάκι μου τι κανεις , πως την παλευεις ? Ο Μητσάκος πηγαινει παιδικό ? Ο μικρουλης εστρωσε λιγο ? Κουραγιο λε κοριτσάκι !!!

Μυρτώ εισαι απολαυση λε πολυ σ΄αγαπαω !!!!

Αναστασί σε χουν βγαλει οφ σημερα και τα 3 στο σπιτι ?

Αθηνααα ουαου ποτε εγιναν ολα αυτα ?

Επιτέλους μπορω και γω να συμμετέχω σε συζητήσεις παιδικών κλπ . Η φακη μπηκε στο κλαμπ των μαθητών , ξεκινησε εδω και κανα μηνα παιδικο σταθμο . Φτου φτου φτου μη το ματιάσω αλλα μεχρι τωρα ολα πολυ καλα ειμαι και ειναι πολυ ευχαριστημένη. Τωρα πρεπει να ψαξω να δω τι θα κανω με τη ζωή μου γιατι τελευταια δεν μου πολυβγαίνει το χαρωπή νοικοκυρά .

Αααα Σοφάκι, γέννα δίχως φούρνο δε γίνεται....

Βρε λέτε γι αυτό ο Χαβιέ να πήρε φούρνο με αυτοκαθαρισμό? Για να μην γεννήσω άλλο παιδί?

Δεν ακτάλαβα αρχίσατε να κατεβάζετε χειμωνιάτικα? Κι εγώ έλεγα να πηγαίναμε καμιά θάλασσα το σκ....

Σας είπα ότι ανέβηκε η μυωπία μου κατά ένα βαθμό???? Απίστευτο? Και βλέπω και ένα μαυράκι στο ένα μάτι... Αλλά ο ντόκτορας είπε ότι όλοι οι μύωπες έχουν το μαυράκι τους....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Λαμπρινιώ!!!!!!

Με το καλο η Φακή!!!!!!

Φιλάκια!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για τη Φίφη!!!! Πήρε και κράνος για να την ανεβάζω στο ποδήλατο χθες και είναι τόσο περήφανη!

Έχει ηρεμήσει πολύ, σε αντίθεση με τον αδερφό της... Δεν γίνεται να υπάρξει μια ηρεμία και στους 2 ταυτόχρονα???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Σας είπα ότι ανέβηκε η μυωπία μου κατά ένα βαθμό???? Απίστευτο? Και βλέπω και ένα μαυράκι στο ένα μάτι... Αλλά ο ντόκτορας είπε ότι όλοι οι μύωπες έχουν το μαυράκι τους....

:lol::lol::lol: Kαλά, έχω πέσει κάτω με το μαυράκι! Κι εμένα μου ανεβαίνει η μυωπία σε κάθε εγκυμοσύνη, τώρα πρέπει να έχει φτάσει γύρω στο 9-9,5, δεν τη μετράω πλέον, αλλά μαυράκι δεν έχω!

Μην ψαρώνεις με τα χειμωνιάτικα, αν προσέξεις όσες τα τακτοποιούμε είναι να γεννήσουμε στο εγγύς μέλλον, οπότε εκτός από το νέστινγκ που μας ωθεί, είναι και πρακτικοί οι λόγοι, γιατί χειμωνιάτικα με νεογέννητο δεν...

Πάω να μαζέψω τον Έκτορα απ' το σχολείο!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ελα βρε Σοφακι! Κοιτα εγω πριν γεννησω μια μερα εκανα κουζινα κ τοιχο οποτε οταν τελειωσεις με τα ρουχα κανε κ ενα καυαρισμα στο φουρνο.

ΠΟυ εισαι βρε Λαμπρινουλα μας ελειψες! Καλη αρχη στην Φακουλα μας!Ασε δεν την παλευω εχω λειωσει ψυχολογικα περισσοτερο με τον Μητσο που ειναι ολο γκρινια κ αντιδραση κ δεν ακουει με τιποτα , αλλα κ σωματικα μιας κ η αυπνια κ η κουραση ειναι στα φορτε τους. Ο μικρος εκει που λεω στρωνει μου τα γυρναει ολα στο μηδεν κ τωρα ειμαι παλι σε αυτη την φαση. Πολυ δυσκολα παιδια στον υπνο εκανα. Ο μικρος για να κοιμοιθει για βραδυ θελει 2- 2:30 ωρες κ ο Μητσος αλλες 2 για να κοιμηθει για μεσημερι. Εχω δοκιμασει να μην κοιμηθει καθολου μεσημερι αλλα δεν κρατιεται νυσταζει κ κοιμαται αργα για απογευμα κ το βραδυ αντιστοιχα.

Ντουντουκι Μαρτιατικο θα ειναι το μωρο ε? Σαν τον Μητσακο μου κ την Στεφανια. Εχεις μαθει φυλο? Στην Μαρινα το ειπατε?

Ελενη εμενα στην εγκυμοσυνη εδειχνε περισσοτερο η μετρηση αλλα την προηγουμενη βδομαδα που πηγα για να παρω αλλα γυαλια ηταν στασιμη ( Σας ειπα οτι ο Μητσος μου εσπασε τα γυαλια μου της στραβομαρας ε?).Παμε για το τριτο?

Διαφημίσεις

Τζενάκι, παίζεται αν θα προλάβει τους ιχθείς ή τους κριούς! φύλο όχι ακόμα, στη β επιπέδου.. στη Μαρίνα το είπαμε και είναι μέσα στη τρελή χαρά..χτες μου έλεγε ότι όταν εκείνη κάνει μωρό (?!) δε θα του βάζει μπέιμπιλίνο (?!?!?!) αλλά καλσόν και μπλούζα ασορτί.

Φιλάει τη κοιλιά, αποχαιρετά το μωρό όταν φεύγω για δουλειά, όλα κουλ.

Μέχρι στιγμής :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ουουουυυυυυ! εδώ είμαι υπάρχω κι εγώ γεια σας αγαπημένες μου! σας διαβάζω ανελιπώς αλλά δεν γράφω ...γτ δεν ξέρω.. μάλλον με έχει πιασει κατάθλιψη...

Να αρχίσω κι εγώ από το τελευταίο... τί εννοείτε μαυράκι στο μάτι; πάνω στην ίριδα ή την ώρα που βλέπετε έχετε και μια μαύρη κηλίδα;;;

έχω ευχηθεί στην ντουντούκα αλλά να τα ξαναπώωωωω: Τί υπέροχα νέα ήταν αυτά!

Από το ντανσεμίδιο έχουμε νέα;

Σοφούκι εγώ το μόνο που έκανα στο εξτριμ νεστινγκ ήταν να πω στην κοπέλα που μας ξεβρωμίζει να καθαρισει τον φούρνο μπαχαχαχα, η ακαμάτρα σε όλο της το μεγαλείο!

Επίσης για τις ζωγραφιές: τα πράγματα γίνονται χειρότερα νομίζω στο δημοτικό με την αντιγραφή που έχει και ζωγραφιά και εκεί πέφτει συζήτηση για το αν είσαι μέσα στα όρια από την δασκάλα...

Λεγκω στείλε και από εδώ το σιβι να το κανω φοργουορντ...

Ετοιμάζω ένα audit για το νοσοσοκομείο, εδώ ο κόσμος χάνεται, ο ποιοτικός έλεγχος μας μάρανε... πιφφφ

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ένα γρήγορο, τί θα κάνω με την Άννα που δεν θέλει να πάει σχολείο... Κάθε μέρα το πρωι ο Μικ τραβάει τα πάνδεινα. Γυρνάει χαρούμενη, όλα καλά αλλά το πρωί λέει το γνωστό τροπάρι: "είμαι κουρασμένη, πήγαμε στην πάρο, πήγαμε στην Ιταλία πήγαμε από εδώ από εκεί μπλαμπλαμπλα θέλω να κάτσω σπίτι μου" την κράτησα και μια εβδομάδα στο σπίτι που ήταν ελαφρώς συναχωμένη για να "ξεκουραστεί" αλλά πάλι τα ίδια...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

χαχα ε ναι φαντάζομαι θα ζήσεις... αλλά τί σε συνοδεύει μέρα νύχτα; σε κάθε προσωπική σου στιγμή; έχεις κάψει κανένα μπιτ στην οθόνη δλδ;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...